Şimdi Ara

D Diski Kayboldu???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bı kac gun once pc ye Partition magic programını yukledım sonrasında D dıskı ve recovery bolumunu goremez oldum..Bılgısayarım>Yonet>Depolama>Dısk yonetımınde gorebılıyorum fakat uzerınde ne harf degısıklıgı ne de baska bır uygulama yapamıyorum..format atmayı dusunuyorum acaba format sonrası gelırler mı?aynı sıkıntıyı yasayıp aşmış olanlardan yardım beklıyorum..

Duzeltme:program recovery my fıles degıl Partıtıon magıc tı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xavi06 -- 5 Haziran 2011; 13:34:22 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cetinkan -- 5 Haziran 2011; 13:39:17 >

D Diski Kayboldu???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xavi06 -- 5 Haziran 2011; 13:45:49 >

Orijinalden alıntı: xavi06

bu sekılde

D Diski Kayboldu???

quote:

PARTİTİON FİND AND MOUNT programını indirin . kurduktan sonra full scan ile taratın hdd nizi orda kaybolan d bölümünü size bulucak tarama bitince sag tıklayıp mount as yapın yerel disk d geri geldi işte bukadar kolay gelsin herkeze.

Alıntıdır denemedinizde fayda var

• quote:

Orijinalden alıntı: StoryLine

quote:

bu sekılde

D Diski Kayboldu???

quote:

PARTİTİON FİND AND MOUNT programını indirin . kurduktan sonra full scan ile taratın hdd nizi orda kaybolan d bölümünü size bulucak tarama bitince sag tıklayıp mount as yapın yerel disk d geri geldi işte bukadar kolay gelsin herkeze.

denıyorum hemen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Diskin FAT32 si Bozuldu Nasıl ???
    23 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

bu sekılde

D Diski Kayboldu???

quote:

Allah razı olsun kardesım sorun cozuldu..sadece recovery cd bolumu gelmedı..

• quote:

quote:

quote:

bu sekılde

D Diski Kayboldu???

quote:

Allah razı olsun kardesım sorun cozuldu..sadece recovery cd bolumu gelmedı..

Önemli değil yardımcı olduysak ne mutlu sorun çözüldüyse başlıga çözüldü yaz da diğer arkadaşlarda faydalanır

• Maalesef cozulmedı ustad yınede tesekkurler ama dedıgınız program ıle mount as yaparak gerı getırdım D dıskını .. dıskın ıcınde cocugum ıcın olan butun cızgı fılmler vardı ama nedense HD cızgılerı oynatmadı..sag tık yaptıgımda butun secenekler cıkmıyordu mesela KES cıkmıyordu kesıp yapıstırmak ıstesek baska bır yere bu sekılde olmuyor..gece butun dosyaları secıp kopyalayarak C dıskıne atıp D dıskını bıcımlendırmeyı dusunuyordum fakat sabah kalktıgımda sadece 3 fılm atabılmıstı 500 kbps ıle atıyordu kı bu rakam normalde 30 mbsn falanlarda seyredıyordu..bu sabah pc yı yenıden baslattıgımda tekrar gıttı
    İNTEL ALDER LAKE CORE İ7 13700KF all p-core 5.5 GHZ- all e-core 4.3 ghz-ring x45-PALIT GeForce RTX 4080 GameRock OC-MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4- GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z DDR4 4400MHz CL19 1.5V Dual Kit RGB LED-THERMALTAKE 500 BEYAZ 3X TEMPERED GLASS PENCERELİ GAMING KASA-AeroCool Miragel360,su soğutma CPU,TDP 550 W-CORSAİR AX12000i-LG UltraGear 32GP850-B 31.5″ 1ms FreeSync Premium-G-SYNC IPS QHD Gaming (Oyuncu) Monitörü -165hz-o.c 180hz-8-10 bit-Samsung 980 pro 2tb- WD_Black SN770 1TB NVMe - Samsung 970 Evo Plus 1TB -WD Elements 6TB 3.5" USB 3.0-WD 3.5 2TB Caviar Blue-Cooler Master SK652 Red Switch Low Profile Mekanik Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi Beyaz-SteelSeries Rival 5 Destiny 2 Edition Gaming Mouse Beyaz - EPOS Sennheiser GSP 301 Beyaz-Creative Sound Blaster Zx- 11 adet SilverStone Air Blazer 120RW ARGB LED 12cm 94CFM Yüksek Hava Akışlı 2200RPM Kasa Fanı + 5 adet Arctic BioniX P120 PWM PST 12cm Kırmızı/Siyah Gaming Kasa Fanı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.