Şimdi Ara

İPAD'i Defter gibi Kullanabilirmiyim ,Neler gerekiyor ?? (İpad'de NoteTaking) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
674
Cevap
71
Favori
106.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Collibus

Herhangi bir yerde gördüğüm yazıyı (defter-gazete) fotografını çekip oradaki yazıyı aynı şekilde not olarak kaydedebileceğim bir program var mı ? Umarım anlatabilmişimdir derdimi Ayrıca metinler İngilizce çoğunlukla .

Bu olabilir belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Collibus

Herhangi bir yerde gördüğüm yazıyı (defter-gazete) fotografını çekip oradaki yazıyı aynı şekilde not olarak kaydedebileceğim bir program var mı ? Umarım anlatabilmişimdir derdimi Ayrıca metinler İngilizce çoğunlukla .
    @collibus: OCR diye aratın AppStore'da.

Orijinalden alıntı: turuncum

Wacom Bamboo Paper adında güzel bir yazım-çizim programı çıkarmış arkadaşlar, kesinlikle tavsiyedir. Unutmadan: 30 hazirana kadar da bedava

Alıntıları Göster
    En ince yazan kalem markası hangisi bilgisi olan var mı ?

• Az önce jot pro siparişi verdim. Birde appstore dan programı buldum mu bu iş tamam. Tüm defterler çöpe. Zaten kitapları şutlamıştım. Bu arada adonit jot pro burada okuduğum kadarıyla çoğumuzun aradığı kalem gibi duruyor. Gelsin inşallah yorumlarımı yazarım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    ********::::SAMSUNG NOTE 5::::ipad mini3::::SAMSUNG Galaxy Note 10.1::::MacBook Air:::: RENAULT MEGANE SPORTOURER ::::**************** Bilgiyi uygularsan büyürsün. Paylaşırsan efsane olursun. "Kutadgu Bilig - Yusuf Has Hacip"
  • Bende bugun teste ciktim apple troyda ozaki,maclover ve adini hatirlamadigim(sling gibi bisiydi,kalem gibi deilde oyuncakimsi) 3 kalemi test ettim aralarinda net en iyisi ozaki idi.Fakat fiyatida 79 liraydi. Birde d r da muvit gordum 19 liraya 2 li fakat yorumladi okuyunca denemeye gerek gormedim. Sonra dr online storeda ozakilerin 40 liraya dustugunu gorunce atladim ve siparisi verdim.Test platformum noteshelfdi.

• Dun istinyepark d&r dan 49tl ye kizarkadasima ozaki kalem aldim. Bir ucu normal kalem olanlardan. Bende bamboo var. Ozakiyi cok basarili buldum. Hatta ucunun bamboodan cok daha sert olmasi, yazi yazarken buyuk arti gibi geldi bana. Uzun lafin kisasi eger bamboo almasaydim kesinlikle ozaki alirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dddbbb

Az önce jot pro siparişi verdim. Birde appstore dan programı buldum mu bu iş tamam. Tüm defterler çöpe. Zaten kitapları şutlamıştım. Bu arada adonit jot pro burada okuduğum kadarıyla çoğumuzun aradığı kalem gibi duruyor. Gelsin inşallah yorumlarımı yazarım.
    ben de adonit jot olmayı düşünüyorum. yorumlarınızı bekliyorum.
  • Bence harika bir kalem olmuş. Jot pro. İray dış ticaretten sipariş ettim. Ertesi gün geldi. Noteshelf satın aldım. İkisi güzel bir uyum oldu. İnternet sitesinden kalemi incelerseniz. Uç kısmında düz bir yüzey var. Yazarken o yüzey ekrana çarpıyor gibime geliyor. Acaba ekrana zarar verir mi diye içim eriyor. Onun dışında kesinlikle tavsiye ederim. Ha bi de fiyatı 75tl. O da biraz acıtıyor canımı tabi. Ama bence değer! Elektronik marketlerde gördüğüm mandalina kabuğundan :)) bozma kalemlere 40-50 lira verene kadar. Buna 75 lira verilir.

********::::SAMSUNG NOTE 5::::ipad mini3::::SAMSUNG Galaxy Note 10.1::::MacBook Air:::: RENAULT MEGANE SPORTOURER ::::**************** Bilgiyi uygularsan büyürsün. Paylaşırsan efsane olursun. "Kutadgu Bilig - Yusuf Has Hacip"
  • quote:

Bence harika bir kalem olmuş. Jot pro. İray dış ticaretten sipariş ettim. Ertesi gün geldi. Noteshelf satın aldım. İkisi güzel bir uyum oldu. İnternet sitesinden kalemi incelerseniz. Uç kısmında düz bir yüzey var. Yazarken o yüzey ekrana çarpıyor gibime geliyor. Acaba ekrana zarar verir mi diye içim eriyor. Onun dışında kesinlikle tavsiye ederim. Ha bi de fiyatı 75tl. O da biraz acıtıyor canımı tabi. Ama bence değer! Elektronik marketlerde gördüğüm mandalina kabuğundan :)) bozma kalemlere 40-50 lira verene kadar. Buna 75 lira verilir.
    Stylusu nasıl, verimli mi uyduruk mu?

Orijinalden alıntı: turuncum

Stylusu nasıl, verimli mi uyduruk mu?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bugün Media Markt tan Just Mobile Alupen kalemi aldım. 80 Liraya.

Ben özellikle çok ince yazabilecek kalem arıyorum ama mağazada bilgisayarlardan hemen internete girip hangisinin daha iyi olduğunu araştırmak istedim kısa süre içerisinde. Alupen diğer Targus filan kalemlere göre çok daha iyi göründü gözüme ve aldım. Ayrıca 100 liralık aşışverişe 20 Lira indirim olayıda olunca hem ipad e yeni bir kılıf birde kalem aldım.
    Şimdi detaylıca araştırınca Just Pro ve iPen gibi iki güzel seçenek geldi önüme.

İkisi hakkında fikri olan var mı ?

iPen:

Jot Pro:

• quote:

Bence harika bir kalem olmuş. Jot pro. İray dış ticaretten sipariş ettim. Ertesi gün geldi. Noteshelf satın aldım. İkisi güzel bir uyum oldu. İnternet sitesinden kalemi incelerseniz. Uç kısmında düz bir yüzey var. Yazarken o yüzey ekrana çarpıyor gibime geliyor. Acaba ekrana zarar verir mi diye içim eriyor. Onun dışında kesinlikle tavsiye ederim. Ha bi de fiyatı 75tl. O da biraz acıtıyor canımı tabi. Ama bence değer! Elektronik marketlerde gördüğüm mandalina kabuğundan :)) bozma kalemlere 40-50 lira verene kadar. Buna 75 lira verilir.

jot pronun ekranı çizdiğine dair yazılar okumuştum yabancı forumlarda. O yuzden almamıştım. burada da paylaşmıştım bilgilerimi. umarım bir şey olmaz.

Orijinalden alıntı: oan

quote:

jot pronun ekranı çizdiğine dair yazılar okumuştum yabancı forumlarda. O yuzden almamıştım. burada da paylaşmıştım bilgilerimi. umarım bir şey olmaz.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar birkaç saat sonra iPad Mini alacağım kısmetse. Kalemleri biraz araştırdırdım ancak yorumların tümünü okuyacak kadar vaktim yok ne yazık ki.
    Wacom Bamboo Stylus CS-100 Siyah iPad Kalemi

ADONIT JOT STYLUS

Bu ikisi arasından hangisi daha iyidir? Adonit daha çok hoşuma gitti ama ekranı çiziyormuş bir üstte yazılana göre. Siz ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namre3kutuk -- 15 Aralık 2012; 4:38:37 >

• arkadaşlar samsung note un kalemi gibi ince uçlu kalem yokmu ipad için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: begacce

arkadaşlar samsung note un kalemi gibi ince uçlu kalem yokmu ipad için

Banada lazım bulamıyorum

Orijinalden alıntı: begacce

Notun kalemii ipadde kullanılmazmı peki
    Ben trust'ın köşeli kalemini kullanıyorum elle tutuşu biraz zor ama tasarımlar genelde aynı.
    Ben kalem kullansamda güzel yazamıyorum (normal defterdeki gibi) aca sorun bende mi?
    App: UPAD 2
    WD Caviar Blue 500 GB GSKILL Ripjaws 4 GB CL9 1600 MHz
    The New iPad 16 GB WiFi White LG G2 16 GB
  • Ygs/lys hazirlk icin onerdiginiz ucuz kalem var mi?

2004 Volvo S60R (SOLD)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SamsClient

Gittim 20 tl ucuz diye bi kalem aldim bes para etmez. Adam gibi kalem tavsiye edermisiniz ozaki mi aliyim

Hangi marka hocam bizde ona gore almiyalim

Orijinalden alıntı: sahbazpower42

quote:

Orijinalden alıntı: SamsClient

Gittim 20 tl ucuz diye bi kalem aldim bes para etmez. Adam gibi kalem tavsiye edermisiniz ozaki mi aliyim

Hangi marka hocam bizde ona gore almiyalim

Markasini unuttum eger kutu icinde 2 kalem gorurseniz ve fiyati 20tl ise uzak durun

2004 Volvo S60R (SOLD)
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.