Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN) SORU-CEVAP (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
162
Cevap
1
Favori
24.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: suat4442

quote:

Orijinalden alıntı: Deadly Sto(R)m

Marketten "Dolphin Browser HD" yükleyin.

menu>more>settings>dolphin settings>user agent>desktop seçin.. böylelikle dolphin browser, açtığınız sayfaların mobil sürümünü değil, desktop yani bilgisayarda kullandığınız sürümlerini açacaktır. Böylelikle söylediğiniz siteniz bigisayar versiyonunu kullanabileceksiniz...

teşekkürler arkadaşım satmayı düşünüyordum mobil siteler yüzünden .... saolasın

Bi' site yüzünden tablet mi satılırmış?! Bağlanmayın bu siteye bu kadar Neyse ki sorunu çözdük

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: suat4442

quote:

Marketten "Dolphin Browser HD" yükleyin.

menu>more>settings>dolphin settings>user agent>desktop seçin.. böylelikle dolphin browser, açtığınız sayfaların mobil sürümünü değil, desktop yani bilgisayarda kullandığınız sürümlerini açacaktır. Böylelikle söylediğiniz siteniz bigisayar versiyonunu kullanabileceksiniz...

teşekkürler arkadaşım satmayı düşünüyordum mobil siteler yüzünden .... saolasın

Bi' site yüzünden tablet mi satılırmış?! Bağlanmayın bu siteye bu kadar Neyse ki sorunu çözdük

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu cihaz bana hediye geldi. Bu cihazı bilgisayara nasıl bağlarım kutsunda adaptör var sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: kocweb

Arkadaşlar bu cihaz bana hediye geldi. Bu cihazı bilgisayara nasıl bağlarım kutsunda adaptör var sadece.

Öncelikle tabletiniz hayırlı olsun. Umarım memnun kalırsınız.

Üreticiler, nedendir bilinmez, bazı cihazların bağlantı kablolarını vermemekte ısrar ediyorlar. Mesela çoğu yazıcı üreticileri de bilgisayara bağlantı kablosu vermiyor. Tabletinizi bilgisayara bağlamak için iki ucu USB bağlantı kablosuna ihtiyacınız var. Örnek:

USB-A USB-A kablo

• quote:

quote:

Üreticiler, nedendir bilinmez, bazı cihazların bağlantı kablolarını vermemekte ısrar ediyorlar. Mesela çoğu yazıcı üreticileri de bilgisayara bağlantı kablosu vermiyor. Tabletinizi bilgisayara bağlamak için iki ucu USB bağlantı kablosuna ihtiyacınız var. Örnek:

USB-A USB-A kablo

Bu cihazda hdmi ve usb portu var bu usb portundan 2.5 hdd ve usb bağlanabiliyormu... bunu hangi romla yapmak mümkün.

• quote:

quote:

quote:

USB-A USB-A kablo

Bu cihazda hdmi ve usb portu var bu usb portundan 2.5 hdd ve usb bağlanabiliyormu... bunu hangi romla yapmak mümkün.

usb kullanan arkadaşlar vardı. hdmi ile de görüntü ve ses sorunsuz aktarabilirsiniz. Görsellik isterseniz Vegacomb 1.7, hız ve sorunsuz performans isterseniz Cyanogen Mod kullanabilirsiniz. Tabi Baki Eryiğit Rom da mevcut...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deadly Sto(R)m -- 10 Ekim 2011; 19:57:28 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

USB-A USB-A kablo

usb kullanan arkadaşlar vardı. hdmi ile de görüntü ve ses sorunsuz aktarabilirsiniz. Görsellik isterseniz Vegacomb 1.7, hız ve sorunsuz performans isterseniz Cyanogen Mod kullanabilirsiniz. Tabi Baki Eryiğit Rom da mevcut...

Alıntıları Göster
    Tüm özelliklerin ve usb nin çalıştığı rom hangisidir?. Ayrıca program arşivinde şöyle bir uygulama var.https://www.dropbox.com/s/urd0irf9jjju2mc ilk sırada 2g-3g on / off 2.2.0 adında bir uygulama var bu cihazın 3g potensiyeli varmı, mesele vınn takılsa çalışırmı.

• quote:

Tüm özelliklerin ve usb nin çalıştığı rom hangisidir?. Ayrıca program arşivinde şöyle bir uygulama var.https://www.dropbox.com/s/urd0irf9jjju2mc ilk sırada 2g-3g on / off 2.2.0 adında bir uygulama var bu cihazın 3g potensiyeli varmı, mesele vınn takılsa çalışırmı.

Vinn ve 3g hakkinda hicbir bilgim yok. Ben android telefonumdan teeter acip 3g yi paylasiyorum. Tablette de wifi acip baglaniyorum. Butun ozelliklerin calistigi rom cyanogen moddur. Sorunsuz herseyi calistirir.

• quote:

quote:

Vinn ve 3g hakkinda hicbir bilgim yok. Ben android telefonumdan teeter acip 3g yi paylasiyorum. Tablette de wifi acip baglaniyorum. Butun ozelliklerin calistigi rom cyanogen moddur. Sorunsuz herseyi calistirir.

Elimde iki tane tablet var ikiside birer gün arayla geldikler, aralarında seçim yapamadım. İlk hangisi satılırsa diğerini kullanacağım. Bursa içi elden de teslim alınabilir. İlanlar sanal pazarda ve peşin fiyatına taksite alabirsiniz. Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.

HP TOUCHPAD 32 GB SSD - 9.7 IPS - BEATS AUDIO - CAM- SNAPDRAGON ÇİFT ÇEKİRDEK 1.2 GHZ (1.9 GHZ OVERCLOCK KAPASİTESİ) - ADREANO 220 GPU

EXPER EASYPAD 16 GB P10AN - 10.1 MULTI TOUCH - NVIDIA TEGRA 2 ÇİFT ÇEKİRDEK - NVDIA TEGRA 2 GPU - CAM - BT - USB - HDMI

Sorularınız için PM atabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dekuki

quote:

quote:

Elimde iki tane tablet var ikiside birer gün arayla geldikler, aralarında seçim yapamadım. İlk hangisi satılırsa diğerini kullanacağım. Bursa içi elden de teslim alınabilir. İlanlar sanal pazarda ve peşin fiyatına taksite alabirsiniz. Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.

HP TOUCHPAD 32 GB SSD - 9.7 IPS - BEATS AUDIO - CAM- SNAPDRAGON ÇİFT ÇEKİRDEK 1.2 GHZ (1.9 GHZ OVERCLOCK KAPASİTESİ) - ADREANO 220 GPU

EXPER EASYPAD 16 GB P10AN - 10.1 MULTI TOUCH - NVIDIA TEGRA 2 ÇİFT ÇEKİRDEK - NVDIA TEGRA 2 GPU - CAM - BT - USB - HDMI

Sorularınız için PM atabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    vegaComb'da markkette uygulama indiremem gibi bir hata ile karşılaşan var mı?

edit: özet geçtim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daparadoks -- 3 Kasım 2011; 9:13:58 >

• Arkadaslar easypad a experin sitesindeki rom u yukledim ancak android marketi kullanamiyorum bu kunuda yardimci olabilirmisiniz

Orijinalden alıntı: Aozalp

Arkadaslar easypad a experin sitesindeki rom u yukledim ancak android marketi kullanamiyorum bu kunuda yardimci olabilirmisiniz
    bugün p10an aldım market vs. hiç bişi yok 2 sorum bu şekilde kullanmam mümkün değil cihazı
    1 hangi rom u tavsiye edersiniz ve yükleme anlatımı içeren bir linki varmi mümkünse (en stabil olanı hangisi ve android versionları kaç ?)
    2 telefondaki internetimi bluetooth ile tablete paylaştirmam mümkünmü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Troll King -- 9 Kasım 2011; 20:56:11 >

Orijinalden alıntı: Troll King

bugün p10an aldım market vs. hiç bişi yok 2 sorum bu şekilde kullanmam mümkün değil cihazı
    1 hangi rom u tavsiye edersiniz ve yükleme anlatımı içeren bir linki varmi mümkünse (en stabil olanı hangisi ve android versionları kaç ?)
    2 telefondaki internetimi bluetooth ile tablete paylaştirmam mümkünmü

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_46681548/tm.htm

sayfasına gidersen orada kurulumla ilgili bilgi alabilirsin. Defalarca anlatıldı.

(O konunun son sayfasına atla, oradan geriye giderek bak. Takılırsan orada sor.)

• quote:

Orijinalden alıntı: selimte

http://forum.donanimhaber.com/m_46681548/tm.htm

sayfasına gidersen orada kurulumla ilgili bilgi alabilirsin. Defalarca anlatıldı.

(O konunun son sayfasına atla, oradan geriye giderek bak. Takılırsan orada sor.)

Alıntıları Göster
    arkadaşlar cihazı orjinal alanlar market uygulamasını yeniden yüklemeleri gerekiyor!

karıstırmamaları gereken bır nokta var cihazın orjinalinde experin kendı marketi var. bunu kast ettmiyorum. android ile ilgili bir çok program ve oyuunu bulabileceğiniz bir site varsa odawww.apk-top-.com ( aradaki - işareti yok! )

başka bir sorunun cevabı ise tabletle birlikte harici 2.5'' lik a datanın 500 gb usb hard diskini kullanıyorum ama kullandıgım rom Honeycomb 9n bu romda ozel bir uygulama usb slotunu host ozelliğine aldıktan sonra hard disk yada usb flash disk calısıyor!
    dosya yönetici programlarla hard diskinize ulaşabilirsiniz

(/mount/usb/usbsystm/ sanırım izlemeniz gereken yol.. )

Rom olarak tavsiye edeceğim rom honeycomb diyeceğim ama ondada stabil olmayan cok şey var bence en stabil rom en iyi romdur bu yuzden orjınal rom diyorum. ( market uygulamasından sonra zaten hersey yuklenıyor android marketin su anda son sürümü hayet şık. )

bence expereasy pad in en kötü yanı ekranın görüş açısının az olması şunuda belirtmek isterimki ekran kötü değil bu sorunu tıpkı bankamatiklerdeki ekranlarlar benzetebiliriz yandan bakıldıgında goruntu özürlüleşiyorsa bu tablettede böyle bir sıkıntı var!

belkide bu özellik aşırı iş adamları düşünüldüğünden yapılmıştır uçakta giderken yandakiler şirket bilgilkerini görmesin diye mesela :D :D

walla tablet olarak internet deneyimi cok ıyı flashlı sitelerde en ufak bir sorun yok! ses kuwwetı az onu belirteyim. alanlara almışlara alacak olanlarada hayırlı olsun bu arada fiyatları arttı bu aralar ;)

• Arkadaslar tabletin ucuna gelen darbe ile dokunmatik cami catladi ve catlak ortaya dogru ilerledi temas ettikce suan dokunmatikte problem yok ama bu sekilde ne kadar yasar sizce bu tablet. Bu tablete parca bulunabilir mi sizce

Orijinalden alıntı: daparadoks

Arkadaslar tabletin ucuna gelen darbe ile dokunmatik cami catladi ve catlak ortaya dogru ilerledi temas ettikce suan dokunmatikte problem yok ama bu sekilde ne kadar yasar sizce bu tablet. Bu tablete parca bulunabilir mi sizce
    arkadaşlar bi sorum olacak, 2d launcherde widgetleri ana ekrana ekledim(saat vb.) fakat kaldıramıyorum bnları nasıl kaldıracam.ilgilenirseniz çok sevinirim.

Orijinalden alıntı: ibo_bjk232323

arkadaşlar bi sorum olacak, 2d launcherde widgetleri ana ekrana ekledim(saat vb.) fakat kaldıramıyorum bnları nasıl kaldıracam.ilgilenirseniz çok sevinirim.

Alıntıları Göster
    edit: sorumu geri alıyorum yeteri kadar araştırılırsa herşeyi öğrenmek mümkündür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daparadoks -- 19 Kasım 2011; 0:39:44 >

Orijinalden alıntı: bluesoul

software tool'dan reset dedim..ayrıca revovery bölümünden de reset gibi bir şeyler dedim.tam olarak bu exper'in ilk haline döndürebileceğimiz bir yol yok mudur?

Alıntıları Göster
    s.a arkadaşlar ben sorunlarımı toplu yazim sizde toplu cevaplayın :D

1: ben easy padda normal bi online oyun oynayabilirmisim knight gibi
    2: veya counter gibi bi oyun yükleyip oynayabilirmiyiz.
    3: .exe dosyasılarını açmıyor. açması için neyapabilirim
    4: ben vodofonun içine hat takılan vodemi var onu çalıştırırmı ve çalıştırırsa neler yapmam gerekli ?(ve modemin modelini filan yazarsanız sevinirim)
    5: ve yardımcı programları yazarmısınız

arkadaşlar ben şuanda hiç bişey filan bilmiyorum ne rom yükleme nede başka birşey bana sıfırdan annlatacak varmı veya mailime atacak
    mailim: selahattinkayaoglu @ gmail.com (boşluğu silin)

şimdiden teşekkürler bunların cvpları varsa size duacı olurm

• quote:

kerdeş saate basılı tut sağ tarafta çöp kutusu çıkacak onun üstüne sürükle

Orijinalden alıntı: myh1991

quote:

kerdeş saate basılı tut sağ tarafta çöp kutusu çıkacak onun üstüne sürükle

Alıntıları Göster
    merhabalar,özellikle otel vb ücretsiz wifi noktalarından girdiğimde iphone'da login sayfası açılarak verilen bilgileri girip bağlanıyorum.fakat easypad ile böyle bir sayfa açılmıyor.bağlandı gözüküyor fakat gerekli şifreleri gireceğim ekran açılmadığından nette giremiyorum.
    konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar var mı acaba?
    teşekkürler.

• Bende easypad kullanicisiyim.urunu yeni aldim.fakat yazilim guncellemedim usb kablom olmadigi icin.sormak istedigim animasyonlu hava durumu uygulamasi yazilim guncellemesi olmadigi icinmi masaustunde hareketsiz ve ses cikartmiyorr..htc telefonlardaki gb demek istedigim.bu arada cihazda 2 farkli masaustu kullanimi var.3d ve klasik gorunum olarak.3d gorunumde havadurumu uygulamasi var ama o masaustu gorunumunu sevmedim pek.bu konuda yardimci mesajlar gelirse sevinirim.tesekkurler
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.