Şimdi Ara

Need for Speed: The Run (ÇIKTI) (84. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.808
Cevap
4
Favori
116.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MİY1988

quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

Electro World de ayın 15 ine kadar PC için NFS Run 50 TL haberiniz olsun dedim.

Ayın 15'ini kaçıranlara ben çok daha ucuza satabilirim.

http://forum.donanimhaber.com/m_55998181/mpage_1/f_/key_//tm.htm#55998181

Üstteki ilana ek olarak 35 TL'ye ARAL GAME bandrollü oyunu bırakırım.

Alıntıları Göster
    oyun çok çabuk bitiyor 2 kez bitirdim gerçi şimdiki güncel oyunların çoğu çabuk bitiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpine.

oyun çok çabuk bitiyor 2 kez bitirdim gerçi şimdiki güncel oyunların çoğu çabuk bitiyor

Alıntıları Göster
    gamepad de titreşim özelliği var benim oyundada varmı_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatalstroke21

gamepad de titreşim özelliği var benim oyundada varmı_?

Alıntıları Göster
    http://www.needforspeed.com/downloads

PC Patch

The Need for Speed The Run PC patch contains both bug fixes and adds new functionality. Below is a list of all updates in the patch:

General:
    - 30 FPS cap is disabled when v-sync is set to OFF in advanced display settings
    - Miscellaneous fixes for gamepad and peripheral support
    - Tweaked reset behavior for a number of tracks in The Run where resets seemed too close to the main race route

beyleeeeer??

• arkadaslar bende oyunu slow motion olarak oynayanlar arasindayim.
    Islemci core2duo 2.66 ghz
    Ram 4 gb
    Ekran karti ati hd4650

Bu slow motion olayindan kurtulmak icin yama falan varmi? Nasil cözerim bu sorunu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

arkadaslar bende oyunu slow motion olarak oynayanlar arasindayim.
    Ram 4 gb
    Ekran karti ati hd4650

Bu slow motion olayindan kurtulmak icin yama falan varmi? Nasil cözerim bu sorunu?

Çözünürlüğü düşürmek iyi olabilir, o ekran kartıyla pek iyi gitmez çünkü oyun.

Belki de DirectX'den de olabiliir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 2 Şubat 2012; 3:58:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reznov.

quote:

Ram 4 gb
    Ekran karti ati hd4650

dostum low un low unda oynasam yine aynı

oyunda genel bir sorun var diyorlar

• Oyunu bitirdim ama çok da fazla zevk aldığımı söyleyemem. Hot Pursuit'in tadı başka. Veyron, F1 vs hiper serisi adına hiçbir araba yoktu. Kontroller Hot Pursuit'tan sonra iğrenç geldi. Kötü oyun değil güzel ama Hot Pursuit ile kıyaslarsak yanından geçemez. Nerde EMP, Spike Strip, Turbo, Jammer, Block, Helikopter vs. Hot Pursuit başkaydı. Polis de olabiliyorduk. Bu oyun bir öncekine göre beklentilerimin çok altında kaldı. Bitirdim ama hiç heyecanlandırmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Jingles

Oyunu bitirdim ama çok da fazla zevk aldığımı söyleyemem. Hot Pursuit'in tadı başka. Veyron, F1 vs hiper serisi adına hiçbir araba yoktu. Kontroller Hot Pursuit'tan sonra iğrenç geldi. Kötü oyun değil güzel ama Hot Pursuit ile kıyaslarsak yanından geçemez. Nerde EMP, Spike Strip, Turbo, Jammer, Block, Helikopter vs. Hot Pursuit başkaydı. Polis de olabiliyorduk. Bu oyun bir öncekine göre beklentilerimin çok altında kaldı. Bitirdim ama hiç heyecanlandırmadı.
    adamlar inatla biz nfs 1,nfs 2,nfs most wanted tarzında oyun yapmayacagız diye nerdeyse oyunu yok ettiler nedir bu inat kardeşim biz bu üç seriye benzeyen oyunlar istiyoruz modifiye yoksa ne kdar iyi olursa olsun beş para etmez yarış oyunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanlı06

adamlar inatla biz nfs 1,nfs 2,nfs most wanted tarzında oyun yapmayacagız diye nerdeyse oyunu yok ettiler nedir bu inat kardeşim biz bu üç seriye benzeyen oyunlar istiyoruz modifiye yoksa ne kdar iyi olursa olsun beş para etmez yarış oyunları

Alıntıları Göster
    ost ler harika özellikle lonely boy ve Beat The Devil's Tattoo ile geçilen bölümler'de deli haz aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncore

ost ler harika özellikle lonely boy ve Beat The Devil's Tattoo ile geçilen bölümler'de deli haz aldım

Alıntıları Göster
    3. bölüme kadar geldim.. yok olmuyo.. tırt oyun
    nfs nin most wantedtan beri hiç bi oyununa dayanamadım sildim. batırdılar seriyi

• quote:

quote:

quote:

Ram 4 gb
    Ekran karti ati hd4650

O genel sorun bende niye olmadı acaba Oyunu ultra ayarlarda sadece m3 kullanarak bitirdim, istisna yerler dışında.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ram 4 gb
    Ekran karti ati hd4650

O genel sorun bende niye olmadı acaba Oyunu ultra ayarlarda sadece m3 kullanarak bitirdim, istisna yerler dışında.

pc nin özellikleri yazsana bi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ram 4 gb
    Ekran karti ati hd4650

MSI 785gm E51 am3
    Amd Athlon II X4 3.0 Ghz
    Kingston 2 Gb DDR3 1600 Mhz
    HIS HD5670 1 gb 128 bit iceq gddr5 DX11
    Seagate 500 Gb 7200 rpm NCQ

• quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Oyunu bitirdim ama çok da fazla zevk aldığımı söyleyemem. Hot Pursuit'in tadı başka. Veyron, F1 vs hiper serisi adına hiçbir araba yoktu. Kontroller Hot Pursuit'tan sonra iğrenç geldi. Kötü oyun değil güzel ama Hot Pursuit ile kıyaslarsak yanından geçemez. Nerde EMP, Spike Strip, Turbo, Jammer, Block, Helikopter vs. Hot Pursuit başkaydı. Polis de olabiliyorduk. Bu oyun bir öncekine göre beklentilerimin çok altında kaldı. Bitirdim ama hiç heyecanlandırmadı.

Muliplayer saglam
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ram 4 gb
    Ekran karti ati hd4650

MSI 785gm E51 am3
    Amd Athlon II X4 3.0 Ghz
    Kingston 2 Gb DDR3 1600 Mhz
    HIS HD5670 1 gb 128 bit iceq gddr5 DX11
    Seagate 500 Gb 7200 rpm NCQ

Ekran kartın daha iyi birde ram lerin bellekleri düsük olmasına ragmen frekansları yüksek. ama aradaki oynayabilme farkı muazzam..

neyse ben hot pursuit devam

• quote:

Orijinalden alıntı: aimduck

quote:

Orijinalden alıntı: yigit__ali

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yigit__ali

quote:

quote:

Orijinalden alıntı:
    Önerilen
    İşletim Sistemi: Windows 7 SP1 64-bit
    DirectX: DirectX 11
    İşlemci: 3.0 GHz Intel Core 2 Quad veya AMD eşdeğeri
    Bellek: 4 GB
    Sabit Disk Alanı: 18 GB
    Ekran Kartı: 1024 MB ATI Radeon HD 6950 / 1024 MB NVIDIA GeForce GTX 560

ilk defa bir oyunu full acamiycam

Core 2 QUAD
    3GB RAM
    512 mb Radeon HD4850

bf3 ü oynadınmı ? onuda full açamazsın bence açtıysan bnde 4850 alırım hemen bi tane

bf3 ü bitirdim texture details medium digerleri high dı 1920x1080. genede 4850 ile rahat oynadım fakat NFS en az 6950 istiyor

bende 4850 almayı düşünüyodum yeni çıkan oyunlar beni 5850 6850 ye yöneltti.
    sizin bilgisayarada iyi gider bu kartlar işlemciyede oc yaptımmı açarsınız hıgh ta oynarsınız bence

bende notebookta ultrada oynuyorum bf3 ü sadece aa açamadım onun dışında hepsi ultra.ama masa üstünün ruhu başka

2 yıl önce bu pc yi toplamistim o zamanlar dolarin yuksek olmasiyla 1800'e denk geldi sadece kasa.

Overclock yapmayi hic denemedim riskli oldugu icinde ugrasmadim acikcasi. Gecen sene bilgisayarciya götürmüstüm 3.2 yapalim dedi fakat "islemci 3.2yi yemiyor" dedi. ne demekse artık..

6870 almayı düsünüyorum fakat PSU da 450 W oldugu icin kaldirmamasi söz konusu.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar tüm araçları açmayı bilen var mı ???

• quote:

Orijinalden alıntı: wtersad

Ya save dosyası ile bütün arabalar veya bölümler açılır veya unlocker ile her şey açılır tepe tepe kullanılır:)

Link:
    http://hotfile.com/dl/144375064/2fa43b3/NFSTR_4_En_iyi_save.rar.html

Arşiv içindeki NFSTR klasörünü C:\Users\Kullanıcı adınız\Documents klasörüne kopyalayınız.

Bu da Need.For.Speed.The.Run.Unlocker programı. İçinden çıkan dosyayı oyunun kurulu olduğu yere çıkarın ve oradan çalıştırın, bütün bölümler ve arabalar açık oynarsınız:

http://hotfile.com/dl/144374935/41eac4c/Need.For.Speed.The.Run.Unlocker.rar.html

• quote:

Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi

quote:

Orijinalden alıntı: wtersad

Ya save dosyası ile bütün arabalar veya bölümler açılır veya unlocker ile her şey açılır tepe tepe kullanılır:)

Link:
    http://hotfile.com/dl/144375064/2fa43b3/NFSTR_4_En_iyi_save.rar.html

Arşiv içindeki NFSTR klasörünü C:\Users\Kullanıcı adınız\Documents klasörüne kopyalayınız.

Bu da Need.For.Speed.The.Run.Unlocker programı. İçinden çıkan dosyayı oyunun kurulu olduğu yere çıkarın ve oradan çalıştırın, bütün bölümler ve arabalar açık oynarsınız:

http://hotfile.com/dl/144374935/41eac4c/Need.For.Speed.The.Run.Unlocker.rar.html

Alıntıları Göster
    beyler yaklaşık 5 saattir oynuyorum ama NFS serisi bitmiştir. en dandik oyunu bu galiba. insan biraz yenilik getirir

• Oyunun orjinal DVD'sini aldım. Aktivasyon kodunu yazdığımda doğru dedi ama sonra Next'e basınca hiçbir şey olmadığı için kapattım. Bir daha kodu girince kabul etmedi ama Origin hesabımda kayıtlı olması gerekmiyor muydu? Bir türlü göremedim. Nasıl yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

beyler yaklaşık 5 saattir oynuyorum ama NFS serisi bitmiştir. en dandik oyunu bu galiba. insan biraz yenilik getirir

Hayır oyun oldukça iyi.Oyunun başlıca kötü olmasının sebebi her zamanki gibi yarım olması.Eğer bu oyun 7 8 ay değilde 2 yılda yapılsaydı herkes şimdi bunu oynuyor olurdu.
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.