Şimdi Ara

Need for Speed: The Run (ÇIKTI) (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.808
Cevap
4
Favori
116.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sfr+10

quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

hot pursuit bana göre en iyi nfs'lerden biriydi. oynattırdı kendini. tabi underground'lar kadar oyuncaklar yok ama bi pro street'e göre, bir undercover'a göre şaheserdi hot pursuit. bir de en zor nfs olduğuna inanıyorum. yarışlar gerçekten çekişmeliydi. her yarıştan 1. ayrılma zorunluluğunuz da yoktu zaten. ilk 3'e girmek yetiyor.

+10 hala da zevk alarak oynuyorum

Alıntıları Göster
    bubundada yok daha beklemedeyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: -gg-

bubundada yok daha beklemedeyiz

Alıntıları Göster
    takipdeyimm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

hot pursuit bana göre en iyi nfs'lerden biriydi. oynattırdı kendini. tabi underground'lar kadar oyuncaklar yok ama bi pro street'e göre, bir undercover'a göre şaheserdi hot pursuit. bir de en zor nfs olduğuna inanıyorum. yarışlar gerçekten çekişmeliydi. her yarıştan 1. ayrılma zorunluluğunuz da yoktu zaten. ilk 3'e girmek yetiyor.

zaten hot pursuit ile aynı motorun üzerinde kurulmuş the run. sadece tek fark the run' da senaryo var. diğerinde ise clasic polisten kaçıyon polis ile gettoları kovalıyon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemugurOnline

zaten hot pursuit ile aynı motorun üzerinde kurulmuş the run. sadece tek fark the run' da senaryo var. diğerinde ise clasic polisten kaçıyon polis ile gettoları kovalıyon.
    Hot Pursuit 3 ile The Run'ın motorları farklı. Hot Pursuit 3 yapımcı Criterion Games'in kendi motorunu kullanıyor, The Run ise Battlefield 3'ün motoru olan Frostbite 2'yi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

quote:

Hot Pursuit 3 ile The Run'ın motorları farklı. Hot Pursuit 3 yapımcı Criterion Games'in kendi motorunu kullanıyor, The Run ise Battlefield 3'ün motoru olan Frostbite 2'yi.

o zaman benim makina kasar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

quote:

quote:

o zaman benim makina kasar

Alıntıları Göster
    The runu fulle bakam grafik fark ediyomu etmiyomu.

• quote:

Orijinalden alıntı: sfgsfgsfg

The runu fulle bakam grafik fark ediyomu etmiyomu.

Alıntıları Göster
    hadi hayırlı olsun malum dosya çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

Alıntıları Göster
    Oyundayım .İlk screenshotlar:

• quote:

Alıntıları Göster
    ssler yola cıksa iyi olur....:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcleod23

ssler yola cıksa iyi olur....:D

Alıntıları Göster
    Paylaşmayın, canımız çekiyor. Ağır spoiler'a mağruz bırakmayın.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Ali abi kırmış geçirmiş yine ortalığı hani şu 213 no lu Ali abi var ya

• quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

aynen ali amca startı vermiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Alıntıları Göster
    mamunda falan bekleyemem zaten çıksa bile yoğunluk oluyor indirmesi 1 hafta sürüyor mw3 hala %22 inmiyor bende wuploaddan indirdim, yine aynı yöntem wupload premium buldum netten onunla indiriyorum 10 part hepsi 50-70kb ile iniyor
    neresi premium bu wuploadın anlamadım sadece yanyana indirme şansı veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

mamunda falan bekleyemem zaten çıksa bile yoğunluk oluyor indirmesi 1 hafta sürüyor mw3 hala %22 inmiyor bende wuploaddan indirdim, yine aynı yöntem wupload premium buldum netten onunla indiriyorum 10 part hepsi 50-70kb ile iniyor
    neresi premium bu wuploadın anlamadım sadece yanyana indirme şansı veriyor

Alıntıları Göster
    Kelimelerinize dikkat edin lütfen, başlık silinmesin! Bu forumda hiçbir illegal muhabbete tahammülümüz yoktur.

• quote:

Kelimelerinize dikkat edin lütfen, başlık silinmesin! Bu forumda hiçbir illegal muhabbete tahammülümüz yoktur.

Alıntıları Göster
    Oyun içi ssler başlangıcı çok beğendim arkadaşlar.Presten kaçış 10 numara olmuş.Hikaye de güzel sinema oyun tarzı birşey olmuş bu sefer araba seçiminide Bmw M3 yapınca most wanteda döner gb oldum bir anda.

• quote:

Orijinalden alıntı: speedy35

Oyun içi ssler başlangıcı çok beğendim arkadaşlar.Presten kaçış 10 numara olmuş.Hikaye de güzel sinema oyun tarzı birşey olmuş bu sefer araba seçiminide Bmw M3 yapınca most wanteda döner gb oldum bir anda.

Alıntıları Göster
    Videolar'da gördüğüm önceden hazırlanmış 10 dakika süren sinematikler de bir iki tuşa basma olayı hiç hoşuma gitmemişti oyunu oynayanlar bu sinematikleri nasıl buldu acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: speedy35

Alıntıları Göster
    bubundaya taze geldi

1. Просто играете

sadece oyun beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -gg- -- 14 Kasım 2011; 22:41:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -gg-

bubundaya taze geldi

1. Просто играете

sadece oyun beyler

Alıntıları Göster
    ALI213 in the house
  • Tekrar ediyorum.
    quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Videolar'da gördüğüm önceden hazırlanmış 10 dakika süren sinematikler de bir iki tuşa basma olayı hiç hoşuma gitmemişti oyunu oynayanlar bu sinematikleri nasıl buldu acaba ?

Kendi adıma beğendim farklı bir açıdan bakıyorum olaya ayrıca ara videolarda çok gerçekçi tam bir fast and frious film senaryosu olmuş bu sene bunun filmi de çıkarAyrıca sinematiği olan başka bir yarış oyunu oynamadım.Nfs bu tarzda yaptığı sürece ben oynarım bu oyunu arkadaş.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.