Şimdi Ara

Need for Speed: The Run (ÇIKTI) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.808
Cevap
4
Favori
116.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • artık düzgün bir optimizasyon istiyoruz EAAAAA yamalı bohça değil..
  • nfs undercover da çıkmadan önce böyle videoları dönyordu millet ağzı açık izliyordu amm oyun fos çıktı inşallah bu oyun öyle olmaz
  • Bu oyunun müziklerine bayılıyorum, bayılıyorum ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolBoy53

nfs undercover da çıkmadan önce böyle videoları dönyordu millet ağzı açık izliyordu amm oyun fos çıktı inşallah bu oyun öyle olmaz
    Undercover denilen oyun 6 ayda alel acele yapıldı, ondan fos çıktı. NFS The Run yaklaşık 3 yıldır yapılıyor.
  • Steam üzerinden satılmayacak sanırım?
  • Artık oyunların grafik seviyesi izlediğimiz filmler gibi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: beylerbeyi01

Steam üzerinden satılmayacak sanırım?
    EA kendi Steam'i olan Origin'i kurduğu için dijital olarak sadece Origin'de satılır diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolBoy53

nfs undercover da çıkmadan önce böyle videoları dönyordu millet ağzı açık izliyordu amm oyun fos çıktı inşallah bu oyun öyle olmaz

Undercover @nForcer'ın da dediği gibi çok aceleyle yapılmış gibiydi. Ayrıca oyun içi videolar da var The Run için, çok başarılı olacak gibi duruyor.
  • Son video ve resimlerle de bir zamanların Porsche Unleashed'ini hatırlatıyor EA bize.."most wanted" ve "underground" araçları ve bu son "PorscheUnleashed" videosuyle kısaca diyor ki EA; "Özümüzden kopmadık!"
  • quote:

Orijinalden alıntı: astraldoors

Son video ve resimlerle de bir zamanların Porsche Unleashed'ini hatırlatıyor EA bize.."most wanted" ve "underground" araçları ve bu son "PorscheUnleashed" videosuyle kısaca diyor ki EA; "Özümüzden kopmadık!"

Şüphen mi vardı heiii

• Bu sene ea nin aklı başına gelmiş çıkaracağı oyunlar baya güzel olacak
  • Grafikler harikaa
  • oyundan umutluuym inş güzel olurda online oynarız hep beraber yarışırız hızlı öfkeli oyun versionu gibi olmuş oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xCixLandx -- 20 Eylül 2011; 16:00:33 >
  • Need for Speed: The Run'ın hikaye videosu:
  • hakkaten sağlam bi hikayesi var gibi
  • hot purs'u hiç sevmemiştim. nfs'nin sevdiğim 2 tane oyunu oldu underground 2 ile most wanted. diğer oyunlarını sevmedim bir yerden sonra da takip etmeyi bıraktım.

underground 2 gibi modifiye sistemi, most wanted gibi de sürüş ve güncellikler olsun arcade yarış budur. bu oyun böyle bir şey yapacağa benziyor umutla bekliyoruz
  • Ciktimi hayirdir ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: MtkP HuSnU

Bu güzeldi işte :D :D

BU Irina Shayk c.ronaldo'nun sevgilisi değilmiydi yoksa karıştırıyormuyum...
  • Oyunu sabırsızlıkla bekliyorum.Bundan önceki son 3 seriden hiç zevk alamadım.Pro Street saçmalığı da vardı tabi.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.