Şimdi Ara

AVEA:İkiz Paketler ile SMS ve internet 1 arada! (AYRICA ONLINE İŞLEMLERDE %50 İNDİRİM ŞANSI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
14.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturali/ikiz_paketler.shtml

İkiz250 Paket: Her Yöne 250SMS + 250MB, 10 TL / ay

İkiz500 Paket: Her Yöne 500SMS + 500MB, 15 TL / ay

İkiz1000 Paket: Her Yöne 1000SMS + 1GB; 23 TL / ay

NOT: Sms'le basvuru yok.. 444 1 500 (ya da cep telefonundan direk 500) aranmalı. İptal için de aynı işlem söz konusu.

quote:

Orijinalden alıntı: papi40

müşteri hizmetleri bu pakete smsle ücretsiz bir şekilde başvurabileceğimi söyledi. iptali için ise aranması gerekiyormuş.

IKIZ250 yaz 3364'e gönderebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 5 Mayıs 2011; 13:41:46 >

• fena değil.. ama 9 tl 1GB varken kötü olmuş!
  • ikiz500 tam zamanında çıkardılar faturanın kesilmesine 2 gün kala iyi oldu bu 11000 mesaj 9 tl 100 mb 8 tl = 17 tl ki ben mesajların 300 ünü kullanabildim 1ayda .. 500 mesaj 500 mb 15 tl harika .. yalnız birşey sorcam arkadaşlar şimdi benim fatura 23 ünde kesilecek ben bugünden paketlerimi iptal etsem 24 ü sabahı bu pakete geçsem sakata gelmem dimi ?
    Yurt içinde Avea hatlarınızdan yaptığınız 444 1 500 ve 500 Avea Müşteri Hizmetleri aramaları süreden bağımsız olarak faturalı hatlar için 45 kuruş, faturasız hatlar için 60 kuruş fiyatından ücretlendirilmektedir.
    Bilginize!

Orijinalden alıntı: TheLastViking

ikiz500 tam zamanında çıkardılar faturanın kesilmesine 2 gün kala iyi oldu bu 11000 mesaj 9 tl 100 mb 8 tl = 17 tl ki ben mesajların 300 ünü kullanabildim 1ayda .. 500 mesaj 500 mb 15 tl harika .. yalnız birşey sorcam arkadaşlar şimdi benim fatura 23 ünde kesilecek ben bugünden paketlerimi iptal etsem 24 ü sabahı bu pakete geçsem sakata gelmem dimi ?

Hayır gelmezsiniz. Hatta bugun bile geçebilirsiniz. 2 günlük meblağ yansır faturanıza.

Orijinalden alıntı: paradox1026

yeni para kazanma yolu! MH ile kayıt arama
    Yurt içinde Avea hatlarınızdan yaptığınız 444 1 500 ve 500 Avea Müşteri Hizmetleri aramaları süreden bağımsız olarak faturalı hatlar için 45 kuruş, faturasız hatlar için 60 kuruş fiyatından ücretlendirilmektedir.
    Bilginize!

10 ve 15 tl lik paketler iyi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

iyide hocam bunun ikiz paketleriyle alakası yok sanırım? zaten mh yi arama ücretli diye biliyordum ..
    quote:

Orijinalden alıntı: paradox1026

yeni para kazanma yolu! MH ile kayıt arama
    Bilginize!

şöyle bir durum mevcut sms ve online işlemlerden hiç bir ücret alınmadan başvuru yapılabilirdi. en az 45krş arama ve iptalde +1TL kazanacak buda avea için bir kazanç kapısı oluşturacak yani bunun için MH aranması saçma başka konular için elbet aranır ve ücretli olması gerek ücretsiz olması hapşırınca hastaneye gitmek gibi en ufak şeyde MH arardık.

• Taçsız Kral AVEA'yı tebrik ederim.
    Darısı bizim vodafone'a ayda 18 Tl'ye sınırsız cepnet + Hy sms ..

AVEA'nın eskiden kalma huyudur illa bir yerden illa kazanmalıdeğil mi.? (arayanı bil..)

Tarifem: TT Aşımsız Prime Sınırsız Düşün 70GB + Sınırsız Sosyal Medya

Aracım: Dacia Logan MCV 1.2 16v 75hp
  • en sevmediğim iş aslında. operatörlerin para kazanması için büyük fırsat .. 2 günlük meblağ nın faturaya yansımasını istemiyorum açıkçası turkcell de dilim yandı birkere iptal ettirdiğim paketle yeni aldığım paket aynı faturaya yansıdı .. o yüzden zamanında geçiş yapmam lazım ozaman benim şimdiden paketlerimi iptal ettirip 23 ü 00.00 dan sonra mı bu paketi satın almalıyım yoksa 22 yi 23 e bağlayan gecemi ?
    quote:

Orijinalden alıntı: SeTha

quote:

ikiz500 tam zamanında çıkardılar faturanın kesilmesine 2 gün kala iyi oldu bu 11000 mesaj 9 tl 100 mb 8 tl = 17 tl ki ben mesajların 300 ünü kullanabildim 1ayda .. 500 mesaj 500 mb 15 tl harika .. yalnız birşey sorcam arkadaşlar şimdi benim fatura 23 ünde kesilecek ben bugünden paketlerimi iptal etsem 24 ü sabahı bu pakete geçsem sakata gelmem dimi ?

Hayır gelmezsiniz. Hatta bugun bile geçebilirsiniz. 2 günlük meblağ yansır faturanıza.

• quote:

en sevmediğim iş aslında. operatörlerin para kazanması için büyük fırsat .. 2 günlük meblağ nın faturaya yansımasını istemiyorum açıkçası turkcell de dilim yandı birkere iptal ettirdiğim paketle yeni aldığım paket aynı faturaya yansıdı .. o yüzden zamanında geçiş yapmam lazım ozaman benim şimdiden paketlerimi iptal ettirip 23 ü 00.00 dan sonra mı bu paketi satın almalıyım yoksa 22 yi 23 e bağlayan gecemi ?
    quote:

quote:

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturali/ikiz_paketler.shtml

DETAYLAR:
    Paket aktive edildikten sonra ilk faturada aylık paket ücreti aktivasyon tarihi ile fatura kesim tarihi arasındaki gün sayısı ile orantılı olarak fatura edilir. (YANİ BEKLEMENİZE GEREK YOK: İSTEDİĞİNİZ AN VE İSTEDİĞİNİZ ZAMAN ALABİLİRSİNİZ. BU OLAY AVEA'DA SAĞLIKLI ÇALIŞIYOR: MAĞDUR OLMAZSINIZ)

NOT: Turkcell'de işler biraz daha farklı yürüyor. Şöyle ki aldıgınız paketlerin fatura kesin tarihiyle alakası yoktur ve aldıgınız internet ya da sms paketinin 30 gün kullanım süresi vardır. Bu yuzden aynı fatura tarihi içerisinde BİRİNİ İPTAL DAHİ ETMİŞ OLSANIZ 2 tane paket aldıysanız ikisinin de ücretini ödersiniz.

Ama Avea paketleri fatura kesim tarihine göre fiyatlandırıyor. Bu yuzden hesap kesim tarihine 2 gün kala alacağınız paketin sadece 2 günlük ücretini + eski paket ücretinizin tamamını ödersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 21 Nisan 2011; 12:38:29 >

• ilgi ve alakanız için teşekkür ederim kafamda soru işareti vardı şimdi rahatladım
    quote:

quote:

en sevmediğim iş aslında. operatörlerin para kazanması için büyük fırsat .. 2 günlük meblağ nın faturaya yansımasını istemiyorum açıkçası turkcell de dilim yandı birkere iptal ettirdiğim paketle yeni aldığım paket aynı faturaya yansıdı .. o yüzden zamanında geçiş yapmam lazım ozaman benim şimdiden paketlerimi iptal ettirip 23 ü 00.00 dan sonra mı bu paketi satın almalıyım yoksa 22 yi 23 e bağlayan gecemi ?
    quote:

quote:

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/tarifeler/faturali/ikiz_paketler.shtml

DETAYLAR:
    Paket aktive edildikten sonra ilk faturada aylık paket ücreti aktivasyon tarihi ile fatura kesim tarihi arasındaki gün sayısı ile orantılı olarak fatura edilir. (YANİ BEKLEMENİZE GEREK YOK: İSTEDİĞİNİZ AN VE İSTEDİĞİNİZ ZAMAN ALABİLİRSİNİZ. BU OLAY AVEA'DA SAĞLIKLI ÇALIŞIYOR: MAĞDUR OLMAZSINIZ)

NOT: Turkcell'de işler biraz daha farklı yürüyor. Şöyle ki aldıgınız paketlerin fatura kesin tarihiyle alakası yoktur ve aldıgınız internet ya da sms paketinin 30 gün kullanım süresi vardır. Bu yuzden aynı fatura tarihi içerisinde BİRİNİ İPTAL DAHİ ETMİŞ OLSANIZ 2 tane paket aldıysanız ikisinin de ücretini ödersiniz.

Ama Avea paketleri fatura kesim tarihine göre fiyatlandırıyor. Bu yuzden hesap kesim tarihine 2 gün kala alacağınız paketin sadece 2 günlük ücretini + eski paket ücretinizin tamamını ödersiniz.

• bu avea'ya sövmemek için kendimi zor tutuyorum. ben sms kullanmıyorum ve 1 gblik net paketi istiyorum ve faturalıyım. neden bize yok? faturasızın 9 tlsi daha mı değerli. benden yine kocaman bir . sınırlarımı zorluyor. taahhüt vermeseydim vodafone geçerdim.

Turuncudan iz taşıyan tok bir sarı ██ Vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı

• hocam bende 1gb ın faturalılara açılmasını bekliyordum ama bu ikiz paketlerinden sonra umudumu kestim herhalde bu avea nın cepten internet için yapacağı son güzellik oldu daha uzun süre bir şey beklememek gerek ..
    quote:

bu avea'ya sövmemek için kendimi zor tutuyorum. ben sms kullanmıyorum ve 1 gblik net paketi istiyorum ve faturalıyım. neden bize yok? faturasızın 9 tlsi daha mı değerli. benden yine kocaman bir . sınırlarımı zorluyor. taahhüt vermeseydim vodafone geçerdim.

• quote:

quote:

yanlış bilgilendirmeyelim lütfen. data paketlerinde kullandığın güne göre değil son 2 gün kala bile üye olsanız. tüm paketin ücreti yansır.

• Benim için 7 TL. verip 100 MB. paketi alacağıma, 10 TL verip SMS + 250 MB paket almak daha mantıklı sanki...

DH FOSİL GRUBU
  • fakat SeTha'nın dediği gibi detaylar kısmında bu konu hakkında bir bilgi var . yani bu bilgi üzerine hareket ediyoruz .. bu bilgiye göre 2 günlük ücret almaları lazım . böylelikle ben fatura kesilene kadar eski paketimi kullanacağım için yeni satın aldığım pakete (ikiz500) dokunmamış olacağım ve ücret olarak sembolik birşey gönderirler sanırım ..
    quote:

quote:

quote:

yanlış bilgilendirmeyelim lütfen. data paketlerinde kullandığın güne göre değil son 2 gün kala bile üye olsanız. tüm paketin ücreti yansır.

• quote:

fakat SeTha'nın dediği gibi detaylar kısmında bu konu hakkında bir bilgi var . yani bu bilgi üzerine hareket ediyoruz .. bu bilgiye göre 2 günlük ücret almaları lazım . böylelikle ben fatura kesilene kadar eski paketimi kullanacağım için yeni satın aldığım pakete (ikiz500) dokunmamış olacağım ve ücret olarak sembolik birşey gönderirler sanırım ..
    quote:

quote:

quote:

Düzeltiyorum siz haklısınız. Net paketlerinde benim dediğim gibi bir durum olmasına rağmen ikiz paketlerde durum sizin ve sethanın dediği gibidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetivet -- 21 Nisan 2011; 14:26:08 >

• müşteri hizmetleri bu pakete smsle ücretsiz bir şekilde başvurabileceğimi söyledi. iptali için ise aranması gerekiyormuş.

IKIZ250 yaz 3364'e gönderebilirsiniz.

• Turkcell ne yapıyor bu arada çok merak ediyorum.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.