shopto da coming soon oyunları incelerken gözüme çarptı...
Resim fake dostum Kinect desteği yok o oyunda.
Keşke olsa.
fake, fake olmasına ama, spec ops u da bu şekilde koymuşlardı. bir bildikleri vardır bence
Bu tarz oyunları Kinect ile oynamak mümkün değil. Desteği olsa bile, ekstralarında veya mini oyunlarında olabilir. Forza'da Kinect destekli olarak lanse edildi ama oyun esnasında değil, garajda falan yararlanabileceğiz Kinect'den.
@ .ZeuS.
forza 4te oyun içerisinde de kinect kullanabileceksiniz yani, kinect kullanarak yarışlara katılabiliyorsunuz sadece garajda falan değil, ayrıca kinect ile yapılabileceklerin kısıtlı olduğunu düşünmüyorum, aksine istedikleri zaman her türlü oyunu kinecte uygun hale getirebilirler.
olsaydı güzel olurdu
quote:
Orijinalden alıntı: R.Rondo9
@ .ZeuS.
forza 4te oyun içerisinde de kinect kullanabileceksiniz yani, kinect kullanarak yarışlara katılabiliyorsunuz sadece garajda falan değil, ayrıca kinect ile yapılabileceklerin kısıtlı olduğunu düşünmüyorum, aksine istedikleri zaman her türlü oyunu kinecte uygun hale getirebilirler.
Ben öyle duymadım ama yanılıyor da olabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: .ZeuS.
Ben öyle duymadım ama yanılıyor da olabilirim.
koyduğunuz video foto moduysa müthiş bir mod, bilen bilir GT nin foto modunda 60 fps değil, 20 lerde falan sanıyorum, bu videodaki yağ gibi akıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme