Şimdi Ara

1 saattir ubuntu yüklenicek [çözüldü]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • eski pc ye ubuntunun son sürümünü kuruyum dedim kurmaz olaydım bir saattir ubuntuyu yüklemeye çalışıyor mübarek sanki nasanın hesaplarını yapıyor.

şu noktalı yükleme ekranı var ya orada tıkandı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In-ception -- 10 Nisan 2011; 0:43:32 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In-ception -- 10 Nisan 2011; 0:26:01 >

Sistem : ASUS P5GL-MX | INTEL CELERON D | ASUS RADEON X1550 | 1,5 GB DDR400 RAM | 80GB SEAGATE BARRACUDA
    Yenilenebilir Enerji Kaynaklarını Destekleyenler Kulübü
    DH Çevreciler ve Doğaseverler Kulübü

DH XP KULLANANLAR KULÜBÜ
  • gnome 3.0 çıkmış onu test için yükleyecektim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In-ception -- 10 Nisan 2011; 0:29:06 >

Orijinalden alıntı: Conundrum

Ben de geçen yüklemiştim çok değişik geldi anca internete girmeye yarıyor birde müzik film filan oyunları filan açmak zor ama ayrı bir havası var

benim eski pc de zaten ona yarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In-ception -- 10 Nisan 2011; 0:34:12 >

Orijinalden alıntı: SymPhoney

quote:

Orijinalden alıntı: Conundrum

Ben de geçen yüklemiştim çok değişik geldi anca internete girmeye yarıyor birde müzik film filan oyunları filan açmak zor ama ayrı bir havası var

benim eski pc de zaten ona yarıyor

Sistem : ASUS P5GL-MX | INTEL CELERON D | ASUS RADEON X1550 | 1,5 GB DDR400 RAM | 80GB SEAGATE BARRACUDA
    Yenilenebilir Enerji Kaynaklarını Destekleyenler Kulübü
    DH Çevreciler ve Doğaseverler Kulübü

DH XP KULLANANLAR KULÜBÜ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En son Ubuntu 9.04 (Jaunty Jackalope) kurmuştum. Böyle bir sorun yoktu. Gerçi 9.04 gibisi de yoktu hani.
  • Eski bilgisayarımda Ubuntu 10 yüklü ve sistem olarak çok farklı geliyor bana, ama geliştiriciler ve yazılımcılar Ubuntuya yeteri kadar destek verseler çok iyi bir işletim sistemi olacağindan eminim
    "yada" Doğrusu "ya da" || "herkez" doğrusu = "herkes" || "birşey" doğrusu = "bir şey" || "herşey" doğrusu = "her şey" || orjinal" doğrusu = "orijinal" || "direk ifade.." doğrusu =&gt; "direkt" -- Lütfen dil kurallarına özen gösteriniz.

Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz. M.K.Atatürk

However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity. M.K.Atatürk

• bilgisayar dünyasının bilinmezleri yeniden başlatıp denemek niye aklıma gelmedi. [SORUN ÇÖZÜLDÜ]
  • ubuntuda olan bi saçmalık ise isoyu indiriyoruz tamam sorun yok wubi ile kurcam neden bidaha 700mb iso dosyası kadar indiriyor anlamış değilim ama ubuntu kullanmak güzel yinede özellikle çakma mac yapıyorum gerçeğini kullanamıyoruz ondan hevesimizi alalım bide compizle yapılan pencere efektleride süper oluyor tek onun için kurabilirim
    Fotoğraf Portfoliom = 500px:http://500px.com/MuhammetTeker
  • gnome 3.0 çıktı mı? bende hala 2.32 var. update'de çıkmıyor. ubuntu 10.10 kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exit to DOS -- 10 Nisan 2011; 0:55:03 >

Orijinalden alıntı: Jeune Ottoman

gnome 3.0 çıktı mı? bende hala 2.32 var. update'de çıkmıyor. ubuntu 10.10 kullanıyorum.

http://www.gnome3.org/
    "yada" Doğrusu "ya da" || "herkez" doğrusu = "herkes" || "birşey" doğrusu = "bir şey" || "herşey" doğrusu = "her şey" || orjinal" doğrusu = "orijinal" || "direk ifade.." doğrusu =&gt; "direkt" -- Lütfen dil kurallarına özen gösteriniz.

Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyık sayılamaz. M.K.Atatürk

However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity. M.K.Atatürk

• quote:

Orijinalden alıntı: johonwayni

quote:

Orijinalden alıntı: Jeune Ottoman

gnome 3.0 çıktı mı? bende hala 2.32 var. update'de çıkmıyor. ubuntu 10.10 kullanıyorum.

http://www.gnome3.org/

Vay be , çıkmış.

Ubuntu Repository'lerinde yok galiba , upgrade olmuyor

• edit: buldum resimlisini sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tt.us -- 13 Nisan 2011; 1:54:49 >

Orijinalden alıntı: kulak_kiri

hazır konu açılmışken sorayım bende ya geçen cd geldi (nezaman istemişim hatırlamıyom bile ) 10.10 kurayım dedim (ilk olacak) demodayken kur dediğim zaman diğer sistemle beraber kullanı seçiyorum kurulacak yeri(boyutu) seçin felan diyor. ileri dediğimde disk yeniden boyutlandırılacak eminmisiniz diyor evet diyip devam etsem bütün harddiske format mı atıyor yada siz bana 7 ile beraber bu sistemi nasıl kurup kullanırım anlatırmısınız

evet diski formatlıyor hemde linux formatı ex3 yani windowsdan farklı. önce diski ayrı bir programla böl sonra böldüğün yere kur. yoksa komple formatlar. gewrçi windows yüklü diski bölmek ne kadar mantıklı bilmiyorum ama bunu yapan programlar var.

ilk önce iyi bir defrag programı bul diski defragla
    sonra diski bölme programıyla diski böl
    en son oarak böldüğün bölüme ubuntuyu kur.

• quote:

Orijinalden alıntı: benimadimkuntakinte

quote:

Orijinalden alıntı: kulak_kiri

hazır konu açılmışken sorayım bende ya geçen cd geldi (nezaman istemişim hatırlamıyom bile ) 10.10 kurayım dedim (ilk olacak) demodayken kur dediğim zaman diğer sistemle beraber kullanı seçiyorum kurulacak yeri(boyutu) seçin felan diyor. ileri dediğimde disk yeniden boyutlandırılacak eminmisiniz diyor evet diyip devam etsem bütün harddiske format mı atıyor yada siz bana 7 ile beraber bu sistemi nasıl kurup kullanırım anlatırmısınız

evet diski formatlıyor hemde linux formatı ex3 yani windowsdan farklı. önce diski ayrı bir programla böl sonra böldüğün yere kur. yoksa komple formatlar. gewrçi windows yüklü diski bölmek ne kadar mantıklı bilmiyorum ama bunu yapan programlar var.

ilk önce iyi bir defrag programı bul diski defragla
    sonra diski bölme programıyla diski böl
    en son oarak böldüğün bölüme ubuntuyu kur.

hocam win.7 açıkken cdyi taktım ve kendisi sordu win.in üzerine mi kuracaksınız fln diye evet dedim kendisi yaptı gitti

ama şimdi şöyle bi sorunum oldu kablolu internet kullanıyorum ama internete bağlanamıorum aslında nete bağlıyım şu msn benzeri programda msnim açık ama firefoxtan bi siteye giremiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.