Şimdi Ara

Sega'Dan Kinecte Hardcore Oyun!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hardcore oyunlar elbette çıkacaktır. o yüzden kinectten umutluyum. segadan umutlu değilim. film oyunu yapan bir şirketten ne beklenir ki. artık sega mazide güzel konsolları kaliteli oyunları olan bir şirket olarak kalacak aklımda. hiç ümitli değilim bu oyundan açıkçası.
  • Hardcore oyun olsun taştan olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubillian

hardcore oyunlar elbette çıkacaktır. o yüzden kinectten umutluyum. segadan umutlu değilim. film oyunu yapan bir şirketten ne beklenir ki. artık sega mazide güzel konsolları kaliteli oyunları olan bir şirket olarak kalacak aklımda. hiç ümitli değilim bu oyundan açıkçası.

Bayonetta çabuk unutulmuş anlaşılan
  • bence hardcore oyun cıkar... cıkardaaa bizim önceki anladıgımız gibi olmayabilirşöyleki: ayak hareketli askiyon tarzı koşu isteyen hareketli bol sahnelerde birde ateş etmeye uğraştırırlarsa işte o zaman dil dışarda 10 dakikada hardcore mefta gamer olunabilirböylece oyunda hardcore olmuş olur
    bu arada segaya laf yok
    yapar mı ???
    yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

quote:

hardcore oyunlar elbette çıkacaktır. o yüzden kinectten umutluyum. segadan umutlu değilim. film oyunu yapan bir şirketten ne beklenir ki. artık sega mazide güzel konsolları kaliteli oyunları olan bir şirket olarak kalacak aklımda. hiç ümitli değilim bu oyundan açıkçası.

Sega'yla ne alakası var Platinum Games yapıyor Bayonetta'yı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

quote:

quote:

+1
    tam bunu yazacaktım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XBOX ONE offline oyun oynamak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

quote:

quote:

unuttum ben onu :D

• Hadi bakalım inşallah çuvallamazlar.
  • Seganın güzel günleri ne yazık ki geride kaldı. Umarım bu oyunda biraz olsun toparlarlar...
  • aslında konusu pek tatmin edici değil.
  • Trailer'ını izledim ve açıkçası beklediğim gibi değildi, japon korku filmlerini andıran sadece iç gıcıklayıcı yüksek sesler ile rahatsız etmeye çalışan görsel olarak yetersiz görünen bir oyuna benziyor fakat trailerden bunları kesin maksatta çözmek zaten pek mümkün olmasa da gameplayleri bekliyorum..
  • En son Thor gibi sağlam konusu olan bir oyunu rezil etmişlerdi
  • Var mı oynayan ? Bilen, fikri olan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UlasAsmadili -- 27 Haziran 2012; 18:58:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UlasAsmadili

Var mı oynayan ? Bilen, fikri olan ?

Oyunu oynamadım amahttp://www.metacritic.com/game/xbox-360/rise-of-nightmares kullanıcı puanları 7,7 bence tatminkar ama incelem puanları düşük
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.