hırsıza para kasası bide bu kasaları göstersen adam bilgisayar kasasını götürür o derece manyak
quote:
Orijinalden alıntı: Klasör.:X:.
hırsıza para kasası bide bu kasaları göstersen adam bilgisayar kasasını götürür o derece manyak
Alıntıları Göster
Gerçekten çok güzel kasalar
quote:
Orijinalden alıntı: _yakari_
Gerçekten çok güzel kasalar
Alıntıları Göster
guzel kasalar böle kasam olsa ah ah
quote:
Orijinalden alıntı: Castiel
guzel kasalar böle kasam olsa ah ah
Alıntıları Göster
Ohyş... Kasalara bak Takipteyim...
quote:
Orijinalden alıntı: torque89
para var huzur var
katılıyorum :D
quote:
Orijinalden alıntı: FOXXTR
quote:
Orijinalden alıntı: torque89
para var huzur var
katılıyorum :D
Alıntıları Göster
Bunlar insan yapısı değil beyler. Kesin uzaylılar yapmıştır. Bu ne abi o.O
quote:
Orijinalden alıntı: Exactly®
Bunlar insan yapısı değil beyler. Kesin uzaylılar yapmıştır. Bu ne abi o.O
Alıntıları Göster
reventon harika olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: Humanos
reventon harika olmuş
Alıntıları Göster
Hepsi birbirinden fena.
quote:
Orijinalden alıntı: Rasyonel Hayvan
Hepsi birbirinden fena.
Alıntıları Göster
Su soğutma farkı işte... İlk beyazı o kan revan olayını beğenmedim. Kasada beyaz yanlısı değilim ama ikinci beyaz kasa (lamborghini reventon'un altındaki) oldukça şık ve minimal tasarımın güzel bir örneği. Görünümün her şey olduğu bir ofisim olsaydı böyle bir bilgisayar yapmayı düşünebilirdim. Ancak ev kullanıcısı için pratikte faydası olan şeyler değil. Tasarımlar hoş ama modifikasyon anlamında feyzalabileceğimiz pek bir şey yok gibi. Yine de paylaşım güzel, teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: thunderwatcher
Su soğutma farkı işte... İlk beyazı o kan revan olayını beğenmedim. Kasada beyaz yanlısı değilim ama ikinci beyaz kasa (lamborghini reventon'un altındaki) oldukça şık ve minimal tasarımın güzel bir örneği. Görünümün her şey olduğu bir ofisim olsaydı böyle bir bilgisayar yapmayı düşünebilirdim. Ancak ev kullanıcısı için pratikte faydası olan şeyler değil. Tasarımlar hoş ama modifikasyon anlamında feyzalabileceğimiz pek bir şey yok gibi. Yine de paylaşım güzel, teşekkürler
Alıntıları Göster
Lanet olası zenciler yine çok iyi kasalar yapmışlar
quote:
Orijinalden alıntı: miharbi yosre
Lanet olası zenciler yine çok iyi kasalar yapmışlar
Alıntıları Göster
Muhteşem kasalar, kanlı olanın tasarımı çok değişik, harika olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: zouzouni
Muhteşem kasalar, kanlı olanın tasarımı çok değişik, harika olmuş
Alıntıları Göster
bunlar nasıl kasalar ya şimdi bi gözüm resimlerdeki kasalar da bir gözüm kendi kasamda valla kasamdan soğumaya başladım ilk önce kanlı kasayı beğendim sonra lambo'nun kasasını görünce film koptu bir arkadaş demiş ya hırsıza para kasası birde pc kasasını göstersen pc kasasını alır diye harbi öyle yapar...
quote:
Orijinalden alıntı: mephısto_06
bunlar nasıl kasalar ya şimdi bi gözüm resimlerdeki kasalar da bir gözüm kendi kasamda valla kasamdan soğumaya başladım ilk önce kanlı kasayı beğendim sonra lambo'nun kasasını görünce film koptu bir arkadaş demiş ya hırsıza para kasası birde pc kasasını göstersen pc kasasını alır diye harbi öyle yapar...
Alıntıları Göster
İlk resimdeki kasa mükemmel
ilk tasarımda Beyaz yerine Siyah rengi seçseymiş daha hoş durabilirmiş fikrimce. Ama Bu konunun favori tasarımı kuşkusuz reventon :)
quote:
Orijinalden alıntı: Mattness
ilk tasarımda Beyaz yerine Siyah rengi seçseymiş daha hoş durabilirmiş fikrimce. Ama Bu konunun favori tasarımı kuşkusuz reventon :)
Birinci resim Dexter için yapılmış sanki.
quote:
Orijinalden alıntı: Janissary-
Birinci resim Dexter için yapılmış sanki.
Alıntıları Göster
reventon çok hoş duruyor :)
quote:
Orijinalden alıntı: koraypro
reventon çok hoş duruyor :)
Alıntıları Göster
Maşallah
quote:
Orijinalden alıntı: mofaka
Bu çok güzelmis
quote:
Orijinalden alıntı: Hergele10
Maşallah
Alıntıları Göster
Bu sitede de güzel masaüstleri ve modlanmış bilgisayarlar var.Sitedeki paylaşımlar çok hoşuma gitti :http://www.desktopped.com/
quote:
Orijinalden alıntı: Ahm-@
Bu sitede de güzel masaüstleri ve modlanmış bilgisayarlar var.Sitedeki paylaşımlar çok hoşuma gitti :http://www.desktopped.com/