Şimdi Ara

Survivor 2011 | Ünlüler - Gönüllüler (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.083
Cevap
2
Favori
116.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: [A]narchy

quote:

Orijinalden alıntı: cenkbora

Yahu böyle yarışma mı olur? Her oyunu ünlüler yeniyor. Acun sana burdan

ne alaka ya her boku acuna atmayın kardeşim

nihatın parendesi

Alıntıları Göster
    Bu taneri elemeye çalışır bu gönüllüler oy birliğiyle taneri göndertmiyelim
    Ekran kartı:Featuring 1.5GB NVIDIA GeForce GTX 580M graphics
    Görüntü-17.3 inch display (1920x1080)3D
    Hard disc 512 gb ssd disc
    Wireless:Intel® Ultimate N WiFi Link 6300 a/g/n 3x3 MIMO Technology (optional)

• quote:

Orijinalden alıntı: YGA

quote:

Orijinalden alıntı: wholet

Nihat doğan süper köpekbalığınada sıkıcam

Nihat Doğan'dan replik bekliyoruz.

Alıntıları Göster
    Şimdi sms te bence ilk haftada bi anlaşı8lmazlık oldu gibi geliyo bana neden mi 2 kişi vardı bence millet en çok oy alan kimse o gider diye düşündü bence ama az oy alan gitti didem gitti bence böyle olmicaktı ne dersiniz bana sanki öyle geldi ama az bi ihtimal olarak kafamı kurcalıyo tabii hatta şimdi düşününce yok artık değildir diyorum

Taneri yola getirirlerse varya kazanırlar ama bu çocuk böyle gider

• quote:

Şimdi sms te bence ilk haftada bi anlaşı8lmazlık oldu gibi geliyo bana neden mi 2 kişi vardı bence millet en çok oy alan kimse o gider diye düşündü bence ama az oy alan gitti didem gitti bence böyle olmicaktı ne dersiniz bana sanki öyle geldi ama az bi ihtimal olarak kafamı kurcalıyo tabii hatta şimdi düşününce yok artık değildir diyorum

Taneri yola getirirlerse varya kazanırlar ama bu çocuk böyle gider

Alıntıları Göster
    Taner muhtemelen kalıcak konseyde oylamaya.Fakat ben gönderileceğini düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

Taner muhtemelen kalıcak konseyde oylamaya.Fakat ben gönderileceğini düşünmüyorum.

Alıntıları Göster
    Taner gidici abi bakarmısın boş işler uğraşıo çukur kazıo yaa kızlara dio yüzüyolar dio gidio kim gömücek dio şimdi gitsin kesinlikle gitsin hatta orda kumun içinde bıraksınlar gitsinler yeah dude oww yeah meen its so greaat yeaah

Birinden o efsaane soru geldi neden jackass e katılmadın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholet -- 10 Nisan 2011; 21:52:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yaktaver

quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

quote:

Orijinalden alıntı: onur*

quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

Tahmin ettiğim gibi Didem gitti.
    Ünlüler çok iyi yarışıyorlar gerçekten bugünkü dokunulmazlık oyunun da alacaklarını düşünüyorum.
    Nihat Doğan'ın ağlama sahnesi iyiydiBirde kafasına kütük düştü yazık ya.

Nasıl kaçırdım hemen videosunu bulup izleyeyim.

onur hocam bulursan buraya da ekle. Sınavlardan dolayı tamamını izleyemeyecem

Yukarıidaki mesajımda yildiz tv dakikasını verdim bakın oradan

Koptum

• quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

Alıntıları Göster
    Şöyle güzel bir kavga olsa.

Orijinalden alıntı: Kelâg

Alıntıları Göster
    Gene oylama tamam sms oylaması tamam kabul ettim bence ünlülerin veya gönüllülerin karşı takımdan kimin eleneceği konusunda oy atması gereksiz bence

Taner gider abi yoksa kafayı yicek bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

Alıntıları Göster
    kavga eden diskalifiye olur.

Orijinalden alıntı: SwordBreaker

kavga eden diskalifiye olur.

Alıntıları Göster
    Bu Taçmin den de tırsıyorum İçine bişi kaçmış bence ben huzurdan yanayım ohmmmm ben mutluluktan yanayım ne kadar huzurlu ya

Tanerde pirincin taşlarını ayıklicakmış

acunn.com sadece süperlig maçlarının özetleri ordaymış hmmm

Nihat doğan oy kullanırken bile süper

Gökhan gitmesin laan Gökhana oy yağdırın Taner gitsiiiiin Gökhan gitmiyo ama Vedatta gitmesin laaan La yoksa Gökhan mı aday oluyo laaa

kısaca Taner gitsin ya la işte

Vedat ağlamaklı oldu Vedat kalsın ben vedata oy atıyorum(ama bu tür şeylere hiç oy atmam para para para )

Vedat yazın 2950 ye sms yolluyonuz

Gördüğüm kadarıyla ödül oyununu gönüllüler gene kaybediyo taner dengesini bozuyo taçminin çok net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholet -- 10 Nisan 2011; 22:32:06 >

• quote:

Bu Taçmin den de tırsıyorum İçine bişi kaçmış bence ben huzurdan yanayım ohmmmm ben mutluluktan yanayım ne kadar huzurlu ya

Tanerde pirincin taşlarını ayıklicakmış

acunn.com sadece süperlig maçlarının özetleri ordaymış hmmm

Nihat doğan oy kullanırken bile süper

Gökhan gitmesin laan Gökhana oy yağdırın Taner gitsiiiiin Gökhan gitmiyo ama Vedatta gitmesin laaan La yoksa Gökhan mı aday oluyo laaa

kısaca Taner gitsin ya la işte

Vedat ağlamaklı oldu Vedat kalsın ben vedata oy atıyorum(ama bu tür şeylere hiç oy atmam para para para )

Vedat yazın 2950 ye sms yolluyonuz

Gördüğüm kadarıyla ödül oyununu gönüllüler gene kaybediyo taner dengesini bozuyo taçminin çok net

Alıntıları Göster
    Taner tabikide kalsın . Adanın neşe kaynağı. Kızlarda çok beceriksiz ayrıca.

Didier Yves Drogba Tébily

• quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

Yok hocam taner gitsin bence yani o uyuzlukla kalmamalı bence haklılar abi bi b.ka yaramıyo öyle oturuyo adada bütün gün saçma sapan adam yani halk seviyor filan öyle düşünmeyin adaya faydası olanı düşünün

Taner var ödül oyununda şimdi. Taner bozucak dengeyi taçmin le oynadıkları oyunda

ama nedir Taner adada kalır

1- bir dilim insana ne yapar

2- reklamın dibisin acun

denge bilekliği olayı kim ne derse desin orda bi haksızlık var takın lan herkese o bileklikten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholet -- 10 Nisan 2011; 22:44:25 >

• quote:

quote:

Yok hocam taner gitsin bence yani o uyuzlukla kalmamalı bence haklılar abi bi b.ka yaramıyo öyle oturuyo adada bütün gün saçma sapan adam yani halk seviyor filan öyle düşünmeyin adaya faydası olanı düşünün

Taner var ödül oyununda şimdi. Taner bozucak dengeyi taçmin le oynadıkları oyunda

2- reklamın dibisin acun

denge bilekliği olayı kim ne derse desin orda bi haksızlık var takın lan herkese o bileklikten

Affedersin ama o kızlar da hiç bir şeye yaramadı, bütün yarışları o kızlar yüzünden kaybettiler yalan mı ? ne pilav yapmayı biliyorlar ne hamur, Taner Gühan keçisi ilan ediliyor arkadaş herkez Taner'e yükleniyor, adam doğruları söylediği için sevilmiyor, herkes maymun olmuş bak Taner'e öyle mi adam dürüst yüzüne söylüyor.

• quote:

quote:

quote:

2- reklamın dibisin acun

Affedersin ama o kızlar da hiç bir şeye yaramadı, bütün yarışları o kızlar yüzünden kaybettiler yalan mı ? ne pilav yapmayı biliyorlar ne hamur, Taner Gühan keçisi ilan ediliyor arkadaş herkez Taner'e yükleniyor, adam doğruları söylediği için sevilmiyor, herkes maymun olmuş bak Taner'e öyle mi adam dürüst yüzüne söylüyor.

Kızlar da gereksiz o konuda tanere kesinlikle katılıyorum ama benim dediğim sadece taner huzur bozuyor abi

Derya o kübü kucaklamalı abi

• quote:

quote:

quote:

quote:

2- reklamın dibisin acun

Kızlar da gereksiz o konuda tanere kesinlikle katılıyorum ama benim dediğim sadece taner huzur bozuyor abi

Derya o kübü kucaklamalı abi

Alıntıları Göster
    uleyn bir kere şu ünlüler kaybetsin be

• quote:

Orijinalden alıntı: smylmzr

Aynen hocam katılıyorum hep ünlüler kazanıyor olmaz böyle gitmez bu yarışma

Galba gönüllüler kazanıyo lan

Kazandılar laaan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholet -- 10 Nisan 2011; 23:06:55 >

• quote:

quote:

Kazandılar laaan

Alıntıları Göster
    Hayret gönüllüler kazandı.

• quote:

quote:

Kazandılar laaan

Alıntıları Göster
    Gönüller aldı burda Ünlüler'e kapak olsun 10'da 10 muş artistler.Bu arada koca göğüslü kız herhalde göğüslerinden dengeyi kuramadı iki 3 kere baştan başladılar

• quote:

Gönüller aldı burda Ünlüler'e kapak olsun 10'da 10 muş artistler.Bu arada koca göğüslü kız herhalde göğüslerinden dengeyi kuramadı iki 3 kere baştan başladılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Öyle biri işte

Alıntıları Göster
    1 dilim pizza değilde dokunulmazlık oyunu olsaydı iyiydi 1 dilim pizza aç insana nasıl yetsin daha çok acıkır neyse kola var şişirir

• quote:

1 dilim pizza değilde dokunulmazlık oyunu olsaydı iyiydi 1 dilim pizza aç insana nasıl yetsin daha çok acıkır neyse kola var şişirir

Alıntıları Göster
    Nihat Doğan ve ekibi kaybetmiş. Son dakika olarak geçti

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.