O is mesela 4.1 versiyonundaki telefonu baseband ini degistirmeden 4.2.1 e yukseltmek icin.
hocam batarya önemli bişi eğer öyle eriyip gidiyorsa 5 6 ayda, yazılımsal olanı beklemeliyiz. ama ne kadar batarya yiyebilir ki?
eğer komplo teorileri doğruysa unlock 18 marta kadar çıkmalıdır(aparat 18inde çıkacagı için), veya bir kaç gün sonrasında. hani bunu bu durumda belli edecekler. eğer çıkarsa dev teamin apple oyunagı oldugu belli olur. cıkmazsa bagımsızlardır. ben cıkacagını zannetmiyorum. aparatta şarjdn dolayı içimi kemiriyor.
quote:
Orijinalden alıntı: D&T&S
Arkadaşlar konuya balıklama atladım çünkü vaktim yok ve iphone hakkında hiç bir bilgi ve tecrübem yok. Uyduruk çin malı telefon kullanıyorum. Arkadaş 3 gün sonra Almanyadan gelecek sana i phone4 getireyim 400 Euro'ya dedi versiyonu 4.2.1' miş, ama sadece vodafon hat ile çalışıyormuş yani kilitliymiş.
-kilitini Türkiye' de kırıyorlarmı diye sordu, bende bilmediğim için sizden yardım isteyim dedim -fiyat nasıl -bu versiyonu güzel mi
millet daha fazla üstünüze atlamadan cevaplarınız vereyim.
-4.1 ve 4.2.1 sahibi cihazlar kırılamıyor. bu versiyonların kırılmasını bekliyoruz. -fiyat 800tl civarı oluyor, gayet iyi. ben 1150tlye aldım lockluyu. -4.2.1 normal, iyi yada kötü diyemeyeceğimi 4.1 ile kaderleri aynı.
quote:
Orijinalden alıntı: azrail_gfb
quote:
Orijinalden alıntı: Charles Carmichael
Bu aparatı almak isteyenler olarak bir liste yapsak fena olmaz aslında.
Çok iyi bir fikir bence eğer uygunsa ben başlatıyorum :)
Gevey Turbo Sim Almak İsteyenler ismini yazdırsın :)
Orijinalden alıntı: feryil turkiyede kac tane satilir arkdaslar bunlardan yuklu gondercem ben cinden ama turkiyede kac kisi unlock bekliyor acaba
şu an satıştamı acaba bu alet bende kazakistanda yasıyorum bizde çine sınırız ama daha bize gelmedi böyl bişey
quote:
Orijinalden alıntı: fatih.kz
quote:
Orijinalden alıntı: feryil turkiyede kac tane satilir arkdaslar bunlardan yuklu gondercem ben cinden ama turkiyede kac kisi unlock bekliyor acaba
şu an satıştamı acaba bu alet bende kazakistanda yasıyorum bizde çine sınırız ama daha bize gelmedi böyl bişey
18'inde çıkacakmış
Kardeş TÜRKİYE DE NE KADAR SATILIR DİYE BİR ŞEY YOK... SEN GİT AL Bİ SONRA Bİ DENE BAKTIN OLUYO ÇÖZÜM BUDUR DE... BİZDE ARAMIZDAN BİRİSİNE İKİ GÜN İÇERİSİNDE PARALARI TOPLAR VERİRİZ... NE KADAR PARA TOPLADIK SEN O KADAR GÖNDERİRSİN OLUR BİTER.....
çalışsında teminatı kolay.
peki bu aparatın telefona herhangi bir zararı var mı??tamam girdik bir riske ve aldık telefonu ama bi aparat yüzünden de telefonumuzdan olmayalım
quote:
Orijinalden alıntı: blueyes22
peki bu aparatın telefona herhangi bir zararı var mı??tamam girdik bir riske ve aldık telefonu ama bi aparat yüzünden de telefonumuzdan olmayalım
eskilerinde bi sıkıntı yoktu inş buda sorunsuz bir şekilde çıkar
Bygun dogum gunum cikar unlock dedim ama galiba cikmayacak
yalama hackerlerdan haber varmı
Gece güzel haberler alip sabahta bi heycanla iphone'mle konusmak istiyorum saatlerce buqün umutluyum . . . .
Su is hallolsun hepinizin numarasini alip ariycam yahu
quote:
Orijinalden alıntı: arda65
Su is hallolsun hepinizin numarasini alip ariycam yahu
ilk önce beni ara beni tebrik et bende seni tebrik edeyim ne bilim mutluluk insana saçma şeyler yaptırabilir
quote:
Orijinalden alıntı: snappish___
Gece güzel haberler alip sabahta bi heycanla iphone'mle konusmak istiyorum saatlerce buqün umutluyum . . . .
kardesim kac arkadasın doğum gunu gecti ama yine birsey olmadı :)))
quote:
Orijinalden alıntı: blueyes22
quote:
Orijinalden alıntı: snappish___
kardesim kac arkadasın doğum gunu gecti ama yine birsey olmadı :)))
içime doğdu birader 5 kasım benım dogum günüm ve kesin 5 kasıma kadar çıkıcak....