Şimdi Ara

iPhone 4 02.10 ve 03.10 Unlock** 20. sayfa gevey turbosim gelişmesi** (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.585
Cevap
3
Favori
207.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bana kalırsa aceleci davranmayın 7 aydır beklieyenler var 1 hafta kadar daha sabredin paranız boşagitmesin alanlar test etsin ona göre hareket edin bence 1 haftaya kadar her yerde satılmaya başlar eğer sağlıklı çalışan bi yöntem olursa az bi para değil söylenen rakamlar 40-50 dolar arası çindeki fiyatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yk55

quote:

Orijinalden alıntı: feryil

beyler ben cinde yasiyorum daha yeni gordum bu yeni gevey olayini size yollatabilirim geveyden iananmayan varsa skype dan goruntulu konusma yapabiliriz

hocam sana zahmet önce bu iş gerçek mi sahtemi bunu bi öğrensen çok iyi olur valla.

tamam kardes bakicam yarin su an burda saat gece 11 e geliyor.yarin bakip haber edicem foruma
  • quote:

Orijinalden alıntı: iphoneteknikdestek

arkadaşlar bana kalırsa aceleci davranmayın 7 aydır beklieyenler var 1 hafta kadar daha sabredin paranız boşagitmesin alanlar test etsin ona göre hareket edin bence 1 haftaya kadar her yerde satılmaya başlar eğer sağlıklı çalışan bi yöntem olursa az bi para değil söylenen rakamlar 40-50 dolar arası çindeki fiyatı

Hocam o ürünün buraya geldiği düşünsek en az tanesi 77 TL ye getirecek adama mal olur bu adam buna o kadar eziyet etmiş 150 TL den aşağı satmayacak ben şahsen 150 TL verecek çok kişi göremiyorum unlock için

Ayrıca insanların zaafından faydalanan DOLANDIRICILAR çoğalacaktır aman DİKKAT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maknc -- 15 Mart 2011; 16:44:32 >

• ben kendim çinden ps3 için jailbreak aldım ilk çıktığındaaceleci davrandım 70 dolara aldım şimdi 10 dolar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: namal

quote:

Orijinalden alıntı: yk55

arkadaşlar bu gevey işi olursa toplu sipariş vereli.

bu işlerden anlayan bilen, bize kazık atmayacak bir arkadaş öncü olur. bizde ömür boyu duacı oluruz.

Hiç güleceğim yoktu yahu, siparişle kazık atmayacak adam aranıyor :) Gevey gerçekten işe yarıyorsa zaten gelir bizi bulur arkadaşlar, panik yok. Akşam evine ekmek götürmek isteyen yüzlerce telefoncu arkadaş var. Nasiplenirler bu işten...

İsteyen yurt dışından sipariş eder tabi fakat topluca getirip üstüne karını koyup satanlar elbet olacaktır.
    Ve bu arkadaşları tercih edenler yurt dışından almayı tercih edenlerden daha fazla olacaktır kanımca

• arkadaşlar deneyenleri beklemeye gerek yok. varsa getirtebien ben vercem parasını. ben denerim hepinizin adına. çalışırsa alırsınız :)
  • daha önceden belirttiğim gibi Çin de mal aldığım firmanın sahibine sorması için mail yollamıştım..

cevap geldi..

asistanından konuyu takip etmesini istedi.. konuyla ilgileniceğini ve gelişmelerde haber vereceğini de bildirdi..

buldukları gibi uçakla göndericekler buraya.. sonrası Turkcell de Vodafone da hakikaten çalışmıyormuymuş onu öğrenmek..

• ya benim anlamadığım devteam mı ne karın ağrısı ise o unlock vermeyecekmi gevy denilen olay kesin çözüm mü.. birde ultsnow unlock cihaza zarar veriyormuş doğrumu. oof yaa kafayı sıyıracam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maknc

quote:

arkadaşlar bana kalırsa aceleci davranmayın 7 aydır beklieyenler var 1 hafta kadar daha sabredin paranız boşagitmesin alanlar test etsin ona göre hareket edin bence 1 haftaya kadar her yerde satılmaya başlar eğer sağlıklı çalışan bi yöntem olursa az bi para değil söylenen rakamlar 40-50 dolar arası çindeki fiyatı

Hocam o ürünün buraya geldiği düşünsek en az tanesi 77 TL ye getirecek adama mal olur bu adam buna o kadar eziyet etmiş 150 TL den aşağı satmayacak ben şahsen 150 TL verecek çok kişi göremiyorum unlock için

Ayrıca insanların zaafından faydalanan DOLANDIRICILAR çoğalacaktır aman DİKKAT

malesef dediğin gibi olacaktır ama inşallah sağlıklı bi kart olurda paralar hepten boşa gitmez

• ben cinde yasiyorum yarin bu konuyla ilgilenicem beyler haber edicem size
  • Ya gelde isyan etme şimdi, komplo teorisi kurmayayım dedim şimdiye kadar ama...Arkadaş madem bu işi yapabiliyordun neden kaç aydır çıkartmadın demezlermi GEVEY e...Bu geveyler, kaslı inekler, şerifler BİR ELMANIN DİĞER YARISI MI GERÇEKTEN... Kurtçuk kafamın içinde rahat durmuyor. Bunlarda mı 4.3 ün çıkmasını bekledi ELMA açığı kapatmasın diye :) .
  • quote:

Ya gelde isyan etme şimdi, komplo teorisi kurmayayım dedim şimdiye kadar ama...Arkadaş madem bu işi yapabiliyordun neden kaç aydır çıkartmadın demezlermi GEVEY e...Bu geveyler, kaslı inekler, şerifler BİR ELMANIN DİĞER YARISI MI GERÇEKTEN... Kurtçuk kafamın içinde rahat durmuyor. Bunlarda mı 4.3 ün çıkmasını bekledi ELMA açığı kapatmasın diye :) .

şeytanın işi yok şimdi bi sürü fikir verir :)
  • Arkadaslar iyice araştırın lütfen eğer gercekten ise yariyorsa yeğenim yarın Pekin'e gidiyor sipariş verelim..
  • veence twitterda bunu yazmış : "A lot of chinese people point me to this new Gevey SIM by the gevey team that unlocks a "locked" iPhone 4... - Let me say 1 thing about this: it's so easy to fake. I've yet to see reports of people that really tried this and can confirm that it works."
  • Burada ciddi bir dolandırıcılık olayı potansiyeli görüyorum. Herkes dikkat etsin derim.
    Yazmadan edemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rosalinda90

veence twitterda bunu yazmış : "A lot of chinese people point me to this new Gevey SIM by the gevey team that unlocks a "locked" iPhone 4... - Let me say 1 thing about this: it's so easy to fake. I've yet to see reports of people that really tried this and can confirm that it works."

ne diyor bu
  • quote:

Ya gelde isyan etme şimdi, komplo teorisi kurmayayım dedim şimdiye kadar ama...Arkadaş madem bu işi yapabiliyordun neden kaç aydır çıkartmadın demezlermi GEVEY e...Bu geveyler, kaslı inekler, şerifler BİR ELMANIN DİĞER YARISI MI GERÇEKTEN... Kurtçuk kafamın içinde rahat durmuyor. Bunlarda mı 4.3 ün çıkmasını bekledi ELMA açığı kapatmasın diye :) .

bence milletin sabrının tükenmesini beklediler. şimdi herkes. " yeter parasını neyse verip alalım " diyor. istedikleride buydu.

vuhu;

Bu konudaki kullanıcılar: ukalaaa, pirenneshu, brkartal, sultanherko, hasancg, lawyerdem, bulent35220, T.M.C, iphoneteknikdestek, tyrker, Perseus1, huxi, OverD@Se, lakin1907, barantr90, onurcimen, haylaz2000, meegi, karmateque, dragon-black, ewci, chupacabra, justify34, ozgunkutay, shadowyy, baycak, muner, zrk72, By_C@BB@R, iron_maden, feryil, Eranio78, namal, Andulin266, ormaca, serif61, balzaq, jedditeonur, eatekbas, Decabol, anlokisterim, byalican, mexmet2, serdargules, ali-baba83, lapya, Joshua41, ilkaygumus, obattal, cihanselvi, bulutkalyoncu53, trakonya79, ilhanelka, musto11, Jatha, yasinaslan, blackeyes38, gsayan
    61 kayıtlı üye, 70 misafir

bence bu dolandırıcılık değil çünkü önceden kullananlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rıfgı -- 14 Mart 2011; 17:02:53 >

• quote:

quote:

şeytanın işi yok şimdi bi sürü fikir verir :)

Aynen dediğiniz gibi anlık olay degil bunlar 4.3ciktiktan sonra bir anda nasıl oluyor düşünmek lazım kilitli telefonları adedi 50 $ dan hesaplanirsa ,kafam allam bulmak oldu böyle bisim vardı neden 6aydir hiç ses çıkmadı veya hemen 1--2 gün içindemi yaptınız bu aleti bişeyler donüyor ortada komplo teorisi gibi oldu valla

• arkadaşlar almanyadan alınan iphone 4 üm 4.2.1 sürüm ve 03.10.01 baseband a sahip vadofone kilitli olduğunu öğrendim (ne demekse artık) yanlış okumadıysam sanki vadofone ile haberleşilir ise unlock olucağı söylendi eğer böyle bir çözm var ise bana detaylı olarak ne yapmam gerektiğini söylermisiniz. Kaldı ki şuan cihazda vadofone hat takılı ama çekmiyor. jb li yaptım cihazı. cydia ve diğer her uygulamalar tamam oyun vs hepsini yükledim bir tek sim kilidi işi kaldı. yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşlar bu kart çıksa bile çok iyi çalışacağını sanetmiyorum iphone 3g 2.2.1 verisyonundan hatıralayabilirsiniz hala elimde bi çok kart duruyor ama hiç yoktan iyidir fiyat çok yüksek 50 dolar çok abartılı bi fiyat
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.