Şimdi Ara

iPhone 4 02.10 ve 03.10 Unlock** 20. sayfa gevey turbosim gelişmesi** (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
3
Favori
206.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HimuraKen

orange sim nerden bulcz beyler :D

ingiltere orange ise istanbulda isen ben sana bulabılırım kardes ama fransa fılansa elımden bırsye gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caizen

quote:

Orijinalden alıntı: memati_45fb

http://www.youtube.com/watch?v=PaIKCO_yDVc&feature=player_embedded bu link doğruluğu var mı arkdşlr

gerçekten arkdaşlar bu vidyo doğru mu ki ??

Sahte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedxfer

quote:

Orijinalden alıntı: bravefart

quote:

Orijinalden alıntı: sedxfer

Benim fikrim ki kaynak Musclenerd simdi adamlar Sole bi sacmladi kırdık bu bnm httmi kırdı bu kivirma annadi herkes arkasından comex buldum ynlislikla yolladım bu su oluyo arkadaslar adamlar unlocku yaymak için bkliyolar kbul etmek lazim ki başka hacker yokmu bu konuda yok arkadaslar bu Guvenlik sistemiyle uğrasan yok bu adamlar bkliyo sen de apple ben derim keyif :)))

Arkadaş bir nokta, virgül falan kullan yahu. Bu ne biçim yazı? Şu mesajdan bir şey anlayan var mı?

Arkadsim okursan anlarsın telden yazdim o yuzden büyütme yani kısacası iste applin yada adamların keyfi bir cikari beklemk için bi nedenleri var .

Alıntıları Göster
    arkadaslar guncel twitter yazısmalarını cevırerek paylasacak olan arkadaslarımız varmı acaba ??

• Arkadaslar unlock ciksa dahi bir sonraki versyonlari kirilmasinin daha imkansizlastigini anladim ve ileride elden cikaramama gibi ihtimali de dusunurek 1milyar da olsa satma karari aldim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cayicen

arkadaslar ip4 telefon olarak kullanmak nasip olmadi ama yinde umitliyim sizin icin bir kilif arastirdim acildiktan sonra farkli olmak adina link asagida muhakka bakin

http://www.flutterscape.com/product/no/6693/factron-duraluminum-iphone-4-case-with-lens-attachment

telefonu kırdıkta kılıfı kaldı sadece dert olarak

az kaldı mart ayı içinde bu iş bitecektir...

(will it blend programı sponsor arıyormuş)

• quote:

Orijinalden alıntı: arda65

Arkadaslar unlock ciksa dahi bir sonraki versyonlari kirilmasinin daha imkansizlastigini anladim ve ileride elden cikaramama gibi ihtimali de dusunurek 1milyar da olsa satma karari aldim..

baseband sabıt tutulabılıyor artık baseband yukseltmeden versıyon yukseltebılıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: infinite

quote:

Orijinalden alıntı: cayicen

arkadaslar ip4 telefon olarak kullanmak nasip olmadi ama yinde umitliyim sizin icin bir kilif arastirdim acildiktan sonra farkli olmak adina link asagida muhakka bakin

http://www.flutterscape.com/product/no/6693/factron-duraluminum-iphone-4-case-with-lens-attachment

telefonu kırdıkta kılıfı kaldı sadece dert olarak

az kaldı mart ayı içinde bu iş bitecektir...

(will it blend programı sponsor arıyormuş)

Alıntıları Göster

• @mertgur
    Dogru kardesim ama i5 ciktiginda satarken sorarlar adama yani..artik dedem bile soruyo cidden ne alemde diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgur

quote:

Arkadaslar unlock ciksa dahi bir sonraki versyonlari kirilmasinin daha imkansizlastigini anladim ve ileride elden cikaramama gibi ihtimali de dusunurek 1milyar da olsa satma karari aldim..

baseband sabıt tutulabılıyor artık baseband yukseltmeden versıyon yukseltebılıyorsun

baseband düşürmece varmış 02.10'dan 01.59'a ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertgur

quote:

baseband düşürmece varmış 02.10'dan 01.59'a ?

yok öyle bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: bystenly

quote:

Orijinalden alıntı: darkbluestaz

bugun kızılay da dogubank cep tel borsası adında bı yere gıttım adama unlock çıktımı falan dıye zarf attım adam o daha çıkmaz yaza kadar beklersın ıstersen 1000 tl verıyım dedı ama öyle bı dedıkı dusunuyodum satmayı pat dıye atlayınca vazgeçtım malum bızım esnafa pek guven olmaz çok çakal bı havası vardı:D ya arkadas umutlanmayım umutlanmayım dıyorm ama al ıçımı yıne bı umut sardı artık 8 e kadar mal gıbı beklerım

Arkadaşım gittiğin yerin adresini PM atarmısın? ben satmaya razıyım.

Alıntıları Göster
    Galiba hardware UL yapılmalı.
    Ben yurt dışındayım burada tanıdığım bi tamirci yaptığını iddia ediyordu ben yok dev-team yayınlayacak diye yaptırmadım şimdi onunla görüşecem bakalım yapabilecekmi

• Son tweette sherif Mısır Ain-Shams üniversitesinde sinir cerrahisi ana bilim dalında öğretim üyesi olduğunu söyleyen ve Mısır ile ilgili değerlendirmede bulunduğu bir yazıya link vermiş yani herif başından beri Mısır'daymış....
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufsan

Son tweette sherif Mısır Ain-Shams üniversitesinde sinir cerrahisi ana bilim dalında öğretim üyesi olduğunu söyleyen ve Mısır ile ilgili değerlendirmede bulunduğu bir yazıya link vermiş yani herif başından beri Mısır'daymış....
    AYnen FACE de de aynı linki paylaşmış ve arkadaşları ile yorum yapıyo konu hakkında ve UNLOCK hakkında hiç birşeye cevap vermiyoo.... Sinir oldum sanki karar almışlar bu konuda konuşmamak için.... Şuanda sadece öğretim üyeliği hakkında konuşuyor...
  • quote:

Son tweette sherif Mısır Ain-Shams üniversitesinde sinir cerrahisi ana bilim dalında öğretim üyesi olduğunu söyleyen ve Mısır ile ilgili değerlendirmede bulunduğu bir yazıya link vermiş yani herif başından beri Mısır'daymış....

Evet, bunu 1 saat once facebook da paylasti, simdide tweeter da paylasmis. Anlasilana gore bizim sherif siyasete atiliyormus :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gece68

AYnen FACE de de aynı linki paylaşmış ve arkadaşları ile yorum yapıyo konu hakkında ve UNLOCK hakkında hiç birşeye cevap vermiyoo.... Sinir oldum sanki karar almışlar bu konuda konuşmamak için.... Şuanda sadece öğretim üyeliği hakkında konuşuyor...

Alıntıları Göster
    iphone servis le görüstüm önümüzdeki hafta ıcı cözüm beklıyoruz dedıler daha once hıc tarıh vermıyorlardı. dun ılk defa verdıler
  • sunda is monday hahahahahahahaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuner106

quote:

Evet, bunu 1 saat once facebook da paylasti, simdide tweeter da paylasmis. Anlasilana gore bizim sherif siyasete atiliyormus :)

Alıntıları Göster
    Haydi Danaaa kop kop...

http://www.gadgetsdna.com/permanent-iphone-4-unlock/9509/

• quote:

adamabakya ıphone 4 ü blendıra attı :D factory unlocsa atmasaydın ya bana gonderseydın hacı

• Unlock ne arar la bazarda :)
  • La iki gundur cikti cikacak diyordum cakala cukala madara olduk iyimi simdi
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.