Şimdi Ara

iPhone 4 02.10 ve 03.10 Unlock** 20. sayfa gevey turbosim gelişmesi** (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
3
Favori
207.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: T.M.C

quote:

Orijinalden alıntı: ozkantmz

MuscleNerd, iPhone 4′ün ikinci unlock’ı için bitirdiği umutları, “NCK brute force” atağını gündeme getirerek yeniden yeşertti. NCK Apple’ın resmi unlock kodunu ifade ediyor. Bu kod, her cihaza göre farklı oluşturuluyor. Doğru koda denk getirirseniz, SIM kilitli cihaz “fabrikadan kilitsiz” (factory unlocked) hâle geliyor. Bu yöntem zaten Avrupa’daki operatörlerin talebiyle Apple tarafından uygulanıyor. Ancak AT&T’nin sattığı iPhone’lar için bu kapı kapalı. Eğer Dev-Team, NCK atağı için gerekli alt yapıyı kurar ise en fazla 1 haftada sürekli bilgisayara bağlı bir iPhone’un kilidi açılabilir. NCK atağı için gerekli olan iki adet bilginin cihazın alt seviye veri alanlarından edinilmesi gerekiyor. Bu kapıda umut var! Eğer NCK atağı başarılı olursa, bundan sonraki baseband güncellemeleri de dert olmayacak; çünkü cihaz ölene kadar unlock’lı kalacak. Bu olaydan çok çok evvel bahsetmiştik. Bilmiyorum hatırlar mısınız?

Ctrl + c Ctrl +v negüzel

Alıntıları Göster
    Bende az önce Steve Jobs la konustum: ölmeye iki günüm kaldi bu unlock beni kanser etti malimi yagmaliyorlarmis gibi hissediyorum dedi birden hatlar kesildi öldümü ne

• quote:

Orijinalden alıntı: tuner106

quote:

Orijinalden alıntı: Charles Carmichael

@tuner106

sherif hashim'in facebook hesabı yok

Nerden biliyorsun, asker arkadaşınmı sherif ? buyrun caps;

iPhone 4 02.10 ve 03.10 Unlock** 20. sayfa gevey turbosim gelişmesi**

Alıntıları Göster
    @tuner istersen 15 dakıkaya bende açarım serif hasım adına fotograflı falan, abi kusura bakma ama bırı senı kazımıs.bi kere sana açıgı söyleyıp kımseye söyleme demessı saçma zaten, sen babasının oglumusun?

• quote:

Orijinalden alıntı: darkbluestaz

@tuner istersen 15 dakıkaya bende açarım serif hasım adına fotograflı falan, abi kusura bakma ama bırı senı kazımıs.bi kere sana açıgı söyleyıp kımseye söyleme demessı saçma zaten, sen babasının oglumusun?

Alıntıları Göster
    @tuner106

Hesap bir ihtimal (ufak bir ihtimal) gerçek olabilir fakat temkinli davran, senden bazı isteklerde bulunursa sakın yanaşma.
    sadece bir tavsiye...
  • Aman ha bağış falan der, paypal verir sakın kardeşim
  • abi ben bu teze baya sardım ya pazar gunu çıkacagına daır umıdım yoktu ama bu tezi geliştirdikten sonra ne bılım bı heyecan bastı:)

quote:

Orijinalden alıntı: darkbluestaz

arkadaşlar bu brute force olayını yenı bulmus gıbı bı ızlenım yaratmaya çalısıyolar ama kaslı ınek bu yöntemı temmuz ayında açıklamıs ılk olarak , 6 7 aydır bu yöntemı ıllakı denedıler eger sonuç olumluysa su an ellerınde unlock kesın var ve bekletıyorlar yada sonuç olumsuz yapamadık dıyemıyorlar.bence ellerınde unlock hazır pazar ola hayrola pazarda olmassa ios5 çıksın hayrola:))))

http://iphoneperest.org/2010/07/kalici-unlock-ihtimali-dogdu/

• quote:

Orijinalden alıntı: Xtype34

milletin canı yandı be kardesim. kolaymı milyarlık cihazlar. soguk su icemiyoruz. cene yapıyoruz bol bol.

Alıntıları Göster
    velhasıl kelam bu olaylardan gerçekten anlayan bi geohot varmış anladığım kadarıyla.iphone işlerini bıraktığını açıklamıştı oda.ondan en kısa zamanda "return of the king" bekliyorum

bozmayalım morellerimizi arkadaşlar birbirimize destek olalım ben daha telefondan alo bile diyemedim viber miber konuşanımız bile var çalışan ıphone umu satıp bunu aldım ben hatta almadan önce burdaki arkadaşlara sormuştum alayımmı ne diyorsunuz diye, ogünden beri o zil sesine hasretim
    ama aldığımdan beri oyun internet müzik resim etinden sütünden faydalanıyorum.aslada satmayı düşünmüyorum..bi telefon bizlere neler neler öğretti farkındamısınız...

bu şifre kırma olayına gelince bilgisayarım bir hafta değil bir ay açık kalsın sırf bu işe çalışsın eğer çözüme giden yolda bi faydası olacaksa.umarım bu unlock çıkar..ne şekilde olur bilmiyorum ama bi şekilde çıkacaktır diyorum bu unlock,bizede bu sohbetler kalır geriye inş

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    yani bilmiyorum arkadaşlar, bir sürü özel resimi var ailesiyle çocuklarıyla iş arkadaşlarıyla falan. normal günlük konuşmaları oluyor arkadaşlarıyla duvarında. ben gerçek profil olduğunu düşünüyorum ama yorum yinede sizlerin. Ben bağış teklif ettim zaten o kabul etmedi, yani herahangi bir istegi yok benden (olsada 3ün 1 ini alır :D ). ayrıca kalkıpta açığın teknik detaylarını paylaşmadı benle, sadece bişey söyledi ve bunu lütfen paylaşma forumdaki arkadaşlarınla dedi o kadar. yoksa ne o paylaşır detayı benle nede ben anlarım zaten :)

yani anlamadım herkez birden sherifin asker arkadaşı veya stand-up cı kesildi başımıza. lütfen, varsa paylaşacağınız kaydadeğer bişeyler paylaşın, yoksa lütfen gereksiz ve sinir bozucu şekilde millete cevap yetiştirmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: karmateque

Aman ha bağış falan der, paypal verir sakın kardeşim
    unlock beklemek bizi mahvetti ama bize doğru yada yalan söyleyen insanlara hakaret etmeyelim. Belki doğrudur. Umut işte
  • quote:

yani bilmiyorum arkadaşlar, bir sürü özel resimi var ailesiyle çocuklarıyla iş arkadaşlarıyla falan. normal günlük konuşmaları oluyor arkadaşlarıyla duvarında. ben gerçek profil olduğunu düşünüyorum ama yorum yinede sizlerin. Ben bağış teklif ettim zaten o kabul etmedi, yani herahangi bir istegi yok benden (olsada 3ün 1 ini alır :D ). ayrıca kalkıpta açığın teknik detaylarını paylaşmadı benle, sadece bişey söyledi ve bunu lütfen paylaşma forumdaki arkadaşlarınla dedi o kadar. yoksa ne o paylaşır detayı benle nede ben anlarım zaten :)

yani anlamadım herkez birden sherifin asker arkadaşı veya stand-up cı kesildi başımıza. lütfen, varsa paylaşacağınız kaydadeğer bişeyler paylaşın, yoksa lütfen gereksiz ve sinir bozucu şekilde millete cevap yetiştirmeyin.

Alıntıları Göster
    Sonuç olarak Apple Güncellemeyi saldı İtunes ile cihazlara yüklenebilir, ama Hacker arkadaşlar yanmı çiziyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: gurbetci58

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    1 Ay icinde cikacagina inaniyorum Almanyada biri var görüstügüm bu islerle ugrasan bütün carki ve alemi iyi biliyor!!! Sabir
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurbetci58

1 Ay icinde cikacagina inaniyorum Almanyada biri var görüstügüm bu islerle ugrasan bütün carki ve alemi iyi biliyor!!! Sabir

Alıntıları Göster
    forumun bu bölümü iyice tırtladı ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: italy-network

forumun bu bölümü iyice tırtladı ya

Alıntıları Göster
    @italy-network
    millet patlamaya hazır bomba gibi, hiç olmazsa burada içini döküp rahatlıyor.hepimizin morali bozuk olduğu için birbirimize karşı kırıcı olmamaya özen göstermeliyiz.bu forumu takip etmekteki amacımız ortak olduğundan birbirimizin eksiğini bulmak yerine tamamlamaya çalışmak daha doğru olur diye düşünüyorum.
  • Bende bekliyorum unlock ama bomba falanda değilim, kafanızda enteresan kavramlar yaratmaya çalışmayın.gerekte yok zaten buna, belli iste kardesim çıkmıyor olmuyor gitmiyor belli iste ötesi yok.çıkar inşallah diyerek son mesajımı( forumun bu bölümü) da bu vesileyle yazmış olayım. İyi geceler herkese...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawyerdem

@italy-network
    millet patlamaya hazır bomba gibi, hiç olmazsa burada içini döküp rahatlıyor.hepimizin morali bozuk olduğu için birbirimize karşı kırıcı olmamaya özen göstermeliyiz.bu forumu takip etmekteki amacımız ortak olduğundan birbirimizin eksiğini bulmak yerine tamamlamaya çalışmak daha doğru olur diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    @tuner ile @karmabilmemneye

siz insanlara şu tarih olabilir bu tarih olabilir dedikçe insanlar umut bağladı. 2-3 kere tarihte yanılttığınız için bu işten umudu kesip telefonlarını satan oldu. bırakın unlock tarihini ios tarihini bile bilmeden 28 şubatta çıkar 3 martta kırılır gibi saçmalıklar yazdınız.

ben ise sherif'in kesin tarih ve tamamlandığına dair hiç bir yazı yazmadığını söyledim ki twiter'inda sizin gibi söyleyenlere hani nerde söylemişim link gönderin demiş. geohot meselesine gelince zaten o şu anda paçasını kurtarma derdinde. devteam filan ilerleme kat edemediğini zaten defalarca bildirdi. hatta bundan 3 hafta önce konuya geohot'ın mahkemelik olmasından sonra ilk duruşmaya kadar tweet bile atmadılar.

hala utanmadan facebooktan konuştum mısırda durumlar iyiymiş filan diyorsunuz. kendi adınıza umutlanmanıza kimsenin bişe dediği yok. milletin yakasından düşün. çeviri yapıyorsanız sadece çeviri yapın. çeviri yapmak başka yorumlamak başka. kahvehaneye çevirdiniz utanmasanız ";)" şeklinde gülmesini bile bişeye bağlayacaksınız. az bişe edep.

• quote:

Orijinalden alıntı: lawyerdem

@italy-network

Alıntıları Göster
    Evet arkadaşlar yeteri kadar uyarmama ve bir defa da başlığı kitleyip temizlik yapmama rağmen hiçbirşey değişmedi. Başlık yarın akşama kadar kilitli kalacak. Umarım başlığı saygı çerçevesinde takip eden arkadaşlara saygı duyar ve başlık 12 Mart akşamı 8 sularında açılınca biraz sakinleşir, normal sohbete devam edersiniz. Birbirinizi kırmaya ve kötü söz söylemeye başladınız.

Bu başlık kilitlendi diye yeni bir başlık açılmasın. Konu akşam saatlerinde yine buradan devam edecek

Açılmıştır
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Evet arkadaşlar yeteri kadar uyarmama ve bir defa da başlığı kitleyip temizlik yapmama rağmen hiçbirşey değişmedi. Başlık yarın akşama kadar kilitli kalacak. Umarım başlığı saygı çerçevesinde takip eden arkadaşlara saygı duyar ve başlık 12 Mart akşamı 8 sularında açılınca biraz sakinleşir, normal sohbete devam edersiniz. Birbirinizi kırmaya ve kötü söz söylemeye başladınız.

Bu başlık kilitlendi diye yeni bir başlık açılmasın. Konu akşam saatlerinde yine buradan devam edecek

Açılmıştır

Alıntıları Göster
    ..

• quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

..

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim.
  • MuscleNerd @ir0nic_r3b3ll it's viable if we can confirm the (surprising) 40-bit part. Should be able to do that by next weekend.
    about 6 hours ago in reply to ir0nic_r3b3ll

Haftaya diyor arkadaslar musclenerd
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfman_1

MuscleNerd @ir0nic_r3b3ll it's viable if we can confirm the (surprising) 40-bit part. Should be able to do that by next weekend.

biri sunun düzgünce cevirisini yapabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bystenly -- 12 Mart 2011; 19:02:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bystenly

quote:

Orijinalden alıntı: wolfman_1

MuscleNerd @ir0nic_r3b3ll it's viable if we can confirm the (surprising) 40-bit part. Should be able to do that by next weekend.

biri sunun düzgünce cevirisini yapabilir mi?

Alıntıları Göster
    Çeviri düzgün olsa ne olacak kardeşim benim biz kaç hafta sonu gördük bi b..k yapacağı yok bu ipnelerin ben artık umudumu kaybettim elimizde patladı bu meretler işte kaç aydır sinirden ne hallere düştük yaw

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.