Şimdi Ara

iPhone 4 02.10 ve 03.10 Unlock** 20. sayfa gevey turbosim gelişmesi** (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.585
Cevap
3
Favori
207.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: break.

Arkadaşın dediği gibi Doğubank ve İzmir Çankaya gibi birçok üçkağıtçı telefoncular da bu forumda olumsuz yazılar yazıp piyasa düşürmeye çalışıyor. Şu saatten sonra UL çıkmasa bile telefonumu satmam çerçeveletir asarım, düşürür parçalarım ama SATMAM! 15 Eylülde Boston'dan bir heyecanla aldım ama 6 ay oldu. Sizde az daha sabır edin. Öyle ya da böyle çıkacak İOS 5 bile olsa UL çıkacak arkadaşlar. İ4 ler hala daha vodafone'a turkcell'e 7 adet olarak geliyor. SimFree cihaz çok çok az. Eğer düşük fiyattan satarsanız piyasa düşecek. UL çıktığı zaman Doğubank, Çankaya teelfonları 1300-1400 TL 'den satacak. Ben olsam doya doya kullanırım...

Alıntıları Göster
    Kardeş kesinlikle sana katılıyorum.........

• quote:

Orijinalden alıntı: oropabere

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    mis gibi ipod touch
  • quote:

Orijinalden alıntı: oropabere

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    musclenerd shatterı irc de sızdırmamışmıydı?
  • Bence kufretmenin bir anlami yok, lock telefon almayi herseyi goze alarak tercih eden biziz, ayrica adamlara helal olsun yine de ugrasiyorlar, ya olmasaydilar? Biz para biriktirip bu vergi cenneti ulkeden afedersiniz domalacaktik. Aslina bakarsiniz o ettiginiz kufur hakedenler onlar degil bu ulkeyi bu hale getirenler! Dunyanin en pahali benzininden tutun dunyanin en pahalli elektronik esyasina kadar bogazimiza kadar verginin icindeyiz! Nese siyasete girmenin bi anlami da yok su an.. Biz bu riski goze aldiysak adamlarin bunu basarmasini beklemeye mecburuz.. Ben de 4 aydir bekleyenlerdenim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hwareserkan

Bence kufretmenin bir anlami yok, lock telefon almayi herseyi goze alarak tercih eden biziz, ayrica adamlara helal olsun yine de ugrasiyorlar, ya olmasaydilar? Biz para biriktirip bu vergi cenneti ulkeden afedersiniz domalacaktik. Aslina bakarsiniz o ettiginiz kufur hakedenler onlar degil bu ulkeyi bu hale getirenler! Dunyanin en pahali benzininden tutun dunyanin en pahalli elektronik esyasina kadar bogazimiza kadar verginin icindeyiz! Nese siyasete girmenin bi anlami da yok su an.. Biz bu riski goze aldiysak adamlarin bunu basarmasini beklemeye mecburuz.. Ben de 4 aydir bekleyenlerdenim.
    şimdi kesin olarak bekmedemiyiz yoksa bu herifler unlock çıkarmicakmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bystenly

Alıntıları Göster
    http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=14229

Yoksa çıkıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hwareserkan

Bence kufretmenin bir anlami yok, lock telefon almayi herseyi goze alarak tercih eden biziz, ayrica adamlara helal olsun yine de ugrasiyorlar, ya olmasaydilar? Biz para biriktirip bu vergi cenneti ulkeden afedersiniz domalacaktik. Aslina bakarsiniz o ettiginiz kufur hakedenler onlar degil bu ulkeyi bu hale getirenler! Dunyanin en pahali benzininden tutun dunyanin en pahalli elektronik esyasina kadar bogazimiza kadar verginin icindeyiz! Nese siyasete girmenin bi anlami da yok su an.. Biz bu riski goze aldiysak adamlarin bunu basarmasini beklemeye mecburuz.. Ben de 4 aydir bekleyenlerdenim.
    arkadaşlar elinizdeki telefonları asla satmayın nededine gelince bu unlock çıkacak bu bir strateji bu adamlar apple ın kendi adamları onlar aracılığıyla iş görüyorlar şimdi diyeceksiniz ki neden bunları kullanıyor satış stratejisi işte kendi ülkesinden kendi sebekesinden aldırtmak ama yurtdışına çıkacak ürünleride hackler aracılığıyla kırdırtmak yapılan anlaşmalar var apple ile sadece benim hattımı kullanacağım şekilde üret bana ver bende sana para kazandırayım mantığı bu yüzden de aplle bunlar benim hackerım demiyor yurtdışındakileride bu adamlar karşılığında kullanıyor zamanı geldi aplle açılmış dava sayısı çok fazla bu sadece amerikada kişisel haklardan mahrum olmak isteceklerinden 4.3 ü çıkardılar ve bütün telefonları simfree hale getirecekler onun içinde programları hazır ve internete çıkacak bu sadece araştırmalarımdan kaynaklanan bir sonuç ne serif ne geoht vs isimler sahte gereken olacak ve bu davalar düşecek düşürmek zorundalar bir şekilde yine bu arkadaşlar bu işi yapacak demedi demeyin yazım burda göreceksiniz en yakın zamanda çıkacak..

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufcetin

Yoksa çıkıyor mu?

Bu tipsize 10$atarım paypal dan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucan-laz

Yoksa çıkıyor mu?

Alıntıları Göster
    Arkadaş Safari ile ilgili haber. unlock luk birşey deil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: italy-network

Eğlence değil ızdırap şerefsizim ya.resmen soğudum arkadas appledan valla mac alacaktım soğudum arkadas elma yiyemiyorum lan

• quote:

Orijinalden alıntı: OramariLi

Arkadaş Safari ile ilgili haber. unlock luk birşey deil.

Alıntıları Göster
    Şöyle bir ayrıntı dikkatimi çekti.

http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=750
    http://www.apple.com/ios/

Bu iki sayfaya baktığınızda yayınlanan update dosyasında GSM versiyonu için yazıyor. iClarified'de 1-2 önceki "4.2.6 (4 CDMA): iPhone3,3_4.2.6_8E200_Restore.ipsw" şeklinde bir dosya daha var.

Sanırım Apple'ın aklında Verizon ve ATT için sim gömülü makineler üretmek var. Böylece GSM versiyonu istediği gibi satmanın önünü açacaklar.

Deli işi komplo teoriside olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: bystenly

• quote:

Orijinalden alıntı: imuratk

arkadaşlar elinizdeki telefonları asla satmayın nededine gelince bu unlock çıkacak bu bir strateji bu adamlar apple ın kendi adamları onlar aracılığıyla iş görüyorlar şimdi diyeceksiniz ki neden bunları kullanıyor satış stratejisi işte kendi ülkesinden kendi sebekesinden aldırtmak ama yurtdışına çıkacak ürünleride hackler aracılığıyla kırdırtmak yapılan anlaşmalar var apple ile sadece benim hattımı kullanacağım şekilde üret bana ver bende sana para kazandırayım mantığı bu yüzden de aplle bunlar benim hackerım demiyor yurtdışındakileride bu adamlar karşılığında kullanıyor zamanı geldi aplle açılmış dava sayısı çok fazla bu sadece amerikada kişisel haklardan mahrum olmak isteceklerinden 4.3 ü çıkardılar ve bütün telefonları simfree hale getirecekler onun içinde programları hazır ve internete çıkacak bu sadece araştırmalarımdan kaynaklanan bir sonuç ne serif ne geoht vs isimler sahte gereken olacak ve bu davalar düşecek düşürmek zorundalar bir şekilde yine bu arkadaşlar bu işi yapacak demedi demeyin yazım burda göreceksiniz en yakın zamanda çıkacak..

Bir önceki mesajda yazıdığım olursa, bu arkadaşın yazdıklarıda mümkün olur.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaş konuya bak ya bi küfürler siniler gergin iyide arkadaş size zorla lock telefon aldırmadı kimse ben gittim 1700 lira para verdim aldım telefona sen gittin 800 lira para verdin aldın madem aramızda 900 lira fiyat farkı var 9 ay beklesende bunu göze almışsın demektir keşke simlock çıksa bende istiyorum piyasaya iphone 4 girsin bizimde satışlarımız artsın ama olmuyor işte adamlar kedinin fare ile oynadığı gibi oynuyor

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Konuyu şu anda kilitledim. Eski unlock başlığı gibi çöplüğe dönmek üzere. Gereksiz bütün mesajlar silinip yeniden açılacaktır. 30 dk kadar bekleyiniz.

Konu temizlenip yeniden açılmıştır. Sadece unlock konularını konuşunuz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Konuyu şu anda kilitledim. Eski unlock başlığı gibi çöplüğe dönmek üzere. Gereksiz bütün mesajlar silinip yeniden açılacaktır. 30 dk kadar bekleyiniz.

Konu temizlenip yeniden açılmıştır. Sadece unlock konularını konuşunuz.

Alıntıları Göster
    Bu tip müdahalelere ihtiyacımız var artık sanırım, teşekkürler. Ne yazık ki 4.3 çıktığından beri sinirler hat safhada ve sanırım en kalabalık unlock konusu bu forumda, ister istemez oluyor samimiyetsiz arkadaşlar aramızda.

Bu arada iclarified'ın haberi hakkında; bahsettikleri şey hackerlık yarışması, bu yakışıklı arkadaşda yarışmanın galibi. Yaptıkları ise iphone'un güvenliğini delip içindeki gizli bilgileri çalabilmek, bizimle ilgisi yok yani. Yararlı şeylerle uğraşmazlar zaten.

• quote:

artık sıkılmadınız mı aynı komplo teorilerini üretmekten, apple gibi policy konusunda çok hassas bir firma böyle bir şey yapabilir mi? daha önce de yazdım yine yazayım, apple mobile device konusunda esas satışlarını mobil operatörlere yapmaktadır. ve operatörler ile çok katı anlaşmaları vardır. ve bu kadar çok rakiplerin olduğu yerde böyle bir risk alır mı apple?
    kaldı ki unlock olarak kullanılacak ve bunun üzerine jb yapılacak telefon apple için kârlı değildir. app store'dan ya da itunes'dan satış yapamadığı telefonu neden gizliden desteklesin?
    daha da ayrıca, apple gibi yazılımlarının güvenliği ile çok gurur duyan bir firma, kendi repütasyonunu zedeleyecek bir işe girer mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: fimeral

quote:

artık sıkılmadınız mı aynı komplo teorilerini üretmekten, apple gibi policy konusunda çok hassas bir firma böyle bir şey yapabilir mi? daha önce de yazdım yine yazayım, apple mobile device konusunda esas satışlarını mobil operatörlere yapmaktadır. ve operatörler ile çok katı anlaşmaları vardır. ve bu kadar çok rakiplerin olduğu yerde böyle bir risk alır mı apple?
    kaldı ki unlock olarak kullanılacak ve bunun üzerine jb yapılacak telefon apple için kârlı değildir. app store'dan ya da itunes'dan satış yapamadığı telefonu neden gizliden desteklesin?
    daha da ayrıca, apple gibi yazılımlarının güvenliği ile çok gurur duyan bir firma, kendi repütasyonunu zedeleyecek bir işe girer mi?

Alıntıları Göster
    yaw arkadaşlar kimsenin kalbini kırmak istemiyorum ama bazı arkadaşlarımız "size unlock telefon alın diyenmi oldu, neden freyat ediyorsunuz" gibi yazılar yazıyor... 1 ay önce haşim 2 basebantta çalışan unlock yaptığını ve 4.3 çıktıktan sonra yayınlayacagını söyledi.. bu söze inanıp telefon alan çok arkadaşımız oldu... bazı arkadaşlarımızda bu söze inanıp telefonlarını satmadı... tabikii feryat edecegiz...

Ben bu ayın sonuna kadar unlock yayınlayacagını umut ediyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: mexmet2

yaw arkadaşlar kimsenin kalbini kırmak istemiyorum ama bazı arkadaşlarımız "size unlock telefon alın diyenmi oldu, neden freyat ediyorsunuz" gibi yazılar yazıyor... 1 ay önce haşim 2 basebantta çalışan unlock yaptığını ve 4.3 çıktıktan sonra yayınlayacagını söyledi.. bu söze inanıp telefon alan çok arkadaşımız oldu... bazı arkadaşlarımızda bu söze inanıp telefonlarını satmadı... tabikii feryat edecegiz...

anlamazlar arkadaşım.
    unlock telefon alıp bekleyen anlar ancak.
    onlara göre hava hoş.
    7aydır bekleyen onlar değil.
    tabiki de konuşmak kolay gelir.
    fakat unuttukları birşey var biz isyanı onlara etmiyoruz.
    isyan ettiğimiz kişiler bellidir.
    fakat arkadaşlar ısrarla bize destek yerine köstek oluyorlar.
    işte bunu anlamış değilim.
    evet aldım ve unlock bekliyorum.
    beklerkende hislerimi yazıyorum.
    sizene benim unlock lu cihaz alıp almamamdan.
    öle bir geliyorlar ki konuya sanki hepsine küfür ettikte karşılık alıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

quote:

Orijinalden alıntı: mexmet2

anlamazlar arkadaşım.
    unlock telefon alıp bekleyen anlar ancak.
    onlara göre hava hoş.
    7aydır bekleyen onlar değil.
    tabiki de konuşmak kolay gelir.
    fakat unuttukları birşey var biz isyanı onlara etmiyoruz.
    isyan ettiğimiz kişiler bellidir.
    fakat arkadaşlar ısrarla bize destek yerine köstek oluyorlar.
    işte bunu anlamış değilim.
    evet aldım ve unlock bekliyorum.
    beklerkende hislerimi yazıyorum.
    sizene benim unlock lu cihaz alıp almamamdan.
    öle bir geliyorlar ki konuya sanki hepsine küfür ettikte karşılık alıyoruz.

Alıntıları Göster
    ne tipler var adamlara sövüyor.

ya gerçekmisin sen? Adam yapmak zorunluluğu yok bir kere Senin emrin altına çalışmıyor tamamen gönüllü tamam para kazanıyorlar ama adama sen nasıl hakaret edersin ? İPhone alırken hava atan tipler madem o kadar zengindiniz ne işiniz vardı sim kilitli iphone la ? benimkide kilitli ama başka telefonla idare ettim kullanmaya başladım adamlara sövmekle sim kilit halloluyor mu ha ?

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.