eee bu şerif merif denen eleman nerde? nie açıklama yapmıyor
Alıntıları Göster
heyecanla bekliyorum bakalim nolcak
quote:
Orijinalden alıntı: italy-network
eee bu şerif merif denen eleman nerde? nie açıklama yapmıyor
Alıntıları Göster
artık unlock beklemedeyiz bakalım ne kadar sürede yayınlayacak dev team
quote:
Orijinalden alıntı: kutsi-27
artık unlock beklemedeyiz bakalım ne kadar sürede yayınlayacak dev team
Alıntıları Göster
Benim su anda en cok merak ettigim konu acaba aldigim gunden bu yana telefona hic dokunmamis olmak mi ? JB Yok IOS 4.1 versiyon var... Bilgisayarimda ki ITUNES versiyonu 10.0.0.68.. Bunlardan her hangibir biri sorun yaratacakmi merak ediyorum
Onlarda bahane bitmezki applein cikardigi her guncelleme onlarin bahanesi sayilir ios5 ciksinda acigi ona saklasinlar hem o kadar bekledi millet ios5 i bekleseinler fenami olur ustelik acik kapatilamazmis haaaaa.
quote:
Orijinalden alıntı: alkindiker
Benim su anda en cok merak ettigim konu acaba aldigim gunden bu yana telefona hic dokunmamis olmak mi ? JB Yok IOS 4.1 versiyon var... Bilgisayarimda ki ITUNES versiyonu 10.0.0.68.. Bunlardan her hangibir biri sorun yaratacakmi merak ediyorum
jb mecbur yapacaksiniz gerisi bir sorun cikarmaz ama keske shsh kaydinizi alsaydiniz belki ilerde lazim olur
Abi bu saatten sonra da yayinlayamiiorlarsa pes artık! O zaman olay tamamlanmamış ama zaman kazanmaya yönelik değerlendirir ben ve benim gibi bekleyen binler
quote:
Orijinalden alıntı: _turbo_
Onlarda bahane bitmezki applein cikardigi her guncelleme onlarin bahanesi sayilir ios5 ciksinda acigi ona saklasinlar hem o kadar bekledi millet ios5 i bekleseinler fenami olur ustelik acik kapatilamazmis haaaaa.
veeence ye ul hakkında sorulan sorulara; Beyler, sadece biraz daha sabır. Dev-Team' e zaman verin... ..demiş başkasından ses seda yok
quote:
Orijinalden alıntı: meegi veeence ye ul hakkında sorulan sorulara; Beyler, sadece biraz daha sabır. Dev-Team' e zaman verin... ..demiş başkasından ses seda yok
Vere vere ne zaman kaldi ne de millette tahammül
quote:
Orijinalden alıntı: meegi
veeence ye ul hakkında sorulan sorulara; Beyler, sadece biraz daha sabır. Dev-Team' e zaman verin... ..demiş başkasından ses seda yok
Alıntıları Göster
Bence yine Sunday Funday yapacak dev team...
quote:
Orijinalden alıntı: bird-hunter
Alıntıları Göster
Konumuz geri döndü hayırlısı :)
quote:
Orijinalden alıntı: Onurhar Konumuz geri döndü hayırlısı :)
İnşallah 10 sayfa olmadan unlock cikar da bu sayfada digeri gibi 300 leri görmez
quote:
Orijinalden alıntı: bird-hunter
Alıntıları Göster
7 saat geri saymak lazım yanı saat MN evinde şu an 15.00 civarı yanı sıbarmıyordur herhalde ehh bizim SH şu an Mısırda bizinle aynı saat sularında seyyir ediyor
artık yayınlasınlar bee veya bir haber
syg
quote:
Orijinalden alıntı: ARTAKA
7 saat geri saymak lazım yanı saat MN evinde şu an 15.00 civarı yanı sıbarmıyordur herhalde ehh bizim SH şu an Mısırda bizinle aynı saat sularında seyyir ediyor
syg
Alıntıları Göster
yarın bugun çikti çikti çikmadi herkes anlicaktir umarım gerçeği
quote:
Orijinalden alıntı: ARTAKA
syg
Alıntıları Göster
Çok konuşuldu yok wait for 4.3 filan al işte geldi 4.3 en geç yarın unlocku istemek hakkımız artık :)
quote:
Orijinalden alıntı: ReaVeR
Çok konuşuldu yok wait for 4.3 filan al işte geldi 4.3 en geç yarın unlocku istemek hakkımız artık :)
Alıntıları Göster
bende twitter yok olsada ingilizcem yok :) ingilizce bilen arkadaşlar bi asılsın şu musclenerd bakalım ne yumurtlayacak
quote:
Alıntıları Göster
arkadaşlar sabaha kadar ayaktayım. ben nedense bu gece çıkacağına inanıyorum. (inşallah yarabbim. şükür namazı bile kılacam :))
quote:
Alıntıları Göster
iOS 4.3 Yayınlandı!
Evet, hadi saldıralım. iTunes, backup, SHSH yedeği, vs. Anahtar kelimeler.
Neler geldi? ■iPhone 4‘e Wireless Tethering – Personal Hotspot ■iPad‘e ekran düşey / yatay butonunun iadesi ■AirPlay ve iTunes Home Sharing için ilave özellikler ■Safari’de Nitro Javascript motoru ile performans artışı
Ve ■Jailbreak işlerini zorlaştıracak güvenlik önlemi: ASLR.
Unutmayın… ■Unlock isteyenler, kesinlikle bu sürüme güncelleme yapmasınlar. Heyecan, unlock’çılar için iyi değildir. ■Jailbreak’çiler de bu sürümde birçok şeyin değiştiğini ve eski jailbreak yöntemlerinin işlemediğini bilsinler. Artık top jailbreak geliştiricilerinde olacak. Onların iki dudağına bakacağız. ■ASLR, birçok şeyi etkiledi. İmkansız yapmadı ama zorlaştırdı. O nedenle programcılara biraz süre verin. ■Bilge veya TinyUmbrella ile 4.2.1 SHSH’larını muhafaza altına alın.