Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (860. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 858859860861862
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bidi_52

Neomu bilgisayara bağladığımda gelen otomatik kullan penceresinden dosyaları aç değince hiç bişey görünmüyor....keyfine göre bazen de dosyalara erişebiliyorum....
    bilgisayarımda görülüyıor ancak dediğim sürekli erişim sağlayamıyorum karta.. kafasına göre bazen hemen gelio bazen gelmio....sorunu yaşayan arkadaş oldu mu

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar benim de cep telefonu kendi kendine kapanmaya başladı ya. Soooo... SONY. Ne ics imiş ya. delirtti beni kıracağım telefonu en sonunda.

Zıkkım olsun valla verdiğimiz paralar. En güzeli telefon kullanmamak.

Off ya. Napacaz bilmiyorum. Root olayına gireceğim haftaya. Böyle olmayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: devilucifer85

Arkadaşlar benim de cep telefonu kendi kendine kapanmaya başladı ya. Soooo... SONY. Ne ics imiş ya. delirtti beni kıracağım telefonu en sonunda.

hemen delirmeyin yaw.. sakin olun.. fabrika ayarlarına dönün, muhtemelen düzelecektir..
    tabi verilerinizi yedekledikten sonra..

• quote:

Orijinalden alıntı: sirius_black

quote:

hemen delirmeyin yaw.. sakin olun.. fabrika ayarlarına dönün, muhtemelen düzelecektir..
    tabi verilerinizi yedekledikten sonra..

Alıntıları Göster
    Beyler telefondan birisini arıyorum bir ses geliyor ve kapanıyor. Sonra başka biri beni arıyor meşgulmüş gibi gösteriyor. Servise gönderiyim mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: FuXiN

ics ye geçince usb on the go aparatı ile mause ve klavye bağlana biliyor mu?
    zira gb ile otg kullanarak bağladıgım dörtlü usb çoklayıcıyı ile aynı anda hem şarj ediyom hem wifi mause hemde wifi klavye yi baglayatak tabi hdmı ile de tv ye bağlayıp internet e filan giriyordum.telefon pc den farksız hale geliyor.
    ics dede otg çalışıyor mu deneyen varmı?

*Bana bu konuda yardımcı olabilir misin ? Telefonu led tvye bağladıktan sonra her işlem için televizyonun yanına gitmem gerekiyor,kafayı yiyorum resmen.Sizin dediğiniz gibi tvye bağladıktan sonra kablosuz klavyem ve mousemı da neoma bağlamak istiyorum bunun için ne yapmam lazım ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertbenzerli

quote:

Orijinalden alıntı: pretty34

quote:

Orijinalden alıntı: SoldaTr

Öyleyse 20$ a ebaydan alır geçerim 150 tl ne demek ya vicdansızlar

neo için kasa+tuş takımına 100 tl istiyorlar şimdi de.daha önce 150-180 civarı bişey istiyolardı sadece biri için.
    servise gönderdim kasa ve tuş takımı için bakalım ne diyecekler.pek de bişey çıkacağını sanmıyorum yine kullanıcı hatası diyecekler %99 ihtimal ama öyle bir yazı yazdım ki artık buna da garanti kapsamında değiştirmezlerse daha da bişey yapılmaz.
    olmadı tüketici haklarına gidecem.

http://www.ebay.com/itm/Original-Full-Keypad-Housing-faceplate-for-Sony-Ericsson-Xperia-Neo-MT15i-MT15a-/320885231239?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item4ab6400e87#ht_2126wt_952

ben orjinal olduğunu düşünmüyorum.

Tabiki orjinal değil.orjinal olsa ne olur olmasa ne olur,55 model chevrolet parçası değilki bu.dandirik plastik telefon kapağı,alır takarsın kullanırsın.orjinallerin hali ortada birde böyle düşünmek lazım.orjinali iyi bişey olsa zaten yenisine ihtiyaç olmazdı bu kadar kısa zamanda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Neomu bilgisayara bağladığımda gelen otomatik kullan penceresinden dosyaları aç değince hiç bişey görünmüyor....keyfine göre bazen de dosyalara erişebiliyorum....
    bilgisayarımda görülüyıor ancak dediğim sürekli erişim sağlayamıyorum karta.. kafasına göre bazen hemen gelio bazen gelmio....sorunu yaşayan arkadaş oldu mu

aynı sıkıntı bendede var

• quote:

Orijinalden alıntı: mklvz

quote:

aynı sıkıntı bendede var

o zaman ics den kaynaklı daha önce yoktu galiba sende ics ye geçtin. Umarım ara güncellemelerle sorun hallolur...
  • quote:

quote:

quote:

aynı sıkıntı bendede var

o zaman ics den kaynaklı daha önce yoktu galiba sende ics ye geçtin. Umarım ara güncellemelerle sorun hallolur...

Alıntıları Göster
    ics ye geçmeyin arkadaşlar. bu benim tavsiyemdir. ics tabir yerindeyse vista gibidir. ilk başlarda vayyy dersiniz, sonra da xp ye dönmek için can atarsınız. android 4.1 versiyonunu çıkartmışken ics ne kadar başarılı olabilir. biz 4.1 li cihaz alalım diye 4.0 versiyonlarıyla telefonları berbat ettiler. olay bu. daha 4.0 a geçmemiş olanlar 4.0a geçmeden 2.3.4 versiyonunu formatlayıp romun tamamının yedeğini alsınlar flashtool ile. sonra global romlarla uğraşmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: fkfk

ics ye geçmeyin arkadaşlar. bu benim tavsiyemdir. ics tabir yerindeyse vista gibidir. ilk başlarda vayyy dersiniz, sonra da xp ye dönmek için can atarsınız. android 4.1 versiyonunu çıkartmışken ics ne kadar başarılı olabilir. biz 4.1 li cihaz alalım diye 4.0 versiyonlarıyla telefonları berbat ettiler. olay bu. daha 4.0 a geçmemiş olanlar 4.0a geçmeden 2.3.4 versiyonunu formatlayıp romun tamamının yedeğini alsınlar flashtool ile. sonra global romlarla uğraşmayın.

Alıntıları Göster
    Beyler ics den mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama ne arayabiliyorum ne aranabiliyorum. Beni meşgul gösteriyor ararken. Daha önce de böyle olmuştu napmam lazım?

• quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

Beyler ics den mi kaynaklanıyor bilmiyorum ama ne arayabiliyorum ne aranabiliyorum. Beni meşgul gösteriyor ararken. Daha önce de böyle olmuştu napmam lazım?

Alıntıları Göster

Beyler bugün herkesin sorunu olan kasa değişikliğini yapmayı başardım Ebay'den aldığım kasa ve tuş takımı 2 ay önce gelmişti ancak önce de yazdım telin sensör ve ön kamera'nın olduğu kısım yapıştırılmış o yüzden soyulmuş olan tuş takımını değiştirdim ve kapattım. Ancak dün gaza gelip açtım ve kurutma makinası ile yapıştırıcıyı erittim ve çıkardım. Gri olan kasam Mavi Lacivert Siyah gibi olan kasayı taktım. Ebayden aldığım kasanın yanında çinli dostlar tornavida ve parçaları yerinden sökmek için gereken aralara giren bir plastik parça yollamış böylece atlatmış oldum. Paylaşmak istedim çünkü Teleservice, Asya Telekom biri 93 Tl biri 120 Tl dedi ve teslim süresi 3 gün Benim kasayı değiştirmem 15 dk sürdü... İmkanı olan Ebayden alıp değiştirsin kendi ben artık 2-3 ayda bir değişticem bundan sonra kırmıız kasayı denicem...

• quote:

ben fabrika ayarlarına döndüm. Biraz açıldı telefon gereksiz uygulamaları yüklemeyin.
  • quote:

quote:

ben fabrika ayarlarına döndüm. Biraz açıldı telefon gereksiz uygulamaları yüklemeyin.

Alıntıları Göster
    ne olursa olsun ICS'e geçeyim diyordum ama yorumlarınızı gördükçe aman aman diyorum.. gerçi şuan 2.3.4 var, onda da acayip kasmalar başladı bu sıralar..

• quote:

quote:

quote:

aynı sıkıntı bendede var

2.3.4 de yoktu gayet güzel çalışıyodu. Aslında pek kaydadeğer bir sorun yok ama genede düzeltme güncellemesi yayınlanması şart

• quote:

ne olursa olsun ICS'e geçeyim diyordum ama yorumlarınızı gördükçe aman aman diyorum.. gerçi şuan 2.3.4 var, onda da acayip kasmalar başladı bu sıralar..

ICS nin ufak tefek sorunları olsada birkere kullanınca vazgeçemiyor insan..ayrıca IcS deki bu sorunlar sony ye has değil diğer cihazlardada benzer sorunlar var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

ics yükleyipde dolphin kullanan varmı.browsermark sitesinden kaç puan alıyor bakabilirmi.

44622
  • quote:

Orijinalden alıntı: IdontKnoWw

quote:

ICS nin ufak tefek sorunları olsada birkere kullanınca vazgeçemiyor insan..ayrıca IcS deki bu sorunlar sony ye has değil diğer cihazlardada benzer sorunlar var..

ben sony'e has demedim ki zaten.. sorun var sonuç olarak.. şuan için yüklemeyi düşünmüyorum.. önümüzdeki günler ne getirir bilemem..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IdontKnoWw

quote:

ben sony'e has demedim ki zaten.. sorun var sonuç olarak.. şuan için yüklemeyi düşünmüyorum.. önümüzdeki günler ne getirir bilemem..

Alıntıları Göster
    ICS pişmanlık yasasından yararlandım ve Bugun GB'ye geri döndüm.. Rom olarak 62 kullanıyorum.. dünya varmış ICS için bazı arkadaşlar takılmıyor sorun yok gibi şeyler söylüyor.. Küllüyen yalan böyle birşey yok..!! telefonu sus ile güncelledim takılıyor, SD format atıp compt. ile güncelledim takılıyor, onarım yaptim yine takılıyor GB'de takılma yok yağ gibi akıyor.. ICS'ye gecmeyi dusunen arkadaşlar sakın gecmeyin.. telefondan soğabilirsiniz... Olur olmadık yerlerde donuyor. ICS düzeltmesi gelene kadar GB'de kalın..

• quote:

Orijinalden alıntı: zorlu3453

quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

ics yükleyipde dolphin kullanan varmı.browsermark sitesinden kaç puan alıyor bakabilirmi.

44622

Sağol.

• quote:

Orijinalden alıntı: G.rex

Beyler bugün herkesin sorunu olan kasa değişikliğini yapmayı başardım Ebay'den aldığım kasa ve tuş takımı 2 ay önce gelmişti ancak önce de yazdım telin sensör ve ön kamera'nın olduğu kısım yapıştırılmış o yüzden soyulmuş olan tuş takımını değiştirdim ve kapattım. Ancak dün gaza gelip açtım ve kurutma makinası ile yapıştırıcıyı erittim ve çıkardım. Gri olan kasam Mavi Lacivert Siyah gibi olan kasayı taktım. Ebayden aldığım kasanın yanında çinli dostlar tornavida ve parçaları yerinden sökmek için gereken aralara giren bir plastik parça yollamış böylece atlatmış oldum. Paylaşmak istedim çünkü Teleservice, Asya Telekom biri 93 Tl biri 120 Tl dedi ve teslim süresi 3 gün Benim kasayı değiştirmem 15 dk sürdü... İmkanı olan Ebayden alıp değiştirsin kendi ben artık 2-3 ayda bir değişticem bundan sonra kırmıız kasayı denicem...

tebrikler dostum . bende aldım 2 haftaya kadar gelir . peki bu kasanın orijinalden çok mu farkı var yani eline alıp incelediğinde çakma olduğu bariz belli oluyor mu? yazıları ince detayları orijinalle aynı mı yani plastik kalitesi falan ? birde söktüğün plastik kısım nasıl bi yapıştıtma kullanmışalr yani sökülüp takıldığında yapışkan özelliği gider mi ? aslında bunun bi detaylı videosunu cekseydin bi çok kişiye yol gösterirdi ama şimdi tekrar kasayı aç kapa kimse senden böyle bişi bekleyemez :) senden ricam en azından yazıyla da olsa detaylı bi tarif yazarsan seviniriz .

• quote:

Orijinalden alıntı: MadRobbie

ICS pişmanlık yasasından yararlandım ve Bugun GB'ye geri döndüm.. Rom olarak 62 kullanıyorum.. dünya varmış ICS için bazı arkadaşlar takılmıyor sorun yok gibi şeyler söylüyor.. Küllüyen yalan böyle birşey yok..!! telefonu sus ile güncelledim takılıyor, SD format atıp compt. ile güncelledim takılıyor, onarım yaptim yine takılıyor GB'de takılma yok yağ gibi akıyor.. ICS'ye gecmeyi dusunen arkadaşlar sakın gecmeyin.. telefondan soğabilirsiniz... Olur olmadık yerlerde donuyor. ICS düzeltmesi gelene kadar GB'de kalın..

ben gb de kiken arama geldiğinde açamama sorunu ve resetleme yaşadım..ICS de ise eğer oyun oynarsan ısınma oluyor ayrıca bazen oyunlarda dokunmatik bir süre şaçmalıyor.. onun dışında menülerin akıcılığı cihazın hızı GB den üstün , yanlız sunu söyleyebilirim ilk wodandan yüklemiştim ICS, sonra flashtools la GB yi bir daha denedim baktımki ICS ye çok alışmışım flashtools ile ICS yükledim ama wodandan yüklediğim gibi olmadı cihazın bechmark puanı azaldı ve hafif takılmalar gördüm , bende tekrar wodan dan yükledim şu an memnunum..

• 
Sayfa: önceki 858859860861862
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.