Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (632. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
814.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 630631632633634
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BLACK-SEA-61

quote:

Orijinalden alıntı: serhat_silvan

quote:

Orijinalden alıntı: djinn_inc

Cihaz bugün elime ulaştı hepsiburada'dan alımı yaparken sigorta da ücretsizdi fakat kutudan bununla ilgili bir evrak çıkmadı aynı şekilde sigortalı alan arkadaşlarda durum nedir acaba?

Bir saat önce hbden kırmızı aldım 765 tlye geldi nasıl dersen word ile aldım %10 para puan verdi senin sigorta işi ise bende gördüm 50 tl falan istiyordu gerek duymadım

Güle güle iyi günlerde kullanamanı diliyorum.Kardeş ben de hepsiburadadan sipariş vercem.Ama fark ettiysen 2 gün önce fiyatı 829 tl ve 4 tane kaldı diyordu,bugün ise 849 tl olmuş.Neden böyle bişeler yaptılar sen anladın mı acaba.Ben de sadece bonus card var ona da ne yazık ki yüzde 10 puan vermiyolar Bir de sigota ücretsiz yazıyordu siteden halen öyle mi ? sen para extradan istiyolar yazmışsın.Son olarak dizaynı ve kalitesinden ilk izlenim olarak memnunmusun.görüşmek üzere.

Ben aldigim sirada 829 liraydi ve cep kask sigortasi da ücretsizdi, bir de world kartla aldigim icin bayagi uygun bir fiyata geldi diyebilirim. Bu cihazdan önce nokia n79 ve ipod touch kullaniyordum, ios'a oranla karisik geldi ilk baslarda ama zamanla çok sevecegimi dusunuyorum. Bu cihazin yaninda htc desire s ve incredible s'e de bakiyordum fakat neo uygun fiyatiyla beni cezbetti. Daha 12 saat bile olmadi kullanmaya baslayali fakat bu fiyat seviyesinde önerebilecegim bir cihaz. Bir de imkaniniz varsa cihazlari elinize alarak bir
    inceleyin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hepsiburada.com'da sadece kırmızı satılıyor. Kasa sonradan değiştirilebilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrainDamaged

hepsiburada.com'da sadece kırmızı satılıyor. Kasa sonradan değiştirilebilir mi ?

Evet 20 dolar ebaydan alabilirsin ama kırmızı renginde çok güzel
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Cihaz bugün elime ulaştı hepsiburada'dan alımı yaparken sigorta da ücretsizdi fakat kutudan bununla ilgili bir evrak çıkmadı aynı şekilde sigortalı alan arkadaşlarda durum nedir acaba?

Bir saat önce hbden kırmızı aldım 765 tlye geldi nasıl dersen word ile aldım %10 para puan verdi senin sigorta işi ise bende gördüm 50 tl falan istiyordu gerek duymadım

Güle güle iyi günlerde kullanamanı diliyorum.Kardeş ben de hepsiburadadan sipariş vercem.Ama fark ettiysen 2 gün önce fiyatı 829 tl ve 4 tane kaldı diyordu,bugün ise 849 tl olmuş.Neden böyle bişeler yaptılar sen anladın mı acaba.Ben de sadece bonus card var ona da ne yazık ki yüzde 10 puan vermiyolar Bir de sigota ücretsiz yazıyordu siteden halen öyle mi ? sen para extradan istiyolar yazmışsın.Son olarak dizaynı ve kalitesinden ilk izlenim olarak memnunmusun.görüşmek üzere.

Ben aldigim sirada 829 liraydi ve cep kask sigortasi da ücretsizdi, bir de world kartla aldigim icin bayagi uygun bir fiyata geldi diyebilirim. Bu cihazdan önce nokia n79 ve ipod touch kullaniyordum, ios'a oranla karisik geldi ilk baslarda ama zamanla çok sevecegimi dusunuyorum. Bu cihazin yaninda htc desire s ve incredible s'e de bakiyordum fakat neo uygun fiyatiyla beni cezbetti. Daha 12 saat bile olmadi kullanmaya baslayali fakat bu fiyat seviyesinde önerebilecegim bir cihaz. Bir de imkaniniz varsa cihazlari elinize alarak bir
    inceleyin derim.

sağol.dışarda gidip hiç telefona yakından bakmadım.açıkçası bugün indirimin de son günü fakat hem fiyatını 1 gün içerisinde biraz arttırmışlar hem de bedava olan kask şimdi ücretli bu yüzden geri adım attım biraz daha bekleyeceğim.İnşallah yine indirime girer ve kask ücretsiz olur.Ben ekranın açıkçası büyük olmasını isterim ne bileyim güzel film ya da video izlemek ve oyun oynamak açısından.Sizce ekran büyüklüğü yeterli mi ? Fotoğraf kalitesinden memnun musunuz ?

• quote:

quote:

hocam kampanya yapmışlar sigortayı ücretsiz olarak veriyorlar faturada belirtiyorlar hayırlı olsun iyi günlerde kullan...
  • Bence de kırmızı rengi çok güzel Başka renkler satışta olsa bile ben kırmızıyı alırdım.Bence kırmızı güzel hiç düşünme
  • quote:

Bence de kırmızı rengi çok güzel Başka renkler satışta olsa bile ben kırmızıyı alırdım.Bence kırmızı güzel hiç düşünme

Herkes kırmızıya güzel diyor fakat ben pek ısınamadım.
  • ya netten android için uygulama indiriyorumda bunu telefona nasıl atacağım yani direk klasorumu atacağım anlatabilecek kimse varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rachy

ya netten android için uygulama indiriyorumda bunu telefona nasıl atacağım yani direk klasorumu atacağım anlatabilecek kimse varmı?

Pc üzerinden Marketten Gmail Hesabınızla Giriş Yaptığınızda Seçtiğiniz Uygulamayı Açtığınızda ' Yükle ' Butonunu Tıkladığınızda Sistem Direk Telefonunuzu Buluyor, Ordan da İndiriyorsunuz. Yani ben Öyle Yapıyorum. . telefondan ise Direk Markete girince indir dediğinizde iniyor kendisi. .
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKopru

quote:

ya netten android için uygulama indiriyorumda bunu telefona nasıl atacağım yani direk klasorumu atacağım anlatabilecek kimse varmı?

Pc üzerinden Marketten Gmail Hesabınızla Giriş Yaptığınızda Seçtiğiniz Uygulamayı Açtığınızda ' Yükle ' Butonunu Tıkladığınızda Sistem Direk Telefonunuzu Buluyor, Ordan da İndiriyorsunuz. Yani ben Öyle Yapıyorum. . telefondan ise Direk Markete girince indir dediğinizde iniyor kendisi. .

yok söyle söyleleyim internetten pcye indrdim onu telefona atıp çalıştıracağım
  • quote:

Google hesabınıza giriş yapın, yoksa oluşturun. Kullanıcı adı ve şifre kısmını doldurduktan sonra oturum aç tıklayın. Tüm bunlar için telefonunuz 3G veya Wifi bağlı olması gerekmektedir. Google hesabınıza giriş yaptıktan sonra kurulumu bitir diyorsunuz ve android markete giriş yapmış oluyorsunuz. Hizmet şartlarını kabul ediyorum'a tıkladıktan sonra giriyorsunuz. Yüklemek istediğiniz uygulamanın sayfasını açın ve yükle butonuna basın. Tamam deyip devam ettiğinizde uygulama yükleniyor. Ana menüden indirdiğiniz uygulamayı bulabilirsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

Uygulamanızı 2 yolla yükleyebilirsiniz. Birincisi market üzerinden yüklemek diğeri ise sd karttınıza uygulama dosyasını atarak elle kurabilirsiniz. Yüklemeyi sd kart ile yapmak istiyorsanız ;

Öncelikle bu işlem için telefonunuzda bir sd kart bulunmalı ve cihazın arabirim kablosuyla pcye bağlı şekilde olması lazım. Telefonunuz bilgisayara bağlandığında üstte USB depolama birimi şeklinde bir uayarı göreceksiniz. Buradan USB Uygulama birimini aç butonuna basarak sd karta pcnizin bağlanmasını sağlayacaksınız. Bilgisayarımda yer alcak sd kartınıza artık girerek oraya uygulama dosyalarını atabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Uygulamanızı 2 yolla yükleyebilirsiniz. Birincisi market üzerinden yüklemek diğeri ise sd karttınıza uygulama dosyasını atarak elle kurabilirsiniz. Yüklemeyi sd kart ile yapmak istiyorsanız ;

Öncelikle bu işlem için telefonunuzda bir sd kart bulunmalı ve cihazın arabirim kablosuyla pcye bağlı şekilde olması lazım. Telefonunuz bilgisayara bağlandığında üstte USB depolama birimi şeklinde bir uayarı göreceksiniz. Buradan USB Uygulama birimini aç butonuna basarak sd karta pcnizin bağlanmasını sağlayacaksınız. Bilgisayarımda yer alcak sd kartınıza artık girerek oraya uygulama dosyalarını atabilirsiniz.

teşekkür ederim deneyeceğim

• Arkadaşlar bu son güncellemeden sonra telefonun rootu gitti doğal olarak sonra şu kolay rootu yaptım şu tek tuşla olan ama root olmuyor aynı şekilde işlem başarılı diyor fakat superuser yok yüklüyorum olmuyor delirmek üzereyim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Rica ederim. Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Slayish

quote:

yükledim fakat sadece hafıza kartını görebiliyorum. türkçede olmadığından bişey anlamıyorum yardımcı olursan çok süper olur.

şimdi tamam ordan sd kartı görüyorsun zaten uygulamaları sd kartına atıcaksın yükler yüklemez bazı programlar hafızaya oluyor sd ye yüklenmiyor bunun otomatik olarak yüklenmesi için

https://market.android.com/details?id=net.androgames.move2sd buradan şuprogramı kur hem cihazında hangi uygulama nerede kurulu basit şekilde görürsün..

sendeki astro yu kaldır sağdaki tuşa basınca simgeler oynamaya başlar astro yu seçip kaldır

http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-astro-file-manager-turkce?highlight=astro

burdan Türkçesini kur

astro file nin türkçesini yükleyemedim fakat diğer verdiğini indirdim uygulamaları nasıl hafıza kartına indircem ayarları nasıl

• Bende yoğun tereddütlerle özellikle sar değeri beni çok frenledi ama baktım düşündüğüm tellerin çoğuda bu değerlerde ve ben çantada taşırım.Kırmızı benide tereddütte bıraktı ama harika yani çok şık bir renk bayan rengi falan değilçFoto çekimleri gece bile bana oldukça iyi geldi şöyle diyim gündüz çekimibenim 12mp panasoniği aratmadı ama tabi gece yetersiz ama yinede iyi.Şimdi diğer telimdeki proğramları aktarmak selamlar.Ha bu ara ben world karta 829 a aldım 40 tl de hedi çekim vardı önceki alış verişlerimden bana nerdeyse 700 e geldi çok memnunum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Rica ederim. Kolay gelsin.

denedim hersey ii güzel hoş fakat memory card acılıyor sorun su ki ben app dosyalarını nerye atacağım öyle ortaya beğendiğim bi yere mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tnrskr

Bende yoğun tereddütlerle özellikle sar değeri beni çok frenledi ama baktım düşündüğüm tellerin çoğuda bu değerlerde ve ben çantada taşırım.Kırmızı benide tereddütte bıraktı ama harika yani çok şık bir renk bayan rengi falan değilçFoto çekimleri gece bile bana oldukça iyi geldi şöyle diyim gündüz çekimibenim 12mp panasoniği aratmadı ama tabi gece yetersiz ama yinede iyi.Şimdi diğer telimdeki proğramları aktarmak selamlar.Ha bu ara ben world karta 829 a aldım 40 tl de hedi çekim vardı önceki alış verişlerimden bana nerdeyse 700 e geldi çok memnunum.

Kardeş gündüz çekimleri agyet iyi yazmışsın,çok sevindim böyle bir yorum gördüğüme.Bir de benim 12 megapixel panasonicimi aratmadı yazmışsın o dediğin dijital fotoğram makinesi herhalde değil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cokkotuadam

Arkadaşlar bu son güncellemeden sonra telefonun rootu gitti doğal olarak sonra şu kolay rootu yaptım şu tek tuşla olan ama root olmuyor aynı şekilde işlem başarılı diyor fakat superuser yok yüklüyorum olmuyor delirmek üzereyim

Kardeş hiç uğraşma root olmaz 62 versiyonu

• 
Sayfa: önceki 630631632633634
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.