Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (462. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunun apk dosyasını pcden tele attıktan sonra nerden açıp kurmalıyım?
    Bir de telefon internete bağlıyken oyunun korsan olduğu anlaşılıyormuş oyun oynanmıyormuş doğru mu bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: casuall88

arkadaşlar bende bugun bir tane alacam sonunda :) ilk kullanımda teli ne kadar sarjda bırakmam gerekıyor daha ıyı batarya omru için ??

Artık eskide kaldı. Dolunca çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Arkadaşlar oyunun apk dosyasını pcden tele attıktan sonra nerden açıp kurmalıyım?
    Bir de telefon internete bağlıyken oyunun korsan olduğu anlaşılıyormuş oyun oynanmıyormuş doğru mu bu?

Astro programı ile apk yı kurablırsın. Korsan olaynı yeni duydum
  • Arkadaşlar şuan 2gblık hafıza kartı takılı telefonda pazartesi yenisi gelince onu takıcam bir şey olur mu?
  • Arkadaşlar timescape güncellenmiyor lütfen yardım
  • arkadaşlar task killerla ilgili bir sorum olacak. "kill selected apps" dediğimizde atıyorum "4 apps killed 90m memory available" diyor. o 90 bize kalan mı yoksa kapattığı applerin kullandığı ram mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mutluerol

quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

beyler bu neo'nun internet bağlantısını nasıl keserim ?? sürekli bişeyler alıp gönderiyor ??

ayarlar>bağlantı-lar>sadece gsm gibi bir şey dir . :) gerçi bende neo yok 5800 dan biliyorum :)

Ayarlar-kablosuz ozelligi ve aglar-mobil aglar-ag modu
  • quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

quote:

Orijinalden alıntı: casuall88

arkadaşlar bende bugun bir tane alacam sonunda :) ilk kullanımda teli ne kadar sarjda bırakmam gerekıyor daha ıyı batarya omru için ??

Artık eskide kaldı. Dolunca çıkar

hadi ya ben cok eskıde kalmısım :)) bazı yerler hala 12 saat fln diyor ama ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casuall88 -- 10 Aralık 2011; 13:14:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

beyler bu neo'nun internet bağlantısını nasıl keserim ?? sürekli bişeyler alıp gönderiyor ??

ana ekrana dokun ana ekrana widget olarak veri trafiği widgetini ekle.kolayca veri trafiğini kontrol etmiş olursun.
    yada
    ayarlar-kablosuz özelliği ve ağlar-mobil ağlar-veri etkin açık veya kapalı yaparsın.

@katates
    delikli kılıf alma.kimse almasın.

verdiğin kılıflar çok pahalı.
    orjinal arka kapak 18 TL.ebayden getirt telefona kılıf takmadan kullan görüntüsünüde bozmamış olursun.telefon zaten güzel.hemde telefonu kılıfla kalınlaştırmamış olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 10 Aralık 2011; 13:25:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_5866

Arkadaşlar timescape güncellenmiyor lütfen yardım

lütfen biriside bana cevap versin 3 yazışım.benim telefonumun timescape güncellenmiyor.ne yaptım ettiysem olmuyor güncelleye tıklıyorum hiç birşey olmuyor.internete bağlı olduğundan da eminim.programla ilgili bir sıknıtı var galiba.ne yapmam lazım.teli kapatıp açtım yine olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Arkadaşlar bugün Neo V aldım şimdi ilk kullanım için ne yapmamı önerirsiniz?

Bugün teknobiyotikten hafıza kartı siparişini verdim, aynı gün kargo yazıyordu acaba yarına mı gelir yoksa pazartesine m?

Öncelikle her aklına gelen soru için direkt buraya yazmamanı, ilk sayfalara bakmanı, aramaya inanmanı öneririm.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar timescape güncellenmiyor lütfen yardım

lütfen biriside bana cevap versin 3 yazışım.benim telefonumun timescape güncellenmiyor.ne yaptım ettiysem olmuyor güncelleye tıklıyorum hiç birşey olmuyor.internete bağlı olduğundan da eminim.programla ilgili bir sıknıtı var galiba.ne yapmam lazım.teli kapatıp açtım yine olmuyor.

Bende sıkıntı yok, güncelliyor.

Facebook'u güncellediniz mi ? Güncellemediyseniz markete girip güncelleyin, arayüzü değişti zaten, belki sebebi odur.

• Sony Ericsson telefonlarında %25 indirim var, almak isteyenler değerlendirsin.

http://www.bimeks.com.tr/kategori.aspx?s=1&kid=1103&kategoriadi=cep-telefonlari--smartphone&mid=101
  • bimeks indirim yapmış
    normalde neo nun fiyatı 1210 muş indirim yapmış lütfetmişde 909 a satıyor.
    ben bu kadar ...............lık görmedim.noktalı yerlere istediğinizi koyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

bimeks indirim yapmış

Aslında olması gereken fiyatlar bunlar da, indirim yapmış gibi gösteriyor. Zaten koyacağı fiyat bu olması lazım. İndirim yapmış demeyelim, fiyatları normale çekmiş
  • quote:

bimeks indirim yapmış

Evet o konuda aynen dediğin gibi oldukça abartmışlar piyasaya baktığında 90 liralık bi indirim söz konusu sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Protoculture

quote:

bimeks indirim yapmış

Aslında olması gereken fiyatlar bunlar da, indirim yapmış gibi gösteriyor. Zaten koyacağı fiyat bu olması lazım. İndirim yapmış demeyelim, fiyatları normale çekmiş

Ve sanırım bende bu sözde normale çekilmiş fiyattan alıcam sanırım şuan karar aşamasındayım,, bu arada htc desire s nasıldır acaba beyler yaa?? onunda fiyat aynı şu anda Neo ile..

• quote:

Orijinalden alıntı: darkblack_çnr

quote:

Orijinalden alıntı: Protoculture

quote:

bimeks indirim yapmış

Ve sanırım bende bu sözde normale çekilmiş fiyattan alıcam sanırım şuan karar aşamasındayım,, bu arada htc desire s nasıldır acaba beyler yaa?? onunda fiyat aynı şu anda Neo ile..

Neo al bence

• allahtan boşa beklememişim. hafta içi media markttan 900e aldım benim neoyu. w710i 5.5 sene sonunda tamamen ruhunu teslim etmeyip biraz daha dayanabilseydi beklerdim o ayrı :)
  • 
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.