Bildirim
^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (348. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: seyffullah
quote:
Orijinalden alıntı: spencerturk
Merhaba arkadaslar.
Son 1 haftadır neo almak için cok fazla arastırma yapıyorum ve gerekten cok kararsızım hele forumdaki bazı seyleri okuyunca anlamıyorum bile eger cevaplarsanız cok sevinirim :)
1 ) Root nedir telefona ne gibi bir yararı vardır ve neden garanti iptal edecek kadar önemlidir.
2 ) bazı forumlarda ekranın cok cabuk cizildigi yazılıyor dogrumudur ?
3 ) Ücretsiz olarak navigasyon kullanabiliyormuyuz ?
4 ) ortalama bekleme suresi ne kadardır yani gunde 100 mesaj 1 2 saat internet yarım saat telefon konusması ve radyo mp3 ile
kardesim root yapmadım,ekranım allaha sukur kılcal olarak dahi cizilmedi koruyucusuz,apk manager yukle sonra google a igo turkey apk indir yaz, apk turunde bir dosyayı indirdikten sonra yuklemesi cok basit,binlerce ucretsiz tam surum var,sana 1,5 gun gider
eyvallah kardeşim sagolasın :)
birde root ile ilgili biri aydınlatsa cok guzel olacak :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: devilucifer85
quote:
Orijinalden alıntı: sharpie
quote:
Orijinalden alıntı: devilucifer85
arkadaşlar yarın telefonum geliyor. kılıf olarak önerileriniz var mı?
kılıf için pek bir seçenek yok.aşağıdakinden alabilirsin 10TL
alan kullanan satış linki verebilir mi? ama kaliteli bir şey olsun.
ben aldım işte o resimlerdeki benim cihaz.doğubanktan aldım ama satan tüm telefoncularda fiyatı aynıdır. -
kılıf için seçenekler.delikli kılıf önermem iz yapıyor onlar.
http://urun.gittigidiyor.com/XPERIA-NEO-MOMAX-PROFESIONAL-HARDCASE-KILIF_W0QQidZZ41678095
http://www.mobiletisim.com/telefonlar/Sony%20Ericsson/Xperia%20Neo/kilif
ekleme=ben bulursam aşağıdakinden istiyorum kırmızı.
http://mobilemate.yetaa.com/sonyericsson/imak-sonyericsson-xperia-neo-mt15i-colorful-protective-case.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 2 Kasım 2011; 0:09:46 >
-
arkadaşlar telefonlarınızı güncelledikten sonra Swype özelliği gelen varmı? -
devilucifer85 hayırlı olsun ben de resimdeki saydam silikon kılıftan kullanıyorum çok da memnunum gerçek koruma sağlarken şıklıktan da ödün vermemiş oluyorsun. Ben Kadıköy Elektronikçiler Çarşısından Alaca Elektronikten 10TL.'ye aldım. (Söğütlüçeşme Caddesi No:7/11 Kadıköy) Arkadaşlar forumda aradım bulamadım Power Amp'in ücretsiz tam sürüm bağlantı adresi varmış yardım edin lütfen şöyle her formatı çalan bir müzikçalar gerek bana.
-
quote:
Orijinalden alıntı: **BlackTower**
arkadaşlar telefonlarınızı güncelledikten sonra Swype özelliği gelen varmı?
EVET GELDİ.KMİSE BAHSETMİYOR AMA BENCE GÜZEL BİR ÖZELLİK. -
quote:
Orijinalden alıntı: pretty34
quote:
EVET GELDİ.KMİSE BAHSETMİYOR AMA BENCE GÜZEL BİR ÖZELLİK.
bana gelmedi sizde root yabancı rom vs gibi seyler varmıydı yoksa tamamen orjinal sistemmi -
quote:
quote:
quote:
bana gelmedi sizde root yabancı rom vs gibi seyler varmıydı yoksa tamamen orjinal sistemmi
özelliğini kapatmış olmayasın klavye ayarlarındaki sözlükteki herşeyi aç
-
quote:
quote:
quote:
bana gelmedi sizde root yabancı rom vs gibi seyler varmıydı yoksa tamamen orjinal sistemmi
orjinal tr romunu yükledm kardeşim.pc companion dan.gelmiş olması gerek.bütün romlarda war zaten özellik.ayarlardan-dil ve klavye-uluslararası klavye-metin giriş ayarları-yazmak için vurun aktif olsun.sonra mesaj yaz deneme amaçlı ama ekranı yan çevir ve yazacağın kelimenin harfleri arasında elini kaldırmadan kaydır
-
quote:
quote:
quote:
quote:
orjinal tr romunu yükledm kardeşim.pc companion dan.gelmiş olması gerek.bütün romlarda war zaten özellik.ayarlardan-dil ve klavye-uluslararası klavye-metin giriş ayarları-yazmak için vurun aktif olsun.sonra mesaj yaz deneme amaçlı ama ekranı yan çevir ve yazacağın kelimenin harfleri arasında elini kaldırmadan kaydır
kardeş dediğin secenek bende aktif değil resimdeki gibi
-
sözcük önerileri kısmında seçili olan sözlük kullanma ise onu değiştir.o zaman aktif olacaktır -
quote:
sözcük önerileri kısmında seçili olan sözlük kullanma ise onu değiştir.o zaman aktif olacaktır
oldu kardeşim cok teşekkür ederim -
quote:
quote:
sözcük önerileri kısmında seçili olan sözlük kullanma ise onu değiştir.o zaman aktif olacaktır
oldu kardeşim cok teşekkür ederim
önemli değil.
bu arada yeni oyunlar paylaşmaya devam ediyorum tüm neocular.
birazdan asphalt 6 sd dosyasını paylaşacağım.9mm de yolda.gecenin ilerleyen saatlerinde o da sizlerin kullanımına sunuyor olacağım :)duyduk duymadık demeyin
-
wifi yada kotasız internet bulduğum anda actığın sayfadaki ilk üç oyunu indirmek için sabırsızlanıyorum emeğine sağlık
-
Merhaba arkadaşlar;
Bir sorun olucak bu telefondan alıcam ancak kafama takılan şu bu cihaz Android 4.0'a geçicekmi acaba eğer kesin geçicekse alıcam cihazı bir açıklama varmı şu an bu konuda nede olsa SonyEricsson diye bişe kalmadı artık Sony bu geçici yaparmı acab bu telefonlar için yoksa yeni çıkarıcak cihazlar içinmi yapar.Fikriniz nedir acaba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay86 -- 2 Kasım 2011; 2:07:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: oktay86
Merhaba arkadaşlar;
Bir sorun olucak bu telefondan alıcam ancak kafama takılan şu bu cihaz Android 4.0'a geçicekmi acaba eğer kesin geçicekse alıcam cihazı bir açıklama varmı şu an bu konuda nede olsa SonyEricsson diye bişe kalmadı artık Sony bu geçici yaparmı acab bu telefonlar için yoksa yeni çıkarıcak cihazlar içinmi yapar.Fikriniz nedir acaba.
Tarih belli değil ama kesin çıkıcak, sony ericsson bunun için bir basın toplantısı yaptı geçenlerde.. -
quote:
Orijinalden alıntı: HanRa
quote:
Merhaba arkadaşlar;
Tarih belli değil ama kesin çıkıcak, sony ericsson bunun için bir basın toplantısı yaptı geçenlerde..
Basın toplantısının içeriği neydi kısaca bahsedermisin yada bununla ilgili bir link varmı basın toplantısının notları ile ilgili bu cihaz kesin geçicek android 4.0'a o zaman alabilirim cihazı :) aşık oldum cihaza resmen tam benlik.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: HanRa
quote:
Merhaba arkadaşlar;
Tarih belli değil ama kesin çıkıcak, sony ericsson bunun için bir basın toplantısı yaptı geçenlerde..
Basın toplantısının içeriği neydi kısaca bahsedermisin yada bununla ilgili bir link varmı basın toplantısının notları ile ilgili bu cihaz kesin geçicek android 4.0'a o zaman alabilirim cihazı :) aşık oldum cihaza resmen tam benlik.
http://www.androidturkiye.net/2011/10/20/sony-ericsson-2011-yilinda-duyurdugu-cihazlarini-ice-cream-sandwich-versiyonuna-guncelleyecek/
Bizde o yüzden aldık hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: cokkotuadam
quote:
Orijinalden alıntı: FuXiN
quote:
Orijinalden alıntı: berkaydj
quote:
Orijinalden alıntı: FuXiN
navigasyon ile ilgili .
bu telefonun navigasyonu araba navigasyonlarından çok daha hızlı ve güzel
bende piranha fuga model navigasyon aleti vardı(iyi bir modeldir). acik havada ortalama 30 sn civarı uyduya bağlanırken xperialar bunu 3-5 sn civarı yapıyor.(hatta bazen açar açmaz bağlanıyor)
a-gps denen olay çok iyi.
ayrıca piyasadaki 200 tl lık navigasyon aletlerinin ekranı berbat bu telefonun yanında buğulu cam gibi duruyor.
yani arabaya navigasyon cihazı felan almayın.bu telefon navigasyon için navigasyon aletlerinden daha iyi :)
navıgasyon nekadar bağlantı kullanıyor internet olarak ?
tabiki "0"
yoksa bi anlamı olmaz.
veri iletişimi yok.
dünya etrafında sürekli sinyal gönderen uydu sinyallerini yakalayarak bünyesindeki haritadan size yerinizi söyler.
Yada gitmek istediğiniz yeri yazarsiniz. Program size bi rota çizer vede uydu sinyalleri yardımıyla sizin rotada ilerlemenizi sağlar.
Rotadan saparsanız hemen yeni bir rota çizerek sizi hedefe ulaştırmaya çalışır.
dostum bir yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin ama a-gps ücretsiz değil yani bi veri transferi olduğu için okadar hızlı buluyor konumunu zaten eğer ücretsiz gps kullanmak istiyorsan igo yada benzeri programları yüklemek gerekiyor bu arada sen sorunca aklıma geldi a-gps kullanırken ne kadar data kullanılıyor bilen varmı?
neo'dan önceki telefonum garmin-asus a10 idi. android 2.1 eclair yüklüydü. bilen bilir, garmin dünyanın en büyük navigasyon şirketidir ve bahsettiğim telefon bir navigasyon canavarıdır. ömür boyu ücretsiz harita güncellemesi, kendine ait garmin navigasyon yazılımı filan vardı. o telefondan sonra açıkçası neo'nun navigasyon performansından hiç memnun değilim. inanın açasım bile gelmiyor. bahsettiğiniz 3-4 saniye gibi değerleri duyunca acaba aynı telefonu mu kullanıyoruz diye düşünüyorum. en az 30-40 saniyeden aşağı bir değer yakalayamadım ben. üstelik bu bahsettiğim değerler açık hava, açık alan bir yerde. yani uydu sinyallerini engelleyecek bulut, bina fln yok. bu şartlarda garmin açar açmaz buluyordu. geçen hafta ailecek hızlı trenle konya'ya gittik. trenin ekranında yazan hızı bir de navigasyonla test etmek için telefonlarımızdaki navigasyonları açtık. doğal olarak 260 km hızla giderken yeri bulamadı. bu hızda bulamaması normal diye düşünürken baldız ve kayınbiraderde olan htc desire z, igo ile 1 dakika içerisinde yeri buldu, hızı hesapladı. neo ile yaklaşık 6-7 dakika bekledim, sonuç alamayınca daha fazla rezil olmamak için kapattım.
dediğim gibi, siz hangi şartlarda 3-4 saniyede buluyorsunuz bilemiyorum ama benim gözlemlediğim kadarıyla navigasyondan çok memnun değilim.
not: ben gps özelliğini kapalı tutuyorum, ihtiyacım olunca açıyorum, sizinki devamlı açıksa ve uyduları tarıyorsa, ondan dolayı hızlı buluyorsa onu bilemem. bunun bir etkisi olup olmadığını da bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirius_black -- 2 Kasım 2011; 8:30:37 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X