Gazetenin birinde ilan vardı..Xperıa telefonlar teknosa'da diye..Kartal Real AVM deki teknosa yetkilisine sordum..Haziran sonuna kadar Neo ve Arc nin teknosa raflarındaki yerini alacağını söyledi..ısrarla sormama rağmen fiyat belli değil dedi.. Sürpriz bi gelişme diyebilirim...
quote:
Orijinalden alıntı: mstfşhn
Gazetenin birinde ilan vardı..Xperıa telefonlar teknosa'da diye..Kartal Real AVM deki teknosa yetkilisine sordum..Haziran sonuna kadar Neo ve Arc nin teknosa raflarındaki yerini alacağını söyledi..ısrarla sormama rağmen fiyat belli değil dedi.. Sürpriz bi gelişme diyebilirim...
Star gazetesinde varmış sanırsam
quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10
quote:
Star gazetesinde varmış sanırsam
gelirse ne kadardan gelicek asıl problem orda. teknosa getirip 1.100-1.200 derse ohooo .... ben daha beklicem şu çift çekirdeklerde gelsin bakalım piyasa iyice bi sallanır o zaman :D
quote:
Orijinalden alıntı: rumuzumdur
ön kamera 2 mpx. Xperia prodada öyleymiş....
Ön Kamera VGA çözünürlüğünde 2 Mpx değil. SGSII 2 Mpx
Vatan gazetesinde görmüştüm reklamı...Yalnız merak ettiğim telefonları teknosa direkt mi getiriyor yoksa SE Türkiye mi getirtiyor..yarın tekrar soracam..çünkü se türkiye temmuzda gelecek diye açıklamıştı...
quote:
Vatan gazetesinde görmüştüm reklamı...Yalnız merak ettiğim telefonları teknosa direkt mi getiriyor yoksa SE Türkiye mi getirtiyor..yarın tekrar soracam..çünkü se türkiye temmuzda gelecek diye açıklamıştı...
Telefonu teknosa getiremez , SE tr getirir
O zaman bi yanlışlık var bu işte..SE TR temmuzda gelecek diyor..Teknosa yetkilisi haziran sonuna kadar raflardaki yerini alacak diyor..kime inanacaz...
quote:
O zaman bi yanlışlık var bu işte..SE TR temmuzda gelecek diyor..Teknosa yetkilisi haziran sonuna kadar raflardaki yerini alacak diyor..kime inanacaz...
Haziran Sonu derse Teknosa Temmuzun Yarısından önce getiremez zaten. Yani aynı şeye geliyor.
quote:
Haziran sonu zaten temmuz u geçer öyle dediklerine bakma
quote:
quote:
Haziran sonu zaten temmuz u geçer öyle dediklerine bakma
ooooo ölme eşşeğim ölme bekle bekle dur yazılanlara bakılırsa sonbaharı geçer yahu resmen papatya falına döndü bu iş bu konuda samsunga imreniyorum adamlar şubatta galaxy s 2 tanıttılar mayısın sonuna kadar her yerde piyasaya sürüyorlar
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: fkfk adam 1080 liraya galaxy s2 almış ingiltereden. neonun en ucuzu 1100 lira(kayıtsız) türkiyede. vay arkadaş nasıl bi memlekettir burası.
Kim almış? Nerede?
Bizde alalim o zaman
Pluripotent adlı üye almış bizim ana konuyu dağıttı soru yağmuruna tuttuk
quote:
Orijinalden alıntı: aboxzux
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: fkfk adam 1080 liraya galaxy s2 almış ingiltereden. neonun en ucuzu 1100 lira(kayıtsız) türkiyede. vay arkadaş nasıl bi memlekettir burası.
Kim almış? Nerede?
Bizde alalim o zaman
1080 e mi almış gerçekten
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: aboxzux
quote:
quote:
Kim almış? Nerede?
Bizde alalim o zaman
1080 e mi almış gerçekten
vergi iadesi ile 1080'e gelmiş
bu tür telefonlari , ingiltere, almanya vs gibi ulkelerde netten alabilecegim bir site ismi verebilirmisiniz arkadaslar
dediğin gbi çok güzel bi inceleme olmuş. ama bu telefonun gelişi baya bi gecikicek benim merakla beklediğim konu fiyatı ne olcak :D neodan önce ya da aynı zamanda çift çekirdekler piyasaya giricek bu da fiyatları düşürcek ki daha gelmeden benim gördüğüm htc desire hd de fiyat düşüşü yaşanmaya başladı bile. sony kalkıpta 900 lira üstünde bi fiyatla gelirse çoğu insan bekleyip çift çekirdeğe yönelebilir. ama tabi o sırada gelicek fiyatlara bağlı. bakalım se ve sony Türkiye'de nasıl bir fiyat politikası belirliycek :)
android cihazlarda facebookda cityville tarzı oyunlar oynanabiliyormu.