Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (202. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
813.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: revision

yalnız kardeş güvenlik gerekçesiyle pin kodunu kaldırmak pek hoş gelmiyor bana, bunun başka yöntemi yok mu, koskoca sony erikkson bunu nası atlar

Başka yolu yok malesef, pin kodu sormasa da olur bana gore.
  • arkadaşlar bu videolara girmeden nasıl sesi kısabiliriz. sağ taraftaki cubuk telefonun zil sesini kısıyor. videoları ve sarkıları acmadan once medya ses duzeyini nasıl ayarlarız. pat diye full sesten giriyor neye bassam. iphonedaki gibi ayarlama yokmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoStoP -- 21 Eylül 2011; 13:36:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circles

quote:

Orijinalden alıntı: daskır

quote:

Orijinalden alıntı: Circles

quote:

Orijinalden alıntı: daskır

quote:

Orijinalden alıntı: enternight

Merhaba arkadaşlar benim neo ilginç bir şekilde galeriye girmiyor galeriye bastığımda sarımsı boş bi ekran çıkıyo klasörler falan yok kapatıp açıyorum bikereliğine giriyo galeriye sonra tekrar girmiyo ekranın üstünde kamera simgesi var başkada bişey yok deli olmak üzereyim bunu nasıl halledebilirim

kardeş aynı sorun bende de var. telefonu uçak moduna alıyorum galeri açılıyor. wi-fi ile internete bağlanıyorum galeri açılıyor. diğer türlü açılmıyor. bilen varsa yardımcı olsun lütfen

beyler sorunu çözdüm bu sıkıntıyı yaşayan herkes bu yazımı okusun eğer ki hattınızda kontor yoksa fakat buna rağmen ayarlar/kablosuz ve ağ ayarları/mobil ağlar bölümüne geldiğinizde veri etkin ve veri dolaşımı seçenekleri aktif ise telefonunuz otomatik olarak bazı resimleri netten senkronize etmeye çabalıyor ama kontor olmadığı için de edemiyor dolayısıyla galeriyi kapatıryor oysa bu anda kamera menüsünde resimleriniz duruyor ben bu sorunu bu seçenekleri kapatarak hallettim ama bu sefer turkcell sim ile nete giremiyorum bunu içinde kontor olması ve net paketi almam gerek eğer bu yazıda bir kusur varsa düzeltin arkadaşlar saygılarımla...

dediğin gibi internet ile alakalı galiba. çünkü wi-fi internete bağlanınca veya uçak moduna alınca da galeri sorunsuz çalışıyor. ama bu biraz saçma değil mi sırf internete giremiyor diye galeri niye açılmasın ki ??

senkronizasyon ile alakalı ben hallettim şöyle ayarlar/hesaplar ve senronizasyondan facebook galerisini ve gmail resimlerini galerime senkronize et i kapattım ve sadece gmail takvim ve kişilerini senkronizasyona izin verdim şimdi cillop gibi çalışıyor :D telefon harika hasta oldum :D kız gibi :D

facebook galersini ve gmail resimlerini senkronize etmeyi nasıl kapattın? ben bulamadım öyle bir şey detaylı anlatırsan sevinirm

• arkadaşlar neo da sim numaralarını görüntüleyemiyormuyuz ya sim e kopyala ve simden telefona kopyala var ancak sim numaralarını görüntüleyip silmek istiyorum bi türlü bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaokeer

quote:

Orijinalden alıntı: **BlackTower**

quote:

myphoneexplorer'ı dene hatta kablosuz modem ya da kablosuz router varsa wi-fi ile bağlan pcye ben 1500 kb civarı bi hızda atabiliyodum dosyaları,tabi bu programı telefona da kurman lazım

@mustafaokeer myphoneexplorer den bahsetmişsin ben denedim bu programı bilgisayarada telefonada myphoneexplorer i kurdum önce usb kablosundan tanıttım falan ama kabloyu cıkartıp Dosya->Ayarlar'dan "...ile bağlan" altında wifi yi sectip bağlanmak istediğimde telefonu bulamadı ve bağlanamadı.. nasıl yapacaz bunu sen yaptıysan anlatabilir misin?

kurulumları hallettiysen önce telefondan çalıştırcaksın programı wifi ile bağlı olduğunu göstercektir zaten telefonun ekranında sonra pcden bağlan diyip wifi'yi seçip bağlancaksın,ben böyle yaptım

"telefon ile bağlantı sağlanamadı:
    telefonun ip adresi belirlenemedi"
    bu uyarıyı verdi pcnin ip si 192.168.1.x telefonun ip si 192.168.1.y sorun ne olabilirki?

• beyler yedekleme nasıl yapılıyor,birde telefon rehberinde direk sim e kaydetme var mı,cvplar için teşekkürler?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

myphoneexplorer'ı dene hatta kablosuz modem ya da kablosuz router varsa wi-fi ile bağlan pcye ben 1500 kb civarı bi hızda atabiliyodum dosyaları,tabi bu programı telefona da kurman lazım

@mustafaokeer myphoneexplorer den bahsetmişsin ben denedim bu programı bilgisayarada telefonada myphoneexplorer i kurdum önce usb kablosundan tanıttım falan ama kabloyu cıkartıp Dosya->Ayarlar'dan "...ile bağlan" altında wifi yi sectip bağlanmak istediğimde telefonu bulamadı ve bağlanamadı.. nasıl yapacaz bunu sen yaptıysan anlatabilir misin?

kurulumları hallettiysen önce telefondan çalıştırcaksın programı wifi ile bağlı olduğunu göstercektir zaten telefonun ekranında sonra pcden bağlan diyip wifi'yi seçip bağlancaksın,ben böyle yaptım

bu uyarıyı verdi pcnin ip si 192.168.1.x telefonun ip si 192.168.1.y sorun ne olabilirki?

başka bi yöntem tavsiye edeyim,dosya->ayarlardan fixed ip adress bölümüne 192.168.1.y'yi yazıp dener misin bi de bende bu yöntem de işe yaradı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

başka bi yöntem tavsiye edeyim,dosya->ayarlardan fixed ip adress bölümüne 192.168.1.y'yi yazıp dener misin bi de bende bu yöntem de işe yaradı

yok arkadaş buda olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: yc#1

quote:

Orijinalden alıntı: kdr_

Uzun zamandır neo v yi inceliyorum tasarımı ve sony olması beni kendine çekiyor doğrusu yanlız tek merak ettiğim konu şarj süresi ben sürekli mesaj çeken internette dolaşan biriyim bu şekilde 1 gün şarjı gider mi? Birde dokunmatik ekranda yazı yazmak sıkıntı oluyor mu?Yoğun kullanımda ısınma yapıyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim

O kullanımda Neo size gün sonuna kadar hizmet edecektir. Sürekli internete bağlı kalındığında hafiften ısınıyor lakin endişe verici düzeye ulaşmıyor. Telefonu yatırınca mesaj yazmak oldukça kolay. Birkaç günde dokunmatik ekranda yazışmaya alışırsınız. Parmaklarınız çok büyük değilse 3.7" ekranda fazla zorluk çekmezsiniz.

Teşekkürler kampanya olduğu zaman alacağım kafaya koydum :)

• ben masaüstü bilgisayar kullanıyorum adsl modemim kablosuz modem pc ye kabloyla bağlı telefonda zaten kablosuz adsl modemimden bağlanıyor nete bunlarda bi sorun yok sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoStoP

arkadaşlar bu videolara girmeden nasıl sesi kısabiliriz. sağ taraftaki cubuk telefonun zil sesini kısıyor. videoları ve sarkıları acmadan once medya ses duzeyini nasıl ayarlarız. pat diye full sesten giriyor neye bassam. iphonedaki gibi ayarlama yokmu

telefonda medya açık değilken(öyle boşdayken) telefonun sağındaki ses arttır azalttan zil sesi ses düzeyini ayarlayabilirsin..
    medya ses düzeyi içinde bir tane müzik aç çalarken telefonun sağındaki tuşlardan sesi arttır azalt tamamdır...
    bundan sonra o ayarladığın düzeyse seslerin çalar...
  • telefonu kurcalamayınca şarjı 3 gün gitti
    kurcalayıncada 1 gün
  • millet vatandan 800 e alıyor ne güzel ..biz bayıldık 1050 yi
  • birde telefona ipi çekince telefonun geldiği kılıftan alan var mı ya internette yok ...
  • beyler birde internet kullanmadan tv izleyemiyormuyuz neodan ... canlı tv indirdimde internet oldumu gerçektende süperde... ama internet yokken izleyemiyecez mi ya
  • iyikide almışız bu telefonu be sony e karşı içten içe bir sempatim vardı zaten başka marka alsaydım aklım hep neo da kalacaktı ama şimdi hiç bir kere keşke sony ericsondan başka marka alsaydım demedim
  • uzun süredir girmeyince böyle çok yazdık
  • quote:

Orijinalden alıntı: percy444loraine

millet vatandan 800 e alıyor ne güzel ..biz bayıldık 1050 yi

ewet ya gitti bizim fazladan 250 ler
  • Birde bu telefonun beyaz rengi Türkiyede yok mu? Youtube daki videolarda görünüyor? Birde en uygun nerden alabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdr_

Birde bu telefonun beyaz rengi Türkiyede yok mu? Youtube daki videolarda görünüyor? Birde en uygun nerden alabilirim?

o telefonun türkiyeye gelmesi 2 ay tabi gelirse
  • 
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.