Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
814.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hatta şu fotoğrafta isoyu 50 ye düşürüp pozlama süresini 1 sn yaparsak baya iyi bir fotoğraf çeker bu alet. İş var bu altte.
    Suikast dostum sen nasıl çektin bu fotoları alakası yok ya. Acaba senin telefon hatalı mı?
    http://www.esato.com/phonephotos/viewphotos.php?pid=44166&make=Sony+Ericsson&model=MT15i
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

Senle muhatap olmayacağım. Yanlış anlama.
    Bu arada inceleme sitelerinden neo nun fotoğraflarına baktım önceki sayfadaki fotolar ile alakası yok nasl iş bu anlamadım. Acaba arkadaş bir hata mı yapıyor fotoğraf çekerken. Gözlemlerim kadarıyla arc ile aynı kalitede fotoğraf çekiyor. Mükemmel diyemeyeceğim ama vasatta değil açıkçası. Örneğin şu fotoğraf.

Şöyle vereyim linki.http://www.esato.com/phonephotos/viewphotos.php?pid=44169&make=Sony+Ericsson&model=MT15i
    Hangi fotoğraf doğru şaşırdım.

Fotoğraf çekmesini bilmediğimiz için çamur gibi resimler çıkıyor ortaya. Foto çekmesini bilenler ise hakkını veriyor aletin. Gsmarenadaki karşılaştırmalara bak, bazı yerlerinde Arc'ın bile üstünde çekimleri var. Nasıl iş ben de anlamadım ama incelemişler yani,inanmak lazım onlara Gözün gördüğünü kalp niye reddeder anlamış değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: semich

quote:

Orijinalden alıntı: aragorn01

quote:

Orijinalden alıntı: deli_poyraz

quote:

Orijinalden alıntı: aragorn01

arkadaşlar vatan computer bana yüzde 25 indirim kodu word card için gönderdi bir baktım internet sitesinde sony neo ve arc satışına başlamış hesapladım neo 813 tl ye geliyor arc da 1141 lira civarına mesajda 5 taksit demiş ama vatan da 6 taksit hesaplıyor :)

Dún 919 a aldım,yerinde olsam bu fiyata kaçırmasın.

kaçırmayı düşünmüyorum dostum ama denizlide bir arkadaşa haber verdim git bak diye ona ulaşamadım ulaşırsam gitmene gerek yok diyip netten alacağım şimdilik beklemedeyim 15 eylüle kadar indirim devam ediyor

aynı kod bugun banada geldi, nasıl olsa 15 eylule kadar vaktimiz var dostum arc ile neo daha netleşir bir karar veririz ayrıca dolar ve euro düşerse fıyat olarakta avantajımız olucak

VALLA DOSTUM ARKADAŞ YARINA GİDECEKMİŞ BENDE BANA BAKMANA GEREK YOK DEDİM NETTEN ALACAĞIM DEDİM iyi ben kendime bakarım dedi
    AZ ÖNCE SİPARİŞ VERDİM YALNIZ DİKKAT EDİN SEPETE EKLEDİKTEN SONRAKİ SAFHALARDA KARŞINIZA 2 SEÇENEK ÇIKIYOR birinde world 6 taksit diğerinde diğer yazıyor diğer yazanı tıklayın promosyon kodunu girin yoksa karşınıza 919tl çıkar dediğimi yaparsanız world 6 taksit 135 tl toplamda 813 tl çıkacaktır yanlışlıkla 919 dan alacaktım sonradan uyandım

bu arada aklım arc ta kalmadı değil çok sevdim keskin hatlarını ama ayda 190 mı vereyim dedim 135 mi
    ve neoyu seçtim

• Yapı çok janjanlı

Invisible phone guard sony ericsson xperia neo gorunmez cizilmez full body kilif siparişi verdim arkadaşlar. Bakalım yapıştırabilecek miyim. Çok uğraştıracağı kesin şimdiden afalladım Link

• arkadaşlar bu foto olayına ne kadar takıldınız garip doğrusu ben gün ışığında d900i 3 mp ile çektiğim fotolara bile bayılırken bunla çekilecek video ve fotolara hayran kalacağıma eminim bu kadar dert etmeye gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurkanE

quote:

Bu arada inceleme sitelerinden neo nun fotoğraflarına baktım önceki sayfadaki fotolar ile alakası yok nasl iş bu anlamadım. Acaba arkadaş bir hata mı yapıyor fotoğraf çekerken. Gözlemlerim kadarıyla arc ile aynı kalitede fotoğraf çekiyor. Mükemmel diyemeyeceğim ama vasatta değil açıkçası. Örneğin şu fotoğraf.

Şöyle vereyim linki.http://www.esato.com/phonephotos/viewphotos.php?pid=44169&make=Sony+Ericsson&model=MT15i

Fotoğraf çekmesini bilmediğimiz için çamur gibi resimler çıkıyor ortaya. Foto çekmesini bilenler ise hakkını veriyor aletin. Gsmarenadaki karşılaştırmalara bak, bazı yerlerinde Arc'ın bile üstünde çekimleri var. Nasıl iş ben de anlamadım ama incelemişler yani,inanmak lazım onlara Gözün gördüğünü kalp niye reddeder anlamış değilim

Evet doğru söylüyorsun. Ama yinede bir moda ihtiyacı var bu aletin. Mesela gündüz çekimleri bana göre en kötü olduğu alan kenar kısımlar çok kötü. Mesela şu fotoğraf.
    http://www.esato.com/phonephotos/viewphotos.php?pid=44234&make=Sony+Ericsson&model=MT15i
    Kenarlardaki netsizlik be noiselere dikkat edin. Aynıları orta kısımlarda da var ama kenarda çok fazla özellikle sol kısım.

• n86 kullandım bir sene boyunca iç mekan çekimlerindede dış mekan çekimlerindede neonun daha başarılı olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim flaşlı çekimlerde n86 daha iyi, neo kamerasındaki bence en büyük yetenek resme odaklanması üzerinde yazı olan herhangi bir şeyi üst üste 3-5 kere resmini çekin herseferinde yazıların okunduğunu görürsünüz ister kamera tuşundan isterse ekrandan çekim yapın titretmiyor , n86da bu olmuyordu, ve tabiki çok hızlı resim çekiyor anında bas çek n86 bu konudada daha ağırdı, neo kamera ayarlarında ıso ayarı yok yada ben bulamadım,
  • @aragorn01, hayırlı olsun hocam güle güle eskit,düşür,kır,parçala Şaka şaka,kazasız belasız kullanırsın inşallah
    Kullandıkça Arc'ı unutturacak sana ama ikisinin de yeri bambaşka ya. Hangisini alsan pişman olmazsın öyle diyeyim
  • quote:

quote:

GurkanE Foto cekmeyi bilmeyenler çamur gibi falan demişin..Cok agırıma gitti...2. Çatışma Çıkar bak Haberin olsun...

şaka maka valla manzara modunda parlaklık degerı 0 da cektım...baska yapcak ayar yok zaten...hee modlara ayarlamayıp elle ayar yaparsak belkı daha guzel ceker netlemeyi sonsuz falan parlaklıgı dusurup azcık...

Adamlar Belkı kendılerı Camde yuklemıs olabılrler..ki golgelık alan benm gunes tam karsımda okadar gzl cıkmıo...O resmı almak ıcın kac kere cektıler acaba...Cok gucendım simdi...Bende cekıcem oyle resım goruceksınız

• çorba içmesini bilmeyenler gelip burda neo nun kamerasına çamur atıyor...rezalet diyor...nedesen boş böylelerine...yüz artık deforme olmuş.
  • Görende neo yu bu yapmış sanacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S_ui_CasT

quote:

quote:

GurkanE Foto cekmeyi bilmeyenler çamur gibi falan demişin..Cok agırıma gitti...2. Çatışma Çıkar bak Haberin olsun...

şaka maka valla manzara modunda parlaklık degerı 0 da cektım...baska yapcak ayar yok zaten...hee modlara ayarlamayıp elle ayar yaparsak belkı daha guzel ceker netlemeyi sonsuz falan parlaklıgı dusurup azcık...

Adamlar Belkı kendılerı Camde yuklemıs olabılrler..ki golgelık alan benm gunes tam karsımda okadar gzl cıkmıo...O resmı almak ıcın kac kere cektıler acaba...Cok gucendım simdi...Bende cekıcem oyle resım goruceksınız

Vallahi ben çekmeyi bilmiyorum, hep çamur gibi çıkıyor nedense. Fotoğraf çekmeyi öğrenince etaplara bile katılıcam inşallah
    Camera360 diye bir program var,o programda daha güzel kareler yakalanıyor. Ben o programı çözmeye çalışıyorum,hdr falan da var.

Edit: 2 saat önce cihazı tvye bağlayıp NFS Shift oynadım ve birkaç fps oyun oynadım, PS2'leri çöpe atın. Xperia Neo var artık

• yürü git başka yeri karıştır
  • xxx1 sen telefonu almadan bukadar cok sevıosun neoyu..Alınca artık bırlkte uyursunuz :D:D:D bukadar fanatıklık fazla bea laf ettrmıo harbıden :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bidi_52

quote:

Orijinalden alıntı: S_ui_CasT

wireless i bendeki sadece bulaşan dandik acaba.tv nin arkasında duruyor modem 'nde 3_4m uzaklıktayım.1 çizgi ile çekiyor,modemi tv nin yanına getrdim yandan 1 eksik çiagi ile,cekiyor oda dusup yükseliyor.çok can skıcı wirelessi.sizde nasıl,şu androide girerken sağlam veri ağı oluşturulması diyor.çözümünü bilen var mi

bulunduğum odada 4-3
    yan odada 2-3
    en uç odalarda 1-2

diş çekiyor gayet iyi gibi bence.senin modemden kaynaklı olabilir....

Benimki de HTC Desire HD nin çektiği yerde çekmiyordu. Çift antenli modem almıştım. Evin uç odasında 1 çekiyor gibi gözüküyor ama bir dosya indir deyince hemen hata verip (internet bağlantısı koptu gibilerinden, tam yazıyı hatırlamıyorum) dosyayı indiremiyordu.

• quote:

@aragorn01, hayırlı olsun hocam güle güle eskit,düşür,kır,parçala Şaka şaka,kazasız belasız kullanırsın inşallah
    Kullandıkça Arc'ı unutturacak sana ama ikisinin de yeri bambaşka ya. Hangisini alsan pişman olmazsın öyle diyeyim

eyvallah hocam sağolasın şimdide kılıf kısmına takıldım

bu nasıl sizcehttp://urun.gittigidiyor.com/SONY-ERICSSON-XPERIA-NEO-DERI-KILIF-3-X-FILM_W0QQidZZ43648429

• guncelledım sankı bıraz daha ıyı wi-fi :D gercı beleş cektıgım netı hala 1 le cekıorum.iyileşti wi fi si dıe kendımı avutuyorum galba:D
  • bu konuda cok hassasım,yok benimde tutmadığım yönleri var neo nun ama Samsung Galaksi2 daha iyi diye gerile gerile gelmiş belli yani maksat,alanları etkilemek insanlar yanlış bilgileniyor...birde demiş neo nun cektiği fotolar rezalet...bu aradan usb den şarz prizden şarza göre daha yavas seyreder normal yani o durum sende...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxx1 -- 19 Ağustos 2011; 23:47:37 >
  • Kılıf Olarak O ıpı cekınce Gelen kutu Gıbı kılfar var buralarda.14 15 levaya ...Alcaktım cok hosuma gıttı parada vardı neden almadım bende bılmıyom :D Neo yaa ozel bısey degıl ama neo nun boyutlarına tam uyuodu...Almam lazımdı.
  • tamamda xxxx1 arkdas sen ben gıbı resme bakıpp ooooo neguzel cıkms demıyorkı...farkettm kenarları noıeselerı falan ıncelıyor hatalarına bakıyor...biz gibi direkman resme bakmıyor yanı....Gerci Söyluorum Neonun Makro harıc dıger fotolardakı renklerı Hıc Ama Hıc Hosuma gıtmıyor...abartı gelıyor renkler bana.

bu yorumuma katılan bırılerıde olmadı zaten pek..demekkı sadece ben sevmemısım renkleri :D
  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.