Bildirim
^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (139. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: alim_61
quote:
Orijinalden alıntı: Neytiri
quote:
Orijinalden alıntı: EnRiQuE34
Arkadaşlar Sony Neo almayı planlıyorum ama lütfen biri anlatabilir mi? telefondan film izlemek için neler yapmamız gerekiyor özellikle alt yazı filmleri nasıl yükleyecez ve sorunsuz şekilde film izleyen var mı?
Film,Müzik ve Oyun ağırlıklı olmasını istiyorum 2.seçeneğim ise Lg Black fakat güncelleme sorunu olacak gibi duruyor 2.3 daha çıkmadı 2.4 hiç çıkmaz sanırım.
Neo yeni olduğu için bundan sonraki sürümleride günceller herhalde...?
Mobo Player'ı kuruyorsunuz, Altyazı Ayarlarından Windows 1254ü seçiyorsunuz, Sonra istediğiniz Türkçe altyazılı filmi (720p dahil) karta atıp seyrediyorsunuz, alt yazılı, bu kadar basit.Ama Bit-rate i yüksek bazı filmlerde sorun çıkabilir.
arka planda calısan uygulamaları nasıl gorebılırım ornegın oyundan geri tusuyla cıkmadım bunu nerden gorebılırım ?
Ayarlar-Uygulamalar-Çalışan Hizmetler.
Bende Bi Windows 7 teması ındırdım de nereye gitti bulamıorm...sd karta taşıdıdm uyuglamardan ama neresınde acaba sd kartın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_ui_CasT -- 19 Ağustos 2011; 18:59:05 >
-
arkadaşlar vatan bilgisayar ın açılışa özel 810 tl gibi bir fiyatı var denizli de.bilginize.ayrıca x10 800 x10 minipro 512 x8 400 tl civarıda. -
4.0.A.2.268 Yazılımına Güncelleme buldu Sony Ericsson Pc Comapinion....Güncellesem Acaba Ne Değişçek :D Sizinkiler Güncel mi_? Yada Güncellemeyi Buldu mu_? -
quote:
Orijinalden alıntı: GurkanE
quote:
Orijinalden alıntı: bywaks
quote:
Orijinalden alıntı: GurkanE
Sonunda cihazımı rootladım, emeği geçen arkadaşlara sonsuz teşekkürler
Hem rootlu hem de 4.0.A.2.368 sürümüne güncellenmiş bir Neo'm oldu
uzun zamandır gıremıyordum konu ne kadar uzamıs yaagurkan 4.0A.2.368 e guncelledıkten sonra herhangi bı degısıklık carptımı gozune...
Cihazda çok değişiklik var kesinlikle tavsiye ederim. Hem de orijinal rom yani
-Timescape arayüzü kısmen değişmiş
-xLoud çok iyi oldu,daha yüksek ve kaliteli ses veriyor
-Ekran kapama efekti geldi (Eski tvlerdeki gibi hoş bir efekt)
-Yeni uygulamalar eklendi (Latitude,Touchnote,Google Talk,OfficeSuite(?),Ses ile Arama,DLNA için Bağlı Cihazlar uygulaması,BBC iPlayer,Limeware yöneticisi,Arkadaşlarının müzik(Facebook),Uzantı arama,Video,Oyunları edinin,Uygulamaları edinin,Music Unlimited,Xperia Hot Shots)
Şu an bunlar gözüme çarptı, gayet stabil oldu cihaz. O kadar uğraştıktan sonra bu derlemeye deydi doğrusu
Edit: Pinc to zoom yapınca widgetlar havada uçuşmaya başlamış,bir de bu var
cevabımı almış bulunuyorum....sırf o ekran kapama olayı ıcın guncellestırcem bırazdan...TR de güncelleştirme Çıktı mı acep?_
-
arkadaşlar vatan computer bana yüzde 25 indirim kodu word card için gönderdi bir baktım internet sitesinde sony neo ve arc satışına başlamış hesapladım neo 813 tl ye geliyor arc da 1141 lira civarına mesajda 5 taksit demiş ama vatan da 6 taksit hesaplıyor :) -
Hevesim kursağımda kaldı telefonu kapatıp açınca ekran dönme 10 dk kadar çalışıyor sonra kitleniyor hareket algılamıyor teknosaya götürdüm teknik servisde biri varmış yazılımla halledebilirse halledicekmiş olmazsa garantiye gidicek geri almıyorlar sonra 1 ay telefonun gelmesini bekle çok moralim bozuldu -
bı fabrıka ayarlarına falan donseydın denedın mı -
quote:
Orijinalden alıntı: aragorn01
arkadaşlar vatan computer bana yüzde 25 indirim kodu word card için gönderdi bir baktım internet sitesinde sony neo ve arc satışına başlamış hesapladım neo 813 tl ye geliyor arc da 1141 lira civarına mesajda 5 taksit demiş ama vatan da 6 taksit hesaplıyor :)
Dún 919 a aldım,yerinde olsam bu fiyata kaçırmasın. -
4.0.A.2.268 sürümüne Neo mu güncellemiş bulunmaktayım..Rootsuz Bişeysiz.Sony Pc Comapinion Programı tel i pc ye baglayınca guncellestırme buldu..Yukledım Cok güzel Oldu....Ekran Kilidi Yaparken ekranın Eski tv ler Gıbı Kapanmasııı 10 Numaraaaaaaaaaaa
çok iyide Oldu Çok güzel iyi oldu tamam mı_?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S_ui_CasT -- 19 Ağustos 2011; 20:52:40 > -
fabrika ayarları yemedi pc companion kurdum en güncel sürüme sahipsiniz dedi bende onar yaptım bekliyorum bakalım düzelicekmi bende sürüm 2.3.3 gözüküyor -
quote:
Orijinalden alıntı: b.erdemm
arkadaşlar 1000 tl civarında tlfn alcaktım 1 hafta arştırdım neo almaya karar verdim maaşı aldığımda banka borçlarını ödediğim için neo almaya para kalmadıbidahaki maaşı beklicem mecburen diğer yandan araştırmaya devam ediyorum electroworlda gittim lg optimusu inceledim gayet güzel tlfn şimdi karasız kaldım ve neo da bazı eksiklikler hissttim mesela foto ve video çekerken zoom yapmıyor neoyu tercih etmemdeki sebep cameresıydı ama şimdi lg ile neo özellkleri eşitlendi acaba neodaki bu sorun çözülürmü bide sizce hangisi daha önce demode olur yani ileriye dönük düşünürsek hangi tlfn daha iyi
Dostum az once telefonu guncelledım Foto da 8 Mp de falan Yakınlastırabılıyorm artık Cekerken..ama videoda o ozellık gelmemiş malesef..:Guncelleyınce Bı haylı iyi oldu sanki
-
şarjı ne kadar gidiyor?
Ekran parlaklığının çözümünü buldunuz mu? Kamerası gece nasıl? Genel olarak eksik ve kötü yanları neler? -
quote:
Orijinalden alıntı: deli_poyraz
quote:
arkadaşlar vatan computer bana yüzde 25 indirim kodu word card için gönderdi bir baktım internet sitesinde sony neo ve arc satışına başlamış hesapladım neo 813 tl ye geliyor arc da 1141 lira civarına mesajda 5 taksit demiş ama vatan da 6 taksit hesaplıyor :)
Dún 919 a aldım,yerinde olsam bu fiyata kaçırmasın.
kaçırmayı düşünmüyorum dostum ama denizlide bir arkadaşa haber verdim git bak diye ona ulaşamadım ulaşırsam gitmene gerek yok diyip netten alacağım şimdilik beklemedeyim 15 eylüle kadar indirim devam ediyor -
güncellemede işe yaramadı kamerada çalışmıyor girince kamera kullanılamıyor diye hata veriyor :S -
quote:
Orijinalden alıntı: frt-_-ctn
şarjı ne kadar gidiyor?
Ekran parlaklığının çözümünü buldunuz mu? Kamerası gece nasıl? Genel olarak eksik ve kötü yanları neler?
şarjı iyi gidiyo mesela.2gun once sarj etmıstm teli...wirelessi buldugum zaman girip marketten oyun faceetir haberdir biseyler ındırıodum...kısa kısa cagrı larım oldu 10 15 kere. bu sabah %10 daydı sarj ıste koydum ara ara sarj edıp cıkıorum dısarıya..bence sarjı yeterlı duzeyde tatmin edici...Ekran parklaklıgına bi cozum yok..incelersiniz ekranı yeterlı bulursanız alırsınz..Incelemeden Bence Almayın..Gunes Altında Parlaklıgı Sizi tatmin etmeyebilir..Ama vucudunla golge yapınca sorun olmuyor.
Şimdilik Video Cekiminde Zoom yok
Wireless Cekimi Kötüydü bana gore..Ama guncelleyince oda Kendine geldi
Kulaklık Sesi Başta Hosuma gıtmstı ama Sonraları Nedense Pek tatmin etmedi...Adam gıbı bı kulaklıklaa daha iyi olur...Gerci Su anda Güzell pek Bi fark yok eski telefonla ama Belkı Kulaklık ZAmanla acılır belkı o yuzdendir..Burn out mu İn mi oyle bı mevzular yapıolardı kulaklıga...Kulaklık seside tatmin edici...
Foto larda 1 sayfa once koydum k790 telefonla karsılastırdm elımden geldıgnce...
Android Kullanmayanlar Sıkıntı Cekıcem Dıe merak etmesınler..COk basit bir arayüzü vaar..sorun olmuyor hemen alışıyorsunuz.
Bu telefonu USB den Şarj ederken Daha mı yavas sarj oluo bana mı oyle gelıo :S _?_?_?_?_
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: deli_poyraz
quote:
Dún 919 a aldım,yerinde olsam bu fiyata kaçırmasın.
kaçırmayı düşünmüyorum dostum ama denizlide bir arkadaşa haber verdim git bak diye ona ulaşamadım ulaşırsam gitmene gerek yok diyip netten alacağım şimdilik beklemedeyim 15 eylüle kadar indirim devam ediyor
aynı kod bugun banada geldi, nasıl olsa 15 eylule kadar vaktimiz var dostum arc ile neo daha netleşir bir karar veririz ayrıca dolar ve euro düşerse fıyat olarakta avantajımız olucak
-
quote:
Orijinalden alıntı: DevilNeverCryy
fabrika ayarları yemedi pc companion kurdum en güncel sürüme sahipsiniz dedi bende onar yaptım bekliyorum bakalım düzelicekmi bende sürüm 2.3.3 gözüküyor
Andorid Surumu degısmıorda.telefonun yazılım surumu degısıyor...Arada Bendede Olmuyor yan cevırme Olayı...Yada gec oluyor ama snın gıbı olmuodu dostum...Root Moott Olaylarına girsen oyle guncellesen Duzelır belkı -
quote:
Orijinalden alıntı: b.erdemm
arkadaşlar 1000 tl civarında tlfn alcaktım 1 hafta arştırdım neo almaya karar verdim maaşı aldığımda banka borçlarını ödediğim için neo almaya para kalmadıbidahaki maaşı beklicem mecburen diğer yandan araştırmaya devam ediyorum electroworlda gittim lg optimusu inceledim gayet güzel tlfn şimdi karasız kaldım ve neo da bazı eksiklikler hissttim mesela foto ve video çekerken zoom yapmıyor neoyu tercih etmemdeki sebep cameresıydı ama şimdi lg ile neo özellkleri eşitlendi acaba neodaki bu sorun çözülürmü bide sizce hangisi daha önce demode olur yani ileriye dönük düşünürsek hangi tlfn daha iyi
sanırım lg optimus black'i kastediyorsun. optimusun işlemcisi 1 ghz ama eski bir işlemci diğer donanımlar da öyle ama ekran 4". ben büyük ekran sevmediğimden neo derim ama sen bilirsin.
-
Prizden Şarj edince baaya bayaaa daha hızlı sarj oluyormuş :D
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X