Şimdi Ara

^^ SE Xperia Neo l 1 GHz l 3.7'' l 8 Mp l HDMI Out ^^ (1004. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20.371
Cevap
32
Favori
811.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10021003100410051006
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu ondan 10 tl fazlaymış.
    http://www.gencteknomarket.com/Sony-Ericsson-Stereo-Orjinal-Kulaklik-MH650,PR-3547.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyrocker

Bu ondan 10 tl fazlaymış.
    http://www.gencteknomarket.com/Sony-Ericsson-Stereo-Orjinal-Kulaklik-MH650,PR-3547.html

Ben beyaz arıyorum.
  • xxSpecter kullanıcısına yanıt
    O zaman farklı tabi. Kasayı beyaz aldınız galiba. Ben beyaz kasa alsam da, eğer beyaz kulaklık bulamadıysam yine siyah orijinal kulaklık alırdım. Zaten kim dikkat edecek o kadar ince ayrıntıya. Kulaklık varsa zaten telefon ceptedir. Siyah beyaz her zaman uyumludur bence. Yok kulaklık dışarda beyaz olsun istiyorum, diyorsanız ona da bir şey diyemem.
  • quote:

O zaman farklı tabi. Kasayı beyaz aldınız galiba. Ben beyaz kasa alsam da, eğer beyaz kulaklık bulamadıysam yine siyah orijinal kulaklık alırdım. Zaten kim dikkat edecek o kadar ince ayrıntıya. Kulaklık varsa zaten telefon ceptedir. Siyah beyaz her zaman uyumludur bence. Yok kulaklık dışarda beyaz olsun istiyorum, diyorsanız ona da bir şey diyemem.

10 taneden fazla kulaklık kullandım hepsi de siyahtı bir kerede beyaz olsun diyorum.

Hey maş. Bozulup mu değiştirdin, yoksa ses kalitesini beğenmeyip mi? Benim orijinal hala sorunsuz çalışıyor.
  • quote:

Hey maş. Bozulup mu değiştirdin, yoksa ses kalitesini beğenmeyip mi? Benim orijinal hala sorunsuz çalışıyor.

Ses kalitesinden dolayı değiştirdim şu an bile 3 tane kulaklığım var ama zevk almıyorum bizim telefonun kulaklığı kadar. Asosyal olunca kulaklıklar çok değerli oluyor insan için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

quote:

En düşük sürüme indirdiyseniz o zaman yeni batarya yolu açılmış oldu. Siz alınca düzgün bir şey yorumları paylaşırsanız, bize de lazım olunca ona göre alalım.

Daha kulaklık bulamadım bakalım bataryayı kaç ayda alacağım...

ben buldum bugün için alıcam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertbenzerli

quote:

quote:

En düşük sürüme indirdiyseniz o zaman yeni batarya yolu açılmış oldu. Siz alınca düzgün bir şey yorumları paylaşırsanız, bize de lazım olunca ona göre alalım.

Daha kulaklık bulamadım bakalım bataryayı kaç ayda alacağım...

ben buldum bugün için alıcam :)

Link?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

pek, sence gerçekten hepsi orijinal mi *
  • quote:

pek, sence gerçekten hepsi orijinal mi *

Feedbackleri yüksek, orjinaldir bence.
    sence hangini alayım :D link atarmısın :D
  • quote:

quote:

sence hangini alayım :D link atarmısın :D

Bundan al.

http://www.ebay.com/itm/Original-Sony-Ericsson-MH610-MH650-Headset-Fr-X12-X10I-A8I-X1-X8I-U8-SK17I-MT15-/221197077694?pt=US_Headphones&hash=item33805f8cbe

Alıntıları Göster
    http://www.aliexpress.com/item/GLOD-2680MAH-HIGHCAPACITY-REPLACEMENT-BATTERY-FOR-SONY-Xperia-Neo-MT15i-Xperia-ray-ST18i-LT16i-BA700/1115968045.html

Batarya olarak bunu buldum. 2680 mAh yazmışlar ama bana yalan gibi geldi. 22 tane satmış ve hepsi de 5 yıldız vermiş. Alsam mı bunu.

Bunlar sağlam mı? Patlama filan yapar mı? Bir de çok ucuz geldi, dandik mi acaba?
  • quote:

Bunlar sağlam mı? Patlama filan yapar mı? Bir de çok ucuz geldi, dandik mi acaba?
    Patlama yapacağını sanmam çinden bir pil getirttim. 2 seneyi doldurdu hala çalışıyor :D
  • T-Dog kullanıcısına yanıt
    Bunlardan mı? Üstünde yazan değerler doğru mu? Telefonu aktif kullanırsan (internet, mesaj) ne kadar gidiyor? Bir günden farklı süre sürüyor mu?
  • quote:

Bunlardan mı? Üstünde yazan değerler doğru mu? Telefonu aktif kullanırsan (internet, mesaj) ne kadar gidiyor? Bir günden farklı süre sürüyor mu?

benim kullandığım, orjinali ile hemen hmen aynı idi.
  • T-Dog kullanıcısına yanıt
    Link atar mısınız?
  • 
Sayfa: önceki 10021003100410051006
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.