Şimdi Ara

CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK' (410. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.759
Cevap
15
Favori
313.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 408409410411412
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sonunda marksmanı pro açtım moab açmış kadar mutlu oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiCimbomlu

sonunda marksmanı pro açtım moab açmış kadar mutlu oldum

Prestige yapmaya devam etmeyecek misin ? Niye o kadar kastın ? Alt tarafı sniper'da nefesini tutarken biraz daha fazla tutuyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galifianakis

quote:

Prestige yapmaya devam etmeyecek misin ? Niye o kadar kastın ? Alt tarafı sniper'da nefesini tutarken biraz daha fazla tutuyorsun

Sniper için çok gereksiz bir perk bence.Sanmıyorum birileri nişan alıp o kadar nefesini tutsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonimotto

quote:

quote:

Sniper için çok gereksiz bir perk bence.Sanmıyorum birileri nişan alıp o kadar nefesini tutsun :)

prestij almaya devam edicem ama 4 prestij boyunca pro yapmaya çalıştım çünkü tüm perkleri her prestij pro yapıyorum( extreme hariç) 10. prestije kadar sniper lada oynamıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsiCimbomlu -- 10 Şubat 2012; 16:50:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tonimotto

quote:

quote:

Ben her bakışımda nefesi tutarak vuruyorum,assasins pro olanlar uzaktan anlaşılmadığı için uzun süre tutabiliyorsun

• Infected sayesinde win streak'im 38 oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Infected sayesinde win streak'im 38 oldu

Ben bi yerden sonra çok sıkıldım,sen sıkılmadın mı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

Infected sayesinde win streak'im 38 oldu

Ben bi yerden sonra çok sıkıldım,sen sıkılmadın mı ?

Sıkıldım,50 de bırakacaktım ama son maçta bir kişi kalınca kaybettik

• Knife vs striker ve knife vs pp90 lı kombinde geçen 2 gün çok keyifliydi sonrasında bende bıraktım
  • Evet forumdaşlar bir minik video çektim umarım beğenirsiniz.40 yıl uğraşsam bir daha yapamam.Bu arada video ANOJ!a gönderildi top skill kills olarak bakalım dereceye girecekmi ? Görüşlerinizi almak isterim Anoj un listesine girmek güzel olur

Sizce girer mi TOP 10 SKİLL KİLLS'e ? Bu arada multikill için de bir video göndermek istiyorum fakat vaultdan çekemiyorum videoyu 30 saniyeden fazla olduğu için.Önceden video çekenlerden yardım istiyorum.

İyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi römercan -- 10 Şubat 2012; 20:25:18 >

• @römercan

Kesinlikle girmesi gereken bir kill olmuş hocam ama şansın da bu kadarı yani
  • @römercan
    Harika bir kill tebrik ederim,listeye gireceğini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZafeerTR

@römercan

Kesinlikle girmesi gereken bir kill olmuş hocam ama şansın da bu kadarı yani

Doğrusu ben de beklemiyordum ama adamın direk ensesine girmesi ayrı bir güzel oldu

Vaultda 1dk 48 saniyelik bir video var ve onu bir şekilde youtube a yüklersem kesin TOP 10 multikills'e girer ama bulamadım nasıl yapacağımı bir türlü

• Ben de vaulttan sdde 1v6 aldigim roundu uploadlamistim youtubea koyamadim simdi sadece en sonu aciliyor,neden acaba bulen var midir
  • Tebrikler, o incecik demiri tutturupta yönünü değiştirmek zor olsa gerek Bu arada Anoj a bende video göndermeyi düşünüyorum, göndermek için ne yapıcaz tam olarak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AssasinoBoy

Tebrikler, o incecik demiri tutturupta yönünü değiştirmek zor olsa gerek Bu arada Anoj a bende video göndermeyi düşünüyorum, göndermek için ne yapıcaz tam olarak ?

Burdanhttp://www.top10series.com/call-of-duty-modern-warfare-3/

Ama ilk youtube'a yüklemeniz gerekli.
    Bu arada direk ps3 den çekemediğim videoları telefon ile ortalayıp çeksem top 10 a kabul ederler mi sizce ?

• quote:

Orijinalden alıntı: römercan

quote:

Tebrikler, o incecik demiri tutturupta yönünü değiştirmek zor olsa gerek Bu arada Anoj a bende video göndermeyi düşünüyorum, göndermek için ne yapıcaz tam olarak ?

Bu arada direk ps3 den çekemediğim videoları telefon ile ortalayıp çeksem top 10 a kabul ederler mi sizce ?

Teşekkürler ayrıca tavsiem telefonla falan hiç uğraşma dostum, elite den yapacağın 360p 30 sn lik videolar senin için yeterli olur zaten anoj un videolarında çoğu kişinin klibi 30 - 40 sn aralıklarında oluyor, yani çok uzun klip atan pek kişi görmedim şuana kadar yani kısa kesiyorlar klipleri.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: römercan

quote:

Teşekkürler ayrıca tavsiem telefonla falan hiç uğraşma dostum, elite den yapacağın 360p 30 sn lik videolar senin için yeterli olur zaten anoj un videolarında çoğu kişinin klibi 30 - 40 sn aralıklarında oluyor, yani çok uzun klip atan pek kişi görmedim şuana kadar yani kısa kesiyorlar klipleri.

Ya hocam önceden bir video kaydettim vaulta fakat 1 dakika 48 saniye yani direk upload edilmiyor ps 3 ten ve vaulttaki videoları tekrar düzenleyemiyoruz.Bu yüzden tek çarem telefon ile çekmek malesef ve bundan daha çok top 10 a girme ihtimali var bu bahsettiğim vidoenun.

• 
Sayfa: önceki 408409410411412
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.