Şimdi Ara

CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK' (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.759
Cevap
15
Favori
314.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dismoor

quote:

Orijinalden alıntı: Paypay88

MW3'e MW2 haritaları gelsin mw1 değil.Airport gelsin derail gelsin afghanı unutmamak laızm hele estate mw2de kötü map yoktu kötü dlc vardı

Katılıyorum MW2 mapleri çok iyidi.

Alıntıları Göster
    Sanırım founder üye olmak için ön sipariş yapmak lazım psn'den yada hardened.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Aslında bir iki gün sonrasındaki hort mesajına koyacaktım ama MW2'ye fazladan 1-2 milyon kopya sattıran trailer budur gaz bombası resmen:

Bu 4 Kasım 2009'da yayınlanmış.

Adam "King Of The Rap" yani Eminem diyip geçmiyceksin oyunun çıkmasına 1 hafta kala yayınlıyolar gaza gelip alsınlar diye bence iyide yapıyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Arkadaşlar US PSN'e elite üyeliği için ön sipariş gelmiş. 50 dolar 1 yıllık. (Yarın da Avrupa PSN'e gelir.) Alsam mı acaba diye düşünüyorum, değer mi sizce? Dolar da 1.90'a dayandı...

Birinin cesaret edip "psn kardeşliğini" denemesi "forumu yıkarlar" olayını gerçek yapacak.

CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK'

• quote:

quote:

Arkadaşlar US PSN'e elite üyeliği için ön sipariş gelmiş. 50 dolar 1 yıllık. (Yarın da Avrupa PSN'e gelir.) Alsam mı acaba diye düşünüyorum, değer mi sizce? Dolar da 1.90'a dayandı...

Birinin cesaret edip "psn kardeşliğini" denemesi "forumu yıkarlar" olayını gerçek yapacak.

Alıntıları Göster
    Kardeşlik mümkün olur mu ki? 50$ çok yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: ZafeerTR

Kardeşlik mümkün olur mu ki? 50$ çok yahu

Alıntıları Göster
    Kardeşlik mümkün ise hemen alalım :) 300 tl vermeyelim hardened a
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiCimbomlu

quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

MW3 gelene kadar Dark souls kasar MW3 gelince boyut degisir. Daha sonrada bir MW3 un gozune bir Dark souls un gozune 2 yil boyunca bu iki muhtesem oyun beni goturur.

ilginç bir oyun anlayışı

Alıntıları Göster
    pc ile konsolları karşılaştırmak ne kadar saçma ise
    şu bf3 ile mw3 karşılaştırmakta saçma

ikisi farklı oyunlar neymiş bf de haritalar büyük jet var tamam bitti bf daha iyi ne alaka call of duty diyormu biz büyük harita savaş alanı araç koyucaz vs bu oyundaki seri oynanış ve killstreak açma heyecanı bunu kullanma heyecanı yeterde artar bile bide oyunun single modu var bu herşeye yeter mw2 6 kere bitirdim hala bıkmadım mw3 gelene kadar idare ediyoruz

oyunda motor değişmiyor o değişmiyor vs vs sen ne yapıcaksın oynanabirlik call of duty özünü eğlencesi aynımı tamam siz playstation 3 e güzel yapsınlar ona dua edin bence
    motor gelirsede bu oyun konsollarda kötü grafikli pc de oynanır gibi mesajlarla dolar battlefield 3 gibi

call of duty sistem dostu bir oyun orta seviye bir sistem hertürlü full ayarlarda son detay oynatır ama battlefield 3 için kaç kişi sistemini yeniliyor

birkaç kişi call of duty kötülüyor bende iyi yanlarını saymak istedim battlefield 3 ün iyi yanlarını anlatmaya gerek yok bilen biliyor millet keriz değil boşu boşuna okadar satmıyor call of duty o kitleyi kendilerine çekmek için çırpınanları görüyoruz halada call of duty ye rakip bir fps yok battlefield ile geçilebilecek bir seri değil anca ben valveden umudum var onların oyunlarının multisi sağlam oluyor ama şuan rakibi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 5 Ekim 2011; 23:31:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

pc ile konsolları karşılaştırmak ne kadar saçma ise
    şu bf3 ile mw3 karşılaştırmakta saçma

ikisi farklı oyunlar neymiş bf de haritalar büyük jet var tamam bitti bf daha iyi ne alaka call of duty diyormu biz büyük harita savaş alanı araç koyucaz vs bu oyundaki seri oynanış ve killstreak açma heyecanı bunu kullanma heyecanı yeterde artar bile bide oyunun single modu var bu herşeye yeter mw2 6 kere bitirdim hala bıkmadım mw3 gelene kadar idare ediyoruz

oyunda motor değişmiyor o değişmiyor vs vs sen ne yapıcaksın oynanabirlik call of duty özünü eğlencesi aynımı tamam siz playstation 3 e güzel yapsınlar ona dua edin bence
    motor gelirsede bu oyun konsollarda kötü grafikli pc de oynanır gibi mesajlarla dolar battlefield 3 gibi

call of duty sistem dostu bir oyun orta seviye bir sistem hertürlü full ayarlarda son detay oynatır ama battlefield 3 için kaç kişi sistemini yeniliyor

birkaç kişi call of duty kötülüyor bende iyi yanlarını saymak istedim battlefield 3 ün iyi yanlarını anlatmaya gerek yok bilen biliyor millet keriz değil boşu boşuna okadar satmıyor call of duty o kitleyi kendilerine çekmek için çırpınanları görüyoruz halada call of duty ye rakip bir fps yok battlefield ile geçilebilecek bir seri değil anca ben valveden umudum var onların oyunlarının multisi sağlam oluyor ama şuan rakibi yok

Alıntıları Göster
    Mactavish-, şimdi basacaklar burayı

Elite için kardeşlik mümkün olur mu acaba? Evet ya da hayır diyebilecek var mı

• quote:

bassınlar valla savunmak için savunuyorlar her iki oyunun yeride ayrı kitleleri var her oyunun açık açık yorumlarımıda belirtiyorum

bana her yönden mw3 ağır geliyor valla bf3 130tl taksitli diye ön sipariş ettim direk mw3 ile takasa

• quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

bassınlar valla savunmak için savunuyorlar her iki oyunun yeride ayrı kitleleri var her oyunun açık açık yorumlarımıda belirtiyorum

bana her yönden mw3 ağır geliyor valla bf3 130tl taksitli diye ön sipariş ettim direk mw3 ile takasa

Alıntıları Göster
    Boşver onu bunu da Elite'de kardeşlik mümkün olursa o zaman basarız forumu

• quote:

@Tinüviel'in dediği gibi kardeşlik mümkün olursa bu "Forumu Yıkarlar" ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kitetsu

quote:

Alıntıları Göster
    İnsallah mumkun olur. psn kardeslugi ile alma. ve insallah kardeslikte paypal ile odeme kabul eden bi grup yada bi kisi cikar yoksa bi almaua...ze 50€kart gozukur..

• quote:

Orijinalden alıntı: 120slim_fintr

İnsallah mumkun olur. psn kardeslugi ile alma. ve insallah kardeslikte paypal ile odeme kabul eden bi grup yada bi kisi cikar yoksa bi almaua...ze 50€kart gozukur..

Alıntıları Göster
    niye olmasın psn'den satılıyor işte oluyor ama bekleyin derim ama dayanılmıyorda öf

• quote:

quote:

Güzel haber...

• quote:

Orijinalden alıntı: kdR*

quote:

Kardeşlik olursa biz kurarız kardeşlik demi kadir ? O kadar avantajı var sonuçta double xp falan

• quote:

Orijinalden alıntı: EliteB0yZ

quote:

Orijinalden alıntı: kdR*

quote:

Kardeşlik olursa biz kurarız kardeşlik demi kadir ? O kadar avantajı var sonuçta double xp falan

Alıntıları Göster
    ön sipariş var hepsisony de daha önce açılmışmıydı yoksa bugünmü açıldı acaba??

http://hepsisony.com/?urun-3549-PS3-CALL-OF-DUTY-MODERN-WARFARE-3.html

• quote:

Orijinalden alıntı: GhostEagle

ön sipariş var hepsisony de daha önce açılmışmıydı yoksa bugünmü açıldı acaba??

http://hepsisony.com/?urun-3549-PS3-CALL-OF-DUTY-MODERN-WARFARE-3.html

Alıntıları Göster
    Burda bayadır ön siparişte ama alanın aklından şüphe ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: TMF

Alıntıları Göster
    Pazarlıkla 2 tane bile alınabilir 190 TL'ye
  • quote:

mağazalardada bu fiyatttanmı satışa sunulacak acaba?
  • quote:

quote:

Spotta en fazla 130 olur hocam mağazalar yine 189 civarı yazarsa şaşırma.
  • quote:

quote:

quote:

Spotta en fazla 130 olur hocam mağazalar yine 189 civarı yazarsa şaşırma.

60 dolar değerindeki çoğu oyun mağzalarda 100 liranın altına düşmesine rağmen black ops 170 mw2 170 cod 4 70 mi 100 mü neydi çok ilginç bu kurlar oyundan oyuna değişiyor

• 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.