Şimdi Ara

CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK' (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.759
Cevap
15
Favori
313.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xavi06

quote:

Orijinalden alıntı: emmyayla

quote:

Orijinalden alıntı: xavi06

Yaklasık 30 gun oynamaıslıgım var mw2 yı hala daha delı gıbı oynuyorum..ılk baslarda ump45 e cok abanmıstım maraton lıght weıght ve commando ıle oynuyordum ..Fakat bellı bır donemden sonra TAR21 ıle oynamaya basladım ve kesınlıkle en etkılı sılah oldugunu dusunuyorum..Tar21 + FMJ ıle her oyunda 30 yakın adam öldürüyorum(KS desteklı tabı kı).Şu sıralar yenı turk psn ıle MP bastan oynuyorum yıne level 20 olunca hemen Tar21 e gecıs yaptım..Hem reddotsuz da rahat kullanılabılır ve kolayda sekmeyen bır sılahHalen denememıs olanlara kısısel tavsıyemdır..

MW3 konusundada oynamadan kesın bır yorum yapmamız ımkansız.Bende mw2 dekı reddot'u Cod4 e gore daha guzel bulmustum yorum farkı

adam haklı beyler dagılın:d

tar 21 benımde vazgecılmezım:D

Bu arada eklemek ısteyen olursa

TR-Khan-1453

Alıntıları Göster
    Mw2'de vs atmak isteyen olursa eklesin KnGrkM,yalnız genelde intervention'la quick scope vs yapıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakkan034

bence mw2 deki daha bi oturakklı silaha daha çok yakışıyohatta black ops taki çok iiyi http://imageshack.us/photo/my-images/338/gold1k.jpg/

Alıntıları Göster
    @ ZafeerTR ozaman G3'ünde gelmesini temenli ederim zira Call of Duty 4 de cok severek oynardim, Yari otamatik silahlar arasindaki ilk tercigim G3 olur eger MW3 de gelirse.

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

@ ZafeerTR ozaman G3'ünde gelmesini temenli ederim zira Call of Duty 4 de cok severek oynardim, Yari otamatik silahlar arasindaki ilk tercigim G3 olur eger MW3 de gelirse.

Alıntıları Göster
    şahsen bende mw2 de b.opsta da hiç eklenti takmıyodum silahlara susturucu hariç ama bu kişiden kişiye değişiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkan034 -- 28 Ağustos 2011; 17:13:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakkan034

şahsen bende mw2 de b.opsta da hiç eklenti takmıyodum silahlara susturucu hariç ama bu kişiden kişiye değişiyor

Alıntıları Göster
    Beyler oyun modern warfare 2 ye mi benzicek yoksa 1 e mi?(Online)Oyunu alma niyetindeyimde.
  • quote:

Hem Call of Duty 4 deki Reddot Sight ,hemde MW2 deki Holografphic Sight ikiside MW3 de olucak. Hatta istersek Reddot sight + scope ikisinide beraber kullanabilecegiz.
    .

Call of Duty 4 Reddot sight
     CALL OF DUTY : MW3 (PS3 ONLiNE & PS3 ANA KONU) 'NEREDE KALMISTIK'

MW2 Holografphic Sight

MW3 Holografphic Sight + scope

Alıntıları Göster
    @ berkhınho MW3 Call of Duty 4'un uzerine kurulmus. Haritalarin yapilandirilmasi, perklerdeki denge vb ic dinamikler Call of Duty 4'e benziyecegi gibi, silahlara daha cok onem veren perk ve killstreak gibi ic dinamikleri ikinci planda tutup oyunculugu on plana cikartan yeniliklerle karsimiza cikacan bir oyun olucak insallah .

• quote:

@ berkhınho MW3 Call of Duty 4'un uzerine kurulmus. Haritalarin yapilandirilmasi, perklerdeki denge vb ic dinamikler Call of Duty 4'e benziyecegi gibi, silahlara daha cok onem veren perk ve killstreak gibi ic dinamikleri ikinci planda tutup oyunculugu on plana cikartan yeniliklerle karsimiza cikacan bir oyun olucak insallah .

Peki,teşekkürler.Kesin alayım o zaman oyunu shoptoda oyun ilk çıktığında fiyatı ne kadar olur?
  • quote:

Hem Call of Duty 4 deki Reddot Sight ,hemde MW2 deki Holografphic Sight ikiside MW3 de olucak. Hatta istersek Reddot sight + scope ikisinide beraber kullanabilecegiz.
    .

MW2 Holografphic Sight

Alıntıları Göster
    Ben tesekkurederim kardes nedemek. Valla oyun ilk ciktigi gun istanbulda spot magzalarda 115 - 120 arasi olur.

• quote:

.

MW2 Holografphic Sight

Alıntıları Göster
    Fake degil sanirim.

• quote:

Fake degil sanirim.

Fake hocam sanırım adamın verdiği linklerde paralı linkler.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkhınho

quote:

Fake degil sanirim.

Fake bence de fake olmasa bile arkaplan resmi o olmıcak eminim.

• quote:

.

MW2 Holografphic Sight

Alıntıları Göster
    @ KinGoRkeM35 haklisin kardesim arka planda o resimin olmuyacagi kuvvetli ihtimaldir. Dogru diyorsunuz Fake.

• quote:

@ KinGoRkeM35 haklisin kardesim arka planda o resimin olmuyacagi kuvvetli ihtimaldir. Dogru diyorsunuz Fake.

Alıntıları Göster
    Resmi kanaldan yayınlanmadığı sürece tüm videolar fake Gamescom'daki el kamerasıyla çekilmiş olanlar hariç.Bu adamlar oyunu iyi saklıyor.Koskoca Gamescom'dan 3 tane kısa kötü görüntülü video anca geldi kaldıki birisi alıp PS3'üne takacak vs imkansız.

Kısaca:

-Survival mod bütün Multiplayer haritalarında da oynanabilecek.
    -Survival mod split-screen ve invite dışında kendi matchmaking sistemine sahip olacak yani girip onlineda anında başka birisini bulup oynayabileceksiniz.

• Zombi moddan daha eğlenceli ve komplike buldum.Bir yerden sonra sıkıyor çünkü yapacak birsey kalmıyordu.Ks kullanımı,para paylaşımı falan ömrünü uzatır survivalin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ego555

quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Goşun beyler goşun hiç görülmemiş bir video daha buldum yabancı cod forumlarında,Single Player bölümü ve sanırım Londra'da geçiyor kısa ama heyecan yaratmaya yeter.

İşte böyle video çekeydi herkes ne güzel olurdu ya.30 saniyesi bile görmeye değer bu oyunun.

Alıntıları Göster
    Survival basmbaska hele MW3 de Robert in dedigi gibi cok daha iyi olucak. Bu arada son 71 gun kaldi insallah.

• quote:

Survival basmbaska hele MW3 de Robert in dedigi gibi cok daha iyi olucak. Bu arada son 71 gun kaldi insallah.

Alıntıları Göster
    Black ops zombi modu gibi baya uzun roundlar yapılabilirse ( +90 ) gerçekten uzun ve sevilen bi mod olur. Ama mw2 deki gibi olursa bazı oyuncular için kısa gelebilir. İnşallah black ops gibi 90 lı roundlar olur hırslı bi şekilde oynarız bizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

@SiPAHi_ hocam kişiden kişiye değişiyor tabi ben bütün gün AK-47+Red dot ikilisini kullanıyorum başka türlü olmuyor yani ak-47'nin aim'i çok küçük çünkü.

@DonsuzLaz aynen dediğin gibi kardeşim.

@marfoglu susturucu bi işe yaramıyor sadece radar'da gözükmezsin o kadar +Daha çok seker aim'i genelde.

Boda cok isime yaradi sadece harita degil daha az duyuluyor ates sesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KinGoRkeM35

quote:

Orijinalden alıntı: berkhınho

quote:

Fake degil sanirim.

Fake bence de fake olmasa bile arkaplan resmi o olmıcak eminim.

Simdi mi?

• quote:

Alıntıları Göster
    Level atlama sisteminde degisiklige gidilecegi Robert in onceki aciklamalarinda vardi. Acaba nasil olucak. Soyle bir sey olsa nasil olur : Her 2 veya 3 Levelde bir kazandigimiz XP puanlar haricinde görev tamamlama zorunlulugu :) Zor bir ihtimal. Oyunun Call of Duty 4 ic dinamikleri uzerine kurulacak olmasi benim gibi bir cok Call of Duty 4 severi memnun etmekle birlikte, oyunda Turk bayragindan sonra ilk istedigim sey Prestij atlamayi daha anlamli hale getirecek hatta oyuna direk etkisi olucak Prestij atladiktan sonra her bir prestij icin oyun icinde kullanabilecegimiz farkli silah olurfarkli silah eklentileri olur veya bomba vb farkli ekipmanlarda olabilir boylelikle Prestij atlamayi daha anlamli hale getirirler keske olabilse ama sanmiyorum. Yine slot, gold silah vb

• quote:

Level atlama sisteminde degisiklige gidilecegi Robert in onceki aciklamalarinda vardi. Acaba nasil olucak. Soyle bir sey olsa nasil olur : Her 2 veya 3 Levelde bir kazandigimiz XP puanlar haricinde görev tamamlama zorunlulugu :) Zor bir ihtimal. Oyunun Call of Duty 4 ic dinamikleri uzerine kurulacak olmasi benim gibi bir cok Call of Duty 4 severi memnun etmekle birlikte, oyunda Turk bayragindan sonra ilk istedigim sey Prestij atlamayi daha anlamli hale getirecek hatta oyuna direk etkisi olucak Prestij atladiktan sonra her bir prestij icin oyun icinde kullanabilecegimiz farkli silah olurfarkli silah eklentileri olur veya bomba vb farkli ekipmanlarda olabilir boylelikle Prestij atlamayi daha anlamli hale getirirler keske olabilse ama sanmiyorum. Yine slot, gold silah vb

Alıntıları Göster
    Evet prestigler umarım güzel olur, gene black ops diyorum çünkü prestij levellerı gerçekten güzel ayarlanmıştı. Mesela 14 ve 15 prestigedeysen gerçekten lobide ayrı bi havan oluyor Mw3 dede umarım orjinal prestij fikirleri eklerler oyuna.

• quote:

Orijinalden alıntı: In Isaac We Trust

Herkese günaydın Modern Warfare severler. günün ikinci paylaşımları benden.

Part 1

Part 2

Tuğbek güzel bir şekilde anlatmış. Xbox'ta grafikler yine gayet iyi ve akıcıymış.

• 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.