Şimdi Ara

Facebook Hesabım ÇAlındı Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Face'de Dolaşırken Bİrden Şifreni Gİr Yazısı Geldi Girdim Kabul Etmedi ONay Kodu İStedim Her ŞEyi Yaptı Olmadı Şimdide Onay Kodu deneme hakkınız bitti diyor napmam lazım acil yardım suç duyurusunda bulunmayı düşünüyorum savcılığa

• anında sıfırlama maili isteyecektin,telaşla karıştırmışsın işleri.hesabı çalan kişi hemen girp anında mail adresini değiştiremez,eğer atak davransaydın.her facebook hesabı çalınan savcılığa duyuru açsaydı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunby

anında sıfırlama maili isteyecektin,telaşla karıştırmışsın işleri.hesabı çalan kişi hemen girp anında mail adresini değiştiremez,eğer atak davransaydın.her facebook hesabı çalınan savcılığa duyuru açsaydı..

Dostum Baktım Ama Yok Sıfırlama Maili Lanet Olsun Ya ÇAlınsın Önemli Değil Ama Adam Abimin Face'ini AÇıp Mesajla SÖvmüş p...k Sıfırlama MAili Nasıl İSteniyor
    Daha Fazla Göster
  • Sahte Linklere Tıklayıp Giriş Yaptıysan İyi Olmuş Sana

Orijinalden alıntı: atacan149

Face'de Dolaşırken Bİrden Şifreni Gİr Yazısı Geldi Girdim Kabul Etmedi ONay Kodu İStedim Her ŞEyi Yaptı Olmadı Şimdide Onay Kodu deneme hakkınız bitti diyor napmam lazım acil yardım suç duyurusunda bulunmayı düşünüyorum savcılığa

ben de çinli bebek videosu izlemek için tıkladım. Şifre istedi. Adrese baktım facebook.com Bir de ben https yapmıştım. Güvenli olsun diye.

Şifreyi girdim. Sonra emin olamadım bi daha aynı sayfayı açıp yanlış girdim yanlış dedi. Sonra anladımfacebook var işin içinde kolpa değil.

Hem milletvekili değiliz ya çalınsa da bir şey olmaz.

Ya yol göster ya da yoldan çekil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.