Şimdi Ara

1 m 100 k param var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Soracağım soru,bu parayla ne yapmalıyım ?
    Oyuna 2-3 aydır girmedim.Elimde 18 yaşında üstün bir forvetten başka bir şey yok.Yaşlı çok iyi oyuncularım var.Talimat vermediğim için takım 8. ve yüzde 70 düştük.Stadyum kapasitem 12 bin.Elimdeki parayı nasıl kullanabilirim ? Genç 3-4 adam alıp yetiştirip satmalı mıyım ?

Samsun'da otomobil ile biçerdöverin çarpıştığı kazada, 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Kaza, Bafra ilçesi Samsun-Sinop karayolunda meydana geldi. Eyüp Kırımlı yönetimindeki 52 DB 511 plakalı otomobil ile Mehmet Sanma yönetimindeki biçerdöver çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan Sezai Köse olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü Kırımlı ile Ufuk Türk ve Uğur Akar ise yaralandı.
  • Valla işin zor kardeş:)

Para yok,oyuncu yok,stadyum yok,oyuna baştan başlamak gibi birşey seninkisi.

hem sütünden,hem kanından,hem canından bu sendeki huy OĞUL!
  • Kaleci çalıştırarak başla bence, para yaptıktan sonra bakarsın devamına. Yaşın önemi de azaldı bildiğim kadarıyla 17 yaşındakiler pahalı gelirse 20 yaşında 2 kaleci alabilirsin.
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı’na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • Oyuna zaman ayırabilecekseniz çok şey yapılabilir. Şuan kaçıncı ligdesiniz ? Altyapı okulunuz varmı ? Antrenörünüz ne durumda? Takım hakkında ve oyun tecrübeniz hakkında biraz daha bilgi verebilirmisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SETTLER -- 17 Ocak 2011; 16:44:08 >

Red Alert Serisi Hayranları
    HATTRICK : ordumesudiyespor
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Remus

Soracağım soru,bu parayla ne yapmalıyım ?
    Oyuna 2-3 aydır girmedim.Elimde 18 yaşında üstün bir forvetten başka bir şey yok.Yaşlı çok iyi oyuncularım var.Talimat vermediğim için takım 8. ve yüzde 70 düştük.Stadyum kapasitem 12 bin.Elimdeki parayı nasıl kullanabilirim ? Genç 3-4 adam alıp yetiştirip satmalı mıyım ?

takımı bana satabilirsin :D
    Asus X550JX-XX171D Playstation 4 Samsung 48J5570 WL TOYS V911 Philips 55pus7304 Samsung S4 16GB 3GS İPHONE JB 16 GB NEW İPAD ASUS M4A79XTD EVO, AMD PHENOM X4 965 3.4 GHZ, SAPPHİRE HD 5770, Kingston 4GB (2*2GB) KIT Hyperx DDR3 1600MHz CL9 XMP Ram, 1 TB SEAGATE,32MB SATA 7200RPM, Samsung 23" S23N350, THERMALTAKE VI15021W2E M9 500W,
  • Stadyum kapasitesini 21.700'e yükselttim.
    Şu anda 18 yaşında üstün,17 yaşında çok iyi,17 yaşının başında psico'su yüksek yeterli,17'sinde kaliteli ve altyapıdan gelen 17'sinde kaliteli golcülerim var.
    3 haftadır galibim.7.sıraya çıktım.Yarın kazanırsam 6.sıradayım.
    Kasamda şu an +102.000 var.
    Kısacası işleri yoluna soktum.Golcüleri yetiştirince (2 sezon) kasamda en az 5 m olacak.

Samsun'da otomobil ile biçerdöverin çarpıştığı kazada, 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Kaza, Bafra ilçesi Samsun-Sinop karayolunda meydana geldi. Eyüp Kırımlı yönetimindeki 52 DB 511 plakalı otomobil ile Mehmet Sanma yönetimindeki biçerdöver çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan Sezai Köse olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü Kırımlı ile Ufuk Türk ve Uğur Akar ise yaralandı.
  • 17-18 yaş kaleci yada forvet

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.