Şimdi Ara

Call of Duty 2 >>MultiPlayer Oynamak<< + Türk Serverlar (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.319
Cevap
7
Favori
650.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atokgozlu

Dostlar acil yardım lütefen bir türlü başlatamadım oyunu ALL seein açıyorum ama firewall engel oluyor diyor windows güvenlik duvarını da kapattım nasıl gireceğim bir zahmet tarif edin dostlar..

Alıntıları Göster
    Yaw ben landan oyun açıyorum hamachi yle oynamak için arkadaş beni görüyor servera girmeye çakışınca key authorization awaiting diyo.Bunu nasıl çözebilirim yardım eder misiniz.Lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FromThe80s

Yaw ben landan oyun açıyorum hamachi yle oynamak için arkadaş beni görüyor servera girmeye çakışınca key authorization awaiting diyo.Bunu nasıl çözebilirim yardım eder misiniz.Lütfen.

Alıntıları Göster
    yeni açılan serverlara ne oldu kapandımı hemen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: freestyler

yeni açılan serverlara ne oldu kapandımı hemen ?

Alıntıları Göster
    Türk serveri kapandı sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ishatar

Türk serveri kapandı sanırım

Alıntıları Göster
    Kapandı mı??

Olamazz

Şaka dimi??

• quote:

Orijinalden alıntı: False King

Kapandı mı??

Olamazz

Şaka dimi??

Alıntıları Göster
    valla kapandımı yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur ERYILMAZ

valla kapandımı yaw

Alıntıları Göster
    Hayır kapanmadı, firewall da çıkan bir arızadan dolayı bağlantılar blokluydu, an itibariyle tekrar hizmete açıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsdcux

Hayır kapanmadı, firewall da çıkan bir arızadan dolayı bağlantılar blokluydu, an itibariyle tekrar hizmete açıldı.

Alıntıları Göster
    Dostlar çalıştıramadım bir el atın lütfen bir türlü bağlantı kuramıyor. ALL seeing EYE programı firewall hatası veriyor ne yapmalıyım............
  • quote:

Orijinalden alıntı: atokgozlu

Dostlar çalıştıramadım bir el atın lütfen bir türlü bağlantı kuramıyor. ALL seeing EYE programı firewall hatası veriyor ne yapmalıyım............

Alıntıları Göster
    bende eye'dan oyuna bağlanıyorum fakat oyuna girdikten sonra server a bağlanmıyor."error" diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ata

bende eye'dan oyuna bağlanıyorum fakat oyuna girdikten sonra server a bağlanmıyor."error" diyor

Alıntıları Göster
    ok açılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ata

Alıntıları Göster
    Ne hatası veriyor? CDKEY hatası ise yukarıda bahsedilen sunucular bu hatayı vermez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHaLaNX.

Ne hatası veriyor? CDKEY hatası ise yukarıda bahsedilen sunucular bu hatayı vermez.

Alıntıları Göster
    server is for low ping players diye bir hata
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHaLaNX.

Alıntıları Göster
    server is for low ping players diye bir hata
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

hadr yi nerden açacağız beyler dx9 1024*768 4xaa 4xaf herşe full ama grafikleri sıradan hdr nereden açılacak

msn de herşeyi hallettik abi ama burdanda söliyim hdr seçeneği yok texture settings den extra yaptın grafikler coştu işte

Alıntıları Göster
    grafikler, konu ve kurgu mükemmel. fakat sağlık meselesi hiç inandırıcı değil ve oyunu çok kolaylaştırıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Somebodysomeone

grafikler, konu ve kurgu mükemmel. fakat sağlık meselesi hiç inandırıcı değil ve oyunu çok kolaylaştırıyor.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu saatte türk sunucuları dolu olması lazım ya alla alla 2 side boş eskiden server bulunmazdı yüksek ping şimdi server var ama oynayan yok :D ben bir kaç kişiye daha haberdar etcem oyunu daha bugün yeni buldum kurdum daha single oynamadan multi oynadım nihahahha :D yeni açılan türkserveleri için tşk + haftasonu buranın tozunu attırcam :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Asonas

Arkadaşlar bende 3gb kotalı var aşarmı yaw günde 2 saat takılıyorum 3 gün oldu başlayalı.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Baracuda

Arkadaşlar bende 3gb kotalı var aşarmı yaw günde 2 saat takılıyorum 3 gün oldu başlayalı.

kardeş merak etme kota sorunu yaşamazsın ben cod u 3-4 saat oynuyorum en fazla 30mb oldu yani cod2 e en fazla ama en fazla 1 ayda 1gb gider 2 sinide artık sen ayarla :D ha bu arada cod2 de daha bakmadım ama oda aynı yiyordur merak etme bende kotalı kullanıyorum :D + kota süremin başlamasına 3 saat 50 dk var ilk ayımı doldurdumda :D

• quote:

Orijinalden alıntı: affetmez

quote:

Orjinalden alıntı: Baracuda

kardeş merak etme kota sorunu yaşamazsın ben cod u 3-4 saat oynuyorum en fazla 30mb oldu yani cod2 e en fazla ama en fazla 1 ayda 1gb gider 2 sinide artık sen ayarla :D ha bu arada cod2 de daha bakmadım ama oda aynı yiyordur merak etme bende kotalı kullanıyorum :D + kota süremin başlamasına 3 saat 50 dk var ilk ayımı doldurdumda :D

Alıntıları Göster
    bu oynasana serverleri ne güzel adam dolu üye de oldum siteye herşey tamam oyuna gir diyom giriyor dolma ekranın en sonunda arkadan oyunun sesleri geliyor ama girmiyor alt+tab yapıp çıktığımda serverde beni gösteriyor ne iş anlamadım böle sorunla karşılasan vede çözen varmı?

• quote:

bu oynasana serverleri ne güzel adam dolu üye de oldum siteye herşey tamam oyuna gir diyom giriyor dolma ekranın en sonunda arkadan oyunun sesleri geliyor ama girmiyor alt+tab yapıp çıktığımda serverde beni gösteriyor ne iş anlamadım böle sorunla karşılasan vede çözen varmı?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: affetmez

ben

• quote:

Alıntıları Göster
    Oyun tıkandığı zaman hic kapatmadan windows tuşuna basıp masaüstüne dön ve siteden acılan bağlan ekranına yeniden tıkla,arasıra bana da oluyor,hatta bircok kişi giremiyor,bazı arkadaşlar firewalldan diyor ama sanmıyorum,sorun tamamen oynasana serverlarından kaynaklanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknokratik

Oyun tıkandığı zaman hic kapatmadan windows tuşuna basıp masaüstüne dön ve siteden acılan bağlan ekranına yeniden tıkla,arasıra bana da oluyor,hatta bircok kişi giremiyor,bazı arkadaşlar firewalldan diyor ama sanmıyorum,sorun tamamen oynasana serverlarından kaynaklanıyor

Alıntıları Göster
    ok serdar denicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur ERYILMAZ

ok serdar denicem

Alıntıları Göster
    Oynasana.com server ipleri neydi arkadaşlar dün giremedim, acaba kapandımı?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.