Dostlar acil yardım lütefen bir türlü başlatamadım oyunu ALL seein açıyorum ama firewall engel oluyor diyor windows güvenlik duvarını da kapattım nasıl gireceğim bir zahmet tarif edin dostlar..
Alıntıları Göster
Yaw ben landan oyun açıyorum hamachi yle oynamak için arkadaş beni görüyor servera girmeye çakışınca key authorization awaiting diyo.Bunu nasıl çözebilirim yardım eder misiniz.Lütfen.
quote:
Orijinalden alıntı: FromThe80s
Yaw ben landan oyun açıyorum hamachi yle oynamak için arkadaş beni görüyor servera girmeye çakışınca key authorization awaiting diyo.Bunu nasıl çözebilirim yardım eder misiniz.Lütfen.
Alıntıları Göster
yeni açılan serverlara ne oldu kapandımı hemen ?
quote:
Orijinalden alıntı: freestyler
yeni açılan serverlara ne oldu kapandımı hemen ?
Alıntıları Göster
Türk serveri kapandı sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: Ishatar
Türk serveri kapandı sanırım
Alıntıları Göster
Kapandı mı??
Olamazz
Şaka dimi??
quote:
Orijinalden alıntı: False King
Kapandı mı??
Olamazz
Şaka dimi??
Alıntıları Göster
valla kapandımı yaw
quote:
Orijinalden alıntı: Onur ERYILMAZ
valla kapandımı yaw
Alıntıları Göster
Hayır kapanmadı, firewall da çıkan bir arızadan dolayı bağlantılar blokluydu, an itibariyle tekrar hizmete açıldı.
quote:
Orijinalden alıntı: bsdcux
Hayır kapanmadı, firewall da çıkan bir arızadan dolayı bağlantılar blokluydu, an itibariyle tekrar hizmete açıldı.
Alıntıları Göster
Dostlar çalıştıramadım bir el atın lütfen bir türlü bağlantı kuramıyor. ALL seeing EYE programı firewall hatası veriyor ne yapmalıyım............
quote:
Orijinalden alıntı: atokgozlu
Dostlar çalıştıramadım bir el atın lütfen bir türlü bağlantı kuramıyor. ALL seeing EYE programı firewall hatası veriyor ne yapmalıyım............
Alıntıları Göster
bende eye'dan oyuna bağlanıyorum fakat oyuna girdikten sonra server a bağlanmıyor."error" diyor
quote:
Orijinalden alıntı: Ata
bende eye'dan oyuna bağlanıyorum fakat oyuna girdikten sonra server a bağlanmıyor."error" diyor
Alıntıları Göster
ok açılmış
quote:
Orijinalden alıntı: Ata
Alıntıları Göster
Ne hatası veriyor? CDKEY hatası ise yukarıda bahsedilen sunucular bu hatayı vermez.
quote:
Orijinalden alıntı: PHaLaNX.
Ne hatası veriyor? CDKEY hatası ise yukarıda bahsedilen sunucular bu hatayı vermez.
Alıntıları Göster
server is for low ping players diye bir hata
quote:
Orijinalden alıntı: PHaLaNX.
Alıntıları Göster
server is for low ping players diye bir hata
quote:
Orijinalden alıntı: Dante
quote:
Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz
hadr yi nerden açacağız beyler dx9 1024*768 4xaa 4xaf herşe full ama grafikleri sıradan hdr nereden açılacak
msn de herşeyi hallettik abi ama burdanda söliyim hdr seçeneği yok texture settings den extra yaptın grafikler coştu işte
Alıntıları Göster
grafikler, konu ve kurgu mükemmel. fakat sağlık meselesi hiç inandırıcı değil ve oyunu çok kolaylaştırıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Somebodysomeone
grafikler, konu ve kurgu mükemmel. fakat sağlık meselesi hiç inandırıcı değil ve oyunu çok kolaylaştırıyor.
Alıntıları Göster
arkadaşlar bu saatte türk sunucuları dolu olması lazım ya alla alla 2 side boş eskiden server bulunmazdı yüksek ping şimdi server var ama oynayan yok :D ben bir kaç kişiye daha haberdar etcem oyunu daha bugün yeni buldum kurdum daha single oynamadan multi oynadım nihahahha :D yeni açılan türkserveleri için tşk + haftasonu buranın tozunu attırcam :D
quote:
Orijinalden alıntı: Asonas
Arkadaşlar bende 3gb kotalı var aşarmı yaw günde 2 saat takılıyorum 3 gün oldu başlayalı.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Baracuda
Arkadaşlar bende 3gb kotalı var aşarmı yaw günde 2 saat takılıyorum 3 gün oldu başlayalı.
kardeş merak etme kota sorunu yaşamazsın ben cod u 3-4 saat oynuyorum en fazla 30mb oldu yani cod2 e en fazla ama en fazla 1 ayda 1gb gider 2 sinide artık sen ayarla :D ha bu arada cod2 de daha bakmadım ama oda aynı yiyordur merak etme bende kotalı kullanıyorum :D + kota süremin başlamasına 3 saat 50 dk var ilk ayımı doldurdumda :D
quote:
Orijinalden alıntı: affetmez
quote:
Orjinalden alıntı: Baracuda
kardeş merak etme kota sorunu yaşamazsın ben cod u 3-4 saat oynuyorum en fazla 30mb oldu yani cod2 e en fazla ama en fazla 1 ayda 1gb gider 2 sinide artık sen ayarla :D ha bu arada cod2 de daha bakmadım ama oda aynı yiyordur merak etme bende kotalı kullanıyorum :D + kota süremin başlamasına 3 saat 50 dk var ilk ayımı doldurdumda :D
Alıntıları Göster
bu oynasana serverleri ne güzel adam dolu üye de oldum siteye herşey tamam oyuna gir diyom giriyor dolma ekranın en sonunda arkadan oyunun sesleri geliyor ama girmiyor alt+tab yapıp çıktığımda serverde beni gösteriyor ne iş anlamadım böle sorunla karşılasan vede çözen varmı?
quote:
bu oynasana serverleri ne güzel adam dolu üye de oldum siteye herşey tamam oyuna gir diyom giriyor dolma ekranın en sonunda arkadan oyunun sesleri geliyor ama girmiyor alt+tab yapıp çıktığımda serverde beni gösteriyor ne iş anlamadım böle sorunla karşılasan vede çözen varmı?
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: affetmez
ben
quote:
Alıntıları Göster
Oyun tıkandığı zaman hic kapatmadan windows tuşuna basıp masaüstüne dön ve siteden acılan bağlan ekranına yeniden tıkla,arasıra bana da oluyor,hatta bircok kişi giremiyor,bazı arkadaşlar firewalldan diyor ama sanmıyorum,sorun tamamen oynasana serverlarından kaynaklanıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Teknokratik
Oyun tıkandığı zaman hic kapatmadan windows tuşuna basıp masaüstüne dön ve siteden acılan bağlan ekranına yeniden tıkla,arasıra bana da oluyor,hatta bircok kişi giremiyor,bazı arkadaşlar firewalldan diyor ama sanmıyorum,sorun tamamen oynasana serverlarından kaynaklanıyor
Alıntıları Göster
ok serdar denicem
quote:
Orijinalden alıntı: Onur ERYILMAZ
ok serdar denicem
Alıntıları Göster
Oynasana.com server ipleri neydi arkadaşlar dün giremedim, acaba kapandımı?