bu işi avea da deneyipte paranızı riske atmanızı tavsiye etmem.
ne açıdan risk hocam?
aveaya güven olmaz..
quote:
Orijinalden alıntı: .Scare
quote:
Orijinalden alıntı: syruse
quote:
Orijinalden alıntı: piri.reis
ne açıdan risk hocam?
aveaya güven olmaz..
bence de aveaya güven olmaz. vodafoneyi bilmem ama turkcelin hat kapattığını hiç duymadım. bu yüzden hattımı aveaya taşımayı düşünmüyorum.
quote:
aveanın ne zaman ne yapacağı belli olmaz. Geçen hafta m.ö. Hattıma 30 tl yükledim, hediye gelen 1000 dakikayı aynı gün konuşup 10 tl ye çevirdim. Ertesi gün hat iptal oldu. Hattı Açmıyorlar, taşınamıyor.
çok garip bir durummuş hocam hiç aklıma gelmezdi, vodafone numara taşımada bazen hat iptal ediyor ama Aveayı hat kapatma açısından rahat biliyordum
demek ki en iyisi Turkcell ama onda da pek bu iş yapılmaz, neyse yine yan yatar bu iş
Aveada iş bankası kanalıyla 30 yüklemeye 10 tl geliyormuş 40 olarak mi öderler acaba.
quote:
Orijinalden alıntı: inexo
Aveada iş bankası kanalıyla 30 yüklemeye 10 tl geliyormuş 40 olarak mi öderler acaba.
verdikleri hediye 10 lira 1 aylık konuşmalar için geçerliymiş. yani ana bakiyeye eklenmiyormuş.
quote:
Orijinalden alıntı: scoopi
quote:
quote:
quote:
ne açıdan risk hocam?
aveaya güven olmaz..
bence de aveaya güven olmaz. vodafoneyi bilmem ama turkcelin hat kapattığını hiç duymadım. bu yüzden hattımı aveaya taşımayı düşünmüyorum.
türkcelle 3 ncü geri hat taşımamda, bi baktım 4 yada 5 inc gün hat kapatıldı, aradım kontör yükle önce dediler
Şu anda Avea'da THY Kampanyası devam ediyor.
750 TL(15x50 TL) yükleyene 50 TL THY yüklüyor. yani %7 komisyon, güzel rakam. Param olsa denerdim..
İadede 800 TL alınacak Avea'dan, hem de direk banka hesabına.
quote:
Orijinalden alıntı: bamboochaa
quote:
Orijinalden alıntı: scoopi
quote:
quote:
quote:
ne açıdan risk hocam?
aveaya güven olmaz..
türkcelle 3 ncü geri hat taşımamda, bi baktım 4 yada 5 inc gün hat kapatıldı, aradım kontör yükle önce dediler
Kapatıldı derken. Benim de aynı durumla karşılaşma ihtimali var
quote:
"aradığınız numara geçici olarak servis dışıdır" durumu yani. 5 tl yükleyince geri açtılar. neymiş "3 kere gitmiş gelmiş ve her defasında 5 tl yüklü hat verilmiş ve onu -5 e kadar kullanmışım" . onun için böyle birşey yapmışlar.
1 turkcell hattımda 110 tl var transfer bakiyem 0..diyorumki ona 100 tl daha transfer edip aveaya taşıyım.hem avea bayisi bana 5 tl versin. hemde turkcell banka hesabıma 210 tl yatırsın olurmu bu şekikde acaba...
quote:
Orijinalden alıntı: bamboochaa
quote:
"aradığınız numara geçici olarak servis dışıdır" durumu yani. 5 tl yükleyince geri açtılar. neymiş "3 kere gitmiş gelmiş ve her defasında 5 tl yüklü hat verilmiş ve onu -5 e kadar kullanmışım" . onun için böyle birşey yapmışlar.
bunu öğrendiğim çok iyi oldu. yoksa ben de aynı durumla karşılaşacaktım. acaba avea ve vodafonede benzeri olaylar var mıdır
quote:
Orijinalden alıntı: termal1
1 turkcell hattımda 110 tl var transfer bakiyem 0..diyorumki ona 100 tl daha transfer edip aveaya taşıyım.hem avea bayisi bana 5 tl versin. hemde turkcell banka hesabıma 210 tl yatırsın olurmu bu şekikde acaba...
750 TL(15x50 TL) yükleyene 50 TL THY yüklüyor. yani %7 komisyon, güzel rakam. Param olsa denerdim..
Şu işi yapayım diyorum ama bunca yazılandan sonra AVEA'dan korktum yaaa, yapılır mı acaba?
Yapsam mı ne dersiniz?
Bence en iyisi bakiyesi biraz yüksek olanın bunu denemesi lazım bir nevi kobay olayı:D denense diğer arkadaşlarda öğrenir en azından bende bunu yapmayı düşünüyorum şimdi ama Avealı olduğumdan ürküyorum.. Peki sorum olacak Aveada iken aynı numaraya geçtim bakiyeleri alamadım diyelim Turkcellde numara değiştirip Avea'ya geçsem TL iadesi alma şansım yok sanırım
bu olay henüz çok yeni eminim sadece Avea'da değil diğer operatörlerdede sıkıntı yaşanacaktır ileri zamanlarda bekleyip yaşananları paylaşmamız gerekiyor.
böyle bir riske girmek bence çok sakıncalı. güven olmaz yurdum operatörlerine..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: basturkemin
Şu işi yapayım diyorum ama bunca yazılandan sonra AVEA'dan korktum yaaa, yapılır mı acaba?
Yapsam mı ne dersiniz?
@syruse, bunu deneyeceksen acele etmen lazım kampanya 3-4 güne bitiyor. En kötü hattında 50 TL fazla bakiye olmuş olur, ki bence bakiyeler iade edilir diye düşünüyorum taşınma durumunda ama yine de tabii ki biri denemeden net birşey söyleyemeyeceğim.
quote:
quote:
quote:
Yapsam mı ne dersiniz?
@syruse, bunu deneyeceksen acele etmen lazım kampanya 3-4 güne bitiyor. En kötü hattında 50 TL fazla bakiye olmuş olur, ki bence bakiyeler iade edilir diye düşünüyorum taşınma durumunda ama yine de tabii ki biri denemeden net birşey söyleyemeyeceğim.
bu hafta 500 tl yükledim. 2-3 ay transfer ile satmaya çalışacağım. Satılmazsa hatları taşıyacağım.