Şimdi Ara

LİRA iadeleri ile kâr yapma? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben düşündüm de, 500 TL yüklersem 50 TL kazanabiliyorum (1350 milim var şu an); bu da %10 yapıyor.

Tek seferde yatırıp riske atmaktansa, transfer bakiye alım-satım olayına devam edeceğim. keza çok daha mantıklı piri hocam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturkemin -- 24 Ocak 2011; 0:07:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: basturkemin

quote:

Orijinalden alıntı: syruse

quote:

Şu anda Avea'da THY Kampanyası devam ediyor.

750 TL(15x50 TL) yükleyene 50 TL THY yüklüyor. yani %7 komisyon, güzel rakam. Param olsa denerdim..

İadede 800 TL alınacak Avea'dan, hem de direk banka hesabına.

Şu işi yapayım diyorum ama bunca yazılandan sonra AVEA'dan korktum yaaa, yapılır mı acaba?

Yapsam mı ne dersiniz?

@syruse, bunu deneyeceksen acele etmen lazım kampanya 3-4 güne bitiyor. En kötü hattında 50 TL fazla bakiye olmuş olur, ki bence bakiyeler iade edilir diye düşünüyorum taşınma durumunda ama yine de tabii ki biri denemeden net birşey söyleyemeyeceğim.

ben uzun bir kampanya gibi düşünmüştüm hocam, 3-4 güne bitiyorsa bana göre değil demek ki

• içinde 75TL olan Turkcell hattımı kapattırmaya gittim akşam aradılar TL iadesi talep ettim Banka Hesap No IBAN NO istediler bilgilerinizi kontrol ettikten sonra SMS gelecek telefonunuza diye sistem yeni olduğun gecikme olabilir dediler.Problem çıkarmayacak gibi Turkcell bayağı bi dil döktü Turkcelli abla kapatmamam için
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradox1026

içinde 75TL olan Turkcell hattımı kapattırmaya gittim akşam aradılar TL iadesi talep ettim Banka Hesap No IBAN NO istediler bilgilerinizi kontrol ettikten sonra SMS gelecek telefonunuza diye sistem yeni olduğun gecikme olabilir dediler.Problem çıkarmayacak gibi Turkcell bayağı bi dil döktü Turkcelli abla kapatmamam için

ne teklif ettiler hocam
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Şu anda Avea'da THY Kampanyası devam ediyor.

750 TL(15x50 TL) yükleyene 50 TL THY yüklüyor. yani %7 komisyon, güzel rakam. Param olsa denerdim..

İadede 800 TL alınacak Avea'dan, hem de direk banka hesabına.

Şu işi yapayım diyorum ama bunca yazılandan sonra AVEA'dan korktum yaaa, yapılır mı acaba?

Yapsam mı ne dersiniz?

@syruse, bunu deneyeceksen acele etmen lazım kampanya 3-4 güne bitiyor. En kötü hattında 50 TL fazla bakiye olmuş olur, ki bence bakiyeler iade edilir diye düşünüyorum taşınma durumunda ama yine de tabii ki biri denemeden net birşey söyleyemeyeceğim.

ben uzun bir kampanya gibi düşünmüştüm hocam, 3-4 güne bitiyorsa bana göre değil demek ki

MÜJDE! KAMPANYA 1 YIL DAHA UZATILDI; 27 OCAK 2012'ye kadar geçerli artık..

• şu avea THY kampanyasından 30-40 bin mil kazanmak için yapılabilecek bir atraksiyon varmı acep? bir yurt dışı bileti mükemmel olurdu...
  • buldum, 200 kere 30 tl yüklersem yada 30 tl yükleyecek 200 gönüllü bulursam tamamdır bu iş :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksit

buldum, 200 kere 30 tl yüklersem yada 30 tl yükleyecek 200 gönüllü bulursam tamamdır bu iş :-)

thy üyelik numarasına 4 hat tanımlanabiliyor...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oksit

buldum, 200 kere 30 tl yüklersem yada 30 tl yükleyecek 200 gönüllü bulursam tamamdır bu iş :-)

thy üyelik numarasına 4 hat tanımlanabiliyor...

teorinin ikinci kısmı çöktü..
  • Herkese merhaba, ben de mil kampanyasi ile ilgili arastirma yaparken bu konuyu buldum, ben de dahil olayim muhabbete .

Bu isten kar etmek isteyenlerin onu kesilecektir bir sekilde, yani oturulan yerden %7 gibi bir kazanim az sayilmaz, yuksek bakiyeler ile ciddi miktarda para kazanmak mumkun olabilir. bu da operatorun veya miles and smilesin zarar etmesi anlamina gelir. bu arada 10 tl lik bakiyeyi 7 tl ye satanlar nasil yapiyor bu isi merak ettim ? yani toptan alimda nasil oluyor ? 1000 tl lik bakiyeyi 700 bilemedin 800 e tl ye alip ayni isi yapmak da bayagi mantikli gibi uzerine. uzerine %7 de milden toplam %50 kar edilebiliyor. buna tamam diyecek bir insan evladi yoktur gibi geliyor .

700 TL icin , 300TL + 47TL (milden) = 347 TL kar ediliyor.

Hadi diyelimki bu isi kisa vadeli kar amacli yapmayacagiz. Katlayan tarifeye gecip diledigimiz sure boyunca (6 ay 12 ay, veya kampanya bitene kadar) her ay 50 TL lik bakiyeyi 35 TL den alip yukleyelim . sadece hediye dakikalari kullanip belki aylik da 1 sms paketi alalim ... sene sonunda da hatti tasiyalim .. her 50 tl ile 500 her yone sms , 500 her yone dakika ... 100 MB internet paketi icin . 0 TL ucret odemis olacagiz. para geri alindiginda sifir tl odemis olacagiz . mil kampanyasi ile ; yeni bir mil hesabi aldigimizda gelen 1000 mil ile birlikte 12 ayda toplam 4000 mil olacak , bu da 53 TL eder. Kisacasi Toplam 53 TL alip , 12 ay boyunca tum konusma, sms ve data trafigini ucretsiz karsilamak mumkun olur . buna da kimsenin birsey diyebilecegini, yada itiraz edecegini zannetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zengier -- 29 Ocak 2011; 21:15:39 >

• 20 tilik lirakontörü kim 18 e veriyor ben bulamadım bu şekilde satan
  • yüksek tutar oldu mu iade etmiyorlar galiba kontor hırsızlığı gibi düşünerek kontorun faturasını istiyorlar
  • fatura vermiyorlar ki?
  • takip edilmesi gereken bir konu
  • ben lira yükleyenle görüştüm sana 1000 lirayı 965 liraya yüklerim dedi.35 lira az para değil?ama ben lira kart almak istiyorum.istediğim zaman kendim yüklemek için.bu lira kartı nerede bulabilirim?
  • takip lazım falan olur belki
  • bence paranızı riske atmayın
    ne zaman ne yapacakları belli değil
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.