Şimdi Ara

Kinect'i Amazon.com'dan Alanlar Listesi [Amazon.com'da nasıl kinect alınacağı eklendi] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
796
Cevap
2
Favori
54.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hardware169

İnşallah Source bu tesellin için çok teşekkür ederim.ben böyle şeyleri kafama çok takarım biraz moralim düzeldi çünkü bu işle sen baya ilgileniyorsun tekrar teşekkür ederim...

Alıntıları Göster
    www.amazon.co.uk'den alan var mı?
  • Benim kinectde yola çıktı bugün
  • quote:

yaw bu sabah DHL aradı beni dedi ki böle böle ürün elektronik olduğu için el koydular dedi.Eğer kendiniz alacaksanız gümrükten biz aradan çekiliyoruz dedi ama para ödersiniz oraya dedi.fakat bize bırakıp prosedürleri biz halledersek bu gönder WHP olduğu için karşı taraftan bütün masraflar ödenir dedi.ancak bu prosedürler için noterden tasdikli vekalet vermeniz lazım süreli dedi bi kaç daha belge gönderdiler.doldurdum faxladım.orjinalleride kendileri geldiler aldılar.biz hepsini ücretsiz halledicez dediler.kargocu geldiğin bana dedi ki abicim dedi tam alacak zamanı bulmuşsun dedi.bu aralar gümrükte sahtekarlık yüzünden baskın yapılmış ve bütün ürünlere teker teker bakılıyormuş.onun için takılmış yani etrafın biraz durulması lazım inş. ekstra bi masraf çıkmaz...

Gecmis olsun. Merak etme böyle karışık anlarda pek bisey olmaz, asıl sular durulup isleri tekrar "rayına" oturttuklarinda korkmak gerek bence. Benim kargo da yolda, bakalım hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: sarpcore

amazon elektronik ürün falan gödermiyor deniyordu.artık gonderiyormu?
    birde rehber falan varmı nasıl sipariş veriyoruz nelere dikkat etmeliyiz diye.bizde alalım kinect bi tane.

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar 19 ocak ta sipariş verdim, dün yani 21 ocakta elimde oldu. Fakat cihazın uç kısmı ABD ye göre yapılmış. Bizdeki prizlere uyması için çavirici almak gerekiyor sanırım.
    Ayrıca adaptöre(110 V / 220 V) gerek varmıdır? Kendi adaptörü var sanırım üzerinde ama emin olamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLastNinja2

Merhaba arkadaşlar 19 ocak ta sipariş verdim, dün yani 21 ocakta elimde oldu. Fakat cihazın uç kısmı ABD ye göre yapılmış. Bizdeki prizlere uyması için çavirici almak gerekiyor sanırım.
    Ayrıca adaptöre(110 V / 220 V) gerek varmıdır? Kendi adaptörü var sanırım üzerinde ama emin olamadım.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar tekrar baktım Kinect in içine adaptör yok. Kullanma kılavuzuna baktım xbox s için güç kaynağı gerekmiyor diyordu. Ben gold dan yeni almıştım. xbox s dediği sanırım slim anlamında. Az önce xbox ın kutusuna baktım xbxs yazıyordu. Taktım bende kinecti şimdi ayarları ile ilgileniyorum.

• quote:

bnm ürün gümrüğe takıldı inş. ekstra bişi çıkma çünkü DHL dedi ki biz sizin yerinize herşeyi lhalledicez dedi

Geçmiş olsun. Forumdan ilk takılan kinect sizinki sanırım. Canınızı sıkmayın olmadı geri yollar yenisini sipariş edersiniz.

O değil de amazon artık gümrük sorunu çıktığı için Türkiye gönderimlerini kapamaz umarım.
  • quote:

abi benimde 21 ocakta istanbuldaydı benimki takıldı seninki geçmiş abi işte kısmet nasip işi yaw
  • quote:

quote:

abi benimde 21 ocakta istanbuldaydı benimki takıldı seninki geçmiş abi işte kısmet nasip işi yaw

Alıntıları Göster
    bu arada thorondor06 sağol abi eksik olma.ilk bnm kinect takıldı.DHL herşeyi biz halledicez siz bi kaç evrak hazırlayın dedi bakalım bekliyorum bi de araya hafta sonu girdi sabredemiyor insan...

• quote:

bu arada thorondor06 sağol abi eksik olma.ilk bnm kinect takıldı.DHL herşeyi biz halledicez siz bi kaç evrak hazırlayın dedi bakalım bekliyorum bi de araya hafta sonu girdi sabredemiyor insan...

Alıntıları Göster
    Hepsiburada.com Kinect 600 tlye satıyor bu kadar fırsatçılık olmaz ya

http://www.hepsiburada.com/Liste/xbox-kinect/ProductDetails.aspx?productId=oyunmakkinetic&categoryId=33000467

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePs3 -- 22 Ocak 2011; 12:59:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BluePs3

http://www.hepsiburada.com/Liste/xbox-kinect/ProductDetails.aspx?productId=oyunmakkinetic&categoryId=33000467

Alıntıları Göster
    Yuh. XBOX bile 450 lirayken adamlar kinecte 600 lira fiyat çekmişler. Bu nedir ya

• quote:

Orijinalden alıntı: thorondor06

Yuh. XBOX bile 450 lirayken adamlar kinecte 600 lira fiyat çekmişler. Bu nedir ya

Alıntıları Göster
    Aralın işleri işte yazıklar olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: BluePs3

Alıntıları Göster
    harbiden öyle yaw 600 lira vay anasını ya

• quote:

quote:

Şuan baktım benimki 22 ocakta istanbula gelmiş saat 8 gibi ... Saat 9 dada " Gümrük çekim işlemleri tamamlandı ISTANBUL - TURKEY " yazıyor.Saat 12 gibi de " Gönderi dağıtılmak üzere DHL acentası’na yönlendirildi . Dağıtım bilgisi bekleniyor " bilgisi bulunuyor. Benimkinde bi sıkıntı yok gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: StubB

quote:

quote:

Şuan baktım benimki 22 ocakta istanbula gelmiş saat 8 gibi ... Saat 9 dada " Gümrük çekim işlemleri tamamlandı ISTANBUL - TURKEY " yazıyor.Saat 12 gibi de " Gönderi dağıtılmak üzere DHL acentası’na yönlendirildi . Dağıtım bilgisi bekleniyor " bilgisi bulunuyor. Benimkinde bi sıkıntı yok gibi

Alıntıları Göster
    arkadaşlar gerçekten şaşırılacak bir şey Amazon.de den aldığım kinect kargoya verildikten 24 Saat içimde geldi. Siparişi Perşembe saat 23te verdim. Ertesi gün kargolandı. Bugün ise elime ulaştı. Kargo dahil 263TL tuttu. Yani Türkiyedeki kargo şirketleri ve PTT dahil böyle ilgi yok. Adamlar gerçekten paranın hakkını veriyor. Bu arada kinect mükemmel bir alet. Gerçekten move'a yazık olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: goku2

arkadaşlar gerçekten şaşırılacak bir şey Amazon.de den aldığım kinect kargoya verildikten 24 Saat içimde geldi. Siparişi Perşembe saat 23te verdim. Ertesi gün kargolandı. Bugün ise elime ulaştı. Kargo dahil 263TL tuttu. Yani Türkiyedeki kargo şirketleri ve PTT dahil böyle ilgi yok. Adamlar gerçekten paranın hakkını veriyor. Bu arada kinect mükemmel bir alet. Gerçekten move'a yazık olmuş.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar siparişi veriyorumda ödemenin yapıldığını nasıl anlıyoruz.
    Ödemeniz alınmıştır gibi bir yazı mı gönderiyorlar. Kredi kartım yurtdışına kapalıymış onu açtırdım tekrar sipariş verdim ama ödeme yapıldımı anlamadım nasıl anlıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: sezerbaris

Ödemeniz alınmıştır gibi bir yazı mı gönderiyorlar. Kredi kartım yurtdışına kapalıymış onu açtırdım tekrar sipariş verdim ama ödeme yapıldımı anlamadım nasıl anlıyoruz

e-mail de fatura geliyor. Zaten parayı hemen çekiyorlar çünkü genelde 24 saatte yolluyorlar.
  • quote:

quote:

e-mail de fatura geliyor. Zaten parayı hemen çekiyorlar çünkü genelde 24 saatte yolluyorlar.

Alıntıları Göster
    amazon.de den sipariş verdim. Ürün kargo dahil 112.29'a gelecek. tahmini varış zamanı olarak 1 şubat deniyor. Normal standart kargo ile geliyor DHL'in.. Almanyadan Türkiye adresi ile sipariş verildiğinde MwSt. ( KDV ) düşüyor normalde 126 EUR civarındaydı.. kargo hariç.

Zwischensumme: EUR 106,29
    Verpackung & Versand: EUR 6,00
    -----
    Gesamtsumme ohne MwSt.: EUR 112,29
    Umsatzsteuer: EUR 0,00
    -----
    Summe: EUR 112,29
    -----
    Gesamtsumme für diese Lieferung: EUR 112,29

• Benim kinectde Leipzig de, ne Zamana gelir acaba
  • quote:

quote:

Selam şimdi internet şubesine girdim orada para ödeme provizyonda bekleyen işlemler olarak görünüyor ne demek bu para çekilmiş mi yani
  • quote:

quote:

quote:

Selam şimdi internet şubesine girdim orada para ödeme provizyonda bekleyen işlemler olarak görünüyor ne demek bu para çekilmiş mi yani

Alıntıları Göster
    bende sipariş vermek istiyorum ama acaba gümükte takılır mı diye aklıma takıldı

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.