Şimdi Ara

Kinect alacağım ama bir sorun var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kinect almak istiyorum ben ama türkiyede fiyatlar pahalı . Amazondan alacağım ama bir kaç sorum var :
    1- Kaç günde elime ulaşır ?
    2-Gümrüğe takılrı mı ?
    a-Takılırsa nasıl alırım ?
    b-Takılmaması için ne yapmalıyım ?
    3-Kaç tl tutar kargo ?

Bir de bende xbox 2007 model arcade var ben ona fw attrıp korsan oynamak istiyorum (kinectle) , yeni model (elit 2009, xbox s , arcade 2009 ) almak istiyorum en uygunu hangisi olur nerden alırım birde ? (online oynayacağım 2. xbox ta )

• Ana konu var oraya yazsaydın ya.
  • ana konu dediğin bu mu ? " Kinect Temin Etme Konusu - Kinect kullanıcıları MSN Grubu açıldı"
  • quote:

Orijinalden alıntı: korik01

Arkadaşlar kinect almak istiyorum ben ama türkiyede fiyatlar pahalı . Amazondan alacağım ama bir kaç sorum var :
    1- Kaç günde elime ulaşır ?
    2-Gümrüğe takılrı mı ?
    a-Takılırsa nasıl alırım ?
    b-Takılmaması için ne yapmalıyım ?
    3-Kaç tl tutar kargo ?

Bir de bende xbox 2007 model arcade var ben ona fw attrıp korsan oynamak istiyorum (kinectle) , yeni model (elit 2009, xbox s , arcade 2009 ) almak istiyorum en uygunu hangisi olur nerden alırım birde ? (online oynayacağım 2. xbox ta )

bende amazondan istedim
    1-pazartesi spariş ettim cuma sabah 8 de gelimdeydi(güneydoğu bölgesindeyim yoksa perşembe falan gelirdi)
    2-benimki ve birçok amazondan spariş eden arkadaşınki takılmadı nasip kısmet işi ama 200 doları geçmeyen fatura ile takılmaz.hediye paketi falan yaptırtma normal pakette gelsin adamlar işkillenmesin.
    3-toplam 275 tl işte kinect+kargo

benimde xbox 2008 model kinect ile kullanıyorum sorunsuz.online oynamak için istersen bir seferden slim al kafan rahat eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Ana konu var oraya yazsaydın ya.

orayada yazmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Kara.

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Ana konu var oraya yazsaydın ya.

orayada yazmış

Ana konu olduğunu bilmiyordum özür dilerim .
  • Yaz hocam

Hot tamale hot tamale hot tamale
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.