Şimdi Ara

'elmalihome.com' nasıl bilirsiniz? fiyatları çok uygunda :?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elmalihome.com nasil bir site guvenilir mi? daha once alisveris yapan oldumu? teknik servisi nasil bilen var mi? istanbul disinda ANKARADA GERÇEK TEKNIK SERVISI VARMI? bilenler bilgilendirirse bizi cok sevinirim....

garanti şartlari nedir? ölü pixele nasil garantileri var ?

fiyatlari cok uygun gibi ama NASIL Bilirsiniz?

• Paralel İthalatsa uzak durun,Paralel İthalat ürünü yaşadığınız şehirde muhatap full yetkili servisleri varsa alın !

Aksi takdirde arızada,asıl konumları neredeyse oraya kargo ile yollarlar !
  • anlasilan kimse alisveris yapmamis buradan ama fiyatlari guzel lakin teknik servis destegi ? soru isareti....
  • Barış347,anlaşılan 2. İB vakası ile karşı karşıya kalabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 12 Aralık 2010; 21:16:11 >
  • Barış kusura bakma ama Ankara dışı almıycam dedin hala kaşınıp duruyosun

Realgs doğru diyor.Şimdi durduk yere 2. İB vakası yaşama
  • Kaşınmak falan dedim ama yanlış anlama sakın haa. Kötü niyetle demedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReJim
    Kaşınmak falan dedim ama yanlış anlama sakın haa. Kötü niyetle demedim

haklisiniz walla ,fiyatlarinin cazibesi gözümü boyuyor ben ankarada MEDİAMARKT,ELECTROWORLD,teknosa dan kampanya takip edeyim yine başıma iş almayayım ;). sağolun gercekten ....
  • İşin ilginci sorduğun yer Nazilli Aydın'da bir vestel bayii.
    http://www.elmalihome.com/asp/contact.asp
    Sattığı ürünün orjini nedir belli değil, muhtemelen paraleldir ama hangi firmanın paraleli işte o belli değil.
  • ben dün Led TV aldım Elmalıdan. hiç bir sorun yaşamadım. Tavsiye edebileceğim bir site. Yanlız, ürünü stokta görüp te hemen ödeme yapmayın, önce arayın. Bir de, benim sorduğum ürün stokta yoktu, 1 günde tedarik edip gönderdiler. Fiyatları gerçekten çok iyi. Mal elinize geçinceye kadar da arayıp bilgilendiriyorlar.
  • bir malın fiyatı diğerlerinden çok ucuzsa bence uzak durulmalı
  • paralel ithialat olma şansı çok yüksek dikkat etmek lazım paralel ithalat olup servisi iyi olanda var ama bu site ilegili hiçbir detay yok garanti hakkında en güzeli telefonla sormak olabilir ama yanıltıcı bilgide verebilirler.
    ürünü satın alıp bilgisi olan birileri olsa iyi olur.
  • parale ithalat, zaten benim aldığım model sadece bu yolla tedarik edilmiş. neticede aynı fabrikada üretilen mal. kişilerin tercihine kalmış bir şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: agtr
    parale ithalat, zaten benim aldığım model sadece bu yolla tedarik edilmiş. neticede aynı fabrikada üretilen mal. kişilerin tercihine kalmış bir şey

hangi urunu aldiniz acaba? firma ile iliskiniz varmis gibi geliyor yazdiklarinizdan.... faturasi yollanmistir elbette aldiginiz urunun,bi resmini cekip buraya koyabilirmisiniz?
  • valla firmayı ne tanırım ne bilirim. ne de buralarda firma reklamı yapma gibi bir merakım var. forum başlığında sormuşlar, buradan mal alan var mı diye, ben de oradan 55c8790 aldım. dün geldi tv. bir sürü de resmini çektim.
  • tmm diger konuya yazdiginiz yaziyi okudum 55c8790 aldiginizi yazmisiniz... iyi cesaret etmisiniz ,pek adi duyulmamis bir yerden onca parayi verip almak .... ama tv niz gelmis ,guzel haber.... acaba icinden cikan belgekerde veya faturasi kimin adina kesilmis,hangi firma garantisi ile yollanmis?

bi kac resim ekleyebilirmisin? bende o modeli dusunuyom ankarada bulabilirsem uygun fiyatli alacam insallah.... sen kaca aldin ? taksitlimi?
  • Ürünler distribütör garantisi altında değilse yarı yarıya da verseler alınmaz. Öyleyse aman uzak kalsın...
  • ben aslında 3.5 milyarlık bir led lg alacaktım. internetten ürünü beğendim. bir de şu ürünü görelim diye teknoloji mağazalarını gezerken, 3d tv demolarını beğendim. 40 inç civarı 3d led alma planları yaparken, keşke daha büyük ekran alsaydım diye hayıflanan yorumcuları gördüm ve onlara hak verdim. valla ne yalan söyleyeyim, faturası zarf içinde geldi, montun cebine koydum, daha açmadım. ama bakar yazarım kim kesmiş diye.
    ben 6500 Tl ye aldım, kredi kartı tek çekim. 10 küsür resim çektim, ama pc ye aktarma fırsatım olmadı. 5 dakikalık iş diyen olabilir ama TV için stand aldım, onun montajı, TV nin montajı, TV nin ayarı derken fırsat bulamadım
    ben bu ürünü almadan önce, LG lx9500 ve sony 55x810 u gördüm, ama bunu sadece internetten görebildim. cihaz olarak görüntüsü de çok şık. şu an tek eksiğim wifi için dongle, onu da 1-2 gün içinde ebayden sipariş edicem

• şu an nazilliden yazıyorum.elmalı ticaret ilçemizde distribütör malları satıyor.yanlış bilgilendirme olmasın.ama bende samsung 40c6000 i vatan bilgisayardan aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurkan09
    şu an nazilliden yazıyorum.elmalı ticaret ilçemizde distribütör malları satıyor.yanlış bilgilendirme olmasın.ama bende samsung 40c6000 i vatan bilgisayardan aldım.

nurkan09

elmali ticaret nedir? nasil boyle piyasa fiyatinin altina satabiliyorlar? servis garantisi olarak kiminle calisiyorlar,yoksa istanbuldaki dogubank gibi "garantisi biziz " mi diyorlar? :)

bizlerle paylasirmisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris347 -- 14 Aralık 2010; 20:23:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris347

quote:

Orijinalden alıntı: nurkan09
    şu an nazilliden yazıyorum.elmalı ticaret ilçemizde distribütör malları satıyor.yanlış bilgilendirme olmasın.ama bende samsung 40c6000 i vatan bilgisayardan aldım.

nurkan09

elmali ticaret nedir? nasil boyle piyasa fiyatinin altina satabiliyorlar? servis garantisi olarak kiminle calisiyorlar,yoksa istanbuldaki dogubank gibi "garantisi biziz " mi diyorlar? :)

bizlerle paylasirmisin?

tabiki.öncelikle beyaz eşya ve mobilya üzerine çalıştıklarını belirtmek isterim.distiribütör ve firma garantili olarak 2 çeşit garanti verebiliyorlar.kendilerinde teknik servis yok sadece satış üzerine çalışıyorlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.