Şimdi Ara

OLMAZSA OLMAZ ONLINE(E-3G) OYUN: 'Lucky Clan Arcade Pool Online'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Iphonu elimden düşürmeyen tek oyunu paylaşmak istedim:

Sadece wifi değil, E ve 3G ile de son derece hızlı ve sorunsuz çalışıyor.

Oyun çok pratik ve gerçeğe çok yakın. Çok hızlı login olunuyor. (Birçok bilardo denedim bence bu en iyisi)

Puanını artırma çabası ve oynarken muhabbet edebilme, insanda bağımlılık yapıyor...

Dünyanın dörtbir yanından insanlarla bilardo ve sohbet, gerçekten çok eğlenceli...

Not: oyun installous da mevcut. search bara yazıp aratırsanız, ilk başta çıkmıyor ama ilerki sayfalarda var.

http://www.iphoneclan.com/arcade_pool_online/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allaturcha -- 10 Aralık 2010; 14:32:17 >

• görseller...

Apple iPhone X 256GB
    Apple Macbook Pro (15") + Touchbar (1TB)
    iPhone 4 Foto-Video-Anten İncelemem
  • Teşekkür ederim allaturcha

sayende elimde 4 tane itunes ile senkranizasyon olurken determine olan iphone 4 var...

hepsi bu arcade pool denilen oyunu yükleyince oldu.

nasıl olacak şimdi bana açıklarmısın????
    www.segmenoglu.com

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pek muhterem "elma"cı gökhan kardeşim; herşeyi biliyonda bunumu beceremedin! Hiç yakıştıramadım, senin gibi bir hackintosh'a

Çözüm çok basit, uygulamaları, itunes ile değil installous ile atacakasın telefona... itunes belasına fazla bulaşmayacaksın... online oyun neymiş göreceksin...
    Maharet elmayı yemekte değil, elmanın kurdu olabilmek...

Orijinalden alıntı: Erasmus78

International Snooker'ı tek geçerim.

Oyunu kurdum ve sadece 5 dk tuttum telefonda...
    Arcade pool ile yakından uzaktan alakası yok. Sadece iksindede bilardo topu var.
    Snooker da online yok bikere, ayrıca atış yaparken beyazın çarpacağı topun istikametini göstermesi de oyunu basitleştirmiş. yani kaçırma ihtimali yok. heyecan yok.

Arcade pool u denemeden lütfen yorum yapmayın. Ben hepsini denedim, daha iyisi yok. Hatta daha iyi başka online oyuna rastlamadım. Varsa önerin lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: seroo

yahu şu appstore da adam akıllı keyifle oynanacak 3 top (karambol ya da 3 bant oynanacak bir bilardo oyunu yok mudur acep??

Şu 3 topu niye adamdan saymazlar anlamam, sok deliğe bitir topları şeklindeki uyduruk Amerikan bilardosundan çok daha zevkli bence (snooker'dan bahsetmiyorum,o dehşet birşey)
    Milli his ile dil arasındaki bağ çok kuvvetlidir. Dilin milli ve zengin olması, milli hissin gelişmesinde başlıca etkendir. Türk dili, dillerin en zenginlerindendir. Yeter ki, bu dil şuurla işlensin. Ülkesini, yüksek bağımsızlığını korumasını bilen Türk milleti, dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır....M.K.Atatürk
  • power snooker ı tavsiye ederim,ipad içinde uyumlu

Orijinalden alıntı: allaturcha

Oyunu kurdum ve sadece 5 dk tuttum telefonda...
    Arcade pool ile yakından uzaktan alakası yok. Sadece iksindede bilardo topu var.
    Snooker da online yok bikere, ayrıca atış yaparken beyazın çarpacağı topun istikametini göstermesi de oyunu basitleştirmiş. yani kaçırma ihtimali yok. heyecan yok.

Arcade pool u denemeden lütfen yorum yapmayın. Ben hepsini denedim, daha iyisi yok. Hatta daha iyi başka online oyuna rastlamadım. Varsa önerin lütfen...

Snooker ile 9 topu veya diğer delikli bliardo oyunlarını birbirine karıştırmayalım bence. Snooker'da amaç topları deliğe sokmak değildir. Sadece bunu bilin yeter şimdilik...
  • Apple storeda bulunan adam gibi bir snooker app i var mı?
  • billiards HD'yi buldum.. 3 top bilardo oynanıyor ama biraz oynanışı garip..ben hep "billard" diye arama yapıyormuşum meğer "billiard" imiş doğrusu ingilizcem de iyidir aslında ama..

Orijinalden alıntı: bobita

quote:

Orijinalden alıntı: seroo

yahu şu appstore da adam akıllı keyifle oynanacak 3 top (karambol ya da 3 bant oynanacak bir bilardo oyunu yok mudur acep??

Şu 3 topu niye adamdan saymazlar anlamam, sok deliğe bitir topları şeklindeki uyduruk Amerikan bilardosundan çok daha zevkli bence (snooker'dan bahsetmiyorum,o dehşet birşey)

Bende herzaman 3 top oynardım gerçekte; Ama arcade sayesinde, amerikanında oldukça eğlenceli olduğunu gördüm. Birde amerikan daha heyecanlı, amaç net: kim siyahı önce sokarsa oyunu kazanır. Ama 3 topta okadar net bir durum yok. yaptığın sayı kadar puan kazanırsın, oyunda bir müddet sonra biter. (Tamam falso, bilardonun büyük bir parçası ve maalesef arcadede yok.) Hele amerikanda çamura yatma varki, çok eğlenceli. Tecrübe kazandıkça, nasıl seriye giderimi düşünmekte, çok hoş oluyo. (Gerçi seriyi düşünürken, asıl atışı kaçırdığım çok oldu ama...:) oynarken yazışmada çok pratik. Heleki, oyun sırasında türklere küfreden amerikalıları yenmek müthiş oluyor...
    Ben iddialıyım: arcade en iyisi! (şimdilik)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.