Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (351. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
753.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

On March 11, iOS 4.3 will be in the hands of iPhone, iPad and iPod touch users around the world. iOS 4.3 adds even more features to the world’s most advanced mobile operating system including faster Safari mobile browsing performance with the Nitro JavaScript engine, iTunes Home Sharing, enhancements to AirPlay, and Personal Hotspot.
    Get your apps ready today with iOS 4.3 GM seed and SDK GM seed now available from the iOS Dev Center. Be sure to update your iPad apps so they take advantage of iPad 2 features including the powerful Apple A5 chip, built-in front and rear cameras, and gyroscope. Update, test, and submit your apps now so they can be ready when iOS 4.3 arrives to millions of users.
    We recently announced that we have paid developers over $2 billion from sales of their apps on the App Store, and we'd like to take this opportunity to thank you for your tremendous support of the iOS platform. Together we have created the world's best software ecosystem.

Pre-release software, including information about pre-release software, is Apple Confidential Information and is subject to the terms of your iOS Developer Program License Agreement. Unauthorized distribution or disclosure of Apple Confidential Information is prohibited.
    TM and copyright © 2011 Apple Inc. 1 Infinite Loop, MS 83-DM, Cupertino, CA 95014.
    All Rights Reserved / Keep Informed / Privacy Policy / My Apple ID
    You are receiving this email because you are an iOS Developer Program member who is opted-in to receive marketing or technical information. If you would prefer not to receive future communications from Apple Developer you may unsubscribe.

• quote:

Orijinalden alıntı: huxi

Gm yayinlandi hayret herkes yayinlanmaz dedi bir kacimiz haric.
    Peki arkadaslar gm versiyona unlock cikarttiklari oldumu bu insafsiz dev team
    selamlar arkadaşlar bende 4.1 02.10.04 bb unlock bekleynlerdenim ekimden beri bekliyorum yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ama sanki ben başa döndüm cydia da bir program yüklerken cydia silindi nasıl geri getirebilirim jailbreak yaptım ama geri gelmedi version u yükseltirsem 4.2 bb lı olucam bir 6 ay daha beklemek istemiyorum cydia yı bir şekilde geri almanın yolu varsa bi yardımcı olursanız iyi olur yaaa ((
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Orijinalden alıntı: Schwadorf
    4.3 gm de yayınlandı.

Asil simdi Gm cikmadan 4.3 relase edildiy enlere kapak oldu

Onu diyenler bol keseden sallayanlar.
    GM sürümü çıkmadan yeni sürüm yayınlanması çok saçma olur ki zaten olmaz öyle birşey.
    Program yayıncıları eski sürüme uyumlu uygulamalarını yeni sürüme uydursun diye çıkıyor bu GM.

Ya ne fark eder arkadaşlar tamam işte en geç 11 martta 4.3 çıkıyor ne fark eder gm çıkmış çıkmamış. Siz unlocka hazırlayın kendinizi,simler kesilsin bakalım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: karmateque

quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Orijinalden alıntı: Schwadorf
    4.3 gm de yayınlandı.

Asil simdi Gm cikmadan 4.3 relase edildiy enlere kapak oldu

Onu diyenler bol keseden sallayanlar.
    GM sürümü çıkmadan yeni sürüm yayınlanması çok saçma olur ki zaten olmaz öyle birşey.
    Program yayıncıları eski sürüme uyumlu uygulamalarını yeni sürüme uydursun diye çıkıyor bu GM.

Ya ne fark eder arkadaşlar tamam işte en geç 11 martta 4.3 çıkıyor ne fark eder gm çıkmış çıkmamış. Siz unlocka hazırlayın kendinizi,simler kesilsin bakalım :)

Alıntıları Göster
    simleri ilk aldğm gün kestim hemde ya bir sorum olucak şuanda ben 4.1den cydia yı sildim nasıl geri getiricem

• quote:

Orijinalden alıntı: nokanun
    simleri ilk aldğm gün kestim hemde ya bir sorum olucak şuanda ben 4.1den cydia yı sildim nasıl geri getiricem

Redsn0w ile sadece "install cydia" yap. Bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cturna

11 mart da net olarak 4.3 geliyor hadi geçmiş olsun bize

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bilgisizliğimi maruz görün.bazı arkadaşlar 4.3 sürümünün unlock u hazır guncelleme cıktıgında unlock ta cıkacak yazmıslar bundan nasıl emın olabılıyorlar merak ettım.ben hala piyasadakı yokluk sebebıyle bı 16 gb alamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren35fb
    arkadaşlar bilgisizliğimi maruz görün.bazı arkadaşlar 4.3 sürümünün unlock u hazır guncelleme cıktıgında unlock ta cıkacak yazmıslar bundan nasıl emın olabılıyorlar merak ettım.ben hala piyasadakı yokluk sebebıyle bı 16 gb alamadım

Dostum neresinden başlayıp anlatılır şimdi bilmiyorun, sen en iyisi mi şöyle bi en son 20-30 sayfayı oku o zaman anlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nokanun

selamlar arkadaşlar bende 4.1 02.10.04 bb unlock bekleynlerdenim ekimden beri bekliyorum yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ama sanki ben başa döndüm cydia da bir program yüklerken cydia silindi nasıl geri getirebilirim jailbreak yaptım ama geri gelmedi version u yükseltirsem 4.2 bb lı olucam bir 6 ay daha beklemek istemiyorum cydia yı bir şekilde geri almanın yolu varsa bi yardımcı olursanız iyi olur yaaa ((

6 ay daha beklemezsin 4.2'ye yükselliğinde çünkü çıkacak unlock 4.1 4.2.1 ve 4.3 için çıkacak. Yani bütün versiyonları kapsayacak. Ama yinede bir kaç kişiden benle aynı yanıtı vermesini bekle işi yapmadan önce ne olur ne olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: huxi

Apple dan bana gelen mail

On March 11, iOS 4.3 will be in the hands of iPhone, iPad and iPod touch users around the world. iOS 4.3 adds even more features to the world�s most advanced mobile operating system including faster Safari mobile browsing performance with the Nitro JavaScript engine, iTunes Home Sharing, enhancements to AirPlay, and Personal Hotspot.
    Get your apps ready today with iOS 4.3 GM seed and SDK GM seed now available from the iOS Dev Center. Be sure to update your iPad apps so they take advantage of iPad 2 features including the powerful Apple A5 chip, built-in front and rear cameras, and gyroscope. Update, test, and submit your apps now so they can be ready when iOS 4.3 arrives to millions of users.
    We recently announced that we have paid developers over $2 billion from sales of their apps on the App Store, and we'd like to take this opportunity to thank you for your tremendous support of the iOS platform. Together we have created the world's best software ecosystem.

Pre-release software, including information about pre-release software, is Apple Confidential Information and is subject to the terms of your iOS Developer Program License Agreement. Unauthorized distribution or disclosure of Apple Confidential Information is prohibited.
    TM and copyright © 2011 Apple Inc. 1 Infinite Loop, MS 83-DM, Cupertino, CA 95014.
    All Rights Reserved / Keep Informed / Privacy Policy / My Apple ID
    You are receiving this email because you are an iOS Developer Program member who is opted-in to receive marketing or technical information. If you would prefer not to receive future communications from Apple Developer you may unsubscribe.

Kısaca uygulama geliştiricilere kendinizi 4.3 e hazırlayın demiş benim anladığım kadarıyla

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: leo

quote:

Orijinalden alıntı: eeosman

quote:

Orijinalden alıntı: timucin670

iPhone 4 ün piyada makul fiyatlarda satılabilmesi için 4.3 ün çıkıp unlockların salınması gerekiyor du . Ki oldu 4.3 çok yakın ve göreceksiniz ki 4.3 tek sonra Lock lar ın satışında patlama olup ardından apple tcell in fiyatları 1 ay içerisinde düşecektir. Sabreden ermiş arkadaşlar . Sonuçta ucuz fiyata aldım hiç çoktan x3 fiyatına almaktan iyiydi ne oldu biraz bekledik o zamanda geldi geçti :)

Hocam ucuz da olsa i4 almak doğru değil bu saatten sonra. A5 işlemci tanıtıldı ki bu gelecek iPhone'un da işlemcisi. iPhone4 1 yıllık ömrünün 8 ayını bitirdi. Kaldı 4 ay yenisi için. Bu 4 ay unlock için beklenen 5 aydan daha beklenilesi.

Sen 5 i bekle kardes, sonra 5 icin jb ve unlock u beklerken de cok eglenirsin

Hani siz daha unlock bekleyin ben Haziranda iphone 5 alcam diyenler vardı ya onları da unutmamak lazım :-)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar 4.3 ün çıkış haber, ile birlikte shsh kaydı için zaman da azalmaya başladı. Unlock ile ilgili değil sorum ama mazur görün bi sorum olucak. 3-4 gün önce iphone 4 4.2.1 jb yaptım sonra cydia'da make my life easier dedim fakat o günden beri has a pending tss request diyor ve hala onaylamadı bunun üzerine umbrella ile shsh kaydı aldım biraz önce 4.3b ve 4.2.1 için aldım ve bilgisayarıma da kaydettim ama cydia nın ana ekranında hala aynı yazıyı görüyorum "has a pending tss request" bu bir problem midir?
    Teşekkürler

• EE ne zmanmış açıklandımı unlock vs... tarzı soru sorunlar için söylüyorum
    Martın 11 inden sonra 2 ihtimal var
    1.02.10.04 - 3.10.01 bb lerine sahip olanlar için ultrasn0w un yeni sürümü yayınlanır biz unlock eder kurtuluruz
    2.Dev team açıklama yapar (veya yapmaz) 4.3 ile gelen yeni baseband i ultran0w a ekledikten sonra yayınlıcaz derler bekleriz biraz daha sonra yayınlanır kurtuluruz

bide bunlar dışında önce 1. seçeneği yapıp sonra ultrasn0w u update ederler yani sadece ekleme yaparlar hem biz beklemekten kurtuluruz hemde onlar 3 bb ide çözmüş olurlar Ama sakın 4.3 çıktı onun basebandinide çözüyorlar diye 4.3 e yükseltmeyin çünkü 4.3 ün jailbreaknin ne olcağı ne zman çıkıcağı açığın kapatılıp kapatılmadığı belli değil

daha fazlada ne zman çıkıcakmış diye sormazsanız güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: typhoon41
    nerede bizim gm çıkmadan 4.3 çıkmaz diyen hıyarlarımız.....
    adam eline iphone almamış ahkam kesmekte 1 numara.....
    memleketimden insan manzaraları......
    ölücüler...mezarcılar.....

4.3 GM çıktı, kabullen artık 1 numaralı hıyarın sen olduğunu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdelta

quote:

Orijinalden alıntı: typhoon41
    nerede bizim gm çıkmadan 4.3 çıkmaz diyen hıyarlarımız.....
    adam eline iphone almamış ahkam kesmekte 1 numara.....
    memleketimden insan manzaraları......
    ölücüler...mezarcılar.....

4.3 GM çıktı, kabullen artık 1 numaralı hıyarın sen olduğunu...

Şimdiye kadar acaba GM sonrasında unlock çıkartmışlarmı bilgisi olan varmıdır arkadaşlar ???
  • Slm benim anlamadığım konu 4.3 deki basebandi nasıl deniyecekler basebandi denemeleri için önce jb yapmak gerekmez mı Apple jb açığını kapattıklarını söylüyorlardı nasıl ekliyecekler ultrasnow a ben anlamış değilim eğer jb yi de bekletirlerse yandık
  • quote:

Orijinalden alıntı: musakilic

Slm benim anlamadığım konu 4.3 deki basebandi nasıl deniyecekler basebandi denemeleri için önce jb yapmak gerekmez mı Apple jb açığını kapattıklarını söylüyorlardı nasıl ekliyecekler ultrasnow a ben anlamış değilim eğer jb yi de bekletirlerse yandık
    @nokanun
    Daha önceki mesajda yazıldığı gibi Redsnowla sadece cydia install yapabilirsin. Ya da istersen benim yaptığım gibi BB yükseltmeden Snowbreeze ile 4.2.1'e geçiş yapıp tekrar sandalye çekip BB kardeşliğinde beklemeye devam edebilirsin.
    Snowbreeze İle Baseband Yükseltmeden 4.2.1
    Az kaldı az

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Hala yarın için beklentisi olan arkadaşlar var.

Arkadaşlar defalarca söylendi hala anlamıyorsunuz. GM sürümü çıkmadan 4.3 beklemeyin çünkü çıkmayacak! Yarın iPad tanıtılacak iyi güzel. Fakat dağıtıma tanıtılır tanıtılmaz başlanacak mı sanıyorsunuz? Dağıtılacağı sıralarda yeni versiyon çıkar büyük ihtimalle.

Boşu boşuna yarın da beklenti içine girip akşam 8 olduğunda gelip buraya millete saydırmayın.

Yukaridaki Yilmaz kardesimizin 2 Mart sabah saat 1.16 da attigi mesaj. Herkesin tamamen GM cikmadan 4.3 cikacagina inandigi bir ortamda gm cikmadan 4.3 un cikmayacagini sonuna kadar savundu, hakliymis, Hakkini verelim burdan hocam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leo -- 4 Mart 2011; 10:32:56 >

• Şu aşamada gm çıkmış çıkmamış çok farketmez, konuda esas olan 4.3 ve akabinde çıkacak unlocktır. Daha fazla bu mevzuları uzatıp kalabalık yapmaya gerek yok bence, bunun için birbirine kötü şeyler söylemeye hele hiç gerek yok. Haftaya pazar da sunday fun day olcak mı bakalım, onun derdine düşelim biz.
  • quote:

Şu aşamada gm çıkmış çıkmamış çok farketmez, konuda esas olan 4.3 ve akabinde çıkacak unlocktır. Daha fazla bu mevzuları uzatıp kalabalık yapmaya gerek yok bence, bunun için birbirine kötü şeyler söylemeye hele hiç gerek yok. Haftaya pazar da sunday fun day olcak mı bakalım, onun derdine düşelim biz.
    hala bekliyenleri tebrik ederim sabrinda dolayi ama 4.3 de balon olmasin 4.2.1 gibi hos insallah olmaz ama ipler apple elinde cikartin derse UL yi tamamdir yok cikarmayin derse IP4 ler ipod devam veya viber uzerinden konusmaya :)
  • Benimde cydia ana ekranında aynısını yazıyor. Tinyumbrella 64 bit de calısmadığı için ordan shsh kaydı alamadım bir sorun yaratırmı acaba ilerde ?
    quote:

Orijinalden alıntı: theohyes

Arkadaşlar 4.3 ün çıkış haber, ile birlikte shsh kaydı için zaman da azalmaya başladı. Unlock ile ilgili değil sorum ama mazur görün bi sorum olucak. 3-4 gün önce iphone 4 4.2.1 jb yaptım sonra cydia'da make my life easier dedim fakat o günden beri has a pending tss request diyor ve hala onaylamadı bunun üzerine umbrella ile shsh kaydı aldım biraz önce 4.3b ve 4.2.1 için aldım ve bilgisayarıma da kaydettim ama cydia nın ana ekranında hala aynı yazıyı görüyorum "has a pending tss request" bu bir problem midir?
    Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: larry2008

hala bekliyenleri tebrik ederim sabrinda dolayi ama 4.3 de balon olmasin 4.2.1 gibi hos insallah olmaz ama ipler apple elinde cikartin derse UL yi tamamdir yok cikarmayin derse IP4 ler ipod devam veya viber uzerinden konusmaya :)

Alıntıları Göster
    Bir sorum olacaktı; 11 martta gelicek 4.3 unlockta umarım en geç 2-3 güne gelir.
    Şimdiden Jb yapayımmı yoksa unlock çıkınca 2sini birmi yapayım çünkü bildiğim kadarıyla Jb yapmadan unlock yapılmıyor...
  • 
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.