Orijinalden alıntı: Xtype34 @tuner106 tweeter hesabımı veriyim ordan takip et istersen :) iyi takip etmiyosun beni. bi tane aldım abim aldı benden. bitane daha aldım iş arkadasım aldı bende cihazsız kaldım. daha öncede satısa koymustum ama satmaktan vazgectim. simdide kendim icin aldım. artık konusma istersen ha.? yada cok onusmak istiyosan cok ateşli heyecanlıysan gel ofisime konusalım olurmu
Way be ne delikanli adammissin ya. Ne konuscaksan ozelden yazarsin. Gel ofisime ne demek? Konusma tarzindan belli senin nasi biri oldugun, daha fazla cevap yetistirmiyecegim sana. Varsa bi gelisme unlock la alakalı paylasirsin, onun disinda "yok siz ergensiniz" , "yok 3 tane aldim, 5 tane sattim" gibi muhabbetlerini kimse okumak zorunda degil. İnsanlar buraya geyik yapmaya degil gelismeleri takip etmeye gelior. Lutfen daha cok uzatip kendini rezil etme eger kendine saygin varsa.
quote:
Orijinalden alıntı: tuner106
quote:
Orijinalden alıntı: Xtype34 @tuner106 tweeter hesabımı veriyim ordan takip et istersen :) iyi takip etmiyosun beni. bi tane aldım abim aldı benden. bitane daha aldım iş arkadasım aldı bende cihazsız kaldım. daha öncede satısa koymustum ama satmaktan vazgectim. simdide kendim icin aldım. artık konusma istersen ha.? yada cok onusmak istiyosan cok ateşli heyecanlıysan gel ofisime konusalım olurmu
Way be ne delikanli adammissin ya. Ne konuscaksan ozelden yazarsin. Gel ofisime ne demek? Konusma tarzindan belli senin nasi biri oldugun, daha fazla cevap yetistirmiyecegim sana. Varsa bi gelisme unlock la alakalı paylasirsin, onun disinda "yok siz ergensiniz" , "yok 3 tane aldim, 5 tane sattim" gibi muhabbetlerini kimse okumak zorunda degil. İnsanlar buraya geyik yapmaya degil gelismeleri takip etmeye gelior. Lutfen daha cok uzatip kendini rezil etme eger kendine saygin varsa.
ha şöyle. sus artık yeter rahatsız ettigin. hadi bak keyfine tek kelime daha yazma bana.
quote:
Orijinalden alıntı: yasinaka
quote:
Orijinalden alıntı: karmateque
quote:
Orijinalden alıntı: leo
quote:
Orijinalden alıntı: eeosman
quote:
Orijinalden alıntı: timucin670
iPhone 4 ün piyada makul fiyatlarda satılabilmesi için 4.3 ün çıkıp unlockların salınması gerekiyor du . Ki oldu 4.3 çok yakın ve göreceksiniz ki 4.3 tek sonra Lock lar ın satışında patlama olup ardından apple tcell in fiyatları 1 ay içerisinde düşecektir. Sabreden ermiş arkadaşlar . Sonuçta ucuz fiyata aldım hiç çoktan x3 fiyatına almaktan iyiydi ne oldu biraz bekledik o zamanda geldi geçti :)
Hocam ucuz da olsa i4 almak doğru değil bu saatten sonra. A5 işlemci tanıtıldı ki bu gelecek iPhone'un da işlemcisi. iPhone4 1 yıllık ömrünün 8 ayını bitirdi. Kaldı 4 ay yenisi için. Bu 4 ay unlock için beklenen 5 aydan daha beklenilesi.
Sen 5 i bekle kardes, sonra 5 icin jb ve unlock u beklerken de cok eglenirsin
Hani siz daha unlock bekleyin ben Haziranda iphone 5 alcam diyenler vardı ya onları da unutmamak lazım :-)
bence bu bütçe ile ilgili... Arkadaşlar uygun fiyata alımışlar.Doğal olarak yapılan yorumlardan kendilerine pay çıkaracaklar.Ben Los Angeles'ten 1000 tl.ye 16 gb.almıştım.Aslında satarım diye düşünmüştüm.ama ben dönmeden vodafone 1700 tl.civarlarında satışa çıkarınca kilitlilere pek bakan olmadı ilk başlarda.Bende benim olsun kullanayım dedim.2-3 ay takıldım.O esnada Samsung galaxy tablet pc aldım.Ondaki telefon ve diğer özellikler hoşuma gidince onu kullandım.İphone 4 yatıyordu kenarda.Aradan geçen 1-2 hafta diliminde makina pek ilgimi çekmemeye başladı ve sahibinden.com'da aldığım fiyata satışa verdim. 1 saat içinde 30 kişi aradı.Samsun'da sesi çok tatlı olan 65 yaşında bir büyüğümüze kargo yaptım. Burada ki yorumları hala okuyorum.Çünkü bende 2-3 ay bu yoruma müptela olmuştum.Hala daha sık kullanılanların en başındadır
Unlock ile ilgili bir kıvılcım çıkmış.Hemen ipad 2 resimlerini, videolarını koymuş arkadaşlar.Unlock onunla ilintili ya kalkıpta kimse dememiş bu forum 2.10.04 kilitli iphone forumudur başka yorumlar yapmayın diye Şaka bi yana başa dönersek konu bütçe ile ilgili dedimya memlekette insanlar 700tl.ye bir ay çalışıyor. Sabah akşam belediye otobüsün içindeki kalabalığı,metrobüste sıkışan insanları görünce daha iyi anlıyorum.Böyle bir ortamda 300-400 tl.nin çok önemi var.O yüzden insanlar 2000 tl.ye iphone 4 alırken 1000 tl.ye alanlara ne derseniz deyin aradaki fark neredeyse 2katı olunca bayram etmeyecekte kim edecek? Diğer tarafta da aylardır bekliyorlar ya aynı borsa oynar gibi ne kadar beklersen okadar kazanırsın düşüncesi ile bu forumda onlardan daha mutlu yoktur diye düşünüyorum.
18 yaşlarımda iken hatırlarım kızlar çeyiz hazırlarlardı.Çeyizin içinde çamaşır makinası olurdu.ee ozamanlar çamaşır makinası aldınmı 2-3 sene yenisi çıkmazdı... Şimdi kızlar çeyizde elektrikli aletleri pek kullanmıyorlar İşin bu boyutuna bakınca iphone 5 geliyor. Benim gibi en yenileri merak edenler çok fazla sayıda olunca artık iphone 4 eskidi denebilir
Sonuç olarak çalıştığım şirket sağolsun sayesinde pek çok ülkeye gidebiliyorum.Bu yüzden yapılan bu yorumlar çok hoşuma gidiyor..
İnsanlar piyasada çok az bulunan bir makinaya sahip oldukları için mutlular.Bizim gibi diğer üçüncü dünya ülkeleri kategorisine daha yakın yerlerde bu durum malesef aynı.O yüzden şaşıyorum.Geçen hafta Roma'da iki günlük tatil yaptım.İphone 4 sıkıntısı yok.Keza Zürih'ten arkadaşım 2 tane iphone 4 getirdi.1300 tl.16gb kilitsiz.Arkadaşlar istiyordu.Ancak bir tanesinde rehber sorunu çıktı.Hemen elinden çıkardı.Çünkü piyasa aç... Avrupada cihaz rahat bulunabiliyor... Aklıma gelenler şimdilik bunlar.İnşallah unlock çıkarda hep beraber rahatlarız ve bir daha 300-400 daha ucuz diye perişan olmayız.
İyice çöplüğe dönüşen ortamda kalite kendini direkt belli ediyor. Hem Türkçe'ye olan hakimiyetiniz hem de şu başlığa değerli bir şeyler kattığınız için tebrik ederim.
i phone 5 in daha tasarımı belli olmadan nasıl oluyorda amerikada sim kilitsiz olarak cıkacagı bilgisi sızıyor ? nasıl yuvarlama yapıyosunuz anlamış değilim.
quote:
Orijinalden alıntı: savrotin
i phone 5 in daha tasarımı belli olmadan nasıl oluyorda amerikada sim kilitsiz olarak cıkacagı bilgisi sızıyor ? nasıl yuvarlama yapıyosunuz anlamış değilim.
At&t ile ayrıcalıklı anlaşma sona erdi. Bir daha hiçbir firmaya ayrıcalık tanınmayacak apple tarafından. Kilitsiz iPhone dedikodusu bu bilgiye dayanıyor.
quote:
quote:
At&t ile ayrıcalıklı anlaşma sona erdi. Bir daha hiçbir firmaya ayrıcalık tanınmayacak apple tarafından. Kilitsiz iPhone dedikodusu bu bilgiye dayanıyor.
Aklı başına yeni dank etmiş Apple'ın, olan dünya genelindeki bizim gibi binlerce insana oldu bekledik onca ay, çoğumuz kaç ay bekledi, beklediği yetmiyormuş gibi bir de sıkılıp sattı cihazını.
Diğer forumlarda dalgacılar zırt pırt konu açıyorlar 4.3 şimdi çıktı gibisinden, umarım burada da türemez öyleleri (kendini ergen heyecanlarda yakalayanlar). Adamlar dün 11 Mart dedi artık, bekleyip göreceğiz. Çıktığında dev team'in halini düşünmek bile istemiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Perseus1
yeni tarih 11mart. tey tey duymayan kalmasın.
şimdide 11 mart
hackerların twitterlarından bir duyuru yokmu arkadaşlar
Bazı arkadaşlar i5 bekleyin diyorlar.Parası olan için bir yönden de haklı olabilirler fakat unutulmaması gereken bir şey var ki; şuan ki teknoloji bize sunulandan çok daha ileride.Eğer son 1 yıl içinde çıkan ve üst versiyonu çıkmamış bir alet elinizde ise bunun daha iyisini beklemek çok mantıklı gelmiyor bana.
Ozaman 5 yıl daha bekleyelim ve çok daha iyilerini kullanalım gibi bir şey bu.Teknolojinin gelişimi ile yarışabilecek kadar ne ömrümüz, ne sabrımız ne de paramız var..Şuan en iyisi iphone 4 ise onu kullanmalıyız diye düşünüyorum..Farz edelim ki ben elimdeki unlock beklediğim iphone 4 ümü sattım ve 5 ay sonra iphone 5 almak için bekliyorum.Haziran ayında çıktı ve misal diyorum 750 $ verip aldım.Piyasada bir tek apple firması bu işi yapmıyor arkadaşlar.Samsung i5 den 1 ay sonra özellikleriyle çığır açan bir smartphone çıkardığında i5 aldığımıza pişman olmayacak mıyız? Hem boşu boşuna beklemiş olacağız hemde maddi yönden kendimizi zararda hissedeceğiz.Nokia N8 rüyasının erken bitmesinden sonra windows ile anlaştı ben şahsen onlardan büyük yada küçük mutlaka bir atılım bekliyorum..Bundan 10 yıl önce 3310 kullanan insanlarız çoğumuz.O günlerde böyle bir telefonu hayal bile edemiyorsak bundan sonrasını düşünemeyeceğimiz gibi düşünmekte bizim işimiz değil diye düşünüyorum..Düşünmemiz gereken şey piyasada ki mevcut telefonların arasındaki farklar ve fiyatları gibi şeyler olmalıdır.Bu sadece telefonlar için değil her teknolojik alet için geçerlidir.5 ay bekle, yok daha iyisi çıkıyor 1 ay daha bekle gibi şeylerle olmaz bu iş kanımca.
dogru söze ne hacet. teknoloji her yerde aynı ilerliyo. her yıl tam 2 kat büyüyerek ilerliyo. neresine yetişicez :)
quote:
quote:
Bu makale de unlock un u su bile gecmezken nasil sim kilitsiz olacagi anlamini cikardin bravo, bunun icin epey optimist olmak lazim. Bu makalede sadece verizon At&T gibi birden fazla operatorle calismaktan bahsediyor.
Halen ses seda yok değilmi ? :( :( :(
Yeni version çıktıgında şifreler gelecek dendi lakin ne sesss varrr nede seda :(
Beklemeye devam .
quote:
quote:
quote:
Bu makale de unlock un u su bile gecmezken nasil sim kilitsiz olacagi anlamini cikardin bravo, bunun icin epey optimist olmak lazim. Bu makalede sadece verizon At&T gibi birden fazla operatorle calismaktan bahsediyor.
AT&T ile ayrıcalık sona erdiği zaten geçen sene sonuna doğru bu forumda da yazıldı. Buna karşılık verzion ile yeni anlaşma yapıldı ama o da simkartsız bizim için değişen bir şey olmadı. Bu saatten sonra başka firmayla anlaşma durumu yok en azından şu an için. Neden derseniz ön satışa sunulacak ipad2 lerin başvuru sayfasına bakarsanız hala sadece at&t ve verzion ile satışı olduğunu görebilirsiniz. Ama i5 çıkınca(ki ben bu sene beklemiyorum yoksa şimdiye çoktan kokusu çıkardı) belki ilk Hong Kong'da yaptıları gibi simkilitsiz satışta belki 200-300 dolar gibi fark alıp satma imkanı sunabilirler. Ama bu da bizim için yine hüsran demek çünkü bizim at&t den alma sebebimiz ucuzluk. Yoksa uzakdoğudan ya da ab den de pahalı şekilde kontratsız alınabiliniyor. Bunlar nacizane kendi fikirlerimdir herangi bir kaynak sormayın lütfen
yaa arkadaşlar bende sizle beraber unloc için hop oturup hop kalkan biriydim taaki bi kaç saat öncesine kadar şimdi büyük bi sorunum var itunes başka bi telefonun tabii bilgisayarımda kayıtlı olan rehberini ip4 e yüklemiş az değil 975 numara baktım tek tek silmenin yolu yok google da aradım biri ayarlar genel ordanda sıfırla yöntemini tavsiye etmiş bende yaptım telefonun bi kaç kere arka arkaya eminmisin yapma etme ısrarlarına rağmen bunu onayladım ve telefon çöktü kuru kafadan başka bişey yok şuan bi kaç yerden şöyle böyle yap tarzında öneriler okudum ama başaramadım Allah tan shs kaydını almıştım 4.2.1 di cihaz restore edeyim dedim ona güvenerek itunes update falan dedi kabul ettim download etti ama tlf a bişey yapmadı tinyumbrella da start tss server dedim ama oda stop tss server olarak dğişt tlf da bi kuru kafa çıkıyor bi apple loga ama çoook uzun aralıklarla yani tlf elimde patladı sanki biliyorum bunun yeri buramı kardeşim git başka yere diyeceğinizi ama UNLOCK KARDEŞLİĞİMİZİN hatrına belki yardımcı olabilecek arkadaşlarım vardır diye buradan medet bekliyorum
nolur yardım edin bana bu sıkındı unlock olayını unutturacak nerdeyse bana
Bizim derdimiz bize yetiyo zaten, bi de senin derdine ortak etme bizi kardes, bak orda kocaman yazilim sorunlari diye baslik var...
Herkese merhaba, Sessizce bir köşeden yazılanları takip eden unlock bekleyenlerdenim. Telefoncu bir arkadaşım, 4.01 olan ve kırılmış, konuşabilen telefonumu alıp 3G internet bağlantı sorunumu halledeceğini söyledikten sonra kilitlenen yazılımımı 4.1 e yükseltmek gerektiğinden, en uzun süredir bekleyenlerden biriyim sanırım. Bu sabah posta kutuma <News@InsideApple.Apple.com> dan gelen mesajda Ipad2 nin 11 martta satışta olacağını belirtiyor. Ayrıca verdiği linktehttp://www.apple.com/ios/ 4.3 ün çok yakında çıkacağını yazıyor. Sanırım Ipad2 4.3 ile gelecek ve umuyorum ki mutlu sona ulaştıktan sonra kimse benim yaptığım gibi telefonunu kurcalatmayacak.
Rehber konusunda "Erase contacts" programı sorunu çözüyor.
quote:
T-Mobile'in de iPhone satmaması için hiçbir neden yok artık. iPad'ler gibi iPhone'ların da kilitsiz satılma ihtimali var bu durumda. Unlock mart ayında çıkacak deniyor ki 15'inden önce de zor gözüküyor. Çıktıktan sonra da sadece 3 ay kalacak yeni iPhone'a. Henüz i4 almamışlar biraz daha bekleyebilirler. Beklemenin sonu yok diyenler; tabi ki 5 yıl beklerseniz çok daha iyisini daha ucuza alırsınız ancak 12 aylık ömrünün 9 ayını tamamlamış ürünün yerine en fazla aynı fiyata Haziran sonu üst modelini alınabilir. 4 yıldır olduğu gibi haziran sonu temmuz başı gibi elbetteki çıkacak yine yenisi.
Cıkacak Arkadaşlar bu unlock cıkacak cıkmayacak diyenlere inat cıkacak bu kadar insanın hatrı için cıkacak saçma sapan konuşan parazitler için cıkacak ..
quote:
Orijinalden alıntı: utbe
Cıkacak Arkadaşlar bu unlock cıkacak cıkmayacak diyenlere inat cıkacak bu kadar insanın hatrı için cıkacak saçma sapan konuşan parazitler için cıkacak ..
ÇIKMAZSA DA APPLE 'IN BİNASININ ÖNÜNE BIRAKIRIZ TELEFONLARIMIZI
@burcink hallettim abi çok şükür bu jailbrek li telefonlarda sıfırlama yapılmaması gerekiyormuş yaptık alet kaldı elimizde kurcalamadığım yeri, gezmediğim forum kalmadı derken tlf gördü itunes bu seferde restore sorunu yaşamaya başladım onuda uzun uğraşlar sonucu sağolsun biri paylaşmış 2 küçük dosya windows içinde sistemle alakalı bi klasördekilerle değiştirdim ve restore işi halloldu shs kaydım vardı ama gerek kalmadı Allahtan 4.2.1 yüklendi ilgin alakan için çok çok teşekkür ediyorum sağol