Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
753.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ihsanburakcam

quote:

Orijinalden alıntı: get_up
    MErhaba,

Biz tüketici bir millet olduğumuz için bu durumlardayız ,Arkadaşlar tüketiciler sorun çıkartıp çözüm üretmez , parayı basar sorunu çözer ,, onu yapan üretkenlerdir , onlar sorularla ve çözümlerle uğraşır .

Iphone 4 gelince , hashim ile dev team twitter üzerinde yaptığım görüşmeler sonucu çıkartığım sonuç şu ki : unlcok u çıkartmak için bi yerden emir bekliyorlar yani unlcok var ama sorunlu biraz ,cihazlarda bi nevi Crash yapiyor bölece halen uğraşiyorlar .

Ben beklemem artık telefon lazm bana diyorsanız Ingilteredeki apple ile görüşün , +250 usd ile sana unocked cihaz verirler ,belki amerikadan de öledir.
    Demek istediğim merak etmeyin iphone4 elinizde kalmaz , bir mahkemeye verirsin ağzlarına sıçarsın , ama maalesef bu tür sorunları 3 ncü dünya ülkeleri yaşadıkları için herkez dud yemiş bülbül gibi bekiyor.

Pardon ben kimi hangi sebeple mahkemeye verdiginizi ve agzina ettiginizi anlamadım bir de bunun 3. Dünya ülkesi olmamizla ilgisini...

iPhone elimizde kalırsa mı mahkemeye veriyoruz??

Ingilterede iphone 3 3.1.3 unlcok geç çıkmıştı , apple gittim onu alıp unlocked telefon verdiler ama o zamanlarda 100 usd fazla vermiştim şimdi 250 dollar oldu galiba , mahkemeye veririm diye tehdit etmiştim ,,

3 ncü dünya ülkesi alakası şu , ülkemizde APPLE yok IPHONE aliyoruz ,, Ülkemizde google yok google kulaniyoruz , ülkemizde facebook yok facebook kulaniyoruz ,, yani bilinçsiz tüketiciyiz .

• İphone 4 buldum 1100 liraya sıfır bu unlock olayı kafamı sıkıyor çıkacakmı çıkmayacak mı? kaç zaman oldu yaa :( size sorum bu cihazı alayım mı? saygılar?
  • 2.5 ay oldu şahsen bekleyeli :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KızıL_Shaman

İphone 4 buldum 1100 liraya sıfır bu unlock olayı kafamı sıkıyor çıkacakmı çıkmayacak mı? kaç zaman oldu yaa :( size sorum bu cihazı alayım mı? saygılar?

Al kardesım al ..
  • arkadaşlar bir soru sormak istiyorum şimdi kendi telefonuma bilgisayardan oyun atabiliyorum başka telefona nasıl atarım itunes üzerinden. Ben ip4 kullanıyorum ip3gs ye atıcam ama itunes sync app diye birşey çıkıyor yaparsam ne olur?? iki telefonlarda da appsync yüklü
  • arkadaslar polemige gerek yok oylede boylede cikacak ama ha bugun ha yarin ha bir ay sonra cikacak belkide yarin sabah dunyada kirilmamis bir program gosterin arkadaslar unutmayin ps3 icin bile kirilmaz dediler kirildi ve oyun ureticilerinin zararini dusunun birde apple dusunun ne zarar edecek zaten malini satiyor adam sanki 700 euro ya ilam edip 750 euro ya satiyor cinde uretiyor en fazla 100 dolara sonrada okutuyor millete valla unlock olayi att nin sorunu der apple beni ilgilendirmez ben satiyorum unlock lu kiriyorlarsa ben ne yapayim der isin icinden cikar arkadaslar o yuzden bekleyecegiz unutmayin hem bakalim biz 2.5 ay oldu bekeyeli belkide 4.3 lu ip4 lar cikinca hemen ertesi gun unlock cikacak onlar icin o yuzden birakalim adamlar yapmaya calissinlar yok isterlerse yapmasinlar emin olun yapan birileri cikar arkadaslar evet bunun icin iyi akinalar iyi paralar gerekli belkide ama unutmayin 17 yasindaki bir hacker bir cocugun neler yaptigini hos sansa yapti ama sonuc yaptimi yapti bekleyelim

butun unlock bekleyenlere sabir :)

• UNUTMADAN SOYLEMEYI UNUTTUM BU YAZDIKLARIM SADECE VE SADECE SAHSI FIKIRLERIMDIR.......
    YINE BIR DENGESIZ CIKAR YOK SEN ERMISMISIN FILAN DER O YUZDEN BENCE DEMEK ISTIYORUM
    quote:

Orijinalden alıntı: larry2008

arkadaslar polemige gerek yok oylede boylede cikacak ama ha bugun ha yarin ha bir ay sonra cikacak belkide yarin sabah dunyada kirilmamis bir program gosterin arkadaslar unutmayin ps3 icin bile kirilmaz dediler kirildi ve oyun ureticilerinin zararini dusunun birde apple dusunun ne zarar edecek zaten malini satiyor adam sanki 700 euro ya ilam edip 750 euro ya satiyor cinde uretiyor en fazla 100 dolara sonrada okutuyor millete valla unlock olayi att nin sorunu der apple beni ilgilendirmez ben satiyorum unlock lu kiriyorlarsa ben ne yapayim der isin icinden cikar arkadaslar o yuzden bekleyecegiz unutmayin hem bakalim biz 2.5 ay oldu bekeyeli belkide 4.3 lu ip4 lar cikinca hemen ertesi gun unlock cikacak onlar icin o yuzden birakalim adamlar yapmaya calissinlar yok isterlerse yapmasinlar emin olun yapan birileri cikar arkadaslar evet bunun icin iyi akinalar iyi paralar gerekli belkide ama unutmayin 17 yasindaki bir hacker bir cocugun neler yaptigini hos sansa yapti ama sonuc yaptimi yapti bekleyelim

butun unlock bekleyenlere sabir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

arkadaşlar bir soru sormak istiyorum şimdi kendi telefonuma bilgisayardan oyun atabiliyorum başka telefona nasıl atarım itunes üzerinden. Ben ip4 kullanıyorum ip3gs ye atıcam ama itunes sync app diye birşey çıkıyor yaparsam ne olur?? iki telefonlarda da appsync yüklü

Acil cevaba ihtiyacım var arkadaşlar bilgisi olan var mı?
  • quote:

İphone 4 buldum 1100 liraya sıfır bu unlock olayı kafamı sıkıyor çıkacakmı çıkmayacak mı? kaç zaman oldu yaa :( size sorum bu cihazı alayım mı? saygılar?

al bence bissrürü arkadaşın olur en azından bak millet kaynaşıyo bu forum face gibi olacak bu gidişle tıklanma rekorları kıracak ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: muffler

quote:

al bence bissrürü arkadaşın olur en azından bak millet kaynaşıyo bu forum face gibi olacak bu gidişle tıklanma rekorları kıracak ^^

Arkadaşlar ben faceden bi sayfa acayım ozaman 4.1 unlok bekleyenler diye veya bi isim bulun koyalımm bizim heckrmzda serif olcak ona göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aple04 -- 7 Aralık 2010; 16:11:08 >
  • Benim bir sorum olacak o zaman; ebay yada benzeri yurtdışındaki sitelerde satılan "unlocked" iphone 4 veya iphone 3g Türkiye'de sorunsuz direk çalışır mı?
  • Oh be artık beklemiyorum.Simlocklu telefonu sattım.Genpa'danda sim kilitsiz telefon aldım.Kafam rahat artık
    Allah size sabır versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caytem -- 7 Aralık 2010; 16:41:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ARTAKA

az önce yine firca yedik DEVteam moderatörüden buyrun

People asking about the 02.10.xx unlock, then read this....

If there was any news then they would of told us on here or via Twitter. Twitter is the most likeliest place to hear something. Go follow MuscleNerd and Sherif on twitter. They are busy working on it, what would be the point in wasting time telling us every little bit that they have made progress on when it will be quicker to crack on with it and get it finished and then released. There's loads of people asking this question and its not something that you can just get overnight. It normally takes a good month or more depending if they come in to trouble or not before you see anything and they only started to work on it last Monday or the Monday before. They have loads of testing to do before then make the final product. Please STOP asking about it. This is exactly why geohot left the scene because people nagging him about jailbreaks and unlocks. Do you want the DevTeam to do the same? I have already seen @chpwn getting annoyed with people asking him and NO he doesn't work on the unlock. All I can say is be patient and go have some fun instead of filling this blog with comments about the unlock especially when you can just check yourself to see if there is any news. Thank you!.

lafın kısası en az bir ayda anca cıkar oda askılık olamaz ise

EN AZ 1 AYMI YOK ARTIK !

• bunlarda ıyıce kasıntı oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: caytem

Oh be artık beklemiyorum.Simlocklu telefonu sattım.Genpa'danda sim kilitsiz telefon aldım.Kafam rahat artık
    Allah size sabır versin.

kardeşim aldıysan aldın git evinde sevin

• dostum çok pis fırça yemişsin....
    üstümüze gelmeyin valla bırakırız bu işleri diyorlar :)
    beklemek en iyisi...

az önce yine firca yedik DEVteam moderatörüden buyrun

People asking about the 02.10.xx unlock, then read this....

If there was any news then they would of told us on here or via Twitter. Twitter is the most likeliest place to hear something. Go follow MuscleNerd and Sherif on twitter. They are busy working on it, what would be the point in wasting time telling us every little bit that they have made progress on when it will be quicker to crack on with it and get it finished and then released. There's loads of people asking this question and its not something that you can just get overnight. It normally takes a good month or more depending if they come in to trouble or not before you see anything and they only started to work on it last Monday or the Monday before. They have loads of testing to do before then make the final product. Please STOP asking about it. This is exactly why geohot left the scene because people nagging him about jailbreaks and unlocks. Do you want the DevTeam to do the same? I have already seen @chpwn getting annoyed with people asking him and NO he doesn't work on the unlock. All I can say is be patient and go have some fun instead of filling this blog with comments about the unlock especially when you can just check yourself to see if there is any news. Thank you!.

lafın kısası en az bir ayda anca cıkar oda askılık olamaz ise

• quote:

Orijinalden alıntı: aple04

quote:

Orijinalden alıntı: caytem

Oh be artık beklemiyorum.Simlocklu telefonu sattım.Genpa'danda sim kilitsiz telefon aldım.Kafam rahat artık
    Allah size sabır versin.

kardeşim aldıysan aldın git evinde sevin
    Bende 2,5 aydır unlock bekleyenlerdim istediğim yere yazarım asıl sana

• arkadaşlar unlock cıkış tarihi 1.11.11 bekleyin görün
  • alan memnun satan memnum neyın davası bu arkadaslar alan alsın satan satsın kımse kımseyı kışkırtmasın burda
  • quote:

Orijinalden alıntı: cherline

Benim bir sorum olacak o zaman; ebay yada benzeri yurtdışındaki sitelerde satılan "unlocked" iphone 4 veya iphone 3g Türkiye'de sorunsuz direk çalışır mı?

unlock oluktan sonra her yerde çalışır.. Ama aldığınız satıcı unlock deyipte kilitli çıkarsa:(
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.