Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
753.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bende bu işlerde yeniyim ama şirket bu unlock olaylarında apple ında parmagı oldugunu herkes düşünüyo ztn bi üst sürüm çıktıktan sonra alt sürüm tel satımıda durdugu için unlock geliyo galiba. kısa süredir takip ediyorum ama bu durum böyle gibi duruyo 4.3 çıktıgında 4.1 ,4.4 çıktıgındada 4.2 nin unlocku çıkar diye düşünüyorum:) zafer yakındır bekleyelim görelim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: banyman
    bu arada beyler 4.3 çıkış tarihi 9 aralık diye bir tweet okudum gerçek payı var mı?
    13 aralık denmişti
    bağlantı noktası 4.3 mü acaba diye düşünmüyo değilim

    9 13 farketmez arkasindan herhangi bir surume unlock gelsnde yeter
  • Arkadaşlar bugün 2 adet daha 16 gb lık iphone 4 satın aldım yaptık bir delilik hadi hayırlısı 3 telefon oldu elimde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: savrotin

    caytem bunun yeri burası değil dostum hıyar baba.hıyarı ye ewde yenı telefonla beraber.

    http://www.youtube.com/watch?v=qbuH0yWJ8ec
  • arkadaşlar selam ben telefonu abd den getirttim 4.1 versiyon sadece at&t kart taktı telefoncu arkadaş itunes a bağladı. şuanda internete girebiliyorum sadece. bu bahsettiğiniz SHSH kaydı nedir nasıl alınır. anlayamadım kimseyide bulamıyorum bana anlatacak. jb falanda yapmadım aldığım gibi duruyor. 4.1 versiyon bekliyoruz zannediyorum. bu SHSH kaydı kafama takıldı şimdi bide 4.3 çıkacak diyorlar kafam iyice karıştı. sonuç olarak cihaz 4.1 ,SHSH kaydı falan alınmadı JB nedir ? onuda yapmadım herhalde yardımcı olurmusunuz bana ne yapmam gerekiyor sırasıyla. forumda kirlilik yaratırmıyım bu konu ile.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anycall


    quote:

    Orijinalden alıntı: burak11

    Forumda Moral Bozucu , sizleri cihazlarınızı satmaya yönlendirici kişiler mevcut.
    Bu kişilerin amacı satışta olan telefonların piyasasını düşürmek ve yurtdışına gitmeden , kargo parası ödemeden , risk almadan IPHONE 4 sahibi olmaktır.
    İsim isim yayınlamak istemiyorum ancak bu kişilere ve fikirlerine itibar etmeyiniz.
    Bu ölücü zihniyetteki adamların yorumlarını ve kaynağı olmayan duyumlarını UNLOCK yayınlandığı gün görün.Birçoğu yeni açılan hesaplardan yazmaktadır.
    işi gücü bu tarz boş işler olan bu arkadaşlara fırsat vermeyelim.


    Kısaca soru - cevap ayarladım.Umarım vakit kazandırır ilgilenen arkadaşlara...

    -Unlock çıkacak mı?
    +Evet daha önceki 3G 3GS ve 4 nasıl çıktıysa 4.1 sürüm içinde Unlock yayınlanacak.

    -Unlock nezaman yayınlanacak?
    +Süre vermek güç ancak şimdiye yayınlanmalıydı.Yakın sürede yayınlanacağına inanıyoruz.Konuya muhattap ekipler bu versiyon üzerinde çalımaktalar.Unlock un hazır olduğu ve yayınlanması için beklenildiği dahi söylenilmekte.5 dakika sonrada 1 ay sonrada olabilir ;)Az kaldı....

    -Unlock yaptığını idda eden internet siteleri var.Doğru mudur?

    +Ben yaptırabileni daha duymadım.

    Kolay gelsin ;)



    Bende iphone kullanıcısıyım ama sizin gibi hepi topu bir telefonu böyle saplantı haline de getirmiyorum. Amma senaryo kurmuşsun hocam ya. Şaştım kaldım valla. Sal biraz kendini hahahaha


    Dostum belki biliyorsundur bu telefonun açılması geciktiği için türkiyeden garantili 4 aldım ve şuan onu kullanıyorum.diğeride açıldığında satarım herhalde.Demem odurki çok rahatım ve çok şükür simlock olan cihazım için acele etmiyorum.

    Ancak şu bir gerçek , bazıları belkide sırf eğlence uğruna buradaki arkadaşları tedirgin ediyor.Ve şans mıdır bunların birçoğu yeni üye.Bu konu 100.000 dolarlık araba yada 10 kr luk sakız için olsun kimsenin huzur kaçırmaya hakkı yok.Ben buna inanıyorum.

    Sinirliyim galiba




  • quote:

    Orijinalden alıntı: caytem


    quote:

    Orijinalden alıntı: savrotin

    caytem bunun yeri burası değil dostum hıyar baba.hıyarı ye ewde yenı telefonla beraber.

    http://www.youtube.com/watch?v=qbuH0yWJ8ec


    konuyu ve tarafları tanımam ama koptum ya bu ney




  • quote:

    Orijinalden alıntı: burak11


    quote:

    Orijinalden alıntı: caytem


    quote:

    Orijinalden alıntı: savrotin

    caytem bunun yeri burası değil dostum hıyar baba.hıyarı ye ewde yenı telefonla beraber.

    http://www.youtube.com/watch?v=qbuH0yWJ8ec


    konuyu ve tarafları tanımam ama koptum ya bu ney


    Arkadaşa itafen o parçayı yolladım,dinlemesi için :)




  • sayfa 13 yine cikmadi
  • umudum azalıyor :(((
  • Orijinalden alıntı: ARTAKA


    Orijinalden alıntı: emirgir

    dostum çok pis fırça yemişsin....
    üstümüze gelmeyin valla bırakırız bu işleri diyorlar :)
    beklemek en iyisi...

    az önce yine firca yedik DEVteam moderatörüden buyrun

    People asking about the 02.10.xx unlock, then read this....

    If there was any news then they would of told us on here or via Twitter. Twitter is the most likeliest place to hear something. Go follow MuscleNerd and Sherif on twitter. They are busy working on it, what would be the point in wasting time telling us every little bit that they have made progress on when it will be quicker to crack on with it and get it finished and then released. There's loads of people asking this question and its not something that you can just get overnight. It normally takes a good month or more depending if they come in to trouble or not before you see anything and they only started to work on it last Monday or the Monday before. They have loads of testing to do before then make the final product. Please STOP asking about it. This is exactly why geohot left the scene because people nagging him about jailbreaks and unlocks. Do you want the DevTeam to do the same? I have already seen @chpwn getting annoyed with people asking him and NO he doesn't work on the unlock. All I can say is be patient and go have some fun instead of filling this blog with comments about the unlock especially when you can just check yourself to see if there is any news. Thank you!.

    lafın kısası en az bir ayda anca cıkar oda askılık olamaz ise





    ben yemedim :hani bekleyenlere yani dünyadaki herkese demek istedim

    ama iyide birşey oldu ,ben moderatöre birşeyler yazdım bu yazı ile ilgili :
    ''bu şekilde tamam ama en azından commentslerin en başına veya updatelerde not olarak yazsalar
    bu kadar soru bombardıma mağruz kalmazlar ve en aza indiriler ve olanıda kabul etmeleri gerekir ''diye ,birkaç post üst üste yolladım
    neyse bana cevab olarak bir kere yazman yeterli dendi .en azından okudular ve ilgi var :)





    adamlar işi bırakıyormuş gerekçe olarakda seni gösteriyorlarmış... heheehehe




  • sherif_hashim bir tivitinde bulduğu açıkların hem 2.10 da hem de 3.10 da bulunduğu, diğer bir tweetinde ise yeni unlock un hem 4.1 i hem de 4.2 yi kapsayacağını yazmış.

    @sherif_hashim Hi, can u tell me, will the 03.10.01 BB be supported in new unlock for iPhone 4, please answer me, thanks!
    @Xander_Gaarza yeah, it should be

    @sherif_hashim the crash that you found for ip4 is it for 4.1 bb or 4.1.2 bb?
    @Weechard both

    ve en önemlisi: şu ana kadar 4.1 telefonum var satayım dursun mi diyenlere her zaman bunun kararını siz vereceksiniz ben karışamam diyordu bu sefer birisine dursun demiş :) (Avunduğumuz şeylere bak ama olsun napalım)

    @sherif_hashim created this thing just to ask u if i should give up on bb 02.10.04 for iphone 4 4.1? hold on to it or try to sell it?
    @lllchaudhrylll hold on

    bunları duyunca 4.3 ün çıkmasını beklediklerini düşündüm. 4.3 çıktıktan sonra 4.1 ve 4.2 unlock çıkması mantıklı geldi. aramızda developer var mı? betalar başladı mı 4.3 ile ilgili?




  • Artik beklemiyorum. Taa 22 eylulden beri bekliyordum, hergun burda bi gelisme var mi yok mu diye takip ediyordum ama artik hergun takip etmiyorum. Hayirlisi insallah bu da cikacak.
  • dostum kabukkinen....
    mesajı yazdıın saate bakıyorumda sabahın 06:45 i........
    bende bütün gece takip ediyorum....:)
    ama bende umutlandım ilk defa uzun zaman sonra.....
    umut fakirin ekmeği....
    yapıcak bişey yok beklicez.....
    yine ne varsa sherifte var.....
    musclenerden 4 gündür haber yok....
  • neyi ve kaç gün olduğunu bilmediğimiz için stress yapıyoruz

    biraz daha sakin biraz daha sabırlı

    ve son haberlerden sonra 4.1 ve 4.2 beraber çıkacak gibi geliyor yani biz bir göz istedik Allah verdi iki göz deriz

    kötü olayın iyi tarafından bakmak lazım:))))
  • Şafak sayarken bu kadar strese girdiğimi hatırlamıyorum
  • slm
    bende sherifin cevabını okudum ve biraz rahatladım ,sonucta bu tür şeylerin sorumluluklarını almiyorlar ve yazdıklarına cok dikkat ediyorlar
    eğer beklet satma diyorsa bence kendine cok güveniyor anlamına gelir, yoksa ortalık cok çalkalanır ve bununda farkındalar

    hadi bakalım umarım az kaldı
    syg
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inibarva

    kardanadam_HT yazını okumaya başladıgında çok ümitlendim:) dedim oluyo galiba bende arayayım diye düşündüm:) ama olmuyomuş unlock illaki çıkıcak bende yeni ip4 kullanıcısıyım kilitli oldugunu bilmeden aldım teli şimdi bekliyoruz en kısa zamanda acılır inş. herhangi bi şekilde paralı maralı acılma olayı koysalar bari appstoredan 100 dolara aradaki fark neyse o fiyatı ödeyip unlock yapma olayı koysalar bari sonuçta simfreede satılmaya başlandı alet

    Benim kardeşim Amerika'da yaşıyor ve Amerikan vatandaşı. Türkiye'ye de iş için sık sık gidip geliyor. Geçen gün geldiğinde faturası ile birlikte (daha 22 gün olmuştu alalı) bana hediye getlirdiği 2 adet iphone4'ü verdim eline geri Amerikaya yolladım.Dedim ki: ya unlock bir telefon ile değiştirsinler ya da geri alsınlar ki bu Amerika'da yasal bri hak seve seve geri almak zorundalar. Burada unlcok bekleyerek (eşim ve oğlum için gelmişti bu arada iphonelar) helak olamayacağım dedim.

    Geri dündüğünde iphone'ları satın aldığı Apple Store'a girmiş. Durumu anlatmış. Adamlar tamam geri alalım demişler ama isterseniz, biz bir merkez ile (Apple) konuşalım bize 1 gün verin yarın gelin ya paranızı verelim ya da size sim kilitli olmayan 2 tane iphone verelim demişler.

    Ertesi gün gittiğinde ise orijinal ambalaj iki tane söylediklerine göre sim kilidi olmayan 2 iphone 4 32 GB önüne koymuşlar kardeşimin ama demişler ki normalde tanesinden 150USD fark almamız lazımdı ama biz müşteri memnuniyeti çerçevesinden sizden ikisi içinde ücret almayacağız. Bizi tercih edip iphone4 aldığınız için teşekkür ederiz demişler. Ama tabii gene de iade etmek isterseniz, hemen ödediğiniz ücreti geri veririz demişler.Kardeşim de gecenin bir yarısı beni arayıp (bize göre gecenin bri yarısı tabii) ne yapayım diye sordu. Bende Al o zaman dedim.Ama aldığın tarihi de kaydettir. Yeni fatura kestir ki eğer bir sorun olursa tekrar geri verebilelim. Ama tabii ki kardeşimin söylemesine bile gerek kalmadan, kardeşimden 2 iki simlock'lu iphone'lar geri almışlar, bir form imzalatmışlar iade sebebini yazmışlar ve aynı para ile yeni iki phone4 32gB faturası kesip, kardeşime vermişler.Bütün işlemde 1 gün sürmüş.Bekleme dahil. Yani sabah götürmüş iphone'ları, ertesi gün gitmiş simlock'uz iphoneları alıp çıkmış.

    Yani eğer böyle bir imkanınız var ise, Apple store'dan alınmışsa, Atlanta'daki apple store böyle bir çözüm getirmiş. Şimdi 10 gün sonra gelecek kardeşim tabii iphone'lar ile.Bakalım dedikleri gibi sim kilitsiz mi?? göreceğiz ama %99 sim kilitli değildir.

    Ben bu şekilde unlock ettirdim. Hemde Yasal olarak, hem de ömür boyu unlock olacak şekilde. Yeni update çıktığı zaman bile cihaz kilitlenmeyecek, gönül rahatlığı ile yeni versionları yükleyebileceğiz. Darısı başınıza.....




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cbuddy


    quote:

    Orijinalden alıntı: inibarva

    kardanadam_HT yazını okumaya başladıgında çok ümitlendim:) dedim oluyo galiba bende arayayım diye düşündüm:) ama olmuyomuş unlock illaki çıkıcak bende yeni ip4 kullanıcısıyım kilitli oldugunu bilmeden aldım teli şimdi bekliyoruz en kısa zamanda acılır inş. herhangi bi şekilde paralı maralı acılma olayı koysalar bari appstoredan 100 dolara aradaki fark neyse o fiyatı ödeyip unlock yapma olayı koysalar bari sonuçta simfreede satılmaya başlandı alet

    Benim kardeşim Amerika'da yaşıyor ve Amerikan vatandaşı. Türkiye'ye de iş için sık sık gidip geliyor. Geçen gün geldiğinde faturası ile birlikte (daha 22 gün olmuştu alalı) bana hediye getlirdiği 2 adet iphone4'ü verdim eline geri Amerikaya yolladım.Dedim ki: ya unlock bir telefon ile değiştirsinler ya da geri alsınlar ki bu Amerika'da yasal bri hak seve seve geri almak zorundalar. Burada unlcok bekleyerek (eşim ve oğlum için gelmişti bu arada iphonelar) helak olamayacağım dedim.

    Geri dündüğünde iphone'ları satın aldığı Apple Store'a girmiş. Durumu anlatmış. Adamlar tamam geri alalım demişler ama isterseniz, biz bir merkez ile (Apple) konuşalım bize 1 gün verin yarın gelin ya paranızı verelim ya da size sim kilitli olmayan 2 tane iphone verelim demişler.

    Ertesi gün gittiğinde ise orijinal ambalaj iki tane söylediklerine göre sim kilidi olmayan 2 iphone 4 32 GB önüne koymuşlar kardeşimin ama demişler ki normalde tanesinden 150USD fark almamız lazımdı ama biz müşteri memnuniyeti çerçevesinden sizden ikisi içinde ücret almayacağız. Bizi tercih edip iphone4 aldığınız için teşekkür ederiz demişler. Ama tabii gene de iade etmek isterseniz, hemen ödediğiniz ücreti geri veririz demişler.Kardeşim de gecenin bir yarısı beni arayıp (bize göre gecenin bri yarısı tabii) ne yapayım diye sordu. Bende Al o zaman dedim.Ama aldığın tarihi de kaydettir. Yeni fatura kestir ki eğer bir sorun olursa tekrar geri verebilelim. Ama tabii ki kardeşimin söylemesine bile gerek kalmadan, kardeşimden 2 iki simlock'lu iphone'lar geri almışlar, bir form imzalatmışlar iade sebebini yazmışlar ve aynı para ile yeni iki phone4 32gB faturası kesip, kardeşime vermişler.Bütün işlemde 1 gün sürmüş.Bekleme dahil. Yani sabah götürmüş iphone'ları, ertesi gün gitmiş simlock'uz iphoneları alıp çıkmış.

    Yani eğer böyle bir imkanınız var ise, Apple store'dan alınmışsa, Atlanta'daki apple store böyle bir çözüm getirmiş. Şimdi 10 gün sonra gelecek kardeşim tabii iphone'lar ile.Bakalım dedikleri gibi sim kilitsiz mi?? göreceğiz ama %99 sim kilitli değildir.

    Ben bu şekilde unlock ettirdim. Hemde Yasal olarak, hem de ömür boyu unlock olacak şekilde. Yeni update çıktığı zaman bile cihaz kilitlenmeyecek, gönül rahatlığı ile yeni versionları yükleyebileceğiz. Darısı başınıza.....


    iste bu olay tamamen bir personelin HEE YAPARIZ demesi ile olur ,bana NY da oyle soylemediler hatta sakın alma yurtdışında kullanamasın diye (tabi yine iyiniyet var )cok ısrar etti
    ve ben biraktıp ertesi gün yok sen yine bana ver dedim,istese sana UNLOCK verelim diyebilirdi demek ki canı istememiş
    hepimizin başına mutlaka gelmiştir o an olan duruma bağlı bazen olur veriyor bazen ölsen bile kimse kımıldamaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTAKA -- 8 Aralık 2010; 10:02:12 >




  • beş dak. önce twitterden

    jazzyboy26 Jasmeetsuri
    @ @MuscleNerd pls think about the unlock as well
    7 minutes ago Favorite Retweet Reply in reply to ↑

    @MuscleNerd
    MuscleNerd
    @jazzyboy26 yep working on that too
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.