Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
753.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: banyman

yıl 2035 ben emekli olmuşum ,forum da yeni konu başlığı içerik aynı
    iphone 35 BB 8.10.09 unlock için 3 yldır bekliyorum baba yazıları konunun içeriklerini dolduruyor
    ve biz hala ip4 4.1 unlock bekliyoruz arada bizim BB yi ve ip4 ü atlamışlar
    SAYFA 824.441.236 UNLOCK HALA YOK

• quote:

Orijinalden alıntı: larry2008

quote:

yıl 2035 ben emekli olmuşum ,forum da yeni konu başlığı içerik aynı
    iphone 35 BB 8.10.09 unlock için 3 yldır bekliyorum baba yazıları konunun içeriklerini dolduruyor
    ve biz hala ip4 4.1 unlock bekliyoruz arada bizim BB yi ve ip4 ü atlamışlar
    SAYFA 824.441.236 UNLOCK HALA YOK

Artık çocuklarımıza anlatırız bir zamanlar ucuz die gittik sim kilitli telefon aldık .NE hayallerimiz vardı İphone 4 ile fln :D

• Arkadaslar biliyorum kelin merhemi olsa kendi keline surer diyeceksiniz ama bu unlock kesin cikar mi? Suresi onemli degil beklerim:(
  • şimdi herkes küfredecek ama etmesin

KAÇ MESAJ YAZINCA RÜTBE VERİYOLAR BURADA :))))))
  • arkadaslar hem kendimi hem sizi teselli etmek icin yaziyorum ama emin olun sadece unlock bekleyen sadece bizler degiliz o kadar cok forum ve satis sitesine bakiyorumki daglar kadar IPHONE 4 var millettte herkez bizim gibi deli gibi BB leri soruyorlar ariyorlar hos bu gruba bizde giriyoruz ama cikacak arkadaslar cikacak sonucta apple da isine geliyor unlock cikmasi unutmayin bunu
    insallah haftaya sali konusuruz telefonlarimiz la neden mi BENCE 13 cikacak 4.3 den sonra yayinlanir unlock gorursunuz sonrada bak dediydi dersiniz
  • quote:

şimdi herkes küfredecek ama etmesin

valla bende er dim senin gibi unlock konusuna takilana kadar bak simdi cavusum hos unlock cikana kadar yarbaymi olurum general mi onu hasim serif tayin edecek
  • quote:

arkadaslar hem kendimi hem sizi teselli etmek icin yaziyorum ama emin olun sadece unlock bekleyen sadece bizler degiliz o kadar cok forum ve satis sitesine bakiyorumki daglar kadar IPHONE 4 var millettte herkez bizim gibi deli gibi BB leri soruyorlar ariyorlar hos bu gruba bizde giriyoruz ama cikacak arkadaslar cikacak sonucta apple da isine geliyor unlock cikmasi unutmayin bunu
    insallah haftaya sali konusuruz telefonlarimiz la neden mi BENCE 13 cikacak 4.3 den sonra yayinlanir unlock gorursunuz sonrada bak dediydi dersiniz

lary lary laryyy
    adamım
    diğer forumlardaki yazanların hepsi biziz
    bizden başka kimse yok yalnız ca biz varız
    bir klan oluşturduk ve seni sınıyoruzz
    ve sen
    ve sen
    dostum işte beklenen haberi verdin

ermişsin peşinden geliyoruzzzzzz

• quote:

quote:

şimdi herkes küfredecek ama etmesin

valla bende er dim senin gibi unlock konusuna takilana kadar bak simdi cavusum hos unlock cikana kadar yarbaymi olurum general mi onu hasim serif tayin edecek

Ben bu konuya girmeden önce çavuştum sonra mesaj ata ata yüzbaşılığa yükseldim

• quote:

quote:

arkadaslar hem kendimi hem sizi teselli etmek icin yaziyorum ama emin olun sadece unlock bekleyen sadece bizler degiliz o kadar cok forum ve satis sitesine bakiyorumki daglar kadar IPHONE 4 var millettte herkez bizim gibi deli gibi BB leri soruyorlar ariyorlar hos bu gruba bizde giriyoruz ama cikacak arkadaslar cikacak sonucta apple da isine geliyor unlock cikmasi unutmayin bunu

lary lary laryyy
    adamım
    ve sen
    ve sen

Yakında unlock beklemekten kafayı yicez ha :D

• quote:

quote:

lary lary laryyy
    adamım
    ve sen
    ve sen

turkce kendim fikri demek BENCE anlamina geliyor ve BENCE yazilmiyormu acaba ???? yazilmiyorsa yanlis yazmisim ama yok yanlis yazmayip yanlis anladiysaniz o sizin probleminiz

• anne ben manyak oldum
    bknz: abmo evi :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris1319
    anne ben manyak oldum
    bknz: abmo evi :S

yu rak :D
  • önümüzdeki hafta çıkar inş bekleyen herkes mutlu sona ulaşır
  • kendimi askerlik dönemi gelmiş gibi hissettim.Unlock sayesinde 4.1 tertip olduk hepimiz.

Toruuun torun geceler uzun , ötmez Iphonun

Şafak karanlık DEDE
  • unlock'un ciktigi gunu gorurmuyuz acaba :))
  • beyler 2 aydan fazladir bekliyorum artik askerim:D Umarim benim tezkereden once unlock cikar...Tabi bu sure zarfinda iphone yaticak. umarim biran once cikar da sizin de isinize yarar bnm yaramasa bile:D:D
  • sende sim kilitli bir ıphone alırsan yıldızlarını parlatmaya başlayabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: dprsf24

beyler 2 aydan fazladir bekliyorum artik askerim:D Umarim benim tezkereden once unlock cikar...Tabi bu sure zarfinda iphone yaticak. umarim biran once cikar da sizin de isinize yarar bnm yaramasa bile:D:D

dostum sen neden iphone4 aldin ki? bence sen sat onu. Mayista gelirsin, yazin da iphone5 alirsin. ha onun unlock'u icin nekadar beklersin onu bilmem
  • evet yine refresh lemeye başladık devteam sayfasını
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.