Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (237. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
755.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Unlock işlerini hiç bilmiyorum. Yurtdışından IP4 getirtme imkanım var ancak unlock işi kafamı karıştırıyor.

Kilitli olan telefonu kırsak bile versiyon yenilediğimiz zaman yeniden kırma işlemini uygulamak zorunda mıyız ? Yeni çıkan versiyonları anında kırabilir miyim ?

Kanada ya da Amerika'dan aldırma imkanım var. Kanada'da 16gb olanı 659$ ve unlocked olarak satılıyor. Amerika'da ise 599$ ama sim kilidi var. Aradaki 60$ fark değer mi unlocked cihaz almak için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MirabLe

Unlock işlerini hiç bilmiyorum. Yurtdışından IP4 getirtme imkanım var ancak unlock işi kafamı karıştırıyor.

Kilitli olan telefonu kırsak bile versiyon yenilediğimiz zaman yeniden kırma işlemini uygulamak zorunda mıyız ? Yeni çıkan versiyonları anında kırabilir miyim ?

Kanada ya da Amerika'dan aldırma imkanım var. Kanada'da 16gb olanı 659$ ve unlocked olarak satılıyor. Amerika'da ise 599$ ama sim kilidi var. Aradaki 60$ fark değer mi unlocked cihaz almak için ?

bence deger zaten amerkada hangi sehirden alicaksin bilmiyorum ama mesela chicago ve newyorkta %10 vergi var ayni fiyata gelecek hatta nerden aldigini solersen bende almak isterim kanadadan unlock telefon benim isime gelir eski hattimi kullanabilirim boylelikle
    Unlock olayini sormusun her yeni versiyonda unlock beklemek zorundasin ve her cikan yeni versiyonda unlock islemi gittikce zorlasiyor ozellikle modem firmwaresi problem olmaya basladi yeni firmwareyler gelenler ipad firmwaresi yukleyip oyle unlock yapiyolardi fakat bundaki problemde asla geriye donememek bu firmwareyle kaliyo telefon ileride cikacak updatelerde problem cikarabilir ... tabi boyle bi durumda bi defa unlock yapan bi daha update etmek istemiyor telefonu

----NEYSE BEN 1 AY ONCE AMERIKAYA GELDIM. DUN TELEFONUMA UCUZ HATLARDAN ALMAK ICIN T-MOBILE GITTIM. KASADAKI KIZ BANA VERECEGI HATTI KUCUK BIR MAKINE ILE KESIP MICRO CIP HALINE GETIRDI VE TELEFONUMA TAKTI, 2 DAKIKALIK BIR BEKLEYISDEN SONRA KARTIN TELEFONUMDA CALISMADIGINI GORDUM...KIZA TESEKKUR EDIP DUKKANDAN AYRILDIM..
    NE YAPABILIRIM DIYE DUSUNURKEN KAYINVALIDENIN IPHONE 3u NU KULLANMAK AKLIMA GELDI...
    ONUN HATTINI BENIM IPONE 4 TAKSAM OLURMU... BENDE ONUN IPHONE3 U KULLANSAM NASIL OLUR...-------

Arkadasim t-mobilenin ucuz hatti diye hangisinden bahsediyosun kontorlu hat ise t-mobil degilde ATT nin go phone diye bi kontorlu hatti var anlasma falan yapmiyosun hatta isim soyad bile sormuyo bi email adresi yetiyo direk 14 dolara alip icinden cikan sim karti kestiriyosun yada kendinde kesebilirsin bu hatti iphone4 de herhangi bi unlock falan islemi yapmadan kullanabilirsin sadece 3G yi kullanamassin telefon ve mesaj kullanabilirsin dakikasi 10 sent yada gunde 2 dolar sinirsiz konusma tabi konusursan yaziyo bu parayi o gun kullanmadin telefonu konturun dusmuyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow6 -- 30 Ocak 2011; 7:29:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FaBeRgE

quote:

Orijinalden alıntı: cod635

Beyler az önce tetheret jb yaptım 4.2.1 cihazıma ama olmadı yükleme bitmesine rağmen cydia gözükmedi ve tel hala itunes ekranında bu konuda yardım edecek kimse varmı.

evet başlığımız iphone 4.2 ye nasıl jb yapılır

Kardeş sorunumu hallettim ama yani ayıp etmişsin.Zaten unlock hemenmi çıkacak.Biz sorunumuzu yazdık hepsi bu.Eğer sadece unlock konuşulursa bu konu 2sayfayı geçmez bile.
  • -----ORANGE HATLI OLANLAR OKUSUN-----

merhaba iyi pazarlar herkese;bende uzun zamandır unlock beklemekteyim elimde ingiltereden alınma orange hatlı 4.1 versiyonlu iphone4 var...
    3 gün önce orangeye mail attım,ve bu sabah mailime cvp geldi;bu konuda muhahakkak bilgisi olanlar vardır yazıldı çizildi diye biliyorum amacım sadece paylaşmak;pazartesi orangeyi arayacağız umarım pozitif bir sonuc alırım,gelişmeyi buradan yazarım

MAİLİME ORANGEDEN GELEN CVP:

Dear Sir/Madam

Thank you for your email regarding unlocking your phone.

You can currently use your Orange branded phone on another compatible network if you have your phone unlocked, and then buy a SIM card from the network you would like to join.

There is an administration charge of £20.42 (including VAT) to get your phone unlocked, and the phone needs to have been registered to your account for a minimum of 3 months.

To unlock your phone please call our Customer Service team on 150 from your Orange phone, or 07973 100150 from any other mobile or land line. Orange can only action this request if speaking to the account holder.

I trust this information is of assistance.

Kind regards

Kayley
    Orange Online Services

• sanırım daha çok bekleyeceğiz......
    gerçi ben neden bekliyorum ki, unlock yapmayı bilmiyorum zaten :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FaBeRgE

quote:

Beyler az önce tetheret jb yaptım 4.2.1 cihazıma ama olmadı yükleme bitmesine rağmen cydia gözükmedi ve tel hala itunes ekranında bu konuda yardım edecek kimse varmı.

evet başlığımız iphone 4.2 ye nasıl jb yapılır

Kardeş sorunumu hallettim ama yani ayıp etmişsin.Zaten unlock hemenmi çıkacak.Biz sorunumuzu yazdık hepsi bu.Eğer sadece unlock konuşulursa bu konu 2sayfayı geçmez bile.

iki sayfayı geçmemesi daha iyi, kim ne arıyorsa daha kolay bulur. şu anda 90 küsür sayfa var, beş sayfada bir yeni gelenler aynı soruları soruyor. biraz eski sayfaları okusalar zaten sorularının yanıtları var. sayfa sayısı arttıkça, kim okuyacak o kadar sayfayı diyor her yeni gelen.

• Kasım ayında yurtdışından aldığım ip4 4.1 bb:02.10.04 IPOD'umu sizler gibi sabırlı bir şekilde unlock için beklemekteyim.Herkese bol bol sabır diliyorum arkadaşlar... Ümidinizi Kaybetmeyinnn =))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diatris -- 30 Ocak 2011; 11:41:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgoz33

arkadaşlar...

hala iphone'ları satalım, yok satılık iphone var vs. gibi mesajlar görüyorum bu başlık altında... lütfen konu başlığını iyi okuyup kafanızda iyi değerlendiriniz... burası baseband'leri için unlock bekleyenler başlığı... herşeyden umudunu kesmiş iphone satıcıları başlığı değil... hepimiz burada beklediğimiz o güzel haberi bir gün almak için bekliyoruz, alamadığımız her gün ise duyduklarımızı paylaşmak, birbirimize destek olmak ve moral vermek için buradayız...

dev team e, bu iş için uğraşan, eski sürümlerin hepsini kırarak emek vermiş herkese, hele hele iphone'un kendisine çamur atan, moral bozucu umut kırıcı konuşmaya devam etme niyetinde olan varsa lütfen basıp gitsin, ya da çenesini kapatsın... okusun sadece...

"dost acı söyler" tribine de hiç girmeyin lütfen, bütün dünyadaki unlock bekleyenler el ele vermiş bu işin peşinde, siz mi bileceksiniz çıkıp çıkmayacağını... boşuna moral bozmayın, o kadar...

saygılar...

dostum ağzsına sağlık

• arkadaşlar sagolun cevaplarınız için bende yarın arkadaşımdan almaya karar verdim unlock ip4 sadece bu unlock çıkınca nasıl yapacağımı bilmiyorum biraz göz attım sayfalara ama tam bişey bulamadım ve böyle pc başında jb yapmak gibi şeyleri beceremem ben bunu yapan yerler oluyor mu?
  • @helmetbond Şimdiden hayırlı olsun. Derdin UL çıkmış olupta yapamamak olsun. En az 50 kisi yardımcı olur sana. Yeter ki UL çıksın, çıksın artık :(
  • @sarerer sağol dostum o zaman alıp gönül rahatlığıyla bekleyebilirim.. eninde sonunda çıkacak heralde
  • bende çok ciddi olarak 20 şubatı bekliyorum eger o zamanda çıkmazzsa satıcam telefonu hadi hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bystenly

bende çok ciddi olarak 20 şubatı bekliyorum eger o zamanda çıkmazzsa satıcam telefonu hadi hayırlısı

bende şimdilik sahibinden'e ilan werdim fiyat yazdım bakalm unlock çıkana kadar istedgm parayı veren olursa satıcam...hayırlısı olsun...
  • şu güzel pazar günü kalktık şu unlock çıkmış olsaydı iyi olurdu..
    gene bekliyoruz gene bekliyoruz..
    şimdi en son neye karar verdik? hangi tarihte çıkacakmış gibi kendimizi avutuyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DIABOLIQUE

şu güzel pazar günü kalktık şu unlock çıkmış olsaydı iyi olurdu..
    şimdi en son neye karar verdik? hangi tarihte çıkacakmış gibi kendimizi avutuyoruz?

öyle bir tarih yok galiba..!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

quote:

Orijinalden alıntı: DIABOLIQUE

şu güzel pazar günü kalktık şu unlock çıkmış olsaydı iyi olurdu..

öyle bir tarih yok galiba..!!

10 subat diye avutuyorum kendimi,hani verizon dan dolayi bi update filan belki bi ihtimal...
  • beyler tarih denilmez ama MN yaptığı açıklamaya göre ios 4.3 yada ios 4.2.5 hangisi çıkarsa ondan sonra çıkaracaz dedi ama bilinen şu ios 4.2.5 verizon iphone ile çkacak 10 şubatta. 4.3 ne zaman çıkar tam belli değil ama şubat içi mutlu haberler alacağımıza inaniyorum

saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

beyler tarih denilmez ama MN yaptığı açıklamaya göre ios 4.3 yada ios 4.2.5 hangisi çıkarsa ondan sonra çıkaracaz dedi ama bilinen şu ios 4.2.5 verizon iphone ile çkacak 10 şubatta. 4.3 ne zaman çıkar tam belli değil ama şubat içi mutlu haberler alacağımıza inaniyorum

saygılar

MN bahsi geçen twitinde hangisi çıkarsa dememişti, hangisi daha sonra çıkarsa ondan sonra unlock bekleyin dedi. Yani anladığım kadarıyla verizon 10 şubat'ta çıkacak cihazlarında iOS 4.2.5 kullanacak. Fakat iOS 4.3 o tarihe kadar çıkmamış olursa (ki verizon için 4.3 değil de 4.2.5 kullanılacağına göre o tarihte 4.3 çıkmayacaktır) bu sefer de 4.3 beklememiz gerekecek. 2'si de çıktıktan sonra unlock ile ilgili bir şeyler bekleyebiliriz...

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRecRuiT123 -- 30 Ocak 2011; 15:57:47 >

• ya arkadaşlar benim anlamadığım tamam bize bu 4.2.5 veya 4.3 hangisi sonra çıkarsa ondan sonra ul çıkacak dediler ona eyvallah ama bu jb meselesi ne oldu onu anlamadım halen doğru dürüst bir jb ortada yok 25 aralıkta çıkacaktı ta bana kalırsa bu herifler bizi çok oyalayacaklar gibi
  • Selam Arkadaslar,

Ben Almanyada yasiyorum. Alman forumlarindan arastirdim 4.3 iOS ne zaman cikar diye.
    Apple 4.3 ile alakali hic bir bilgi vermiyor ama bilinen tak birsey var Verizon 10.02.2011 de
    Iphonelarini satmaya baslayacak. Yani 4.2.5 10 Subatta Garanti cikacak.

Ikincisi 02 Subatta Apple "The Times" gazetesini tanitacak. Appstore üzerinden satilacak.
    Haftalik 0,99$ -- 0,79€ olarak. Ama 4.2.1 üzerinden bu gazeteyi satin alamayacagiz cünkü
    Appstore bu ödeme seklini desteklemiyor.

Yani büyük bir ihtimalle 02 Subatta iOS4.3 cikar. 10 Subatta iOS 4.2.5 cikar.
    Ve Eger bizimkiler ellerini cabuk tutarsa 20 Subata kadar bizim IPOD'lar Iphone4 olur..

Saygilar
  • 
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.