Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (239. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
755.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vedata

Typhoon41 nerelere bakmalıyım peki ?

forumu kirletmeyelim...
    sormak istediklerinizi bana pm den sorabilirsiniz...
  • evet arkadaslar gehot gerı donuyor 10 subat ta jb cıkacakmıs twitten aldıklarım

http://www.iphonedownloadblog.com/2011/01/30/geohots-rubyra1n-iphone-jailbreak-coming-after-february-10th/
  • yaparsa bu cocuk yapar yahuu hadı bakalım hayırlısı unlocta gelır herhalde bu karektersızde MuscleNerd hepsı ıcın degıl demıs yorumuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: musakilic

evet arkadaslar gehot gerı donuyor 10 subat ta jb cıkacakmıs twitten aldıklarım

http://www.iphonedownloadblog.com/2011/01/30/geohots-rubyra1n-iphone-jailbreak-coming-after-february-10th/

umarım o gün jb + unlock ile beraber cıkar. Hadi bakalım inş cıkar.
  • herzaman söyledim yine söylüyorum...
    sherif hasim ve musclenerd den bir cacık olmaz...
    ne varsa geo da var...
    goe nun untetheret jailbreak çıkaracağı bu sabahtan beri çeşitli sitelere düşmeye başladı...
    bizim sıkıntımız jailbrek değil fakat inanıyorumki sıkıntısız bir jailbreaktan sonra şubat ayı içerisinde unlock ta gelecektir...
    SABIR ACI FAKAT MEYVESİ TATLIDIR........
  • hadi hayırlısı bunlar sherif hasim i aldıran dev team a musclenerd karektersizi pek bırseyı beceremıyor cerci ikiside yapamıyor ama bu ul yı kım cıkardı bu gune kadar oda saibeli zati yapsınlarda kım yaparsa yapsın geo yaparsa helalınde donete yapacam yahuuu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitboy

Yeni unlock videosuhttp://www.gadgetsdna.com/iphone-4-ios-4.2.1-unlocked-on-baseband-03.10.01-video/8436/

özetle, açıklamalarda dev team bunun fake oldugunu sölemiş. eleman modelini göstermeyip, factory unlock olup olmadıgını bilmiyolarmış anladıgım kadarıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: hitboy

Yeni unlock videosuhttp://www.gadgetsdna.com/iphone-4-ios-4.2.1-unlocked-on-baseband-03.10.01-video/8436/

Elindeki cihazin factory unlock olmadigini nasil anlasilir?
  • Model kodu ile..o videoyu da ekleyeceğim dedi eleman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 31 Ocak 2011; 1:37:49 >
  • konuda tartışmalar olmuş üzüldüm @uA_Y_C_A abimi başka forumdan bilirim son derece dürüst bir abimdir (kendini şahsen tanımam forum aracılığı ile tanırım) tartışma yaşamanıza üzüldüm tahminleri genelde doğru çıkar inşallah 14 şubat tahminide doğru çıkarda fazla beklemeyiz...

sonra bu başlık altında kim ne sordu ise bilen herkes elinden gelen yardımı yapar o konuda kimse endişelenmesin. forum kirliliği olmasin diye ben imzama bi link ekledim direk özel soru için. elimden geldiince dilim döndüünce herkese yardım'a açığım...

herkese iyi geceler

saygılar
  • www.plimus.com/jsp/buynow.jsp?contractId=2613674
    www.instantiphoneunlocker gibi sitelerde iphone ları unlock ettiklerini iddia ediyorlar ve ortalama 30$ gibi bir ücretten bahsediyorlar bu sitelerle ilgili yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: baranaga

www.plimus.com/jsp/buynow.jsp?contractId=2613674
    www.instantiphoneunlocker gibi sitelerde iphone ları unlock ettiklerini iddia ediyorlar ve ortalama 30$ gibi bir ücretten bahsediyorlar bu sitelerle ilgili yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim :)

Denesene. 3 kisi yapmis

• quote:

Orijinalden alıntı: burcink

konuda tartışmalar olmuş üzüldüm @uA_Y_C_A abimi başka forumdan bilirim son derece dürüst bir abimdir (kendini şahsen tanımam forum aracılığı ile tanırım) tartışma yaşamanıza üzüldüm tahminleri genelde doğru çıkar inşallah 14 şubat tahminide doğru çıkarda fazla beklemeyiz...

sonra bu başlık altında kim ne sordu ise bilen herkes elinden gelen yardımı yapar o konuda kimse endişelenmesin. forum kirliliği olmasin diye ben imzama bi link ekledim direk özel soru için. elimden geldiince dilim döndüünce herkese yardım'a açığım...

herkese iyi geceler

saygılar

Eyvallah teşekkür ettim Burçin...

Actually :) 14 şubat dimedik ama :) Around this diyelim :) Sure diyelim :D azıcık neşe katalım buraya..

Yardım için zaten bu bölüm biraz karışık olur akıl ve mantıken hem beklenti var hem destek isteniyor bu yüzden destek için iphone tabanlı siteler daha sağlıklı olacaktır..

Saygılar Şelale

• therecruit tdt son durum ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_Y_C_A

quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

quote:

beta 3 çıkacak veya gm çıkacak diye birşey yok hocam :)

bu arada seninle ilgili ne zaman bir şey yazsam mesajlar uçuyor üstelik hakaret ya da başka bir şey yokken. anlamaya çalışıyorum ama sebebini bulamadım...
    ayrıca o ilanındaki yorumlar da dikkatimi çekti 25 kişi yorum yazmış ama hepsi uçmuş. Yöneticisin de sen mi siliyorsun hoşlanmadığın yorumları çok merak ettim???

Ben kullanıcı mesajını silemem..Öğrenmelisin bunu :)

Sen beni ufak bilgisiz cahil çocuk sandığın için şikayet edip duruyorsun bilmiyorsun ki ağır torpile sahibim :D Şaka bi yana..Doğru yapılan işlemlere itiraz etme bari..

Sen eğer ciddi alıcı olsan beni ararsın her türlü blgisi samimi şekilde alırsın SEN SORMADAN hemde..Ama bunları yapmayıp arkadan iş yapınca böyle ortada kaldın işte :)

Saygılar

İyi geceler

ben seni ufak bilgisiz cahil çocuk sanmamıştım ama bu mesajınla şüphelenmeye başladım. Doğru yaptığın bir işlem fln yok bunu görünce insan gibi ilan üzerinden söyleyeyim dedim sadece. Sen onu kaale almayınca şikayet ettim.
    Ayıp değil mi yahu dev team'den ya da unlock ile uğraşan herhangi bir kimseden KESİNLİKLE BİR ETA TARİHİ GELMEDİĞİ HALDE sen tutup da telefonunu sattığın ilanda ETA geldi şu tarihte çıkacak demen? Bu insanları kandırmaktan başka bir şey değildir. Yoksa niye uğraşayım tanımam etmem seni. Ama sen de milleti kandırma bunu istedim sadece...

bu arada ortada kaldığım fln da yok sayın her şeyi en doğru şekliyle bilen insan

Halen kandırdığımı iddaa ediyorsun :D ETA nedir ? Evet tam tarih yok ama nedir biliyormusun ?

Kaslıinek 425 43 sonrası gelecek dedi mi demedi mi ?

425 10 şubat da hazır mı değil mi ?

Benim verdiğim tarih tabiki tahmin..Ama mantıksız ve asılsız değil..Beni arayıp denemeliydin :) Birdaha böyle yap..İnsanları kandıran hiç olmadım evelallah..Bilen bilir sana açıklama yapmak zorunda değilim..

+1903 KARDES.
    herseyi TheRecRuiT123 biliyor zaten. bu adamın her konuda bi yorumu var

• arkadaslar selamlar... 4.1 bkleyen herkese sabirlar...
    elimde iphone 3g 4.1 / versiyon (8b117) / modem firmware 05.14.02 var...
    icinde att karti var.ben bu att kart yerine t_mobilden bugun hat aldim, ama unlock yapamadim...
    BU VERSIYON KIRILABILIYORMU?????
    Bilgisi olan varsa lutfen yazsin... saygilar...

bide unutmadan bugun sanfranciscoda gittigim t_mobilde calisan eleman elindeki iphone 4 - 4.1 versiyonlu telofonunu unlock ettigini ve t_mobil hatti ile calistirdigini soyledi... sizce kirmismidir...????
  • artık çıksın şu unlock yaww sıktı iyice
  • bekle babam bekle
  • Yeni gelen arkadaşlar,yeter kaç hafta oldu satacam aleti diyenler.ibretlik olsun diye şunu belirteyim.
    Ben benim cihazı taa 1 Ekimde aldım.4 ay olmuş.Daha da bekleyecem.Sabırsız arkadaşlara sesleniyorum.Bu unlocku 4 aydır bekleyenler var ve satmıyorlar.Az daha sabır.çıkınca 200 300 lira değerlencek cihazlarımız sonuna geldik az sabır
  • 
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.