Şimdi Ara

iPhone 4 (02.10.04 - 3.10.01 Baseband) 4.1 ve 4.2.1 Unlock bekleyenler (226. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.354
Cevap
8
Favori
754.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mahmut-z

arkadaşlar şu an unlock yapmanın yolu neler peki?
    yani ebaydan unlock satın alanlar olmuş başka bir yolu varmıydı?
    bir de benim cihazımın modeli MC603DN yani nereden gelmiştir bu cihaz ben telefoncdan aldım o da bilmiyordu. Amerikadan gelenlerin sonu LL ile bitiryormuş sanırım.

model numaranı google a yaz, kendimi şanslı hissediyorum a tıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemdogan

quote:

bir de benim cihazımın modeli MC603DN yani nereden gelmiştir bu cihaz ben telefoncdan aldım o da bilmiyordu. Amerikadan gelenlerin sonu LL ile bitiryormuş sanırım.

nasıl ya? anlamadım?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cemdogan

quote:

nasıl ya? anlamadım?

Alıntıları Göster
    sonu DN olan cihazlar genelde almanyadan gelen cihazlar ve sim lock'lu onceki sayfalarda paylasmistim ulkelerin sim kilitli yada sim free olanlari icin bi tablo geri sayfalara bakarsaniz bulursunuz

saygılar

EDİT: 73 . sayfaymis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burcink -- 25 Ocak 2011; 19:40:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burcink

YUKARDAKİ KONUŞMA İLE İLGİLİ OLARAK BAŞKA BİR FORUMDAN BULDUĞUM BİLGİYİ PAYLAŞMAK İSTEDİM.

ilk olarak bu yazıları devteamda moderator degil..ama sürekli orda olan üye bir arkadaş yaazdı ama kimin yazdıgı zaten önemsiz önemli olan içerigi ve bu içerik oldukca olumlu..Sherifin son 1 gün içindeki twitlerden işlerin yolunda gittigini söylüyor ki haklı
    modetaror olan FRANK55 ise bu konuda şöyle bir kouşması var>

8ala8 : Hi team
    i have iphone 4 (4.1 bb 2.10.04) is there any hope for unlocking it soon ? ( lock to AT&T)
    thanks
    Frank55: Eventually. No ETA.
    Th3RaJa: i thought the ETA was after 4.3 is released? MuscleNerd himself tweeted that.
    Frank55: I guess you can call that an ETA :-)

ikinici olarak ..bende sizlere bi müjde vereyim !!unlock hazır!! Kaynak MN osx86.hu ..(yakında twiterdan da hazır oldugunu ilan edecegini söyledi )
    ios 4.3 final versiyonunu gözlerinizi 4 acıp bekleyin haydi hayırlı olsun

ALINTIDIR

hadi bakalım bekleye bekleye bir hal olduk 3gyi turcellden aldım rahattım pahalı diye amerikadan 4 getirtdim ama bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: optimum_manyak

quote:

Orijinalden alıntı: burcink

YUKARDAKİ KONUŞMA İLE İLGİLİ OLARAK BAŞKA BİR FORUMDAN BULDUĞUM BİLGİYİ PAYLAŞMAK İSTEDİM.

ilk olarak bu yazıları devteamda moderator degil..ama sürekli orda olan üye bir arkadaş yaazdı ama kimin yazdıgı zaten önemsiz önemli olan içerigi ve bu içerik oldukca olumlu..Sherifin son 1 gün içindeki twitlerden işlerin yolunda gittigini söylüyor ki haklı
    modetaror olan FRANK55 ise bu konuda şöyle bir kouşması var>

8ala8 : Hi team
    i have iphone 4 (4.1 bb 2.10.04) is there any hope for unlocking it soon ? ( lock to AT&T)
    thanks
    Frank55: Eventually. No ETA.
    Th3RaJa: i thought the ETA was after 4.3 is released? MuscleNerd himself tweeted that.
    Frank55: I guess you can call that an ETA :-)

ikinici olarak ..bende sizlere bi müjde vereyim !!unlock hazır!! Kaynak MN osx86.hu ..(yakında twiterdan da hazır oldugunu ilan edecegini söyledi )
    ios 4.3 final versiyonunu gözlerinizi 4 acıp bekleyin haydi hayırlı olsun

ALINTIDIR

hadi bakalım bekleye bekleye bir hal olduk 3gyi turcellden aldım rahattım pahalı diye amerikadan 4 getirtdim ama bekliyoruz

Alıntıları Göster
    bir dakika yaa
    91 sayfa oldu ve hala cikmadi bu meret..
    hic hayra alamet degil bu kadar uzun surmesi
    telefonlari geri getirip ABD`de satmaktan baska care kalmadi

• quote:

Orijinalden alıntı: kmerdal

bir dakika yaa
    91 sayfa oldu ve hala cikmadi bu meret..
    hic hayra alamet degil bu kadar uzun surmesi
    telefonlari geri getirip ABD`de satmaktan baska care kalmadi

Alıntıları Göster
    satilik iphone var kardesimmmmmm

• quote:

Orijinalden alıntı: hunkan001

satilik iphone var kardesimmmmmm

Alıntıları Göster
    hunkan001 hocam onun yeri burası değil ama naçizane fikrimi sorarsan kilitli ise cihazın satma az daha bekle cikacak bak not et max. 30 gun icinde kullaniyor olacaksin cihazını

saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmnkgn

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    az kaldı arkadaşlar azzzz..........
  • quote:

Orijinalden alıntı: army6rr

az kaldı arkadaşlar azzzz..........

Alıntıları Göster
    şubat 20 de de çıkmasa moleküllerine ayırıcam söz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas535

Alıntıları Göster
    quote:

video'ya çekecek bi aletin vardır umarım hocam

saygılar
  • quote:

sabır daha sonra çok güzel bir cihaza kavuşacagız
    o kadar öözellik ve bir de konusabılecegımız :)
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    20 kayıtlı üye, 36 misafir görünce çıktımı acaba dedim yaa yine yok of pof tüh

• quote:

quote:

Cidden yaa... şu beklediğimiz UL bi çıksın , sonra yeni bi konu açıp sırf özelliklerini konuşalım, tartışalım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: denizdeca

quote:

quote:

Cidden yaa... şu beklediğimiz UL bi çıksın , sonra yeni bi konu açıp sırf özelliklerini konuşalım, tartışalım :)

Alıntıları Göster
    biraz gülelim adminler izin verirse:)
    http://www.internethaber.com/gulme-krizi-garantili-roportaj-video-galerisi-4896.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: helaxes

ABD de storelarda kaça satılıyor ki bu ip4?

600 dolar + vergi.
    Ama tabi sim lock.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtual

quote:

Orijinalden alıntı: helaxes

ABD de storelarda kaça satılıyor ki bu ip4?

600 dolar + vergi.
    Ama tabi sim lock.

Alıntıları Göster
    bu konuyu 40.sayfasi olmasilazim asagi yukari 40. sayfasindan beri takip ediyorum,artik unlock nezaman cikcak diye merak etmiyorum,unlock kacinci sayfaya ulastigimizda cikicak diye cok merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: YagmurGokdemir

bu konuyu 40.sayfasi olmasilazim asagi yukari 40. sayfasindan beri takip ediyorum,artik unlock nezaman cikcak diye merak etmiyorum,unlock kacinci sayfaya ulastigimizda cikicak diye cok merak ediyorum

Alıntıları Göster
    ne yalan soyliyim ilk IP4 aldigimda kilitli onbas idim simdi :) bekleyenlere sabir vallahi ama 600 dolar verip de sim kilitli aliyorsunuz anlamiyorum avrupada 600 euro ya sim free cihazlar net uzerinden satiliyor ve tr ye de gonderiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: larry2008

ne yalan soyliyim ilk IP4 aldigimda kilitli onbas idim simdi :) bekleyenlere sabir vallahi ama 600 dolar verip de sim kilitli aliyorsunuz anlamiyorum avrupada 600 euro ya sim free cihazlar net uzerinden satiliyor ve tr ye de gonderiliyor

dostum şöyle özetleyeyim durumu:
    1.si abd 600 dolar yaklaşık 900 lira, avrupa 600 euro yaklaşık 1200 lira... aradaki 300 liralık fark insanları abd'ye yönlendirmiş olabilir az bir fark değil sonuçta.
    2.si ve daha önemlisi internet üzerinden iphone'u bırak, dünyanın en kıytırık cep telefonunu bile sipariş ederek türkiyedeki gümrükten içeri sokamazsın. yasaktır bu. normal bir şahıs sadece ama sadece kendi yanında telefon getirebilir. posta yoluyla kesinlikle yasaktır ve gümrükte takılacaktır...

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT123

quote:

Orijinalden alıntı: larry2008

dostum şöyle özetleyeyim durumu:
    1.si abd 600 dolar yaklaşık 900 lira, avrupa 600 euro yaklaşık 1200 lira... aradaki 300 liralık fark insanları abd'ye yönlendirmiş olabilir az bir fark değil sonuçta.
    2.si ve daha önemlisi internet üzerinden iphone'u bırak, dünyanın en kıytırık cep telefonunu bile sipariş ederek türkiyedeki gümrükten içeri sokamazsın. yasaktır bu. normal bir şahıs sadece ama sadece kendi yanında telefon getirebilir. posta yoluyla kesinlikle yasaktır ve gümrükte takılacaktır...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar...

hala iphone'ları satalım, yok satılık iphone var vs. gibi mesajlar görüyorum bu başlık altında... lütfen konu başlığını iyi okuyup kafanızda iyi değerlendiriniz... burası baseband'leri için unlock bekleyenler başlığı... herşeyden umudunu kesmiş iphone satıcıları başlığı değil... hepimiz burada beklediğimiz o güzel haberi bir gün almak için bekliyoruz, alamadığımız her gün ise duyduklarımızı paylaşmak, birbirimize destek olmak ve moral vermek için buradayız...

dev team e, bu iş için uğraşan, eski sürümlerin hepsini kırarak emek vermiş herkese, hele hele iphone'un kendisine çamur atan, moral bozucu umut kırıcı konuşmaya devam etme niyetinde olan varsa lütfen basıp gitsin, ya da çenesini kapatsın... okusun sadece...

"dost acı söyler" tribine de hiç girmeyin lütfen, bütün dünyadaki unlock bekleyenler el ele vermiş bu işin peşinde, siz mi bileceksiniz çıkıp çıkmayacağını... boşuna moral bozmayın, o kadar...

saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: dgoz33

arkadaşlar...

hala iphone'ları satalım, yok satılık iphone var vs. gibi mesajlar görüyorum bu başlık altında... lütfen konu başlığını iyi okuyup kafanızda iyi değerlendiriniz... burası baseband'leri için unlock bekleyenler başlığı... herşeyden umudunu kesmiş iphone satıcıları başlığı değil... hepimiz burada beklediğimiz o güzel haberi bir gün almak için bekliyoruz, alamadığımız her gün ise duyduklarımızı paylaşmak, birbirimize destek olmak ve moral vermek için buradayız...

dev team e, bu iş için uğraşan, eski sürümlerin hepsini kırarak emek vermiş herkese, hele hele iphone'un kendisine çamur atan, moral bozucu umut kırıcı konuşmaya devam etme niyetinde olan varsa lütfen basıp gitsin, ya da çenesini kapatsın... okusun sadece...

"dost acı söyler" tribine de hiç girmeyin lütfen, bütün dünyadaki unlock bekleyenler el ele vermiş bu işin peşinde, siz mi bileceksiniz çıkıp çıkmayacağını... boşuna moral bozmayın, o kadar...

saygılar...

+1

• 
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.