Nette dolaşırken birden alttaki Windows Media Player'a geçiyor anlamadım gitti son 1-2 gündür.
youtube da video izlerken 2 dakikada bir shockwave flash çöküyor.O kadar araştırdım herşeyi yaptım yine de geçmediHerkesteki sorun bu mu?.Digerlerine geçmekte istemiyorum
youtube sorunu bizde de var, sanırım yeni güncelleme falan yaptıysa birşeyler ters gidiyor. yakında düzeltilir.
YouTube sorunu bende çözüldü. Ama şimdi de Donanımhaber anasayfa ve forumda bi anda donup kalıyor. DH'den mi benden mi kaynaklanıyor bilemiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Frécoß
YouTube sorunu bende çözüldü. Ama şimdi de Donanımhaber anasayfa ve forumda bi anda donup kalıyor. DH'den mi benden mi kaynaklanıyor bilemiyorum.
Aynen. Bende de Youtube sorunu çözüldü. DonanımHaber anasayfada bir konuyu yeni sekmede açınca sayfa yüklenmiyor tarayıcı tepki vermiyor
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Legend
quote:
Aynen. Bende de Youtube sorunu çözüldü. DonanımHaber anasayfada bir konuyu yeni sekmede açınca sayfa yüklenmiyor tarayıcı tepki vermiyor
Evet birkaç arkadaştan daha duydum. Benden kaynaklanmıyormuş birtek. Firefox'ta bu sorun yok ama.
arkadaslar güncelleme geldi.
güncellemede gözüme ilk çarpan yeni sekme tuşunda + olmamasıydı fena değil gibi youtube sorunu yok gibi gözüküyor şimdilik
quote:
Orijinalden alıntı: gegirti
güncellemede gözüme ilk çarpan yeni sekme tuşunda + olmamasıydı fena değil gibi youtube sorunu yok gibi gözüküyor şimdilik
aynen eksiklik oldugu cok belli. birde ben tam güncelleme yapmadan önce oturum açma şeysi ortaya cıktı
Bu aralar cok hizli guncelleme oluyor en son 16 gormustum dun bir baktim 17 olmus
bişey farkettim chrome u acınca yer imleri cubugundaki yer imlerinin dizilmesi biraz daha fazla zaman alıyor eskisine göre.
quote:
Orijinalden alıntı: Eray89
bişey farkettim chrome u acınca yer imleri cubugundaki yer imlerinin dizilmesi biraz daha fazla zaman alıyor eskisine göre.
Evet bunu ben de farkettim. Yerimlerinin faviconları geçtim yerimleri bile geç yükleniyor.
quote:
quote:
Evet bunu ben de farkettim. Yerimlerinin faviconları geçtim yerimleri bile geç yükleniyor.
son güncellemeyi geri alma şansımız varmı?
quote:
quote:
Aynen bende de var bu durum.
17. sürümü kaldırın ve 16. sürümü kurun. Bunu da sormayın ya
quote:
Mr.Legend abimiz geldi. Bize laf düşmez.
quote:
quote:
Mr.Legend abimiz geldi. Bize laf düşmez.
dağılın
quote:
onu bizde biliyoz da güncelleme öncesi versiyonu biliyosan söyle onu ****.
quote:
quote:
onu bizde biliyoz da güncelleme öncesi versiyonu biliyosan söyle onu ****.
İnternet ve Türkçe terk.
Elinin altında internet ve google gibi bir site varken aramak çok da zor olmasa gerek. Ayrıca Türkçe öğretmenine selamlar.