Şimdi Ara

Google Chrome -ANA KONU- (Sorular & Sorunlar) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.263
Cevap
22
Favori
125.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı:

quote:

Orijinalden alıntı: The Swamplord

@flame,

Ben ''Diğer Yer İmleri'' butonunu kaldırmak istiyorum dedim. ''Yer İmleri Çubuğu''nu demedim. Geriye dönüp okuyabilirsin mesajı.

ay deliricem

yerimleri cubuğunu kaldırıyorsun ama aynı yerimleri cubugu speed dial de var diyorum hemde diğer yer imlerim siz..

sende geri dönüp oku bakalımm bi önceki msjımda ne diyorum

Alıntıları Göster
    @The Swamplord

Ya tamam. Şimdi sen yer imleri çubuğunu kaldır ve speed dial eklentisini kullanmaya başla. Yeni sekme açtığın zaman yer imleri çubuğu gözükecek ama diğer yer imleri gözükmeyecek. Yani senin dediğin gibi, yer imleri çubuğunu her zaman göster dediğin zaman diğer yer imleri kaybolmuyor.

ayrıca yer imleri çubuğunda yer kazanmak istiyosan, eklediğin yer imlerinin isimlerini sil sadece ikonu kalsın, böylece daha fazla yer imi kullanmak için biraz daha yer açmış olursun.

Bu iş için eklenti bile var

https://chrome.google.com/webstore/detail/olpcoijhnioeaopipiblnmjlckcbbfhm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koyar olm -- 12 Nisan 2011; 22:50:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: koyar olm

@The Swamplord

Ya tamam. Şimdi sen yer imleri çubuğunu kaldır ve speed dial eklentisini kullanmaya başla. Yeni sekme açtığın zaman yer imleri çubuğu gözükecek ama diğer yer imleri gözükmeyecek. Yani senin dediğin gibi, yer imleri çubuğunu her zaman göster dediğin zaman diğer yer imleri kaybolmuyor.

ayrıca yer imleri çubuğunda yer kazanmak istiyosan, eklediğin yer imlerinin isimlerini sil sadece ikonu kalsın, böylece daha fazla yer imi kullanmak için biraz daha yer açmış olursun.

Bu iş için eklenti bile var

https://chrome.google.com/webstore/detail/olpcoijhnioeaopipiblnmjlckcbbfhm

Eklentiyi biliyorum, zaten isimsiz kullanıyorum yer imlerini.

Ben Neat Bookmarks eklentisiyle ulaşmak istiyorum diğer yer imlerime, sonuç olarak ''Diğer Yer İmleri'' butonunu iptal etmek istiyorum. Speed Dial olayı doğrudan istediğimi sağlamıyor, flame'e onu anlatmaya çalıştım.Dikkate alıp cevap verdiği için sağolsun tabii ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelâg -- 12 Nisan 2011; 23:35:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: smoglu

Ben de bir iki ekleme yapayım.
    Proxy Switchy: Proxy server üzerinden bağlanabilmek için gereklidir. Konfigurasyonları kaydedebilirsiniz. Çok kullanırım, bazı sitelere erişmek için falan anlarsınız.
    https://chrome.google.com/extensions/detail/caehdcpeofiiigpdhbabniblemipncjj

IE tab: Pek kullanmıyorum ama eskiden epey lazım olmuştu. Şimdi pek kaliteli olmayan bazı web siteleri sadece IE de çalışıyor olabiliyor. Bu eklenti IE'yi ayrı program olarak açmaktansa, tıkladığınız anda o linki Chrome içinde bir IE tab olarak açıyor. Ama Chrome kendini bayağı geliştirdi artık pek işe yaramıyor.
    https://chrome.google.com/extensions/detail/hehijbfgiekmjfkfjpbkbammjbdenadd

Google Quick Scroll: Google arama yaptıktan sonra siteye tıklayınca, bazen sitenin neresinde aradığımız şeyin yazdığını bulamayız ya, bu eklenti oraya direk gitmenize yarıyor.
    https://chrome.google.com/extensions/detail/okanipcmceoeemlbjnmnbdibhgpbllgc

Bir de pdf açabilmek için google docs eklentisi kullanıyorum ama pek iyi değil. Şu chrome'a pdf viewer ekleseler...

Alıntıları Göster
    bu analitycs eklentisi bir işe yarıyormu ekliyimi arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: CxCxCx

bu analitycs eklentisi bir işe yarıyormu ekliyimi arkadaşlar

Alıntıları Göster
    youtube'dan video indirdiğim eklenti kendi kendine kaybolmuş..
    aradım ama sitedede bulamadım, sanırım kaldırmışlar...
    başka varmı acaba

buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KNTLG -- 15 Nisan 2011; 1:03:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

youtube'dan video indirdiğim eklenti kendi kendine kaybolmuş..
    aradım ama sitedede bulamadım, sanırım kaldırmışlar...
    başka varmı acaba

buldum

Alıntıları Göster
    Yeni güncelleme çıkmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: getta

Yeni güncelleme çıkmış.

Güncelledim. Henüz pek bi farkını görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

quote:

Yeni güncelleme çıkmış.

Güncelledim. Henüz pek bi farkını görmedim.

Alıntıları Göster
    Yok zaten 204'tü 205 olmuş.
  • ff, opera ve ie9 ile girerken chrome'da gittigidiyor ve donanımhaber'e giremiyorum nedense (diğer sitelere giriyor), araştırdım yabancı forumlarda bir çok neden yazmışlar ama kesin bir çözüm yok. bir fikri olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silphatos

ff, opera ve ie9 ile girerken chrome'da gittigidiyor ve donanımhaber'e giremiyorum nedense (diğer sitelere giriyor), araştırdım yabancı forumlarda bir çok neden yazmışlar ama kesin bir çözüm yok. bir fikri olan var mı?
    Eklentide uyumsuzluk olabilir.
  • quote:

Eklentide uyumsuzluk olabilir.

Alıntıları Göster
    Google Chrome'u netbookda kullanıyorum. Siteleri dolaşırken sayfalar tam yüklenmeden sayfayı aşağı kaydıramıyorum. Bunu neden yapıyor olabilir. Opera, mozillada böyle bir sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIME BANDIT

Google Chrome'u netbookda kullanıyorum. Siteleri dolaşırken sayfalar tam yüklenmeden sayfayı aşağı kaydıramıyorum. Bunu neden yapıyor olabilir. Opera, mozillada böyle bir sorun yok.

Sorunun cevabını bilmiyorum ama senin şu karalama defterini beğendim.

• quote:

quote:

Saol. Teşekkür ederim.

Yazıyoruz işte bir şeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasyonel Hayvan

quote:

quote:

Saol. Teşekkür ederim.

Yazıyoruz işte bir şeyler.

Alıntıları Göster
    Sorunun cevabını ben de bilmiyorum.

• quote:

Sorunun cevabını ben de bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    Güncel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smoglu

Ben de bir iki ekleme yapayım.
    Proxy Switchy: Proxy server üzerinden bağlanabilmek için gereklidir. Konfigurasyonları kaydedebilirsiniz. Çok kullanırım, bazı sitelere erişmek için falan anlarsınız.
    https://chrome.google.com/extensions/detail/caehdcpeofiiigpdhbabniblemipncjj

IE tab: Pek kullanmıyorum ama eskiden epey lazım olmuştu. Şimdi pek kaliteli olmayan bazı web siteleri sadece IE de çalışıyor olabiliyor. Bu eklenti IE'yi ayrı program olarak açmaktansa, tıkladığınız anda o linki Chrome içinde bir IE tab olarak açıyor. Ama Chrome kendini bayağı geliştirdi artık pek işe yaramıyor.
    https://chrome.google.com/extensions/detail/hehijbfgiekmjfkfjpbkbammjbdenadd

Google Quick Scroll: Google arama yaptıktan sonra siteye tıklayınca, bazen sitenin neresinde aradığımız şeyin yazdığını bulamayız ya, bu eklenti oraya direk gitmenize yarıyor.
    https://chrome.google.com/extensions/detail/okanipcmceoeemlbjnmnbdibhgpbllgc

Bir de pdf açabilmek için google docs eklentisi kullanıyorum ama pek iyi değil. Şu chrome'a pdf viewer ekleseler...

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar.

Bir iki ay önce Google Chrome tarayıcımda çok güzel bir eklenti kendiliğinden ortaya çıktı. Ne olduğu şu şekilde açıklayım. Bir forum sayfası ya da portal sayfasının en altına farenizin topu ile, kaydırma çubuğu ile veya aşşağı ok tuşu ile fark etmez indiğiniz anda, Google Chrome ikinci sayfayı otomatik olarak aynı sayfanın altına ben hiç bir müdahalede bulunmadan açıyordu. "Ucuz etin yahnisi yavan olur" denildiği gibi bu güzel eklenti geldiği gibi yine ben farkına varmadan kayboldu gitti. Autopager gibi eklentiler denedim ama ya olmadı, ya da hiç çalışmadı.
    Sizler den bu konuda yardım rica ediyorum. Şimdi den teşekkür ederim.

• Bahsettiğiniz eklentiyi anladım bakacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: testrxp

Merhaba arkadaşlar.

Bir iki ay önce Google Chrome tarayıcımda çok güzel bir eklenti kendiliğinden ortaya çıktı. Ne olduğu şu şekilde açıklayım. Bir forum sayfası ya da portal sayfasının en altına farenizin topu ile, kaydırma çubuğu ile veya aşşağı ok tuşu ile fark etmez indiğiniz anda, Google Chrome ikinci sayfayı otomatik olarak aynı sayfanın altına ben hiç bir müdahalede bulunmadan açıyordu. "Ucuz etin yahnisi yavan olur" denildiği gibi bu güzel eklenti geldiği gibi yine ben farkına varmadan kayboldu gitti. Autopager gibi eklentiler denedim ama ya olmadı, ya da hiç çalışmadı.

bu olması lazım dediğinizin :)
    https://chrome.google.com/extensions/detail/mmgagnmbebdebebbcleklifnobamjonh?hl=tr

• quote:

Orijinalden alıntı: gegirti

quote:

Orijinalden alıntı: testrxp

Merhaba arkadaşlar.

bu olması lazım dediğinizin :)
    https://chrome.google.com/extensions/detail/mmgagnmbebdebebbcleklifnobamjonh?hl=tr

Alıntıları Göster
    Aynen Blind bulmuş

• quote:

Aynen Blind bulmuş

Alıntıları Göster
    Haberim yoktu böyle bir eklentiden, güzelmiş, kullanışlı olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

Haberim yoktu böyle bir eklentiden, güzelmiş, kullanışlı olabilir.

Alıntıları Göster
    chrome'da linki mouse tekerleği ile tıklayınca sekmenin en sonda açılmasını nasıl sağlayabilirim,şu anda aktif sayfanın hemen yanına açılıyor sekme...
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.